8/6/09

Απότακτος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σε κύκλωμα δουλεμπόρων

Απότακτος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη στο Πέπλο του Έβρου, με την κατηγορία ότι παρείχε κάλυψη σε κύκλωμα δουλεμπόρων που μετέφερε παρανόμως μετανάστες έναντι αμοιβής στην Ελλάδα.

Ο πρώην αξιωματούχος συνελήφθη έπειτα από καταδιώξη που ακολούθησε την απόφαση του να μην σταματήσει το αυτοκίνητο του σε σήμα που του έκανν συνάδελφοι του, αφού πίσω του ακολουθούσε το λεωφορείο που μετέφερε τους παράνομους μετανάστες.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο ασύρματοι, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λεωφορείο εντοπίστηκαν, μέσα σε ειδικές κρύπτες του, τριάντα πέντε Πακιστανοί προερχόμενοι από την Τουρκία.

Πάνω στον αστυνομικό βρέθηκαν 22.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 130.000 ευρώ, καθώς και μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταθετικών λογαριασμών.
TVXS

7 σχόλια:

  1. Τέτοια μιάσματα ανθέλληνες σέρνουν την πατρίδα μας και τη δυναμική της στα μαύρα τάρταρα. Δυστυχώς πληθαίνουν οι Έλληνες χωρίς ήθος, αξιοπρέπεια και αρχοντιά. Εκεί βρίσκεται η ρίζα όλων των προβλημάτων μας. Στον ατομικισμό και την συμφεροντολογία μας. Μόνο να καυχόμαστε για τα καλά των προηγούμενων γενεών ως έθνος ενώ την ίδια στιγμή να πράττουμε προδοτικές ενέργειες σαν κι αυτήν!!!
    Καμιά δεκαριά χρόνια είναι ο ελάχιστος χρόνος για να γίνει ένα αποτυχημένο κράτος σαν το δικό μας πρότυπο κράτος. Μα τουλάχιστον δύο γενιές για να γίνουμε σωστοί πολίτες και άνθρωποι! Δυστυχώς το τελευταίο είναι το προαπαιτούμενο και για τα δυο!
    Θα γυρίσω στην Ελλάδα που τόσο πεθυμώ και όμως θα στεναχωρηθώ και πάλι, γιατί τέτοιας μορφής μισελληνισμός είναι πασίδηλος. Από τον μανάβη και τον ταξιτζή που με την πρώτη ευκαιρία θα σε κλέψει, στον αχρείαστο δημόσιο υπάλληλο που ξυπνάει από λήθη μόνο για συνδικαλισμό και βρισίδι, έως και τον πρωθυπουργό που ξεχειλίζει ψέμα και ανηθικότητα! Δεν χρειάζεται να είσαι φυσιογνωμιστής για να διαβάσεις τα βλέμματα, τις εκφράσεις και τα ψέματά εκείνων που πληρώνονται και δεν εργάζονται, ναι των βουλευτών.
    Μπορεί να στάζω δηλητήριο τώρα μα με προβληματίζει πολύ αυτή η κατάσταση και δεν ξέρω πως να την αλλάξουμε.

    Καλημέρα,
    Βύρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει..σε κάθε καλάθι υπάρχουν σάπια μήλα,όμως θα αναζητήσει κάποιος από την υπηρεσία του εκείνες τις υποθέσεις που διαχειρίστηκε ο αξ/κός αυτός γιατί θεωρώ ότι ηταν σάπιος,to start with, και είναι πολύ πιθανόν να έχει βλάψει-αδικήσει πολλούς.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεεεε ΟΧΙ και συνάδελφός τους αυτό το μίασμα!!!

    Ας μην προσβάλουμε ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς!!!

    Καλημέρα
    Καρατζόβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε στοίχημα ότι ο τύπος θα κατηγορούσε τους πολιτικούς για χρηματισμό και θα μίλαγε με τις ώρες για τη διαφθορά που υπάρχει στο δημόσιο τομέα;

    Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου σου λει θα μπουν που θα μπουν ,
    γιατι να τα τσεπωνουν οι τουρκοι ?

    ενω αυτος θα ανοιξει και κανα μαγαζι με μπαλετα να ανεβασει και λιγο την κουλτουρα μας κια τα χρηματα να μεινουν στην Ελλδα συμμετεχοντας σε νεες επενδυσεις

    εγω θεωρω οτι το προβλημα ειναι στην πολιτικη που ακολουθειται και οχι ο μηχανισμος να κυνηγα τους ελευθερους επαγγελματιες

    τι να λεμε πιασαμε 35 πακιστανους στα συνορα και ενα αξιωματικο?

    εδω τοσοι παρανομοι κυκλοφορουν μεσα στην ομονοια και δε μας νοιαζει
    ή μηπως θα ντροπιαστει ο αξιωματικος που τον επιασαν?

    οπως και οι αλλοι με τα σκανδαλα,

    μιση ντροπη δικη τους και μιση δικη ΜΑΣ

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ENA ETHNOS MBOREI NA EPIZISEI TON ANOISION TOU , AKOMA KI TON FILODOKSION TOU . OMOS DEN MBOREI NA EPIZISEI TIS ESOTERIKIS ETHNIKIS PRODOSIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.