14/1/10

«Οχι» στο δικαίωμα ψήφου μεταναστών

Δίχως δικαίωμα ψήφου θα παραμείνουν οι μετανάστες στη Γαλλία ενόψει των περιφερειακών εκλογών, καθώς η κυβέρνηση της χώρας απέρριψε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, ύστερα από σχετική εισήγηση του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Παιδείας, Λικ Σατέλ, ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θεσμοθετηθεί το δικαίωμα ψήφου των ξένων» για τις επικείμενες εκλογές, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «το δικαίωμα ψήφου συνδέεται με την υπηκοότητα».

Το ζήτημα επανήλθε στη δημοσιότητα ύστερα από πρόταση νόμου που κατέθεσε η επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μαρτίν Ομπρί, υπέρ του δικαιώματος ψήφου σε αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η επικεφαλής των Σοσιαλιστών δεν παρέλειψε μάλιστα να υπενθυμίσει ότι υπέρ του δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες είχε ταχθεί και ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, με παλαιότερες δηλώσεις του.

Ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης αντέτεινε ωστόσο ότι το 2007 ο Νικολά Σαρκοζί είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται ακόμη να εντάξει μια τέτοια μεταρρύθμιση στο πρόγραμμα της θητείας του, κρίνοντας ότι δεν έχει έρθει η ώρα για κάτι τέτοιο. Στη Γαλλία εκτιμάται ότι ζουν περισσότεροι από 5,5 εκατ. μετανάστες, στην πλειοψηφία τους από την Αφρική και την Κίνα.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

9 σχόλια:

  1. Υπάρχουν οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι τουρίστες, οι επιχειρηματίες. Και υπάρχουν οι Μουσουλμάνοι, οι Δυτικοί και οι Ορθόδοξοι.

    Η Ελλάδα σήμερα έχει ανοικτά σύνορα για Ισλάμ-Δύση, και κλειστά για Ορθόδοξους.

    Ισλάμ και Δύση μισούν την Ελλάδα και στηρίζουν την Τουρκία, ενώ οι Ορθόδοξοι είναι κατά της Τουρκίας και λατρεύουν την Ελλάδα.

    Δυτικοί και Ισλαμιστές στην Ελλάδα είναι πρόβλημα.

    Ορθόδοξοι στην Ελλάδα είναι ενίσχυση της Ελλάδας.

    Ας ξυπνήσουμε!

    Η αποκήρυξη της Ορθοδοξίας και η υιοθέτηση των Δυτικών αξιών και του εθνικισμού, έκανε την Ελλάδα από πλανητάρχη, μια κουκίδα στο χάρτη.

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γάλλοι δεν είναι ηλίθιοι σαν τους Ελληνες. Ούτε εθνομηδενιστές, ούτε εθνοκτόνοι, ούτε προδότες ή μειοδότες, ούτε απάνθρωποι ή ρατσιστές και βέβαια είναι πολιτισμένοι. Εμείς είμαστε ακριβώς αντίθετοι. Δόξα τον Αλλάχ υπάρχουν πολλοί έλληνες εθνομηδενιστές-εθνοκτόνοι, πολλοί που δεν θέλουν τα χριστιανικά σύμβολα, πολλοί που τους ενοχλεί κάθε τι χριστιανικό αλλά κάνουν λες και τους σφάζεις για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων, διοργανώνουν διαδηλώσεις όταν σκίζονται κοράνια (από βιαστές και διαρρήκτες μουσουλμάνους), αλλά όμως δεν λένε κουβέντα όταν στο Indymedia πχ του κωλοξύριζα αναρτούν φωτογραφίες με το θείο βρέφος που κάποιος του έχει βάλει ....μαχαίρι στο λαιμό !!!!!
    Ναι όπως ακούσατε αυτά τα κατάπτυστα γίνονται γύρω μας και οι του ΚΚΕ και ξύριζα (καθότι της ιδίας συνομωταξίας των ψευτοπροοδευτικών και εθνομηδενιστών του κώλου) δεν λένε κουβέντα, αλλά κόπτονται μόνο για τους βρωμομουσουλμάνους.
    ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ......
    Οι δικοί μας οι πολιτικοί στην κοσμάρα τους, σέρνονται από τη μύτη και έρπονται με το σώμα σαν τα σκουλήκια από τα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Εκμαλάκυνσης), από ΞΥΡΙΖΑ και από ανδρείκελα πρωθυπουργούς που ονειρεύονται να εφαρμόσουν πολιτικές που έζησαν....μικροί ή έχουν απωθημένα δυτικοευρωπαικά ή σκανδιναυικά. Και θέλουν να τα εφαρμόσουν ΠΟΥ ; Εδώ στα βαλκάνια, που υπάρχει μια Τουρκία ταραχοποιό στοιχείο μονίμως, εφαρμόζοντας μονομερείς πολιτικές φιλίας, στην....πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης, τα βαλκάνια.
    Ο "αγαπητός" μας πρωθυπουργός ανοίγει νέες διόδους μεταξύ Ελλάδος-Βουλγαρίας κατόπιν ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ (χάρη της ελληνικής φιλίας και τουρκικής έχθρας), δεν λέει τίποτα και αποκρύβει το γεγονός της σύγκρουσης δύο σκαφών στα Ιμια (το μάθαμε από τούρκικα ΜΜΕ στο διαδίκτυο), αερολογεί για τις πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης κάνοντας φιέστες εκατομμυρίων στο ζάππειο και δεν αποφασίζει επιτέλους να μας πει....που βρίσκονται αυτά τα λεφτά που έλεγε προεκλογικά !!!!
    ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !!!!!
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
    Η ΔΕ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ !!!!
    ΣΤΟ ΔΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ". ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΤΟΡΑ-ΧΑΝΟΥΜ) ΓΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ;
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ.
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.
    ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    Η ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ (ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΤΕΜΠΗ) ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΕΡΡΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΟΝΩΦ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ΄Μ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ !!!
    ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΣΩ.
    ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ....ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ..............

