5/1/10

Ελλάδα, η χώρα του παραλογισμού!


Σε καθεστώς πλήρους οικονομικού αδιεξόδου και πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης της χώρας, δυο δημοσιογράφοι, τελευταίοι στις μετρήσεις, αμοίβονται με αστρονομικά ποσά από τον κρατικό κορβανά!

Σχόλιο του φίλου του ιστολογίου μας PISTOS788

ΕΡΤ Λυριτζής - Οικονόμου
Γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:


Λυριτζής-Οικονόμου: Χρυσοπληρώνονται για να είναι τελευταίοι! Ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ ετησίως οι αποδοχές του πρωινού διδύμου της ΝΕΤ.

Εάν αυτό δεν είναι σκανδαλάρα, τότε τι είναι; Το ποσό είναι τεράστιο, ασχέτως αν είναι αναντίστοιχο των επιδόσεών τους, αφού σύμφωνα με τους πίνακες της AGB, κατατάσσονται τελευταίοι στην κούρσα του πρωινού ανταγωνισμού. Το γεγονός -αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”- είναι τουλάχιστον προκλητικό για την περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης που διανύουμε, με την ανεργία να απειλεί τους περισσότερους εργαζομένους στον κλάδο, με τον Γιώργο Παπαδάκη που φιγουράρει πρώτος στη συγκεκριμένη ζώνη να δέχεται μείωση στις αποδοχές του [σσ. ας έκανε κι αλλιώς...], ενώ οι αποδοχές των παρουσιαστών του πρωινού ενημερωτικού του Mega, Οικονομέα-Καμπουράκη, με μεγαλύτερη προβολή και κυρίως καλύτερες επιδόσεις, τουλάχιστον επτά μονάδες μπροστά από τη ΝΕΤ, δεν ξεπερνούν τις 12.000-13.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως. Είναι πρωτοφανές ο ελληνικός λαός να αναγκάζεται να πληρώνει από την τσέπη του μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ τηλεοπτικές παραγωγές και πρόσωπα που στην ανταγωνιστική ιδιωτική τηλεόραση δεν θα είχαν ιδιαίτερη τύχη. Οι παρουσιαστές της “Πρώτης γραμμής” της ΝΕΤ, Λυριτζής-Οικονόμου, εισπράττουν έκαστος 22.000 ευρώ καθαρά μηνιαίως, με επιδόσεις που υπολείπονται του ανταγωνισμού και είναι οι μόνοι από τους πρωινούς παρουσιαστές που απολαμβάνουν ακόμα τέτοιους μισθούς σε περίοδο έντονης ύφεσης. Ενδεικτική των επιδόσεών τους είναι η επιπλέον καθίζηση [περίπου μιας μονάδας] που υπέστησαν από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. [...] Πρόκειται για πρωτόγνωρες συνθήκες που δεν απαντώνται σε κανένα ιδιωτικό κανάλι, αλλά και σε κανένα μέρος του κόσμου, οι τελευταίοι στην τηλεθέαση να έσονται πρώτοι στις αμοιβές, και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Ποιος είναι υπεύθυνος; Ο κύριος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Βεβαίως, έχει τεράστιες ευθύνες και ο προηγούμενος, επί ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος που προσέλαβε αυτούς τους δυο για ν’ αλλάξουν το τηλεοπτικό τοπίο! Το άλλαξαν! Όταν ξεφυλλίζουν τις εφημερίδες, στέκονται με περισσό ενδιαφέρον στις σελίδες της Espresso με τα σκάνδαλα και τις γυμνές φωτογραφίες…

Όνοματεπώνυμο
Επάγγελμα
Μισθός
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοσιογράφος
324.000
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δημοσιογράφος
324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ
Δημοσιογράφος
218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ
Δημοσιογράφος
176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
Δημοσιογράφος
143.514
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΑΠΙΛΑΣ...
ΖΚΕ...

16 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ!!!!!ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!!ΤΑ golden boys ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    1)ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 1% ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ Ο%
    2)ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο..
    Εν μέρη έχετ δίκιο...
    Αλλά εδώ
    https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ao3dEyOQF9eXdFpYY1B5V0hla2NBVmIzVU00MGV1Rnc&hl=el

    που υπάρχουν οι μεγάλοι μισθοί αν δείτε το συνολό τους είναι 18,434,580.62 το χρόνο.


    Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα της ΕΡΤ.
    Από το SATLEO αντιγράφω¨
    Την περίοδο 2003-04 που ανήκει επί της ουσίας στον Άγγελο Στάγκο, ο κύκλος εργασιών της ΕΡΤ ανήλθε σε 254 εκατ. ευρώ ( εκ των οποίων τα 215 εκατ. ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος) οι ζημιές σε 29 εκατ. ευρώ και οι συσσωρευμένες ζημίες σε 119 εκατ. ευρώ. Την περίοδο 2004-05 , με τον Χ. Παναγόπουλο στη θέση πλέον του προέδρου- διευθύνοντος συμβούλου ο κύκλος εργασιών αυξάνεται σε 263 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων τα 222 εκατ. ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος), οι ζημίες ελαφρώς υποχωρούν σε 28 εκατ. ευρώ και οι συσσωρευμένες μειώνονται κατά 10 εκατ. ευρώ, σε 109 εκατ. ευρώ.

    Την οικονομική χρονιά 2005-06 συμβαίνουν δύο σημαντικά γεγονότα. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά 18,7 εκατ. ευρώ και στις 6.12.2005 το ανταποδοτικό τέλος αυξάνεται κατά 30% από 3,24 ευρώ που ήταν την περίοδο Στάγκου, σε 4,24 ευρώ. Συνέπεια της απόφασης αυτής του Θ. Ρουσόπουλου ήταν πως τα έσοδα της ΕΡΤ από το ανταποδοτικό τέλος αυξάνονται σε 258 εκατ. ευρώ. Ο τζίρος της ΕΡΤ αυξάνεται στα 308 εκατ. ευρώ και οι ζημίες χρήσης μειώνονται σε 15 εκατ. ευρώ ,σε αντίθεση με τις συσσωρευμένες που φτάνουν τα 125 εκατ. ευρώ. Τα πρωτογενή αποτελέσματα της εταιρείας είναι θετικά κατά 3.1 εκατ. ευρώ.

    Η επόμενη οικονομική περίοδος περιλαμβάνει 18 μήνες, ένα εξάμηνο του 2006 και ολόκληρο το 2007. Ο τζίρος της ΕΡΤ φτάνει τα 528 εκατ. ευρώ και οι ζημίες μειώνονται σε 5 εκατ. ευρώ, οι συσσωρευμένες σε 130 εκατ. ευρώ, ενώ τα πρωτογενή κέρδη ανέρχονται σε 16, 2 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα από το ανταποδοτικό τέλος φτάνουν τους πρώτους 12 μήνες τα 291 εκατ ευρώ. Την περασμένη χρονιά η ΕΡΤ έχει αυξημένο τζίρο που οφείλεται και στην αύξηση των εσόδων , στα 366 εκατ. ευρώ , τα πρωτογενή αποτέλεσμα είναι θετικά κατά 572.000 ευρώ, όμως τα τελικά είναι αρνητικά κατά 4,8 εκατ. ευρώ. Το ανταποδοτικό τέλος φτάνει τα 298,9 εκατ. ευρώ, ενώ οι συσσωρευμένες ζημιές μειώνονται στα 100 εκατ. ευρώ.

    Τα αποτελέσματα χρήσης της 5ετίας Χ. Παναγόπουλου (όπως και του Α. Στάγκου) είναι επιβαρημένα και με το κόστος της εθελουσίας εξόδου, που ελήφθη από τη διοίκηση Παναγιώτου, επί κυβέρνησης Σημίτη . Δύο φορές , το 2004-05 και το 2008 έγινε αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων φτάνοντας συνολικά τα 76 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα οι σωρευμένες ζημιές να μειωθούν στα 100 εκατ. ευρώ το 2008. Στην οικονομική χρήση 2004-05 η αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων έφτασε τα 38.065.739 ευρώ και το 2008 τα 38.491.694 ευρώ.

    http://www.satleo.gr/content/view/2306/1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επομένως αν δίώξεις όλους αυτούς δεν εξυγιαίνεις τον οργανισμό.
    Το πρόβλημα δεν είναι 50 ή 70 πρ'οσωπα, αλλά οι χιλιάδες εργαζόμενοι που προσελήγθησαν χωρίς κανένα κριτήριο...

