4/6/09

Οι Τούρκοι εξυμνούν τον Τρεμόπουλο


Η Sabah [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Οι ερωτευμένοι με την Τουρκία υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» καταχωρεί ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, στην οποία αναφέρεται ότι στις επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα θέτουν τη σφραγίδα τους η Τουρκία και οι συμπαθούντες αυτήν.

Η Hürriyet [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να υπάρχει μια Λεωφόρος Ατατούρκ και στην Κωνσταντινούπολη μια Λεωφόρος Βενιζέλου» καταχωρεί ανταπόκριση του Γιώργου Κιρμπάκη από την Αθήνα, που αναφέρεται σε δηλώσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου, αρχηγού του κόμματος των Πρασίνων, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Ο ίδιος ανέφερε ότι, μεταξύ των ετών 1938 – 1955, ο δρόμος, στον οποίο είχε γεννηθεί ο Ατατούρκ, έφερε την ονομασία «Οδός Κεμάλ Ατατούρκ». Όμως, μετά τα Σεπτεμβριανά του 1955, η ονομασία του δρόμου άλλαξε σε «Οδό Βασιλέως Παύλου». Ο Τρεμόπουλος αναρωτήθηκε γιατί να μην υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μια οδός Κεμάλ Ατατούρκ. Παράλληλα, ζήτησε να δοθεί σε έναν δρόμο της Τουρκίας και το όνομα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Η μητέρα του Τρεμόπουλου κατάγεται από την Αδριανούπολη. Ο ίδιος, στην ερώτηση «κατά την άποψή σας, ποιοι είναι οι ήρωες της Θεσσαλονίκης», είπε: «Ο Ναζίμ Χικμέτ».

Η Sabah [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Οι ερωτευμένοι με την Τουρκία υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» καταχωρεί ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα, στην οποία αναφέρεται ότι στις επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα θέτουν τη σφραγίδα τους η Τουρκία και οι συμπαθούντες αυτήν. Ένας εξ αυτών είναι και ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος είναι θαυμαστής του Ατατούρκ. Οι άλλοι υποψήφιοι του κόμματος είναι ο Κωνσταντινουπολίτης ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Ιρλανδός μουσικός Ross Daly.

Η Radikal [31/5] στις εσωτερικές της σελίδες με τίτλο «Στην Ελλάδα Ατατουρκιστής υποψήφιος» αναφέρεται στην υποψηφιότητα Μιχάλη Τρεμόπουλου.

totefteri.blogspot.com

20 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχουν άτομα (ειδικά στην ελλάδα) που συμπαθούν τον Ατατούρκ...Όσο για τον Τρεμόπουλο, ο τύπος είναι ύαινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα ο τυπος ειναι μεγαλος παπαρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφιάλτη, γέλα όσο θες..
    ο τελευταίος γελάει καλύτερα...
    χαχαχαχαχαχαχ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραια,

    ακομη και στη περιπτωση που η κινηση δεν ηταν μεθοδευμενη εξαρχης απο τουρκους τι εχουμε?

    οι τουρκοι εξυμνουν τον τρεμοπουλο ,
    αυτος μετρωντας τις δυναμεις του ανταποκρινεται στο ερωτικο καλεσμα ,
    το φλερτ προχωραει,
    θα αρχισουν οι χειραψιες και οι επισκεψεις,
    δωρακια ,χαμογελα,
    θα αλλαξουμε βερες και υποσχεσεις

    και για οσο κραταει κοσμο ο τρεμοπουλος θα τσονταρουν και οι τουρκοι για τα εξοδα του κοματος,
    θα γινονται συζητησεις ,
    ο τρεμοπουλος θα παιρνει ιδεες ,
    θα τον προσεγγιζουν αλλοι πολιτικοι και επιχειρηματιες για να μη στερψει τους οικολογους καταπανω τους ειδικα αν ειναι τιποτα επιχειρησεις μεταλου ή επικοινωνιων κτλ

    καπως ετσι οι τουρκοι κανουν πολιτικη μες στην Ελλαδα ,
    τα κομματα βγαζουν ή μαλλον βαζουν χρηματα στα ταμια,

    κτλ κτλ,

    πολιτικος δε γινεται να τον κοντραρει,

    να ειμαστε μονο τυχεροι να πεσει σε κανα σκανδαλο να τον ξεβρακωσει κανα αγανακτισμενος ή καπως ετσι

    αλλιως ...

