14/4/18

Γιατί η αριστερά μισεί τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αρνείται να αποδεχτεί τις εθνικές αξίες και μέλη της καθυβρίζουν τον άτυχο σμηναγό


Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ
Ακούμε από χθες διάφορους κύκλους να προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα λέγοντας πως «ασχέτως ιδεολογίας, κρίμα για το παιδί που χάθηκε». Το ασχέτως ιδεολογίας είναι βέβαια καθαρή τρέλα, αν όχι κάτι δόλιο και προδοτικό. Διότι προφανώς και δεν υπάρχει χώρος για ιδεολογίες όταν τίθεται ζήτημα προστασίας της πατρίδος και των ανθρώπων της.
Ας αναλογιστούμε απλά πως η χώρα μας έχει τον χειρότερο γείτονα παγκοσμίως. Χειρότερο και από την υποσιτιζόμενη και επί της ουσίας αμυνόμενη Β. Κορέα. Η Τουρκία μπορεί να συγκριθεί (και πράγματα έτσι γίνεται) με το εθνοσοσιαλιστικό καθεστώς της Γερμανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το ίδιο και ο ηγέτης τους, το ίδιο και η ρητορική των πολιτικών τους τραμπούκων.
Στην περίπτωση λοιπόν που η πολεμική αεροπορία δεν υπερασπιζόταν τον εναέριο χώρο μας, οι τούρκοι φασίστες θα ολοκλήρωναν την 5λεπτη πτήση τους, και θα πετούσαν «προειδοποιητικά» πάνω από την Ακρόπολη. Για να μην έχουμε λοιπόν μια "Luftwaffe" πάνω από τα κεφάλια μας να μας απειλεί με βομβαρδισμό καθώς πηγαίνουμε στις δουλειές μας, ας είμαστε αιωνίως ευγνώμονες σε αυτούς τους ήρωες. Το έθνος πάντα θα χρειάζεται ήρωες όσο κυβερνούν προδότες. Αυτά τα λίγα και αυτονόητα.
Ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας μας, συνειδητοποιεί την εξής αλήθεια: Ο πραγματικός λόγος που η αριστερά στην Ελλάδα μισεί τις ένοπλες δυνάμεις είναι επειδή δεν έχει καταφέρει ακόμα (και είναι σχεδόν αδύνατο) να τις διαφθείρει και να τις μολύνει με τον ανθελληνισμό της. Η κυβερνώσα αριστερά (με τον όρο αναφέρομαι στην κρατούσα ιδεολογία στην πολιτική αλλά και στην κοινωνία) μισεί και απεχθάνεται οτιδήποτε Ελληνικό. Ένα μίσος το οποίο πηγάζει από το σκοτάδι που φέρει στην ψυχή της, μιας και η λαμπρότητα του Ελληνισμού είναι φαρμάκι για τον πνευματικό της μεσαίωνα. Αυτό είναι το κόμπλεξ αλλά και η Αχίλλειος πτέρνα της.
Αυτή η αριστερά λοιπόν έχει δηλητηριάσει οτιδήποτε υγιές στη χώρα, από τον πολιτισμό και την τέχνη (με την αριστερίστικη δηθενιά και τις λούμπεν αθλιότητες) μέχρι την παιδεία και τη γλώσσα (με την ηρωοποίηση της αμορφωσιάς και της τεμπελιάς). 
Είναι η εκφυλιστική τάση, το παράσιτο που αφού καταστρέψει κάτι, προσπαθεί να εξαπλωθεί όπου μπορεί, για να συνεχίσει να διαβιεί εις βάρος της κοινωνίας μας.
Αυτό το μίσος λοιπόν για την Ελλάδα, 

  • αφού κατέλαβε εδάφη (από τα «άβατα» μέχρι τα υπουργεία), 
  • αφού μπόλιασε με προδοτικές ιδέες τους απλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, και 
  • αφού κατέκτησε ιδεολογικά τον κρατικό μηχανισμό, 
προσπαθεί διακαώς, να διαλύσει και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Εκεί όμως συναντά διαχρονικά μια τεράστια "κλειστή πόρτα".
Από τα περήφανα Ελληνικά ονόματα μονάδων και όπλων, τα ένδοξα συνθήματα και τραγούδια, και την Ελληνική ποιότητα και πνεύμα, οι αξιωματικοί κα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αντιστέκονται στην αριστερίστικη μάστιγα. Την μάστιγα της οποίας σκοπός είναι να αφανίσει την Ελλάδα. Αν και οι πιέσεις της διαρκώς αυξάνονται, μιας και σχεδόν οπουδήποτε αλλού ο Ελληνισμός έχει ηττηθεί, τα στελέχη των Ελληνικών Ε.Δ., με τον ελληνοκεντρικό αξιακό τους κώδικα και την ανιδιοτελή τους αγάπη για την πατρίδα, όχι μόνο δεν ενδίδουν στις προσπάθειες αφελληνισμού των πάντων, αλλά αντιθέτως χλευάζουν τους αριστεριστές αγνοώντας τους επιδεικτικά. 
Και έτσι οι Ελληνικές Ε.Δ. επικρατούν στον ακήρυχτο κοινωνικό πόλεμο που μαίνεται εντός της Ελλάδας και κατά της Ελλάδας.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η αριστερά μισεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Η "κλειστή πόρτα" που συναντούν οι εκφυλιστικές της τάσεις, και όχι κάποια δήθεν αγάπη για την ειρήνη – λες και οι Ε.Δ. μας είναι επεκτατικός στρατός...
Γι΄ αυτό και το μένος, γι' αυτό και οι κατηγορίες για δεξιούς, χουντικούς και φασίστες. 
Γι' αυτό και οι προδοτικές προσπάθειες δημιουργίας συνδικάτων και προσκυνημένων ελεγχόμενων συνδικαλιστών στις Ε.Δ. 
Η αριστερά επιθυμεί να ξηλώσει τον ηρωισμό των ενόπλων μας για να ξεπλύνει τη δική της δειλία.  
Γι' αυτό και ο Ελληνισμός είναι διαχρονικά το κόμπλεξ της αριστεράς αλλά και η Αχίλλειος πτέρνα της.
Όσο οι Ε.Δ. παραμένουν όρθιες και στο Ελληνικό τους ύψος, όσες μάχες και αν χάνουμε, το έθνος μας δεν θα χάσει ποτέ τον πόλεμο.





