25/8/19

Απειλή από σύμβουλο του Άσαντ : “Μπορούμε να καταστρέψουμε τα τουρκικά σημεία παρατήρησης στην Ιντλιμπ”


Ο Μπουσεινα Σαμπαν-σύμβουλος του Προέδρου της Συρίας μπασάρ Άσαντ δήλωσε πως ο συριακός στρατός μπορεί να καταστρέψει τα τουρκικά σημεία παρατήρησης στην Ιντλιμπ που χρησιμοποιούνται για την προμήθεια οπλισμού προς τους αντάρτες.

Ο Σαμπαν σε συνέντευξη που έδωσε στο λιβανικο τηλεοπτικό κανάλι El Mayadin, ,υποστήριξε πως η Τουρκία με τις τελευταίες της ενέργειες, απέδειξε πως προμηθεύει όπλα στους αντάρτες.
Ο Σαμπαν είπε πως ” Η Τουρκία δεν τήρησε την συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Αστάνα και μετέτρεψε τα σημεία παρατήρησης σε σημεία μεταφοράς οπλισμού και κατοχής του συριακού εδάφους”, υποστήριξε πως η Τουρκία πουλάει όπλα στην οργάνωση Μέτωπο Νούσρα κι ότι κάνει εγκλήματα κατά των Σύριων πολιτών. Ο Σαμπαν είπε πως ” το τουρκικό σημείο παρατήρησης στο χωριό Μουρικ είναι αποκλεισμένο. Ο συριακός στρατός μπορεί να καταστρέψει τα τουρκικά σημεία παρατήρησης και τους αντάρτες”.

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/201908241039994308-esadin-danismanindan-tehdit-idlibdeki-turk-gozlem-noktalarini-imha-edebiliriz/

tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.