25/6/09

Έπεσε ξύλο στη ψευδοβουλή μεταξύ των μεγάλων κομμάτων Η συνεδρίαση μεταδιδόταν από τηλεοράσεως

ΚΛΟΤΣΙΕΣκαι μπουνιές έπεσαν στην ψευδοβουλή των κατεχομένων. Ο τουρκοκυπριακός Τύπος αναφέρει ότι μέχρι και γρονθοκοπήματα σημειώθηκαν χθες στη λεγόμενη Βουλή των κατεχομένων όταν ο «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ) Σονάι Αντέμ αποκάλεσε τον «πρωθυπουργό» Ντερβίς Ερογλου «ψεύτη».
Η τ/κ εφημερίδα Κίπρις γράφει ότι η συνεδρία της λεγόμενης Βουλής μεταδίδονταν ζωντανά από τον παράνομο Μπαϊράκ και μετά τη συμπλοκή των λεγόμενων βουλευτών, οι τηλεθεατές, με τηλεφωνήματά τους στην εφημερίδα, διαμαρτύρονταν για τις σκηνές που εξελίχθηκαν.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι τηλεθεατές εξέφρασαν παράπονα, λέγοντας ότι «εμείς δεν τους στείλαμε στη “Βουλή” για να τσακώνονται και να βρίζονται».
Η φιλονικία και οι διαξιφισμοί άρχισαν κατά την ομιλία του «υπουργού Γεωργίας» Ναζίμ Τσαούσογλου όταν παρενέβη «βουλευτής» του ΡΤΚ και επανέφερε δήλωση του κ. Έρογλου, ο οποίος σε δημοσιογραφική διάσκεψη ισχυρίστηκε ότι η λεγόμενη Κυβέρνηση ΡΤΚ προσέλαβε 64 υπαλλήλους στο Ίδρυμα Γεωργικών Προϊόντων. Στους διαξιφισμούς των δύο προαναφερθέντων αναμίχθηκαν και άλλοι, με τα επεισόδια να μην παίρνουν διαστάσεις λόγω παρέμβασης από κάποιους πιο ψύχραιμους.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.