18/9/09

Η Μόσχα εγκαταλείπει τα σχέδια ανάπτυξης πυραύλων στο Καλίνινγκραντ

Η Ρωσία εγκατέλειψε το πρόγραμμα ανάπτυξης πυραύλων Iskander στο Καλίνινγκραντ έπειτα από την απόφαση της Ουάσινγκτον να εγκαταλείψει τα σχέδια ανάπτυξης αντιπυραυλικού συστήματος στο έδαφος της κεντρικής Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα στρατιωτικο-διπλωματική πηγή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.


"Η εγκατάλειψη από την Ουάσινγκτον του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τη Ρωσία σε απάντηση στο αμερικανικό σχέδιο αντιπυραυλικής άμυνας θα παγώσουν και ίσως να εγκαταλειφθούν πλήρως", δήλωσε η πηγή προσθέτοντας ότι η Μόσχα θα επανεξετάσει και άλλα στρατιωτικά μέτρα τα οποία επρόκειτο να λάβει για να απαντήσει στο αμερικανικό σχέδιο.

Ανάμεσά τους ένα σχέδιο ανάπτυξης βομβαρδιστικών T-22 στο Καλίνινγκραντ και του εξοπλισμού των ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων με τεχνικές που θα τους επέτρεπαν να διαφεύγουν του αμερικανικού αντιπυραυλικού συστήματος, διευκρίνισε.

ΕΞΠΡΕΣΣ

2 σχόλια:

  1. Κύριε Καλεντερίδη, αποθνήσκουν εντός ολίγου από βαρείαν πνευμονίαν λόγω της Γρίππης των Χοίρων η Θεοδώρα Μπακογιάννη εις το Νοσοκομείον "Ερρίκος Ντυνάν" και η Μάργκαρετ Τσάντ (πρώην Παπανδρέου) εις το "Αττικόν" Νοσοκομείον. Δεν το αντελήφθητε ακόμη να μάς ενημερώσετε; Ορθώς σάς είπεν κάποιος αναγνωστης προ ημερών ότι "θα μπούν οι Τούρκοι μέσα και δεν θα το πάρετε χαμπάρι"...
    ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ, 87 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά στην Κα Μπακογιάννη, το καλύτερο για την Κα Παπανδρέου οφείλουμε σεβασμό σε κάποια θέματα.Η ευπρέπεια, το ήθος, η ευγένια , ο σεβασμός αποτελούν βασικές αξίες του Ελληνικού Πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.