    *οι τουρκοι με πρασινους,
    τα σκοπια με ουρανιο τοξο,

    και μεις με καραγκιοζηδες

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύγε Τρεμοπουλε , που στο βωμό της οικονόμας πουλάς τα πάντα …..δυστυχώς από τέτοιους βάρβαρους κινδυνεύει η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και με τις πλάτες αυτόν καταντήσαμε έτσι !!!! Πριν 10 χρόνια δώσαμε μάχη για την ονομασία δρόμου με το όνομα ΚΕΜ.ΑΤΑΤ …. στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ με πρωτοστάτη τον Κυριάκο Βελόπουλο (δημοσιογράφος τότε ) ξύπνησε και ξεσήκωσε τη Μακεδονία και μαζευτήκαμε περίπου 2000-2500 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης όπου συνεδρίαζαν οι βάρβαροι …. και την άλλη μέρα ακούσαμε και διαβάσαμε ότι 300 αναρχικοί μαζεύτηκαν έξω από το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για να εμποδίσουν την συνάντηση τούρκων και Ελλήνων επιχηριματιων …. Έτσι είναι …. Όταν φωνάζεις για την πατρίδα σου για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ είσαι από αναρχικός,εθνικιστής …. και πάει λέγοντας …. και κλαίγοντας !!! Τρεμοπουλοι και Βοσκοπουλοι αν δεν σας αρέσει η ΕΛΛΑΔΑ στα τσακίδια … για Βαρντασκα και Τουρκία οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα …. Πάτε εκεί να γευτείτε τη δημοκρατία τους !!!! Σταματήστε το ανθελληνικό σας παιχνίδι γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ …. όταν έρθει η ώρα τιμωρεί άσχημα ….

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΣΧΟΣ!!!Το ηλίθιο χαμόγελό του είναι ακόμα πιο εκνευριστικό από τις δηλώσεις του και τις πράξεις του!Ας κάνουμε λοιπόν όλοι την Κυριακή να σβήσει αυτό το χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φταίει ο Τρεμόπουλος ούτε τέτοιου είδους κόμματα, φταίνε οι ανεγκέφαλοι που τους ψηφίζουν!!! Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που θα τους ψηφίσουν δεν θα γνωρίζουν καμιά από τις θέσεις τους.

    Ιόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mε αυτά και με αυτά δεν πρόκειται να τον ψηφίσει κανείς ή μάλλον σίγουρα λιγότεροι από το 3,5% και τότε θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι . Θα ήθελα να το δω αυτό . Πολύ γέλιο .