52 σχόλια:

  1. Πού είσουνα κρυμμένος; Αυτές τις αλήθειες που τόλμησες να εκφράσεις είναι το ρεζουμέ της σημερινής πραγματικότητας. Ξέρεις κανέναν απ' αυτούς που σήμερα κυβερνούν την άμοιρη πατρίδα μας να έχει υπηρετήσει τη θητεία του στο στρατό; ΄<Ολοι τυους είναι αντηρησίες.Μπράβο σου και σε συγχέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι ακόμα περισσότερο που σκοτώθηκε για τον φίλη, την ρεπούση, τον καρανίκα και τους άλλους αριστερόστροφους, ων ουκ έστι αριθμός. Αν συμβεί κάτι, ό μη γένοιτο, θέλω να τους βουτήξουν και κατευθείαν στην πρώτη γραμμή.

      Διαγραφή
    2. https://www.facebook.com/229795954169529/videos/382142045601585/

      Διαγραφή
  2. Πιστεύουν οι άθλιοι ότι μπορούν να χειραγωγήσουν τον Ελληνα;κοντός ψαλμός..............θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζεται το πότε;και από ποιούς;Μήπως από το ξανθό γένος;Μήπως από το θεό;Μήπως από τους φασίστες;Μήπως από τους συμμάχους μας;Και ποιόν έλληνα;Αυτόν που επιδοτείται να έρθει από τη Συρία...,το Ιράκ...,το Αφγανιστάν...,το Πακιστάν...,τη Νιγηρία...,την Αλγερία...,το Μαρόκο.......Γιατί αυτοί έίναι πλέον περισσότεροι από εμάς και καθοδηγούντε.Αλλά μην στεναχωριέστε...Οι αριστεροί πατριώτες.Αυτά τα πατριωτικά θηρία,οι αχειραγώγητοι ΕΛΛΗΝΕΣ ιδεαλιστές και φιλάνθρωποι θα τους δώσουν αυτό που τους αξίζει.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον θα εννοείτε αυτόν που έχει ακούσει για αρχαία ελληνική γραμματεία από το σχολείο,κοιτάζοντας το ρολόι πότε θα χτυπήσει το κουδούνι να βγεί έξω,ή αυτόν που πήγε και έχτισε στα καμμένα και στις παραλίες,ή αυτόν που πήγε και έγλυψε για μια θέση στο δημόσιο,ή αυτόν που πήγε και βρήκε βύσμα για να μην υπηρετήσει στα σύνορα ,ή αυτόν που όταν έγιναν τα γεγονότα της Κύπρου το 74 ,έκανε το σταυρό του που δεν ήταν εκεί και δεχτηκε τη συγκάληψη από τη δημοκρατία,ή αυτόν που δέχτηκε να του καταστρέψουν τη γλώσσα,αρκεί να έχει δημοκρατία και να μπορεί να χτίσει όπου γουστάρει,ή αυτόν που έτρεξε να πάρει δάνειο να πάει να παίξει στο χρηματιστήριο,να γίνει πλούσιος, ή αυτόν που έτρεξε να ψηφίσει το Γιωργάκη για αρχηγό του Πασόκ μη τυχών και βγεί δεύτερος,ή αυτόν που δούλευε για τράπεζα πρίν τη κρίση,μοίρασε θαλασσοδάνεια παίρνοντας μπόνους,ήρθε η κρίση απολύθηκε,η τράπεζα του έδωσε μία τεράστια αποζημείωση,την οποία πληρώνουμε εμείς με τις ανακαιφαλαιοποιήσεις και οι επόμενες γεννιές και μας βγάζει τη γλώσσα έξω κουνώντας το μεσσαίο δάχτυλο.

      Διαγραφή
  3. πως εκδηλώνεται η αγάπη προς τις ένοπλες δυνάμεις?
    1. όταν χαρακτιριζονται ως αργομισθια?
    2. όταν πετσοκοβεις τους ήδη πενιχρους μισθούς τους?
    3. όταν χρησιμοποιείς την ηγεσία τους σαν εξάρτημα του κομματικου κράτους που επί δεκαετίες έστησες?
    4. όταν είναι ο φτωχος συγγενης και αποδέκτης αποφασεων που παιρνονται για αυτούς χωρίς αυτούς?

    μπινελίκια, κομπορρημοσυνες, και αναθεματα δεν βοηθάνε, ούτε τις ένοπλες δυνάμεις, ούτε τις στιγμές που ζούμε μετά την απώλεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή τα υβριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
      Και όλα μα όλα γίνονται από αριστερούς και μάλιστα κυρίως ΣΥΡΙΖΑίους.
      Αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις τους.
      Αυτό σχολιάζουμε εδώ.
      Τα άλλα που γράφεις, είναι η μόνιμη άμυνα του ΣΥΡΙΖΑ.
      Όταν τους δείχνεις τα λάθη και τις αθλιότητές τους, εκείνοι σου δείχνουν τις αθλιότητες που έκαναν οι άλλοι.
      Δεν πάει έτσι.
      Άλλαξε τροπάριο.

      Διαγραφή
    2. Και από που προκύπτει ότι τα "Κατερινάκια" δεν είναι υπαλληλάκια του Μουρούτη για το σχετικό μπούγιο ;

      Και μην μου πείτε ότι "αυτά δεν γίνονται" την σήμερον ημέρα στην σκατοπισίνα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

