5/10/09

Καρατζαφέρης: "Ο ρόλος μας είναι πιο υπεύθυνος"

Ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της παράταξής του εμφανίστηκε στην πρώτη μετεκλογική του εμφάνιση στο Ζάππειο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι "η ΝΔ θα αργήσει να βρει το δρόμο της" και ότι το κόμμα του θα αναλάβει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εντός του Κοινοβουλίου.


"Είναι προφανές ότι άλλαξε ο πολιτικός χάρτης της χώρας" δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος συνεχάρη τον Γ. Παπανδρέου για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

"Η ΝΔ γνώρισε μία βαθιά ήττα και θα εισέλθει σε περίοδο εσωστρέφειας" εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το κόμμα του πέτυχε τον στόχο των 15 βουλευτών, πράγμα που όπως είπε θα του δώσει τη δυνατότητα να "είναι η σκληρή αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ"

"Στα καλά θα είμαστε μαζί και στα γκρίζα θα είμαστε απέναντι" είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι ο ΛΑΟΣ ενίσχυσε σημαντικά τη δύναμή του, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μικρά κόμματα. "Ο ρόλος μας είναι πιο υπεύθυνος και θα τον υπηρετήσουμε πιο σοβαρά, με μεγαλύτερη ευθύνη" συμπλήρωσε.

Βγαίνοντας έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την εκτίμησή του ότι "Η ΝΔ ίσως αργήσει - γιατί έχει πολλούς "Βενιζέλους" όπως είπε - αλλά θα βρει το δρόμο της". "Εμείς θα είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση" συμπλήρωσε.

Δήλωση Γ. Καρατζαφέρη

17 σχόλια:

  1. Αγαπητοι φίλοι,

    Ο κ Καρατζαφέρης θα πρέπει να αισθάνεται ότι το αποτέλεσμα είναι μια οδυνηρή ήτττα και γι' αυτόν. Δεν έπεισε, παρά θλιβερά λίγους (αλήθεια ποιός είναι ο καραγκιοζοπαίχτης πίσω του??. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καραγκιοζοπαίχτες ανώνυμε 5/10 8:16 πίσω απο όλους όλους τους πολιτικούς είμαστε εμείς αν δεν το έχεις καταλάβει.
    ΄Στην πολιτική σκηνή του τόπου οι μόνοι που μόνιμα και κατ΄επιλογή που τρώνε ήττα είναι οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 8:16 πμ

    Ήττα το αποτέλεσμα για τον ΛαΟΣ, όταν αύξησε τις έδρες του κατά 50%; (!!). Πού στηρίζεις την άποψή σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μεγαλυτερες απώλειες της Νέας Δημοκρατίας είναι προς το ΠΑΣΟΚ και όχι προς το ΛΑΟΣ.Το ΛΑΟΣ ειναι πολυσυλλεκτικό αλλά δείχνει οτι αδυνατεί να εκφράσει τον μεσαίο χώρο. Εκτός αν μετά την Σαρρή και τον Ψινάκη έχει βρεί κάποια προσωπικότητα για να επιτυχει την δυείσδηση που επιθυμεί.
    Πάντως πέτυχε τον σκοπό του 15 βουλευτές για να προκαλεί ονομαστικές ψηφοφορίες.Ασχετα απο τα ανωτέρω στα εθνικά θέματα θα είναι πολύ ισχυρός κριτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηττα ειναι αγαπητε 10:16 γιατι πολυ απλα τι και αν εχει 5 βουλευτες παραπανω καμια σημασια, αυτο που ηθελε ο καρατζαφερης ηταν να κανει συνασπισμο η συνεργασια με το πρωτο κομμα σε περιπτωση μη αυτοδυναμιας, και δυστχος δια αυτον δεν το πετυχε, τωρα το Πασοκ ειναι πανισχυρο πολιτικα και δυσκολα το ΛΑ.Ο.Σ. θα μπορει να κανει ουσιαστικη αντιπολιτευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοί μιλάνε για ήττα...

    Ο Καρατζαφέρης με το κίνημα Συναγερμού πήρε 15 βουλευτές και περισσότερες από εκατό χιλιάδες ψήφους παραπάνω από τις εκλογές του 2007.