    PRO από Συμβασιλεύουσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βεβαια στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει οδός βασιλέως Παύλου,ίσως εννοούν Αποστόλου Παύλου οι άσχετοι,λαι ο ΚεμΑττατ δεν γεννήθηκε εκεί αλλά κάπου κοντά στον Λανγκαδά.Επίσης ο Τρεμόπουλος στο βιογραφικό του-στην σελίδα των πρασίνων-δεν αναφέρει την θητεία του στα σκόπια για να κάνει διδακτορικό.Και ενώ δεν αναφέρει επάγγελμα έχει ένα αρκετά μεγάλο ρετιρέ στου Χαριλάου-νομίζω- που το έχει κλείσει γύρω-γυρω,παράνομα έχω την υποψία. Γιατί φωνάζουμε όμως;;;Τρεμόπουλος μας αξίζει,τρεμόπουλο έχουμε γιατί τον ψηφίζουμε.Να δούμε τι θα κάνει ο Παπαθεμελής;;;Από την Θεσσαλονίκη ΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας «εξεπλάγησαν» από τις αποκαλύψεις για τις αντεθνικές θέσεις και τα εθνομηδενιστικά παραληρήματα του «οικολόγου» νομαρχιακού συμβούλου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Τρεμόπουλου, που προσβάλλουν βάναυσα κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως απόψεων (αυτό ελέγχεται!!!). Και όσο και αν προσπάθησε ο ηθοποιός και συνοδοιπόρος του, Αντώνης Καφετζόπουλος, να τον υπερασπιστεί στα δελτία ειδήσεων, η μάσκα έπεσε. Οικολογία... Πρόφαση για την έκφραση απόψεων, που ούτε ο Πήλιος Γούσης δεν θα ξεστόμιζε.
    Δια στόματος του Μιχάλη Τρεμόπουλου, ακούσαμε στην προ ετών συνέντευξη Τύπου για το «λεξικό», κάτι προσβλητικά και περιφρονητικά για «Πελοποννήσιους γραφιάδες» και «Κρητικούς χωροφύλακες». Προφανώς εννοεί όλους όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία και έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, για να είναι αυτός σήμερα σε θέση να λέει σαχλαμάρες, προκαλώντας όλη την Ελλάδα. Μάλλον δεν συγκινήθηκε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος από «Τα μυστικά του βάλτου» και τον Μακεδονικό Αγώνα, όπως τόσες γενιές Ελλήνων. Δικό του το πρόβλημα.
    Ο σύγχρονος γενιτσαρισμός σήμερα καλύπτεται και προωθείται (κοινώς χρηματοδοτείται...) από ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν τους βγήκε. Και μπορεί εκεί στο Φάληρο να στενοχωρήθηκαν γιατί ο Μάνος - ταύρος και οι απίθανοι συνοδοιπόροι του δεν τραβάνε, αλλά με τον Τρεμόπουλο, τα βάψανε μαύρα. Αποδείχθηκαν κουτσά άλογα οι περί τον Μάνο. Όσοι «έπαιξαν» μαζί τους, δεν θυμούνταν ότι ο εκ Θεσσαλονίκης εθνομηδενιστής, είχε μετάσχει σε μια συνέντευξη Τύπου το 2006 και είχε συμπαραταχθεί ανοικτά με ό,τι χειρότερο και ό,τι πιο πρακτόρικο κρύβει η ελληνική κοινωνία στον κόρφο της: την αποσχιστική και ξενοκίνητη οργάνωση «Ουράνιο Τόξο». Στη χώρα μας, η life style επιλογή, η «μόδα» της πολιτικής (και υποκριτικής) οικολογίας, ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν, θα καεί εν τη γενέσει της.
    Στη Δυτική Ευρώπη, υπενθυμίζουμε, καθιερώθηκε από κάτι απάτριδες τύπους λόγω φυλετικής προέλευσης (βλέπε Ντανιέλ Κον Μπεντίτ) των οποίων τα απίστευτα άπλυτα βγήκαν αργότερα στη φόρα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο μιας ιστορίας συμπόρευσης με το κατεστημένο. Εμείς, τα περί Τρεμόπουλου τα είχαμε γράψει. Είχαμε προειδοποιήσει, για το πολιτικό ποιον του συγκεκριμένου τύπου, πολύ πριν αυτός «υιοθετηθεί» (ως «φόβητρο» ή εργαλείο, δεν έχει καμία σημασία) από τον συστημικό Τύπο, αλλά και ως ελεγχόμενη υποτίθεται!!! (τρομάρα τους), διέξοδος για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. μια και ήταν καλύτερα να ψηφίσουν «οικολόγους» τώρα στις ευρωεκλογές παρά ΠΑΣΟΚ ή …..Θεός φυλάξει ΛΑ.Ο.Σ. Δεν είναι τυχαίο πως στις «θέσεις» Τρεμόπουλου μεγάλο κανάλι ως αντίλογο προέβαλε το τι λέει επ’αυτών ο Παπαθεμελής ο ΛΑ.Ο.Σ. και η ….Χρυσή Αυγή!!! Έλεος ρε, έλεος!!!

    Όχι. Δεν πρέπει να πάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τις ψήφους Ελλήνων, όσοι εχθρεύονται την ίδια τους την πατρίδα, όσοι υπονομεύουν τον εθνικό κορμό, όσοι συντάσσονται με αυτούς που επιβουλεύονται την εδαφική μας κυριαρχία. Τι ακριβώς θα εκπροσωπήσουν αυτοί; Ποιον; Και γιατί επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων; (εκτός του καλό παραδάκι και τα λοιπά….. .γούστα) Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Για καλό πάντως δεν κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές. Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο. Αν η κάθοδός τους ήταν μόνο για τα προνόμια της Ευρωβουλής, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» δεν θα ήταν οι πρώτοι και σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν μάλλον ακίνδυνοι. Εμείς όμως έχουμε άλλη άποψη: Είναι επικίνδυνοι! Φτύστε τους. Αλλά μη ξεχάσετε να φτύσετε και εκείνους που τόσο καιρό, τώρα, τους προβάλουν, διότι αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι.

    Για την αντιγραφή :από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να γιατί ψηφίζω

    Χρυσή Αυγή

    δεν θέλουμε "τρεμόπουλους" που πουλιούνται και αγοράζονται.

    Υπεράνω όλων η πατρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ.

    1)Τον αποπροσανατολιζουμε απο τα βασικα προβληματα.
    2)Δημιουργουμε ή μεγενθυνουμε ενα προβλημα (βλεπε καταστροφη περιβαλλοντος)
    3)Τον κανουμε να νιωθει οτι αυτος ειναι υπευθυνος για μια επερχομενη καταστροφη / κριση.
    4)Σπαει,αρα,το ηθικο του + φοβαται.
    5)Ελεγχεται πιο ευκολα(.... και φυσικα γινεται κ ο καλυτερος καταναλωτης προιοντων, ακραιων θεωριων κτλ.)