      Διαγραφή
    3. Dimitri: είσαι αντάξιός τους

      Διαγραφή
  4. Πράγματι εξαίρετο άρθρο. Η λογική αλλά και η πρακτική της Τουρκίας είναι αμιγώς εθνικοσοσιαλιστική γι αυτό άλλωστε βρίσκει πάντα αρρωγό της, τη Γερμανία, τότε του Χίτλερ και τώρα της Μέρκελ. Σύμπασα όμως η Δύση διακατέχεται από το επεκτατικό, επιθετικό όραμα του Χίτλερ όπως το βλέπουμε να εκδηλώνεται στην εναντίον της Ρωσίας πολεμική της. Ο Σόϊμπλε το δήλωσε απερίφραστα: έχουμε εταιρική σχέση αιώνων με την Τουρκία. Πως θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείψουν από την ανίερη σατανική συμμαχία εκείνοι που υιοθέτησαν ως ιδεολογία τους το Μαρξισμό, το κατεξοχήν γερμανικό φιλοσοφικό προϊόν που αιματοκύλισε όλο τον κόσμο κατά τον 20ο αιώνα; Τί ποιό φυσικό για τους μαρξιστές να προδίδουν την πατρίδα τους; Να σκοτώνουν τη μάνα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eιλικρινά δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω!Τέτοια ασέβεια και τέτοιο θράσος απέναντι στο νεκρό πιλότο και στην οικογένειά του (στη γυναίκα του), που έχασε τη ζωή του την ώρα της υπεράσπισης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ (με ότι σημαίνει αυτό) και κατατάσσεται πια με τους ΗΡΩΕΣ!
    Κάποιοι άνθρωποι προφανώς απεχθάνονται οτιδήποτε έχει σχέση με έθνος-πατρίδα, στρατό και υπεράσπιση συνόρων, και αυτό είναι συνέπεια όσων περιγράφει ο αρθρογράφος (έχει απόλυτο δίκιο).
    Από κει και πέρα όμως δεν περίμενα να δω αυτή την κατάντια. Μιλάμε για ιεροσυλία.
    Θα έπρεπε να ντρέπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ξαφνιάζει αγαπητέ Νικηταρά, γιατί πόσο διαστροφικά μπορεί να σκέφτεται κάποιος/-α όταν μπροστά σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός, μπροστά σε ένα νεκρό παλικάρι το μόνο που βρήκε να πει είναι αυτό για τη γυναίκα του;; Έλεος δηλαδή.. ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Όλα βέβαια έχουν μια εξήγηση.Πέρα από το προσωπικό επίπεδο του καθενός που είναι σίγουρα το σημαντικότερο, (και ίσως δεν πρόκειται ακριβώς για "επίπεδο" γιατί κάποιος μπορεί να έχει "επίπεδο" (για τα μάτια) και να μην έχει καρδιά ή έστω κάποια ορθή κρίση) από κει και πέρα όμως υπάρχει σίγουρα μια γενική απαξίωση που διαχέεται σε μικρό ή μεγάλο βαθμό στην κοινωνία και βρίσκει αποδέκτες.

      Διαγραφή
  6. Το πόσο "αντιεθνικιστές" είναι τα παγκοσμιοποιημένα-μεταλλαγμένα τρολ που γράφουν τα παραπάνω εμετικά "σχόλια" φαίνεται από το ότι διόλου δεν ενοχλούνται από τον παραληρούντα ισλαμοφασίστα Ερντογάν. Η Ελλάδα και ο ελληνισμός είναι το αποκλειστικό αντικείμενο του μίσους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά αυτά που γράφουν γιατί είναι οι γνωστοί κουκουλοφόροι και οι συλλογικότητες που καταστρέφουν την Αθήνα και τώρα την πατρίδα σε κάθε ευκαιρία. Η ιδεολογία τους είναι υπεράνω της πατρίδας και λογικής.

    Είναι κακεντρεχείς αποτυχημένοι και πολλοί από δαύτους εργάζονται για ξένα κέντρα και συμφέροντα. Ή μήπως νομίζετε ότι η Τουρκία δεν τους συμπαθεί ή δεν τους υποστηρίζει με κάθε ευκαιρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειναι μονο Γερμανικο προιον...για δες τις καταγωγες....ονοματα γερμανικα ειχαν ναι...απο μια παραξενια της φυσης ...δεν ηταν ....Ινδοι...κορεατες....Μεξικανοι...ουτε Μαγιας....ινκας....εσκιμωοι...Υπαρχει κατι που ....μας φοβιζει ολους ...αορατο....να πουμε τι ηταν.....αλλος σιωπα...αλλος κανει πως δεν ακουσε...αλλος σε κοιτα ολο υποψια....αλλος κοιτα το ταβανι....αλλος λεει βαθυστοχαστα..αστα αυτα...κλπ.Υπαρχει φοβος στην..δημοκρατια....αυτη τη δημοκρατια....την Δυτικη.....οχι την αρχαια.... Ενα πεπλο φοβου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αριστερά Στάλινικά, Λενινιστικά,εθνικοσοσιαλιστικά παράσιτα, εδώ καί αιώνες ροκανίζουν τά κόκκαλα της Ελλάδος, και τής Εθνικής Ελληνικής συνείδησης, όπου ευτυχώς έχουν πολλοί άκόμα πατριώτες Εθνιστές. Αυτά τα διεθνιστικά παράσιτα,μικρόβια,μηκητοειδεί, πρέπει νά εκλείψουν από προσώπου γης. Γιά να μήν παρασύρεσαι από αυτά τα αριστερά σκουπίδια, καί νά μήν σας αποκαλούν ΦΑΣΙΣΤΕΣ, πρέπει να βουτήξετε το νού στήν γνώση στήν μάθηση καί στήν έρευνα. << Εν αρχή ήν ο λόγος >>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σάββα Χριστός Ανέστη. Το βίντεο "Ο Ελληνικός Ανθελληνισμός" με τον αείμνηστο Νεοκλή Σαρρή ν' αναλύει το ομώνυμο άρθρο του εξαιρετικόυ (αξίζει να διαβαστούν τ' άρθρα του) Κωνσταντίνου Ρωμανού θα ταίριαζε ιδανικά στην ανάρτηση. Μήπως να το έκανες edit; https://www.youtube.com/watch?v=Y8kuEiW-Nsc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δύο σοφές παροιμίες λένε:
    1)Καλύτερα ένας κακός χρόνος παρά ένας κακός γείτονας.
    2) Όπου δε πείπτει λόγος πείπτει ράβδος.
    Εφόσον οι γείτονες μπορούν και παραβιάζουν κάθε διεθνές δίκαιο και συλαμβάνουν ανθρώπους έξω από την Τουρκία θα πρέπει να μας προβληματίζει.
    Όταν πουθενά στον κόσμο ειδικά τα τελευταία χρόνια καμιά χώρα δεν είχε βλέψεις για εδαφικές επεκτάσεις προς άλλες γειτονικές και μόνο η Τουρκία ακολουθεί αυτό το μοτίβο και ο ποιο αφελής θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η μόνη ελπίδα να κρατηθεί η πατρίδα είναι η ποιότητα του στρατού.
    Όλοι εκείνοι που βρίζουν ή μιλάνε απαξιωτικά για το στράτευμα και πάνω απ όλα για ένα νεκρό πιλότο νομίζω ότι δεν έχουν και καμιά ηθική αξία στη ζωή τους.
    Λυπούμαι που η χώρα του Αριστοτέλη, του Περικλή, του Ελύτη, των αγωνιστών του 21 και του 40 εκτρέφει και ανέχεται τέτοιους κρετίνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπη για αυτους που τα λενε,ντροπη και για σας να τσουβαλιαζετε τους εθνομηδενιστες ως αριστερους και να αναπαραγετε το παμπαλαιο παιχνιδακι των δοσιλογων γερμανοτσολιαδων της εθνοκαπηλειας. Ο πατριωτισμος δεν ειναι ευτελης εννοια για να παιζουν πολιτικα παιχνιδια οι εθνικιστες,οι φιλελευθεροι οι σοσιαλιστες οι αναρχικοι κλπ. Καποιοι που επιδιωκουν την εξουσια προσπαθουν να τον προσεταιρισθουν, για να αποκομισουν πολιτικα οφελη,ειναι ανωφελο ο κοσμος σας ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε δεί τον πατριωτισμό των αριστερών όταν λέγαν "με την τουρκία θα το ρισκάρουμε".