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ Η ΕΙΡΙΝΗΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
    ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΡΘΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ

    ΓΝΩΡΙΖΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΚΟ,
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΜΠΟΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 150.000
    ΤΟ ΧΡΟΝΟ

    ΑΝ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΙΘΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ
    ΜΠΑΤΣΟΥΣ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ
    ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ετσι θα μας διαλυσουν τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβουμε
    και δεν θα μπορουμε να αντιδρασουμε

    Στη συνομοσια ειναι
    τα ΜΜΕ (ελληνικο κεφαλαιο)
    αρκετη πολιτικη μεσα στη βουλη και πορτοκαλι επαναστατες που κατευθυνονται απο πρακτορες

    ΠΡΟΩΘΗΤΑΙ
    Η ΕΙΡΗΝΙΚΉ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

    εχω κανει το συγκεκριμενο σχολιο
    http://ventetta.blogspot.com/2010/01/blog-post_187.html
    Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2010 10:14 μ.μ.

    ο σκοπος ειναι η δημιουργια μια νεας ισλαμικης φεουδαρχιας

    αυξησης των κερδων του ελληνικου κεφαλαιου
    και
    παραδωση φυσικα στην τουρκια
    και στους νεωοθομανους.

    το ελληνικο κεφαλαιο
    προδιδη τον ελληνικο λαο
    για τη βελτιστωποιηση του κερδους

    για αυτο τα ΜΜΕ προωθουν πληρος
    το νομοσχεδιο για την ιθαγενεια

    η συνωμοσια ξεκιναει απο το ελληνικο κεφαλαιο που θελει να χτισει μια
    ισλαμικη φεουδαρχια στην ελλαδα
    για μεγιστοποιηση του κερδους

    για αυτο και ΣΤΗΝ αριστερα που εχουν το γνωστικο του οικονομικου μετασχηματισμου της ελλαδας
    και κανονικα επρεπε να αντιδρασουν

    ειναι η πρωτη που πρωδιδουν των ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, και το αντοιστιχο σε ολα τα κρατη
    (γαλλια, ιταλια κλπ)

