27/1/10

Απαντήσεις Παπανδρέου στο Στρασβούργο για τα εθνικά θέματα

Τι επεσήμανε για τις σχέσεις με την Τουρκία


Με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το βήμα της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, έθεσε τα μείζονα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας και τις θέσεις της χώρας μας επ΄αυτών.

Ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για την Τουρκία, τόνισε ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών και συλλογικών ελευθεριών και του διεθνούς δικαίου από τη γειτονική χώρα.

Δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει η αναμενόμενη πρόοδος στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε στον Τούρκο ομόλογό του και τόνισε πως πρέπει να σταματήσει η εφαρμογή βίας στις διμερείς σχέσεις από την πλευρά της Τουρκίας, χαρακτηρίζοντας «προκλητική συμπεριφορά» τις πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.

Πάντως, χαρακτήρισε θετικές τις τελευταίες δηλώσεις των κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου και δήλωσε ότι αξιολογούνται, αλλά «δεν παίρνουμε τοις μετρητοίς» όσα αποκαλύπτονται στην Τουρκία περί σχεδίων των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε βάρος της χώρας μας.

Απαντώντας σε ερώτηση Τούρκου βουλευτή, ο οποίος είπε ότι ο κ. Παπανδρέου κατέχεται από αντιτουρκικά αισθήματα, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι πάντοτε υποστήριξε και υποστηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και ότι δεν έχει τίποτα κατά της Τουρκίας και του λαού της.

«Απλά, επιθυμούμε να έχουμε καλύτερη σχέση, κοινό ευρωπαϊκό όραμα και καλύτερη προοπτική», σημείωσε και υπενθύμισε το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο χωρών την περίοδο των καταστροφικών σεισμών του 1999.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για τις εξελίξεις στις σχέσεις της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ και απαντώντας σε ερώτηση της κας Ντόρας Μπακογιάννη, για το αν υπήρξε πρόοδος στις συναντήσεις που είχε με τον ομόλογό του, της γειτονικής χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι, απάντησε ότι έχουν γραφτεί πολλά γι΄ αυτά, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι ο χρόνος είναι ώριμος για να γίνει ένα βήμα μπροστά προκειμένου να βρεθεί μια λύση κοινής αποδοχής, με σύνθετο όνομα για όλες τις χρήσεις, πλαίσιο που συνιστά και την εθνική «κόκκινη γραμμή».

Απαντώντας, εξ άλλου, σε ερώτηση βουλευτή από την ΠΓΔΜ, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θέλει να παρεμποδίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της γείτονος, αλλά να λύσει τα προβλήματα.

«Έχουμε κοινό ευρωπαϊκό μέλλον και μπορούμε να φθάσουμε σε αυτό μέσα από την Ατζέντα 2014», σημείωσε και έστειλε μήνυμα στο λαό της γειτονικής χώρας, τονίζοντας ότι «έχουμε πολλά που ονειρευόμαστε» και ζήτησε το θέμα της ονομασίας να μην είναι ένα θέμα που μας χωρίζει.

Για τη μετανάστευση τόνισε ότι η Ελλάδα αναμορφώνει τη νομοθεσία της και ανέφερε ως παράδειγμα το νομοσχέδιο που προωθείται για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Ανακοίνωσε δε, ότι η Ελλάδα θα ενισχύσει το κράτος δικαίου, αλλά και τα σύνορά της.

NAYTEMPORIKH



12 σχόλια:

  1. Ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε από Πολωνό βουλευτή για το θέμα της διατήρησης ή της απομάκρυνσης κάποιων θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, όπως π.χ. σχολικές αίθουσες.

    Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι πρόκειται για ένα θέμα που προκαλεί διαμάχες, αλλά επί του παρόντος στην Ελλάδα δεν έχει τεθεί.

    Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή καθώς, όπως είπε, οι κοινωνικές γίνονται πολυεθνικές.

    Είναι ένα θέμα, πρόσθεσε, ισορροπίας μεταξύ του σεβασμού στις παραδόσεις και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Είναι ένα δύσκολο θέμα, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να το λύσουμε.

    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_26/01/2010_320235


    Μας ετοιμάζει για πολυεθνική κοινωνία ο ΓΑΠ. Καλά, αυτός και ο δημοσιογραφικός συρφετός του δε μας λένε πως οι μετανάστες είναι πια Έλληνες όταν παίρνουν ιθαγένεια; Άρα για ποια πολυΕΘΝΙΚΗ κοινωνία μιλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά κάνει την δουλειά του ο Παπανδρέου σαν φιλοδυτικός που είναι, και αφού η Ελλάδα ανήκει στην Δύση.