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και υπάρχουν αριστεροί πατριώτες...,οι οποίοι σαν δημοκρατικοί πολίτες θα αντισταθούν στην αλλοίωση του εκλογικού σώματος και στην αλλαγή του πληθυσμού της χώρας που επιχειρείται,θα κατέβουν σε διαρκή απεργία για να ρίξουν τον απατεώνα που μας φόρτωσαν και θα απομονώσουν τους εθνομηδενιστές που...μεταξύ μας...αριστεροί είναι και αυτοί...και τους δυσφημίζουν.

      Διαγραφή
    3. Αυτούς έτσι που τους περιγράφεις είναι φασίστες ρατσιστές όχι αριστεροί.... για τους αριστερούς εννοώ.

      Διαγραφή
  13. Αν δεν υπηρχαν αυτοι οι Ηρωες που τα ταραγμενα τους μυαλα λοιδωρουν και καθυβριζουν,δεν θα υπηρχαν ουτε για μουσειακο δειγμα οι ασημαντες οντοτητες τους.
    Να τους χρωστουν λοιπον χαρη που οι θυσιες των Ηρωων τους επετρεψαν να υπαρχουν εστω και σερνομενοι.
    Αν δεν τους αρεσει μπορουν πανευκολα να μετοικησουν στους 'παραδεισους' της Β.Κορεας η στους Ισλαμικους 'παραδεισους' που θα τους εκτιμησουν δεοντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι.Η αριστερά κι'η δεξιά
    https://youtu.be/t4GVMs3l_Us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτα τα τσουτσεκια που γραφουν τετοιες αηδιες πρεπει καποιος να μπορεσει να τους βαλει σε ενα F-16 και οταν θα σταματησουν να ξερνανε απο την ζαλαδα να δουμε αν θα ξαναγραψουν οτι ειναι το ιδιο να οδηγεις Σχολικο με μαχητικο.
    Το πιο πιθανο ειναι οτι¨
    1. Ειναι πληρωμενα τρολλ και γραφουν μαλακιες
    2. Ειναι υπο την επηρεια πρεζας οταν τα γραφουν
    Αν κανενα απο τα παραπανω δεν ειναι αληθηνες και ειναι πραγματι Ελληνες τοτε ντροπη στις οικογενειες που τους γεννησαν και τους εδωσαν τετοια ανατροφη. Η λυση ειναι να τους παρουν την Ελληνικη ιθαγενεια και να τους απελασουν σε οποιδηποτε κρατος θελουν. Αλλοιως ας αρχισουν να τους στιβαζουν σε γυαρο και μακρονησο και οταν γεμισουν ας τους πηγαινουμε στο νοτιο ινδικο ωκεανο και ας τους αφηνουμε εκει σε μια βαρκα.
    Μπορει τελικα καποτε να ξεβροωμισουμε.........

    Η ουσια ειναι οτι καποιος που εν γνωση σου διαλεξε να υπερασπιζετε την Ελλαδα μας χαθηκε. Κατι που κανενας απο δαυτους δεν ειναι ικανος να κανει.

    Τιμη και Δοξα στον Σμηναγο μας Γιωργο Μπαλταδωρο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέ τήν ὑπόθεση Χρυσἠ Αὐγή, κατηγορεῖται ἔνα κόμμα, ὄχι ὅτι δέν εἶναι νόμιμο, πράγμα κατανοητό ἄν πρόκειται γιά ὑπαρκτή προσπάθεια ἤ ἑτοιμασία προσπάθειας γιά κατάλυση τοῦ δημοκρατικοῦ πολιτεύματος (ὐπό τόν αὐτονόητο ὅρο ὅτι λείτουργεῖ δημοκρατικό πολίτευμα καί τυπικῶς ἀλλά καί οὐσιαστικῶς στόν βαθμό τοῦ ἀνθρωπίνως δυνατοῦ) , ἀλλά ὅτι συγκροτήθηκε σέ συμμορία γιά διάπραξη ἐγκλημάτων τοῦ ποινικοῦ δικαίου.

    Μέ τίς ἀνωτέρω άναρτήσεις, καί ἀνάλογες ἀρθρογραφίες, στοιχειοθετεῖται γιά ἄλλο κόμμα, ὅτι εἶναι ἕνας μανδύας ἐθνικῆς ὑπονομεύσεως, και συγκεκριμένα ὅτι καταβάλλει προσπάθειες μειώσεως και ἐν συνεχεία παραδόσεως, ἤ προετοιμασία μειώσεως και ἐν συνεχεία παραδόσεως, τῆς ἐθνικῆς κυριαρχίας σέ τρίτους, ὑφαρπάζοντάς την ἀπό τόν Ἐλληνικό λαό.