    και ειναι και ποιο βαθεια χωμενη στην προδωσια
    του εθνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελληνικό κεφάλαιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πείτε μου 10 έλληνες μεγάλους επιχειρηματίες που κάνουν ευεργετήματα υπέρ τις χώρας μας.λεφτά ούτε για κάλυκα δεν δίνουν το μονο που κάνουν είναι μπίζνες μίζες με την κάθε κυβέρνηση.όσο για τους γάλλους αυτοί έχουν αλλα προβλήματα από τις λεγόμενες αποικίες τους μέσα στην ίδια την γαλλία.κουβέντα κάνουν να έχουν να λένε.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Ανωνυμε' East 10.39, το ιδιο λενε κι οι Δυτικοι για την Ελλαδα, οτι η Ελλαδα τους μισει και γι αυτο με πονηρια μπηκε στην ΕΕ και στην ΟΝΕ κι εδω και 30 χρονια τους τρωει τα λεφτα. Η μηπως εχω αδικο? Τα υπολοιπα που λες ειναι παραμυθακια. Κι εγω λεω να βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ και να ενωθει με τους λοιπους απατεωνες διεφθαρμενους νεοορθοδοξους (Βουλγαρους, Ρωσους κλπ), τουλαχιστον δεν θα μας ζηταει κανενας λογαριασμο για τις απατες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όλα αυτά μπορούν και γίνονται γιατί ενώ αυτοί που μας εκμεταλλεύονται είναι λίγοι φροντίζουν επάξια να μας έχουν σε μόνιμη φαγωμάρα εμάς τους πολλούς ώστε να μπορούν να γελάνε εις βάρος μας.
    Αλλά όταν και οι συνδικαλιστές είναι πουλήμένοι στο κεφάλαιο όταν και εμείς οι ίδιο προς χάριν μιας καλής θεσούλας στο δημόσιο ξεπουλάμε τα πάντα τι περιμένετε.
    Κάποτε για να δέσουμε μια συμφωνία δίναμε τα χέρια και ο λόγος ήταν συμβόλαιο τώρα το συμβόλαιο είναι μόνο για τα μάτια του λόγου.
    Οι Γάλλοι και όλοι οι ξένοι κοιτάνε πως θα σώσουν το κράτος τους και αν αυτό σημαίνει να βουλιάξει το διπλανό κράτος τους είναι παγερά αδιάφορο.

    Για πια άρματα μιλάς ανώνυμε; Οταν κάποιος έχει σθένος και με γαιδούρι πολεμάει που λέει ο λόγος.. ΑΚόμα και να υπάρχει στρατιωτικός που να πει μέχρι εδώ ο πολιτικός θα του πάρει το κεφάλι.
    Ακόμα και να υπάρξει πολιτικός που να σηκώσει παράστημα το καλύτερο που θ' ακούσει είναι εθνίκη ρατσιστής και θα βρεθεί και με καμιά σφαίρα στο κεφάλι.

    Οσο για την αριστερά όταν είπαν της Παπαρήγα να ελέγξουν τα ταμεία του κόμματος αν θυμάμαι καλά ειπε ένα ΟΧΙ τοοοοσοοοο μεγάλο

    Thessale τις πρώτες 100 μελετούν τις επόμενες 100 σχεδιάζουν και στο τέλος παραδίδουν τους νέους χάρτες.Στο είχα ξαναπεί το πρόβλημα είναι να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια..Εγώ πάντως με τον Παγκαλο σαν αντιπρόεδρο Κυβέρνησης ηρέμισα τώρα πια ξέρω μέχρι που θα αγνατεύω το Αιγαίο.

    Εκλέγουμε τρομοκρατικές κυβερνήσεις που κοιτάνε να μας πατήσουν στο λαιμό ,οι οποίες ''γεννάνε'' μισθώνουν έμμεσα άμεσα δεν ξέρω τρομοκράτες για να τρομοκρατήσουν όσους δεν τρομοκρατήθηκαν.
    Εμείς δε ως καλός λαός που έδωσε έννοια στην λέξη αγώνας φροντίζουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να διαλυθούμε αρχής γεννομένης με την διχόνια την φαγομάρα και πολλά άλλα.

    Πάντως αν αυτό βοηθάει και γω μαζί σου Thessale :) και μαζί μου είναι κι άλλοι απο δω που είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στ'αρματα στ'αρματα!!!
    (αν και συχαίνομαι αυτούς που το είπαν κάποτε ... μ'αρέσει σαν σύνθημα που ταιριάζει στην περίπτωση!)

    Υπογραφές για δημοψήφισμα!!!

    Απόδημος Αρκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΠΙΔΙΑΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ.
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απευθύνομαι στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είναι χρέος σας, να μην υποκύψετε σε οπονδήποτε εκβιασμό, για να δώσετε ψήφο σε μετανάστες και λαθρομετανάστες.
    Όσοι ψηφίσουν να δοθεί ψήφος, θα μείνουν στην ιστορία με μαύρα γράμματα.
    Ο λαός απαιτεί ΔΗΜΌΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.