    Λυπάμαι που σας χαλάω το όνειρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εταιρεία υψηλού κόστους, αποδεικνύεται η ΕΡΤ
    Σύμφωνα με τον απολογισμό της διαχειριστικής χρήσης από 1.1.2008 έως 31.12.2008, τα αποτελέσματα της οικονομικής διαχείρισης της Εταιρείας, ήταν αρνητικά, κατά 4.836.713
    Ο κύκλος εργασιών της ΕΡΤ ανήλθε το 2008 σε 366.598.893 ευρώ, το κόστος πωλήσεων σε 320.408.840 ευρώ ενώ η χρήση έκλεισε με θετικά πρωτογενή αποτελέσματα (κέρδη) ύψους 572.661 ευρώ.
    Τα έξοδα από την αμοιβή του μόνιμου προσωπικού (περίπου 3.850 άτομα) μέσα στο 2008, ανήλθαν σε 175 εκατ. ευρώ, ενώ των εξωτερικών συνεργατών (900 άτομα) σε 30 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη μιλαμε μονο για την ΕΡΤ δειτε και τον παρακατω συνδεσμο http://tritimatia.blogspot.com/2009/11/123.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Υπενθυμίζω ότι εργάστηκα στην ΕΡΤ σχεδόν τρεις δεκαετίες. Δεν ξέρω και δεν μπορώ από εδώ να "λύσω" το πρόβλημα της ΕΡΤ. Θα κάνω μόνο δυο επι μέρους παρατηρήσεις.1)Καμία κυβέρνηση ούτε τότε ούτε τώρα παρουσίασε ένα σχέδιο για μια ΕΡΤ που θα ήταν "εθνικη τηλεόραση". Την αποκαλούν "δημόσια" αλλά αυτό αποτελεί "ευφημισμό" όπως τη Μαύρη Θάλασσα την λέμε Ευξεινο Πόντο. Ούτε όμως τα κόμματα της αντιπολίτευσης ενδιαφέρθηκαν. Ο κανόνας λειτουργίας της (όπως και σε τόσες αλλες ΔΕΚΟ) είναι "φύγε εσύ, έλα εσύ".Εσχάτως, επειδή πλέον όλοι είναι αναμεμιγμένοι, ο κανόνας έχει αλλάξει και έχει γίνει"ελάτε όποιος προλάβει". Αυτό καταλαβαίνω. 2)Για τις αμοιβές, είτε υψηλές είτε χαμηλές, δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης η θεαματικότητα διότι η ΕΡΤ συνολικά δεν έχει θεαματικότητα. Πχ Πολλοί θεωρούν ότι το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ εξακολουθεί να είναι σοβαρό, αρκετά πλήρες, και πάντως δεν είναι το κουκλοθέατρο που βλέπουμε σε ΄΄αλλα κανάλια. Ωστόσο το βλέπουν λίγοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο/η παρουσιαστής πρέπει να τιμωρηθείμέσω της αμοιβής του γιατί δεν φταίει αυτός. Ας συζητηθεί τι φταίει. Τα περί (ανορθόγραφης)ντροπής που γράφουν κάποιοι είναι η εύκολη αγανάκτηση (ή μήπως πρέπει να πω "αγανάκτηση";)που δεν οδηγεί πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είναι αλήθεια πρέπει να κρεμαστούν μπροστα στην ΕΡΤ. Ωστόσο φαντασθείτε τι μισθό παίρνουν οι αυτοι που τους διόρισαν.
    Να δούμε τις φορολογικές τους δηλώσεις γιατί εμείς τους πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι λίγο αποπροσανατολισμός να την πέφτουμε σε κάποιους υψηλόμισθους (που στην τελική το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής καταλήγει στο ΙΚΑ κ την εφορία).

    Υπάρχουν επιχειρηματίες που διασπαθίζονται κρατικό χρήμα (π.χ. μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων) εκατομμύρια ευρώ. Για αυτό δεν μιλάει όμως κανένας.

    Στην τελική, το να παίρνει 1 εξωτερικός σύμβουλος 200.000 ευρώ είναι πρόκληση, αλλά ο γενικός διευθυντής πόσο θέλουμε να πάρει;

    Ένας σύμβουλος επιχειρήσεων στο Παρίσι 30 χρονών βγάζει τα χρήματα αυτά και έτσι όπως έχουμε καταντήσει (αν βγάλεις τα ενοίκια) με χαμηλότερο κόστος ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ6 Ιανουαρίου 2010 στις 1:38 μ.μ.