    Το να μιλάει κάποιος για οδυνηρή ήττα με αυτά τα δεδομένα, είναι σαν να μέμφεται εκείνον που ενώ του έκλεψε την γυναίκα, δεν του πήρε το μπαούλο.

    Δεν είναι κατάντια να χαίρονται οιρμένοι απ' το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν πήρε όλους τους ψήφους της ΝουΔου; Πόσο θλιβερό είναι αυτό;

    Τελικά χαίρονται οι νεοδημοκράτες που πήρε 15 έδρες ο Καρατζαφέρης ή λυπούνται;

    Η κατρακύλα μας δεν έχει τελειωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντικειμενικά, το αποτέλεσμα των εκλογών για τον ΛΑΟΣ είναι ήττα, αφού, μετά την αύξηση των ποσοστών στις ευρωεκλογές και τις προσδοκίες που δημιούργησε, πήτυχε ποσοστό μιρκότερο από αυτό των κλογών.
    Τα άλλα είναι μαγειρέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα σχόλια των φίλων απαντω:

    Η ΝΔ έχασε από το 2007 701.036 ψήφους, ενώ ο Καρατζαφέρης από αυτούς προφανώς πήρε μικρό μέρος μιας και αύξησε τη δύναμή του κατά 114.042 ψήφους (δηλ. το 16% αυτών περίπου, με τη υπόθεση ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών προέρχεται από τη ΝΔ). Σε αντιδιαστολή, το ΠΑΣΟΚ με τη "μεγάλη" νικη του Giorgos αύξησε τη δυναμή του κατά μόνο 282.138 ψήφους από αυτή του 2007.

    Ο νοων νοείτω

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ 8:16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η παρουσία του ΛΑΟΣ σε αυτή την βουλή θα είναι καταλυτική για την πορεία των πολιτικών γεγονότων. Ας ελπίσουμε ότι το πολιτικό αυτό βάρος δεν θα επενδυθεί σε μια τυφλή και μηδενιστική αντιπολίτευση αρνητικότητας απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Αν ο αρχηγός του ΛΑΟΣ επαληθεύσει τα λεγόμενά του περί σύμπνοιας στα θετικά και εναντίωσης στα αρνητικά θα προκύψει διπλό κέρδος για τον ίδιο αλλά κυρίως και για την χώρα. Αυτά για τις επόμενες ημέρες καθώς προς το παρόν ο κ. Καρατζαφέρης συμπεριφέρεται με την σοβαροφάνεια και το νεύρο πληγωμένου ΝΔτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε παιδιά ανοίχτε καμιά σελίδα πριν αρχίσετε τις "αναλύσεις"...
    Ο ΛΑΟΣ πήρε 20 χιλ. ψήφους περισσότερες από τις ευρωεκλογές!
    Δηλαδή με πόλωση, σε εθνικές εκλογές, με υποτονική-προσεκτική καμπάνια, αυξήθηκε κατά έναν Παπαθεμελή μέσα σε 4 μήνες!
    Αυξάνει σε απόλυτους αριθμούς την δύναμή του κάθε φορά, είναι πια 4ο κόμμα, μπορεί να προκαλέσει πλέον ονομαστικές ψηφοφορίες, έχει απέναντί του ένα ΠΑΣΟΚ που δεν έχει κανένα ενδοιασμό να σφυροκοπήσει, και με μια ΝΔ που στην καλύτερη περίπτωση θα έχει τον Σαμαρά, στην χειρότερη την Ντόρα!
    Τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον κάνει κάτι πολύ καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είναι όπως το ποτήρι με το νερό στην μέση,άλλος το βλέπει μισογεμάτο και άλλος μισοάδειο.όπως βολεύεται κανείς.η αλήθεια όμως είναι αυτή:ότι έχει αυξήσει τις έδρες του σαν κόμμα,δηλαδή έχει κατά 50% αύξηση όπως λέει και ο ίδιος,αλλα δεν του άρεσε το αποτέλεσμα για τον απλό λόγο δεν μπορεί να επηρεάσει πράγματα στην βουλή,με μια νέα δημοκρατία χαμένη με μια διαφορα των 5ή6 μονάδων που λέγανε και οι δημοσκοπήσεις,τα πράγματα για αυτόν θα ήταν καλύτερα,γιατί θα μπορούσε να κάνει πολιτική στην νέα δημοκρατία χτυπώντας dora και σουφλιά,τώρα όπως είναι τα πράγματα τον βλέπω με την dora να δαγκώνει και αυτός τον μπούλη. τώρα με τις ως συνήθως αποτυχημένες επιλογές του μπούλη το πασοκ είναι ο απόλυτος άρχοντας στην βουλή.και ουσιαστικά και δίκιο να έχει η αντιπολίτευση δεν θα ακούγεται καμια άλλη φωνή πέραν τηs κοινοβουλευτικήs πλειοψηφίας.160 έδρες.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Giannis