    Ὄποιος νομίζει ὅτι δικαιοῦται ἀτιμωρητί νά ἐμπαίζει Σύνταγμα καί νά παραβιάζει νόμους, διότι ἀπέκτησε κάποια πολτική ἐξουσία ἤ κάποιες πολιτικές δυνατότητες, θά εὑρεθῆ ἀργά η γρήγορα πρό ἐκπλήξεων.
    Μιά τοῦ κλέφτη, μιά τοῦ ψεύτη, μιά τοῦ ληστή ἐκ λίστας, μιά τοῦ μιζαδόρου, μιά τοῦ Θεομπαίχτη, μιά τοῦ παραδόπιστου, μιά τοῦ προδότη, μιά τοῦ κομματόσκυλου, μιά τοῦ ψευδοδημοκράτη, μιά τοῦ τραμπούκου, ἔ, κάπου θά ὑπάρξη καί ἡ Μιά τοῦ Λαοῦ.
    https://www.youtube.com/watch?v=bxcpVcYdYsw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ αλλα θα ειναι η πρωτη για αρκετουσ ,αλλα σιγουρα η τελευταια για ολους αυτους.Και δεν εννοω μονον μια παραταξη κομματικη αλλα ενωση κομματικων συνεταιρισμων ελλαδος.Φωτια και τσεκουρι λοιπον και χωρις αναστολες.Μετα απο αυτο θα ελθει η σωστη σειρα ολων .
      -τα ιδια κανανε και το 1945 αλλα κατεληξαν στα γκουλαγκ, και οι απογονοι αυτων επανηλθαν στην ελλαδα, επι πασοκ διαλυοντας τα παντα.
      Καλον ειναι να γινει μια εκθεσις επ αυτου.
      Οσο για τους χαρακτηρισμους για τον χειριστη εκ μερους των, ΕΑΝ ειναι φυσικα προσωπα θα λαβουν αναλογο τιμημα.ΟΧΙ ομως διακοπες σε νησι αυτη την φορα.

      Διαγραφή
    2. Επι ΠΑΣΟΚ επανηλθαν αλλα την αναγνωριση του ΚΚΕ χωρις καμια προυποθεση την εκανε ο Εθναρχης .Αυτος εδωσε αφεση για τα κακουργηματα τους το τονιζω (χωρις καμια προυποθεση).
      Ας σταματησουμε εδω .ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ.....

      Διαγραφή
  17. Ντρέπομαι για τους ισχυρισμούς που διαβάζω.
    Ο υπερεθνικόφρων κύριος ζει στον Εμφύλιο Πόλεμο από ό,τι φαίνεται
    ή στη Δικτατορία των Συνταγματαρχών.

    Ως κάποιος που δεν δηλώνει ούτε δεξιός ούτε αριστερός,
    θα του πω ότι με αυτά που λέει είναι άσχετος (=ανιστόρητος) και επικίνδυνος!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γενικό πνεύμα του άρθρου είναι σωστό, άσχετα αν κάποια επιμέρους πράγματα που αναφέρει μπορεί να είναι κάπως απόλυτα και στην πραγματικότητα να έχουν μια πιο πολύπλοκη εξήγηση. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τεράστια αλλαγή που έχει συμβεί στα σχολεία.Η μητέρα μου ήταν δασκάλα και τα τελευταία χρόνια, στις σχολικές γιορτές π.χ. για το τραγούδι:"H Eλλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά", της έλεγαν οι νεοδιόριστοι δάσκαλοι: "μην τα λέτε αυτά στα παιδιά είναι ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ". Το κλίμα είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης με τραγούδια του τύπου "αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια..".
      Για να μην παρεξηγηθώ σε όσα λέω, κανείς δεν αρνείται την αξία των πανανθρώπινων ιδανικών που προώθησαν και κάποιοι σημαντικοί (αριστεροί) ποιητές και συγγραφείς όπως π.χ. ο Ρίτσος ή ο Ελύτης ή ο Σεφέρης. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΣΗ την οποία υπηρετούν (ίσως και ακούσια) οι περισσότεροι αριστερο-συριζαίοι.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ philalethe ζήσε και εσύ το όνειρο σου.

      Διαγραφή
    3. Ο Ελύτης και ο Σεφέρης δεν ήσαν αριστεροί. Ακόμη και ο Ρίτσος δεν ήταν πραγματικός αριστερός, αφού το κύριο έργο του ήταν η "Ρωμηοσύνη" που έχει εθνικό περιεχόμενο και όχι διεθνιστικό ή έστω σοβιετικό. Έγραψε και ποίημα για τον Στάλιν, αλλά όπως παραδέχθηκε το έκανε για να μήν τον ενοχλούν, όταν δημοσίευε την Ρωμηοσύνη.

      Διαγραφή
    4. Δε νομιζω οτι Σεφερης κι Ελυτης ειχαν πολυ σχεση με την Αριστερα....

      Διαγραφή
    5. 11.37 d panagos και 11.40 Kωνσταντίνος
      Όταν λέω "αριστεροί" δεν εννοώ πολιτικά (και ιδεολογικά) ενταγμένοι σε συγκεκριμένους χώρους ή "διεθνιστές" κτλ.. Το λέω με την ευρεία έννοια, κυρίως λόγω του ουμανιστικού περιεχομένου του έργου τους.
      Η "Ρωμιοσύνη" (όπως και το "Άξιον εστί" του Ελύτη) έχουν εθνικό περιεχόμενο, μας έχουν αγγίξει όλους, ιδιαίτερα και λόγω της μελοποίησης από τον Μ. Θεοδωράκη.. αλλά.. περιορίζονται π.χ. στο "καμάκι του ήλιου" με το οποίο θα διώξουμε το σκοτάδι (το "θεριό"), δηλ. καθαρά στη ανθρώπινη Νόηση (είναι η γνωστή νοησιαρχία του διαφωτισμού)..
      Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε.. Σας είπα έτσι επιγραμματικά κάτι για να δούμε απλά ότι υπάρχει κάποια αριστερή ρίζα (ιδεολογική συγγένεια με την αριστερά).
      Φυσικά εκτιμώ και τους τρεις, (άλλωστε με αυτούς μεγαλώσαμε, και διαποτιστήκαμε), αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα, ιδιαίτερα λόγω και του γεγονότος ότι τους ιδιοποιήθηκαν κάποιοι πολιτικοί χώροι (κυρίως τον Γ. Ρίτσο).

