13/4/18

Tο τέλος της ιστορίας, ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Δεδομένου του μεγέθους των προετοιμασιών για τον πόλεμο και του πολλαπλασιασμού των απίστευτων δηλώσεων ορισμένων Αμερικανών και Βρετανών αξιωματούχων, τρίτες χώρες προσπαθούν να μεσολαβήσουν μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Βρετανίας για την απελευθέρωση Βρετανών στρατιωτικών που συνελήφθησαν από το Συριακό Στρατό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Ανατολική Γκούτα. 
Μετά το Κουβέιτ και τη Τουρκία, είναι το Σουλτανάτο του Ομάν, το οποίο προσπαθεί να διαπραγματευτεί με την Δαμασκό την απελευθέρωση των συλληφθέντων Βρετανών αξιωματικών μαζί με τους τρομοκράτες της Ανατολικής Γκούτα. 

Αποκαλύφθηκε ότι στοιχεία της βρετανικής SAS, της οποίας αξιωματικοί του 22ου τάγματος σκοτώθηκαν μαζί με δεκάδες τρομοκράτες μεταξύ της Σάμπκα και της Ντούμα, στην καρδιά της Ανατολικής Γκούτα. Οι επιζώντες συνελήφθησαν με όπλα και αποσκευές και βρίσκονται για την ώρα σε μυστική τοποθεσία. 

Αυτή η δυσμενής εξέλιξη για τους Βρετανούς εξαγρίωσε σε υπέρτατο επίπεδο τη βρετανική κυβέρνηση, οι υπηρεσίες της οποίας εμπλέκονται σε όλες τις λαθραίες επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης ξένων κυβερνήσεων, μοντάρισαν την υπόθεση Σκρίπαλ. 

Πολύ πριν από αυτήν την υπόθεση, οι χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το εξαιρετικά αόριστο θέμα των χημικών όπλων για να δικαιολογήσουν την επίθεση κατά της Συρίας και να προκαλέσουν μια αλλαγή καθεστώτος. Η κατηγορία εναντίον της Δαμασκού εκτράπηκε αδέξια προς τη Μόσχα. Πρώτα στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW, μια ψεύτικη οργάνωση που είναι καιρός να διαλυθεί) στη Χάγη, και, μετά με τη δημιουργία της υπόθεσης Σκρίπαλ και την εικαζόμενη χρήση ενός αέριου μάχης παρόμοιου με το VX, που ονομάζεται Novichok. 

Η υπόθεση Σκρίπαλ μονταρίστηκε από τον ίδιο χορηγό, ο οποίος δημιούργησε το λογότυπο και το έμβλημα του Ντάες (Daech, αραβικό ακρωνύμιο της τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομάζεται «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στο Λεβάντε») και δημιούργησε, χρηματοδότησε και συμβούλευσε την μεταμφιεσμένη τρομοκρατική οργάνωση σε μη κυβερνητική οργάνωση γιατρικής και νοσοκομειακής αρωγής σε αντάρτική ζώνη γνωστή με το σχεδόν αγγελικό όνομα «Λευκά Κράνη» ή " White Helmets ". Ένα είδος ένοπλου Στρατού Σωτηρίας που δεν διστάζει να θυσιάσει τα απαχθέντα παιδιά από τους γονείς τους για να κινηματογραφήσει μακάβριες σκηνές σε βίντεο 4K. 

Τα Λευκά Κράνη έλαβαν όλο τον εξοπλισμό τους σε μια παρτίδα και λαμβάνουν σημαντική χρηματοδότηση για μια δύναμη πολιτικής άμυνας σε ανταρτική ζώνη. Υποστηρίζονται από ολόκληρο το γιγάντιο μηχανισμό της παγκόσμιας προπαγάνδας, συμπεριλαμβανομένου του Χόλιγουντ, το οποίο τους έχει απονείμει ένα Όσκαρ για μερικές κινηματογραφικές λείψεις. 

Η δεύτερη ένωση είναι ακόμα πιο χτυπητή για το τεχνητό και προσποιητό χαρακτήρα της: η SAMS ή Syrian American Medical Society της οποίας όλα τα ιδρυτικά μέλη είναι αποστάτες, δεν χρειάζεται πλέον να την παρουσιάζουμε. 
Δεν είναι γνωστές επί του παρόντος οι περιστάσεις που περιβάλλουν τον θάνατο και τη σύλληψη των Βρετανών στρατιωτικών στη Συρία, ακόμα λιγότερο ποιοι τους περικύκλωσαν. Αλλά αυτό που παραμένει βέβαιο είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο που ένα μεγάλο και βαρύ βράχο του βουνού των ψεμάτων πέφτει με τόσο θόρυβο, αφαιρώντας κάθε νομιμότητα από τις ψευδο-δημοκρατίες του αυτοαποκαλούμενου ελεύθερου κόσμου (μια χίμαιρα προπαγάνδας υπό μορφή ευφημισμού) να διακηρύττουν φωνακτά και δυνατά δημοκρατικές αξίες, ενώ στην πραγματικότητα είναι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, μεταμφιεσμένες δικτατορίες που κυβερνούνται από περιορισμένες ολιγαρχίες που προκαλούν το χάος και το πόλεμο για την επίτευξη ηγεμονίας και για το κέρδος.

Η Βρετανία δεν είναι πλέον τίποτα παρά μόνο ένα φθαρμένο εργαλείο.

Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Έμεινε ο τρελός, le fou du roi (σ.μτφ. ο αξιωματικός στο σκάκι)! 

Το μεγάλο παιχνίδι τελειώνει. Παραμένει να δούμε πώς και αν ποτέ θα ξεφύγουμε από αυτό το αληθινό τέλος της Ιστορίας.

 Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά
 strategika51.wordpress.com/


8 σχόλια:

 1. H συνήθης λανθασμένη ανάγνωση της πραγματικότητας.
  https://www.youtube.com/watch?v=V_SNDGwwGFM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οσκαρ στον αρθρογραφο....ευχαριστουμε Κριστιαν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. _Τώρα εἶναι ἡ ὥρα νά πῆ ἡ Μεγαλειότητά σας, ὅτι φταίει ὁ ράφτης σας γιά τό ἐντελῶς διαφανές ὕφασμα πού χρησιμοποίησε.
  _ Μήν κοκκινίζετε καί συνεχεῖσθε νά βαδίζετε κανονικά. Γελάστε ἀφελῶς μαζί μέ τούς ὑπηκόους σας καί χαμογελάστε μέ ἀποφασιστικότητα στήν κάμερα. - Ζούμ στό πρόσωπο, στά μάτια καί στό μάγουλο.
  _ Κυττᾶτε ταπεινά καί ντροπαλά. - Κλείσιμο μέ ζούμ στήν κορώνα, ἀπό λίγο πιό χαμηλά, γιά νά φαίνεται ψηλά.
  _Καμαρωτά, ὑποκλιθεῖτε! Μπράβο! Αὐτό εἶναι.
  _Τώρα θά στείλουμε τό ἱππικό νά κάνη νά πάψῃ αὐτό τά τούμπανο πού ἔχει ὁ κόσμος καί τό βαράει. Ἐσεῖς σταθερά καί σοβαρά, προβάλλετε φανερά τό κρυφό καμάρι σας, τή γύμνια σας!
  _Μήν ἀνησυχεῖτε, τό ἱππικό μας θά συντρίψῃ τό τούμπανο.
  _Καί μήν σᾶς προβληματίζει ὁ κόσμος. Ψοφᾶνε οἱ πολλοί γιά ἡγέτες καί βασιλεῖς, ὅσο τούς κρύβετε τόν Ἰησοῦ Χριστό καί τήν Ὀρθοδοξη 'Εκκλησία Του - ἔστω καί μέ τή γύμνια σας!
  _Μιλεῖστε τους ἀκόμη καί γι' αὐτήν τώρα! Πῶς ἔγινε καί μείνατε στήν γύμνια, πότε καί πῶς τό καταλάβατε (μήν πεῖτε πρό παντός, ὅτι τό εἶπαν πρῶτα τά νήπια) φαντασθεῖτε κάποιες ἐνδείξεις πού ἐσεῖς βρήκατε, ἐπινοεῖσθε κάποια δολοπλοκία σέ βάρος τῆς Δύσεως ἤ τῆς Μεγαλειότητάς Σας....
  Κατηγορεῖσθε τούς κακούς συμβούλους σας, ...ναί καί τοῦ Τράμπ. Ὅσους δηλαδή εἶναι ἀντίθετοι στήν κατανάλωση ὅπλων, στίς νέες στρατιωτικές παραγγελίες....στήν αὔξηση τῆς τιμῆς τῶν μετοχῶν μας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Yp;hrjan κάποτε κάτι ρομπότ επιπέδου 5, στην άπειρη ιεραρχία των πιθανών ρομποτικών κατασκευών, τα οποία ονειρεύθηκαν έναν θεό για να τα σώσει. Δεν μπορούσαν να κάνουν κ αλλιώς αν το καλοσκεφτούμε, θέλει άπειρο θάρρος καταρχήν για να απομακρυνθείς, πόσο μάλλον να κτίσεις κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό, κάτι που δεν προϋπήρξε...
  https://www.youtube.com/watch?v=lo7yvdKXc6I

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι αγγλοσάξωνες, ένας ανήθικος λαός, που στην πλειοψηφία του είναι ιμπνέ, (εμείς τους λέμε μπινέδες), έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ηφίλιο και είναι υπαίτειοι για όλους τους μεγάλους πολέμους που γνώρισε ο πλανήτης. Το ίδιο πάνε να κάνουν και σήμερα. Με κατασκευασμένες (έτσι δείχνουν τα γεγονότα) κατηγορίες προσπαθούν να αιματοκυλίσουν ξανά τον πλανήτη. Και δεν είναι μόνο στο σώμα ιμπνέ αλλά και στον τρόπο σκέψης και έκφρασης. Έστειλαν στρατιώτες να πολεμήσουν δίπλα στους τζιχανιστές κι απ' την άλλη διακύρητταν πως πολεμούν την τρομοκρατία. Οι νεκροί και αιχμάλωτοι βρετανοί στην ανατολική Γιούτα, αυτό αποδεικνύει. Μια γυναίκα προθυπουργός κι ένας, θα έλεγα τρελός ΥΠΕΞ, (δεν έχει καθρέφτη να δει τα μούτρα του) βάλθηκαν να μας ανάψουν μεγάλες φωτιές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οπως ολοι ηδη ξερετε η φωτια ....αναψε.Οι ....μπινεδες εσκασαν μυτη...Στο τελος θα γινει ...απολογισμος.Μπινεδες η ...νορμαλ ??Αυτο θα απαντηθει τοτε...Συχνα η ιστορια κανει φαρσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.