    Τρεμοπουλε + ΤΣΥΡΙΖΑ (με την Οικολογική Παρέμβαση-που αναγνωριζει τα Σκοπια ως Μακεδονια και τη μειονοτητα στη Θρακη ως Τουρκους), για ποιους δουλευετε + ποιοι σας πληρωνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Τρεμοπουλος, ως γεννημένος στην Φλώρινα μήπως είναι κανένας εξελληνισμένος Σκοπιανός διοτι το ονομα του δεν παραπέμπει στον άλλο ανθέλληνα Φλωρινιώτη, τον Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου. Τα εις όπουλος δεν είναι επώνυμα της Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν ο Εχθρός σου χαίρεται κα ισε μνημονεύει ψάξου έτσι λένε στο χωριό μου. Οταν κουβαλάς Ελλάδες θαμένες κατω απ οτο χώμα απο τον Βάρβαρο Τουρκο κατακτητή και λεηλάτη και το ξεχνάς λέγεσαι Εθνικός Προδότης. Οταν ξεχνάς οτι ο Τουρκος Βάρβαρος λεηλάτης Κατακτητής πατεί την Κύπρο δεν αξίζεις να λέγεσαι Ελληνας. Οταν δεν βλέπεις οτι χρησιμοποιεί την μειονότητα της θράκης για επεκτατικούς σκοπούς είσαι εγκλωβισμένος. Οταν δεν βλέπεις την διεκδίκηση αρχέγονων εθνικών εδαφών απο την Τουρκία είσαι κοντόφθαλμος. Για όλα αυτά πρέπει να ζητησετε συγνωμη Κε Τρεμόπουλε.Ειδάλως είστε αυτό που λέει το όνομα σας και σε αυτή την χώρα δεν έχετε θέση. Δεν σας γράφω για τα Σκόπια εκεί σας τα είπαν άλλοι. Το ίδιο ισχύει.
    Ανάποδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και ο Καρκαγιάννης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ αέλεγε εξυμνώντας τον Κεμάλ Ατατούρκ ότι δεν ε΄χει τις ευαισθησίες των Μοκρασιατών γιατί είναι Ακαρνάνας. Υπάρχει σχέδιο επεξεραγσμένο από πολλού και μάθε τόσο βγαίνει και ένα κλαράκι. Πάντως πιστεύω ότι ο Τρεμόπουλος λέει ανοιχτά αυτά που σκέφτονται αλλά δεν λένε και πολλοί επίσημοι πολιτικοί ηγέτες!!!
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...
    Δεν φταίει ο Τρεμόπουλος ούτε τέτοιου είδους κόμματα, φταίνε οι ανεγκέφαλοι που τους ψηφίζουν!!! Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που θα τους ψηφίσουν δεν θα γνωρίζουν καμιά από τις θέσεις τους.

    Ιόλαος

    Χωρίς να θέλω να θίξω πρόσωπα και καταστάσεις, βάζετε στοίχημα οτι οι "Οικολόγοι" του Τρεμόπουλου θα εισπράξουν τις περισσοτερες ψήφους απο το "κλεινόν άστυ"(δηλαδή απο την πρωτεύουσα μας που εξακολουθει να ζει στην "καρακοσμάρα" της);

    Μινως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πρόβλημα μάυτούς είναι ότι ακόμα έχουν αγγελικό πρόσωπο!εμφανίστηκαν από το πουθενά,έβαλαν ένα "οικολογία" στο όνομά τους που είναι...της μοδός και από εκεί και πέρα τσιμπάνε οι χάνοι!σκεφτείται πόσο μεγάλο επικοινωνιακό και διπλωματικό χαρτί θα είναι στα χέρια "φίλων και συμμάχων" όταν μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο θα βρίζουν την Ελλάδα!Ακόμα τίποτα δεν τέλειωσε ας ενημερώσουμε φίλους και γνωστούς ότι πίσω από το αγγελικό πρόσωπο κρύβεται μια ύαινα(κάνουν που κάνουν ζημιά δεν έχουν την παλλικαριά να την κάνουν ευθέως και σαν λιοντάρια) που είπε και ένας φίλος πιο πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσο για την καταγωγή του πράγματι έχει παραδεχθεί στην διαβόητη αυτή παρουσίαση του αναγνωστικού ότι δεν λεγόταν έτσι η οικογένειά του,μάλλον Τρεμώφ ή Τρέμογλου,βουλγαρόσπορος πρέπει να είναι,από αυτούς που λένε ότι είναι "Μακεδόνες",μετά γιατί πήγε στα Σκόπια για διδακτορικό;και που στα Σκόπια σιγά την πανεπιστημιούπολη που θα πήγαινε κάποιος απλώς για σπουδές και όχι για άλλους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.