    Βρισκόμαστε σε λάθος στρατόπεδο.

    Η Ελλάδα βρίσκεται σε διεθνή απομόνωση.

    Η Ρωσία που θέλει να μας υποστηρίξει δεν υποστηρίζει την Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα ανήκει στην Δύση. Η Δύση από την άλλη, δεν μας υποστηρίζει, γιατί υποστηρίζει την Τουρκία και θέλει μια ισχυρή Τουρκία η οποία θα περιορίζει την ισχύ της Ρωσίας.

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pou itan oi Posoi otan tous xriastika me ?Tous xreono enan Emfilio ,emesos tin kypro,ki tin diatirisi tis apostratikopoiisis ton dodekanison Ti tha me ekane xaroumeno simera ? Mia voli me tous S3OO apo tin Samothraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.
    ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.
    ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.
    ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ; ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ !!
    Ωστε μας υπολογίζει στις πολυεθνικές κοινωνίες ο κ. Τζέφρυ.
    Αυτό είναι, ονειρεύεται την Ελλάδα που θέλει να χτίσει μαζί με τους φίλους του, τους λαθραίους, εις βάρος πάντα του Ελληνα πολίτη και φοφολογούμενου αυτής της χώρας.
    Και το είπα. Μην το ψηφίζετε, τον άνθρωπο, είναι επικύνδυνα φρενοβλαβείς. Δεν με ακούσατε.
    Και βέβαια να και τα χριστιανικά σύμβολα. Να τα βάλουμε και μ΄αυτά ή να αρχίσουμε να προετοιμάζουμε τον κόσμο. Αντε με το καλό να γκρεμίσουμε και τις εκκλησίες μετά.
    Λέει "Τα χριστιανικά σύμβολα είναι για τον χριστιανό ένα θέμα σεβασμού στις παραδόσεις, ενώ για τον μη χριστιανό είναι ένα θέμα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".
    Πάλι τα ανθρώπινα δικαιώματα στο τέλος και να είστε σίγουροι ότι έρχεται και κατάργηση των χριστιανικών συμβόλων.
    ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ; ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ; ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΑΦΝΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΕΕΕΟΟΟΟ !!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς διάθεση για αστεία πάντως.
    Τελικά βγαίνω αληθινός που όλα αυτά (μεταναστευτικό, διάλογος "άνευ όρων" με Τούρκους) τα είχα προβλέψει πριν τις εκλογές και τα έγραφα εδώ μέσα.
    Μάλιστα πάρα πολλοί (ΠΑΣΟΚΟΙ) και τι δεν μου έσερναν. Οι πιο ήπιοι (όσοι δεν με έβγαζαν "ακροδεξιό" ή ΝΔ) μου έλεγαν ότι βιάζομαι να κρίνω, τα βγάζω από το μυαλό μου κλπ. Οταν δε πάλι τους έλεγα ότι εφόσον ψήφισαν ΠΑΣΟΚ (κατά τη γνώμη μου) τους θεωρώ το ίδιο συνυπεύθυνους σε ότι ακολουθήσει και "το ίδιο προδότες" με τον κ.Παπανδρέου, προσπαθούσαν να "πετάξουν" από πάνω τους το χαρακτηρισμό και να "βγουν" αθώες περιστερές, να μην τους δημιουργώ ενοχές κλπ.
    Μιας και δεν βλέπω πια όλους αυτούς τους κυρίους εδώ μέσα, γιατί πιθανότατα κατάπιαν τη γλώσσα τους, οφείλω για ακόμη μία φορά να τους "δημιουργήσω ενοχές" και να τους το ξαναθυμήσω.
    ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ, "ΕΓΩ .... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ", "ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ..", "ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ...", ΚΤΛ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ....ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ....ΑΣ ΡΩΤΑΓΑΜΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ).
    ΠΟΛΛΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ-ΨΗΦΙΖΩ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΠ.
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ; ΕΔΩ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ;
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ; ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ.
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ;
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΤΙΖΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΗΡΘΕ Ο Κ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΑΚΡΟΒΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ;
    ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ;
    ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;
    ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ;