      Διαγραφή
    6. Ειδικά για τον Γ.Ρίτσο (τον κατά τ΄άλλα ευαίσθητο και ανθρωπιστή όπως βλέπουμε και στα έργα του π.χ. τον "Επιτάφιο"), θέλω να πω ότι δεν μου άρεσε το μήνυμα της κόρης του για τα Συλλαλητήρια που έγιναν για την Μακεδονία.

      Δείτε τι έγραψε:

      «Μαθαίνω πως στο συλλαλητήριο ακούστηκε η Ρωμιοσύνη: "Τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας".
      Βέβαια ο Ρίτσος όταν έγραφε τους στίχους αυτούς δεν είχε υπ' όψιν του τη συγκεκριμένη σημερινή χρήση από τα πάσης φύσεως παλληκάρια που γίνανε μαλλιά κουβάρια...

      (Εκτός και αν η χρήση από πλευράς διοργανωτών είναι μια συμβολική χειρονομία συμφιλίωσης με τη γείτονα χώρα. Επί μακεδονικού εδάφους όλοι μαζί, το χώμα της Μακεδονίας είναι δικό τους και δικό μας!
      Οπότε, πάσο!)

      Η Ρωμιοσύνη γράφτηκε από τον Γιάννη Ρίτσο αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταξύ 1945-47, μέσα στον εμφύλιο, και είναι μια εποποιία της Αντίστασης του Ελληνικού λαού κατά των Ναζί.
      Η Ρωμιοσύνη μελοποιήθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη, μετά τον ξυλοδαρμό του καθώς και άλλων αριστερών από τους χωροφύλακες στον Πειραιά, ανήμερα των Φώτων το 1966. Μέσα στα αίματα ο Μίκης επιστρέφει σπίτι του και βρίσκει ένα αντίτυπο της Ρωμιοσύνης που μελοποιεί μέσα σε λίγες ώρες.
      Είτε φασίστες την τραγουδήσουν, είτε πατριδολάγνοι, είτε πατριδοκάπηλοι, είτε δωσίλογοι, είτε άσχετοι, είτε ανύποπτοι, η Ρωμιοσύνη είναι το ποίημα που είναι, γράφτηκε για το λόγο που γράφτηκε και αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.»


      Ακούστε θέση (!!).. «Επί μακεδονικού εδάφους όλοι μαζί, το χώμα της Μακεδονίας είναι δικό τους και δικό μας!» (!!)

      Διαγραφή
    7. Να κάνω μια διόρθωση στο σχόλιο 8.15, επειδή βιαζόμουνα έγραψα ότι η αριστερά τους ιδιοποιήθηκε και στην παρένθεση έβαλα τον Ρίτσο, όμως ο Ρίτσος ήταν έτσι κι αλλιώς αριστερός (ιδεολογικά δηλαδή), ενώ οι άλλοι δύο, ο Ελύτης και ειδικά ο Σεφέρης δεν ήταν αριστεροί με την κοινή έννοια του όρου (έχουν δίκιο οι συνομιλητές), αλλά ήταν αυτό που είπα πριν δηλ. ουμανιστές διανοούμενοι (υπάρχει βέβαια κοινή ρίζα με την αριστερά, όλα αυτά είναι "παιδιά" του Διαφωτισμού και της νοησιαρχίας, όπως και η αθεϊα), επομένως η ιδιοποίηση ήταν ως προς αυτούς κυρίως, και λόγω της μελοποίησης από τον αριστερό (μεγάλο κατά τ΄άλλα) μουσικοσυνθέτη Μ. Θεοδωράκη.

      Διαγραφή
  18. Να πω κάτι σχετικά με το σχόλιο 4.21 που γράφει:"..ντροπη και για σας να τσουβαλιαζετε τους εθνομηδενιστες ως αριστερους και να αναπαραγετε το παμπαλαιο παιχνιδακι των δοσιλογων γερμανοτσολιαδων της εθνοκαπηλειας. Ο πατριωτισμος δεν ειναι ευτελης εννοια για να παιζουν πολιτικα παιχνιδια οι εθνικιστες,οι φιλελευθεροι οι σοσιαλιστες οι αναρχικοι κλπ. Καποιοι που επιδιωκουν την εξουσια προσπαθουν να τον προσεταιρισθουν, για να αποκομισουν πολιτικα οφελη.."

    Συμφωνώ ότι η έννοια της Πατρίδας έχει χρησιμοποιηθεί από πατριδοκάπηλους (όπως και οι έννοιες θρησκείας-οικογένειας από τη Χούντα και από μεγάλο ποσοστό του ακροδεξιού χώρου).
    Να προσθέσω ότι και τα κόμματα του δεξιού-μεσαίου χώρου όπως π.χ. Ν.Δ. και ΠΟΤΑΜΙ είναι νεο-ταξικά και υπέρ της παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλευθερισμού με "επίφαση πατριωτισμού".
    Επίσης, παρά την αθεϊα των κομμουνιστών (που την απεχθάνομαι όχι τόσο γιατί διαφωνώ, όσο γιατί έχει πάρει τη μορφή ΕΜΜΟΝΗΣ στους ανθρώπους αυτού του χώρου, σε σημείο να αντιδρούν υστερικά και με μίσος και απέχθεια, απέναντι σε οτιδήποτε θυμίζει πίστη σε Θεό, και να προσπαθούν να το εξαφανίσουν ως επικίνδυνο για την πρόοδο του ανθρώπου όπως έγινε και στις χώρες του πρώην "υπαρκτού σοσιαλισμού", όταν παράλληλα επαγγέλονται τον "σεβασμό απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα", και αυτό τους κάνει τους μεγαλύτερους ΦΑΣΙΣΤΕΣ), όμως αναγνωρίζω ότι οι παλιοί κομμουνιστές πολέμησαν τους Γερμανούς θυσιάζοντας ή απλά θέτοντας σε κίνδυνο πολλές φορές τη ζωή τους (έχουμε και το παράδειγμα του Μ. Γλέζου).