    >Εκτός αν μετά την Σαρρή και τον Ψινάκη έχει βρεί κάποια προσωπικότητα για να επιτυχει την δυείσδηση που επιθυμεί.<

    Ναι, ε ... εξαρτάται από το τι είδους "διείσδυση" επιθυμεί.... :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοιτάξτε φίλοι μου ό Καρατζαφέρης δέν πήρε όλους πού έφυγαν από τή ΝΔ γιά τόν άπλούστατο λόγο ότι όλοι αύτοί δέν ήταν πατριώτες, όσοι ήταν τόν ψήφισαν, οί ύπόλοιποι ήταν βολεψάκηδες πού κοιτάνε τά παιδάκια τους καί νομίζουν οί δυστυχείς ότι θά τά βολέψουν μέ τό Τζέφρυ. Θά πληρωθούν όμως όπως τούς άξίζει διότι οί άλλοι είναι τής πιάτσας.
    Καί πέρα απ' αύτό είναι πράγματι κατάντια οί περιφερόμενοι ψηφοφόροι, τά ρουσφέτια, πού ενώ ό κόσμος καίγεται, αύτοί τό βόλεμά τους. Ο Καραμανλής δέν τό έκανε καί τόν μισούσαν οί ίδιοι οί οπαδοί του, αύτό τό μίσος έκφράστηκε καί τώρα αφού ή αποχή καί πάλι, έφερε τούς πρασινοφρουρούς. 3.000.000 πήραν τώρα, όσους πήραν καί τό 2004, μόνο πού τότε έχασε. Αρα οί αποχή τών βολεψάκηδων τής ΝΔ, έδωσε τή νίκη στό πασοκ. Ορίστε πού κρεμάστηκε ή Ελλάδα. Κι όσο σκέφτομαι αύτόν τόν ανεκδιήγητο τόν Παυλόπουλο πού βόλεψε 200.000 βολεψάκηδες τού πασοκ, τί νά πώ Θεέ μου μόνο έσύ μπορείς νά αποδώσεις δικαιοσύνη, περιμένουμε όλοι έμείς πού μέσα στή φτώχεια μας δέν μάς νοιάζει παρά μόνον ή πατρίδα μας καί ή πίστι μας. Ίωάννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνυπογραφω το σχολιο του Ιωαννη Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνυπογραφω το σχολιο του Ιωαννη Κ.

    Γεώργιος Αθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αρα Ιωάννη μεγαλύτεροι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ από τους Νεοδημοκράτες δεν υπάρχουν.Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό , και παρά το γεγονός ότι συμφωνώ και εγώ απόλυτα με τα λεχθέντα απλά θα πω κάτι ακόμα Ελλάς το Μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. iwanni kai xristina me ekfrazete apolita.par ola auta uparhei ena apotelesma diolou tuxaio kai diolou eukatafronito.akoma prin tin orkomosia exoume diagrafi dio upourgeiwn.me auti tin taxitita kai tin austiri tirisi tou (dedomenou) programmatos,o prime minister tis ellados tha kataferei na paradosei ta panta se 100 meres opws uposxethike.an den uparxoun ousiastikes antidraseis kai arkestoume ston allilosparagmo tha eimaste sunupeuthinoi.ATHINA PALLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.