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα αργοπεθαίνει. Οι Έλληνες που αγωνίζονται είναι αυτοί των οποίων το πορτοφόλι θίγεται. Αν έλεγες τον άλλο καιρό σε αγρότη να βγει με το τρακτέρ για την ιθαγένεια και τη μετανάστευση θα σου έλεγε "Ωχ, μωρέ, έχει κρύο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διαβαζοντας ολες αυτες τις (αποψεις)αναρωτιεμαι τελικα,τι ειναι πατριωτισμος,τι ειναι εθνικισμος σε αυτη τη χωρα!!!!αυτο που εγω καταλαβαινω ειναι,λιγοι αγαπανε πραγματικα την ελλαδα!λιγοι ειναι οι αληθινη πατριωτες!ολοι εσεις που μιλατε για εθνικισμο (τριχες)!ειστε οι ιδιοι που στις διαδηλωσεις φορωντας των μανδια του αντιεξουσιαστη σπατε οτι βρισκετε μπροστα σας!καταστρεφοντας περιουσιες ελληνων πολιτων!σαν να μην ειναι ελληνες,σαν να μη μεγαλωνουν ελληνοπουλα!!ειστε εσεις που μετα πατε στα γηπεδα και βριζετε με εμετικα συνθηματα,αντιεθνικα,ολες τις ομαδες τις ακριτικες!!(βουλγαρη,τουρκοι)και μετα σας πιανει ο πονος για την ελλαδα!!οσο για το τσεφρι οπως ειρωνικα λετε,ξεχνατε οτι δεν ευθυνετε ουτε για τα τοσα μεγαλα ελλειματα 12,7 που παρεδωσε ο καταληλωτερος (ηγετης)σας καραμανλης!ουτε για τα τοσα χαλια τις οικονομιας,ουτε που απολογειτε σε ολοι την ευρωπη για τα λαθη αλλων!στην ιρλανδια η αντιπολητευσει ειναι μαζι με τη κυβερνηση σε ολα τα οικονομικα νομοσχεδια και τα ψηφιζει κανονικα γιατι καταλαβε οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα!αυτοι ναι ειναι πατριωτες!!εσεις οχι για ολα τα παραπανω!και ουτε ποτε σας θα γινετε και ειναι κριμα για την πατριδα μας που ειστε δυστιχως πολλη!λυπαμαι πραγματικα για ολους εσας τους δηθεν πατριωτες!αυτη η κυβερνηση θα γραψει ιστορια!αν τι βοηθησουμε..καποιοι ομως δεν το θελουν και δυστιχως αυτοι οι καποιοι ειναι (ελληνες)ο νοων νοειτο!!!γρεβενα ΙQ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Grevena IQ: poli eugloto sxolio!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν έχεις το θάρρος να κατονομάζεις αυτούς τους "δήθεν Έλληνες" όταν μιλάς και αναφέρεσε σε "Τζέφρυ".
    Παρεπιπτόντως έτσι ήθελε να τον φωνάζουν μικρό !!! Εγώ από μικρός έχω το αληθινό μου όνομα, όχι ξένο.
    Αλλά καλύτερα, μάζεψε ότι IQ σου έμεινε και πήγαινε σε άλλη παραλία γιατί εδώ είναι μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Oπως θα διάβασες (αν μπήκες στον κόπο" όλο το σχόλιο μου κατηγορώ το ίδιο και τον Καραμανλή.
    Αλλού λοιπόν τις κομματικές κορώνες σου. Διάβασε ότι άλλα σχόλια έχω κάνει εδώ μέσα και μετά έλα να με κατηγορήσεις ως "κουκουλοφόρο", "αναρχικό", "τραμπούκο των γηπέδων" και ότι άλλο νοσηρό βγάζει η φαντασία σου.
    Είσαι πολύ νέος εδώ μέσα για να με κρίνεις και να με βρίζεις, όπως βρίζεις όλους τους πραγματικούς πατριώτες εδώ μέσα.
    Αν είχες έστω και λίγο IQ "πατριώτη" και "έλληνα" που "αγαπάς την πατρίδα", δεν θα δεχόσουν καν να συζητάνε για "εφ όλης της ύλης" διάλογο με την Τουρκία γιατί ξέρεις ότι είναι αληθινά επιζήμιο για την πατρίδα.
    Επίσης δεν θα ανεχόσουν την "κατάληψη" της Ελλάδας από λαθραίους και να δέχεσαι αυτό το κατάπτυστο λαθρονομοσχέδιο.
    Είναι κρίμα να υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι σαν κι εσένα, που να λένε ότι αγαπάνε την πατρίδα αλλά να θυσιάζουν μπροστά στο κομματικό συμφέρον το συμφέρον της πατρίδας.
    ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ (ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΙΝΩ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο Κ.ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΓΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ..." ΟΠΩΣ Ο Κ.ΤΖΕΦΡΥ.
    ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ....ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οταν οι ελληνες δεχτηκαν νεους λαους,νεες κουλτουρες...μεγαλουργησαν,δες τι εκανε ο μεγας αλεξανδρος!!αυτη η εμμονη σας οτι αν καποιοι παρουν ελληνικη ιθαγενεια θα καταστραφουμε!δεν την καταλαβενω!στο σχολιο μου λιγο παραπανω...δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα!εκτος και αν...οποιος εχει τι μυγα,μυγιαζετε!ποιοι ειναι αυτοι;τους βλεπεις καθε μερα οπως και ολοι μας!αν ειχες γεννηθει και εσυ στο εξωτερικο και σε λεγαν για παραδειγμα γιαννη,κανεις δεν θα σε αποκαλουσε ετσι!!!για παραδειγμα αν ζουσες στην αμερικη θα σε ελεγαν τζων-τζωνη!!!αρα το παραδειγμα σου με το τσεφρυ ειναι ασχετο!οσον αφορα για το δηθεν προδοτη κ.παπανδρεου,οπως και αυτους που τον ψηφισαν...μαλλον δεν καταλαβαινεις και πολλα απο πολιτικη!!!εχεις σκεφτει ποτε οτι πολλα μπορει να ειναι και μπλοφες;;;;οπως και το σχεδιο αναν;;;θυμασε που αμεσως μετα τα αποτελεσματα στην κυπρο ο κ.φερχοιτεν (επιτροπος για τις διαιρευνηση τοτε)ειπε οτι οι ελληνες μας εξαπατησαν;;;;στη ζωη φιλε θεσσαλε δεν υπαρχει ασπρο-μαυρο!!!!προδοτης-πατριωτης!σκεψου! γρεβενα IQ!!!!!!!!σταματηστε να τρεχετε πισω απο το καθε κ.καρατσαφερη!το φον κολοτουμπεν..οπως πολυ σωστα εγραψε ο (ναυτιλος)στην ελευθεροτυπια πριν λιγες μερες!!!αν σκεφτουμε ολοι λιγο ποιο..OPEN!!ολοι θα κερδισουμε !και η πατριδα μας!!!αυτο δεν θελουμε ολοι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά βιβλία επιστημονικής φαντασίας διαβάζεις, πολλά έργα με ΟΥΦΟ βλέπεις και πολλά παραμύθια διαβάζεις.....μόνο που δεν έχουν Δράκο.
    Αυτά που γράφεις και λες είναι Αρες μάρες κουκουνάρες. Αλλα λέω, άλλα γράφεις, που να συνενοηθούμε ; Για αυτό σου λέω, αφού οι περισσότεροι εδώ μέσα (για σένα) δεν σου κάνουν, άστα. Είτε είμαστε όλοι βλάκες και δεν ξέρουμε να γράψουμε, είτε κάτι άλλο δεν πάει...καλά !!!!
    Και σου το είπα. Εδώ μέσα δεν γράφεις πολύ καιρό και όπως είναι φυσικό, δεν με γνωρίζεις. Κάνε τον κόπο να ανατρέξεις κανά 2χρόνια πριν να δεις τι έχω γράψει κατά καιρούς και μετά να μιλήσεις με τόσο απαξιωτικά σχόλια.
    Αλήθεια σεμινάρια "περί πολιτικής και υψηλού IQ" κάνεις ;
    Εχω ένα μικρό προβληματάκι περί πολιτικής και θέλω βοήθεια.
    Χαιρετίσματα

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς το φιλο θεσσαλο!μπορεις να μου πεις ποια ειναι τα απαξιωτικα σχολια,που εχω γραψει για σενα;απο τα σχολια εδω αυτο φαινετε!μαλλον εισαι λιγο...εγωιστης!μαθε να ακους και να βλεπεις και την αλλη αποψη!ισως σε βοηθησει να κατανοησεις καλυτερα τη ζωη!την πολιτικη!τους ανθρωπους!το οτι μπορει να γραφεις εδω περισοτερο καιρο...αυτο σε κανει παντογνωστη;;σε κανει πατριωτη;οσον αφορα περι παραμυθια,ουφο και κομικς..τα διαβαζα μικρος!!καποιοι ομως τα ξαναδιαβαζουν και τωρα απο οτι φαινετε!γρεβενα IQ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.