    Κάτω τα χέρια από το "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΉ" Λυριτζή!
    Πως τολμάτε "βιοπαλαισταί" να δημοσιεύετε το μισθό του συναδέλφου μου; Δεν σέβεστε το Τροτσκιστικό γεννάκι και το Ντρεζινσκικό στρόγγυλο γυαλάκι του;
    Ντροπή σας!
    Ο Συναγωνιστής Λυριτζής υποστηρίζει από τη θέση του το μετανάστη, τον αριστερό μεροκαματιάρη,έκανε κατά δήλωσή του πολλές δουλειές πριν καταξιωθεί και μέχρι και πιάτα έπλυνε!
    Και μάλιστα προσφάτως άμα της ανώδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έγινε και υπεύθυνος συντάκτης ειδήσεων στην ΕΡΤ.
    Η ζήλια θα σας φάει όλους βρε, μη τύχει και δείτε κατ΄επάγγελμα Αριστερό...αμέσως να τον θάψετε!
    Σώπα Λυριτζάκο μου με το σφόδρα σεξουαλικό σου επίθετο...και μη στενοχωριέσαι...φάε, πίε και εφραίνου...στην υγειά των κορόϊδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kατ' επάγγελμα αριστερέ, πού είσαι τόσον καιρό;
    Πού βγάζεις το ψωμί σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΣΙΝΟΜΠΛΕ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ Ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟ 45% ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ? Η ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΡΕ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ... ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ... ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ZITEITAI TSIPA! opoios tin vrei parakaleitai na tin dosei ston kat' epaggelma apistero pou exei xasei (apempolisei) tin diki tou! O evron ameifteisetai (poikilotropos)
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λένε ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

    Βρήκα ένα κάπως παλιό άρθρο από το "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής", 03/07/2005, το οποίο αναφέρεται στις ΜΚΟ και τα ποσά που παίρνουν. Θα έπρεπε να υπήρχε κάπου χώρος να το αναδημοσιεύσετε και τότε θα καταλάβετε τι γίνονται τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.

    390 ΜΚΟ δεν είναι και μικρό πράγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ απλά θέλω κάποιος να μου απαντήσει γίατι το επάγγελμα του δημοριοσγράφου θεωρείται πιο σοβαρό και υπεύθυνο όταν κατασκευάζει τις περισσότερες φορές ή μας φουρνίζει κατασκευασμένες ειδήσεις για να πληρώνετε τόσο πολύ.
    ΘΑ ήθελα για μια φορά στην ζωή μου να μάθω τα κριτήρια μισθοδοσίας, επίδοματος και περιγραφή θέσεως.\ΟΤαν λοιπόν αυτά γίνουν γνωστά στο ευρή κοινό ώστε να καταλάβω γιατί πρέπει οι μισθοί των περισσότέρων να είναι 6ψήφιοι τότε να μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα.
    Επίσης αν μου εξηγήσουν πως γίνετε ιδρύματα παρόμοια που ανήκουν στον δημόσιο τομέα να έχουν τον τετραπλάσιο κόσμο σε προσωπικό απ ότι ιδιωτικά θα μπορέσω να αιτιολογίσω και κάτι παραπάνω.\
    Τέλος θα ήθελα να γνωρίζω γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ από τις ΔΕΚΟ και να μη πληρώνονται από τις διαφημίσεις όπως τα ιδιωτικά .
    Με ρώτησαν αν θέλω ; και όχι μόνο αυτό αλλά σε αυτό το κόστος να πληρώνω και το ΦΠΑ
    Βέβαια είναι της πάσης γνωστό ότι στην Ελλάδα άλλος γ.... και άλλως πληρώνει αλλά θα ήθελα μια φορά να μάθω το λόγο που πρέπει να πληρώνω και να μην απολαμβάνω.
    Συγνώμη δλδ για την έκφραση αλλά το να πληρώνει φόρος 40% κάποιος που πέρνει 200000 το χρόνο ήτοι 80.000 με τα άλλα 120.000 ζει και βασιλεύει αλλά να πληρώνουμε όλοι κάτι αντίστοιχο εεε δε λέει ρε παιδιά είπαμε και λίγη τσίπα αξιοπρέπεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή ο Λυριτζής παίρνει μηνιαίο μισθό όσο 14,78 Συνταγματάρχες συνολικά το μήνα;
    Η+Μ+Α+Ρ+Τ+Ο+Ν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δηλαδή αν διάβασα καλά ο κύριος αυτός για να λέει τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του κάθε πρωί τον πληρώνει ο Ελληνικός Λαός με λεφτά που αντιστοιχούν σε 14,78 οικογένειες Ελλήνων Αξιωματικών;
    Αν το ήξερα ότι σήμερα για να τα κονομάς πρέπει να είσαι Λυριτζής, ούτε που θα πάταγα στην Ευελπίδων, όπου μετά την αποφοίτησή μου με τάραξαν στις μεταθέσεις,δουλεύω σαν είλωτας εκτός ωραρίου καθημερινά,όταν κυκλοφορώ με στολή με φτύνουν στο δρόμο και μου φόρτωσαν όλες τις αμαρτίες των διεφθαρμένων πολιτικών που δεν θέλησαν και ούτε θα θελήσουν ποτέ να πολεμήσουν.
    Αχ μωρέ αυτά τα χέρια αν μου λύσουν...δε θα μείνει κολυμπιθρόξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.