    Αυτό όμως που πρέπει να κατανοήσουμε είναι η μετάλλαξη προς το πολύ χειρότερο που έχει υποστεί η λεγόμενη "ανανεωτική αριστερά", η οποία δρα πλέον ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ως προς όλες τις κοινωνικές έννοιες και αξίες.

    Όποιος θέλει ας διαβάσει αυτό το άρθρο:
    http://theodotus.blogspot.gr/2017/04/blog-post_19.html

    [Mην επηρεαστείτε που το blog ΘΕΟΔΟΤΟΣ αυτοχαρακτηρίζεται "δεξιό", οι λέξεις κατά κάποιο τρόπο έχουν χάσει το νόημά τους, υπάρχουν αναρτήσεις του με τις οποίες δεν συμφωνώ, η συγκεκριμένη όμως είναι πολύ εύστοχη και εξηγεί κατά ένα βαθμό αυτά τα φαινόμενα που βλέπουμε σήμερα που πραγματικά κάποιες φορές είναι απίστευτα, δηλαδή δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χαλασμένο μπορεί να είναι ένα μυαλό για να σκέφτεται με τέτοιο τρόπο.]

    Δείτε και αυτό:
    Πολιτιστικός Μαρξισμός, αυτή η μάστιγα
    http://www.politicaldoubts.com/politics/item/1222-politistikos-marksismos-afti-i-mastiga

    Eξηγεί για ποιους λόγους:"Πέρα από το όνομα, λίγες ομοιότητες έχει ο Κλασσικός Μαρξισμός με τον Πολιτιστικό."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειναι μηδενιστές.Των πάντων.Μονο όταν θα λείψει το αγαθό της ελευθερίας που απολαμβάνουν χάρη σε κάποιους ήρωες μας θα έβαζαν μυαλό αυτοί.Δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα τους Ουτε να κατανοήσω το όποιο σκεπτικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η αριστερά μισεί οτιδήποτε έχει σχέση με το στρατό κ οι κυβερνήσεις του δημοκρατικού τόξου ριξαν το φαρμάκι του κομματισμού μέσα σε αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Κεμαλ παντως ηταν Τουρκος. Οπως ο Νταβουτ ο ετσι, ξεχασα τ* ονομα του μωρε. Κατι σε -ακος μηπως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουρκος ...ντονμες.....αρα και κατι ...αλλο.Περασε απ την Π.Διαιθηκη στο Κορανι....εικονικα ...για ξεκαρφωμα....Ολως τυχαιως κι εδω...

      Διαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτοί οι χαιρέκακοι που χυδαιολογούν κατά της πατρίδας μας έχουν την ίδια νοοτροπία με όλους αυτούς πού έλεγαν:

    1. Οι εργάτες ελλάδας και τουρκίας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν
    2. Θα το ρισκάρουμε με τους τούρκους
    3. Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε?
    4. Το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του

    Πολλοί Ελληνες εμπιστεύθηκαν τέτοιου είδους υποκείμενα μόνο και μόνο για να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ. Τώρα ήρθε η ώρα του ταμείου για τον «σοφό» λαό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει αυτο πού κάνουν οι αριστεροί στην Ελλάδα. Εάν τολμήσουν να κάνουν αυτά πού κάνουν και λένε εδώ στην Ελλάδα τούς έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ταύτιση των ανθρώπων με μια συλλογικότητα είναι φυσική και είναι επακόλουθο ενός αγελαίου ενστίκτου που έχει ο άνθρωπος από φυσικού του, όπως το ένστικτο της τροφής και της αναπαραγωγής.

    Συνήθως η συλλογικότητα αυτή είναι το έθνος, όπως κι αν ονομάστηκε αυτό έλαβε. Οι άνθρωποι παίρνουν ταυτότητα και αξία από την εθνική τους υπόσταση. Χαίρονται όταν ένας ομοεθνής τους αθλητής παίρνει χρυσό μετάλλιο και δακρύζουν στον εθνικό ύμνο για κάτι που ασφαλώς δεν έκαναν αυτοί οι ίδιοι.

    Το συλλογικό ένστικτο του ανήκειν ικανοποιείται όμως και με διαφορετικούς τρόπους. Ένας τρόπος είναι η θρησκεία. Πολλοί σκληροπυρηνικοί π.χ. ρωμαιοκαθολικοί ή μουσουλμάνοι ταυτίζονται με τον παπισμό ή το Ισλάμ αντίστοιχα πολύ περισσότερο από όσο με το έθνος τους. Άλλος τρόπος είναι η αθλητική ομάδα. Υπάρχουν οπαδοί που η ομάδα τους σημαίνει για αυτούς περισσότερα παρά το έθνος.

    Και υπάρχουν και αυτοί που θα ταυτιστούν με μια πολιτική, μη εθνική ιδεολογία. Ο κομμουνισμός εισήγαγε την έννοια της "ταξικής συνείδησης" και διακήρυξε ότι ο "εργάτης" δεν πρέπει να ανήκει πρωτίστως σε έθνος, αλλά στην κοινωνική τάξη του ("προλεταριακός διεθνισμός").

    Ιδιαίτερα στην Ελλάδα με τον εμφύλιο του 1946-49 η συλλογική ταυτότητα των κομμουνιστών ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με τη συλλογική ταυτότητα των υπολοίπων. Οι υπόλοιποι δεν είδαν τη συλλογική τους ταυτότητα ως κομματική (ασχέτως εάν ήταν ή δεν ήταν έτσι), την είδαν ως "εθνική-εθνικιστική", ακόμη και εάν κάποιος θα ήθελε να ισχυρισθεί ότι αυτό έγινε σε επίπεδο καπηλείας. Ουδεμία σημασία έχει αυτό. Σημασία έχει πώς έβλεπαν οι μεν και οι δε τους εαυτούς τους και τους άλλους αντίστοιχα. Οι μεν κομμουνιστές πίστευαν στον προλεταριακό διεθνισμό, οι δε λοιποί πίστευαν στο ελληνικό έθνος, όταν πολεμούσαν ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν μιλώ για το 1943-44 και τον εμφύλιο κατά τη διάρκεια της κατοχής. Εκεί έμπαινε το εθνικό στοιχείο μπροστά ακόμη και από την πλευρά των κομμουνιστών, στο πλαίσιο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Το 1946-49 μπήκε μπροστά το ιδεολογικό-κομματικό στοιχείο από την πλευρά τους. Και αυτό σημάδεψε ανεξίτηλα τη συλλογική τους συνείδηση μέχρι σήμερα, στα παιδιά τους και στα παιδιά των παιδιών τους.

    Ποτέ λοιπόν δεν θα γουστάρουν έναν στρατό που υπάρχει - έστω και θεωρητικά - για την υπεράσπιση της εθνικής μας πατρίδας. Θα γουστάρουν τους Ρουβίκωνες και τους Πυρήνες της Φωτιάς, και έναν μελλοντικό ελληνικό "κόκκινο στρατό", στον οποίο θα υπηρετήσουν με μεγάλη χαρά.

    Το κακό για αυτούς είναι ότι το εθνικό-πατριωτικό ένστικτο είναι το φυσικό στο άνθρωπο, ενώ το ιδεολογικό-κομματικό είναι φτιαχτό. Απόδειξη, η εθνική ρητορική που υιοθέτησε ο Στάλιν όταν τα χρειάστηκε απέναντι στους Γερμανούς, που μέχρι και τον εθνικό ύμνο της ΕΣΣΔ αναγκάστηκε να αλλάξει προς το πατριωτικότερο για να κινητοποιήσει τους Σοβιετικούς πολίτες στη στρατιωτική προσπάθεια. Απόδειξη, η ευκολία με την οποία οι καταπιεσμένοι συνειδησιακά λαοί της πρώην ανατολικής Ευρώπης γύρισαν από κομμουνιστικές θέσεις σε πολύ πιο εθνικές (σε σχέση με τη Δυτική Ευρώπη) από τη μια στιγμή στην άλλη, μόλις έπεσε το τείχος. Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρωσία και αλλού, τι ποσοστά παίρνουν κόμματα με ρητορική που εδώ αποκαλείται ακροδεξιά.

    Γι' αυτό το λόγο, ναι, ο εθνικός στρατός θα είναι πάντοτε η ιδεολογική αχίλλειος πτέρνα τους. Και ναι, για αυτό ο Τσίπρας χρειάζεται τον Καμμένο ως δεκανίκι, όχι μόνον κοινοβουλευτικό, αλλά και ιδεολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Δεν μιλώ για το 1943-44 και τον εμφύλιο κατά τη διάρκεια της κατοχής. Εκεί έμπαινε το εθνικό στοιχείο μπροστά ακόμη και από την πλευρά των κομμουνιστών, στο πλαίσιο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.-Τί εννοείς εδώ;

      Διαγραφή
  26. Δυστυχώς και ο στρατός έχει επηρεαστεί όπως και το υπόλοιπο δημόσιο. Να πω για πολιτικό προσωπικό στο Πεντάγωνο που διαβάζει Ριζοσπάστη επιδεικτικά ; Μην ξεχνάμε και εκείνον τον ναύαρχο που τον καλούσε συνέχεια ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του που είχε δηλώσει άθεος!! φυσικά και σε αυτό τον τομέα πρωτοπορεί η νεα δημοκρατία. οι παλιοί θα θυμούνται την λεγόμενη αποχουντοποίηση ,τα πραξικοπηματα της πιτζάμας και τις εκατοντάδες αποστρατείες που ακολούθησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε σχέση έχω, ούτε θέλω να έχω, και βεβαίως δόξα και τιμή στον πιλότο που σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος, για την πατρίδα. Να θυμίσω όμως στους νοσταλγούς των συνταγματαρχών της γνωστής επταετίας, κοινώς χούντας, ότι η Κύπρος από αυτούς χάθηκε και όχι από το ΚΚΕ ή άλλα αριστερά κόμματα. Γιατί μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί από αυτούς που τον υποστηρίζουν να είναι της απελπισίας, αλλά το μίσος και η μαυρίλα της Ακροδεξιάς ιδεολογίας που παρεπιδημεί στο ιστολόγιο του Ινφογνώμονα δεν παραπέμπει σε κάτι καλλίτερο. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ασυναίσθητοι και αναίσθητοι, αλλά οι Ακροδεξιοί είναι τόσο πωρωμένοι και τυφλωμένοι από το μίσος που απορώ, τί καλό μπορεί να προέλθει από ανθρώπους που μισούν με τόσο πάθος τους πολιτικούς τους αντιπάλους; Τον Τούρκο δεν τον μισούν τόσο όσο τον αριστερό.

    Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν αριστερά δεν είναι. Ο διεθνισμός έχει καταντήσει να γίνει παγκοσμιοποίηση. Η αριστερά ήταν -καλώς ή κακώς υπέρ του διεθνισμού, η εργατική τάξη των διαφόρων χωρών ενάντια στο Κεφάλαιο που δεν έχει πατρίδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή του Κεφαλαίου, των Τραπεζών κλπ. σε όλα τα ουσιαστικά θέματα. Άρα τί αριστερά είναι; Απλά δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα μας κάνεις...Εγώ θα τους έλεγα και κακοήθεις.Η δε κατάντια του διεθνισμού με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα, στο σημείο να αναρρωτιέμαι:Πού πάμε;Πάντως χάνοντας την πατρίδα θα μπορούμε να αισθανθούμε Κεφάλαιο,αλλά και πολίτες του κόσμου...Ασε με τους ακροδεξιούς του ιστολογίου... πόρωση παιδί μου και φαρμάκι.Αφού όποτε μπαίνω και διαβάζω,μελετάω μετά δύο ώρες την αγία γραφή και τον Μαρξ,εναλλάξ για να έρθω στα ισσα μου.

      Διαγραφή
    2. Οι χουντες ηταν ΔΥΟ...γιατι λες μια ?? Το λενε πολλοι.Αν και οι ...αλλοι πουν το ιδιο για την αριστερα ??

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.