19/1/10

Χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες


της Ελίνας Γαληνού
Σύμφωνα με τις νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης, προωθούνται πολύ ευνοικές ρυθμίσεις όσον αφορά τις προυποθέσεις χορήγησης ιθαγένειας σε μετανάστες. Υπό το επιχείρημα της κάλυψης ανθρωπιστικών αναγκών, σχεδιάζεται να χορηγείται ελληνική ιθαγένεια με όρους πολύ πιό ελαστικούς απ΄όσους ίσχυαν μέχρι τώρα. Με άλλα λόγια, οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα είτε δηλώνοντας την χώρα καταγωγής τους είτε όχι, θα βρίσκουν στο έδαφός μας δυνατότητες ένταξης, άνετης επιβίωσης, αλλά και ελληνοποίησής τους. Δεδομένου ότι σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου δεν συναντώνται τόσο γενναιόδωρες δυνατότητες, μας βλέπω να καμαρώνουμε σε λίγα χρόνια ότι είμαστε ...η Γή της Επαγγελίας!
Ισως τελικά αυτό να είναι και το μόνο ουσιαστικό κέρδος που θα αποκομίσουμε από αυτήν την κίνηση της κυβέρνησης η οποία προβαίνει σε επιτάχυνση του ρυθμού ελληνοποιήσεων μεταναστών, προκειμένου να επιτελέσει μια "εντυπωσιακή" τακτοποίηση ανθρωπιστικών αναγκών...Και όλα αυτά, σε μια εποχή που η χώρα μας ήδη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υπερπληθώρας μεταναστών και λογικά έπρεπε ν΄ αναζητεί τρόπους περιορισμού στην είσοδό τους. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εύλογα. Εχουν άραγε σταθμίσει τις μακρόχρονες επιπτώσεις που θα επιφέρει αυτή η "τακτοποίηση"; Ηδη κυκλοφορεί ένα σχετικό ανέκδοτο στο διαδίκτυο κατά το οποίο "Σε άλλες χώρες οι μετανάστες που περνούν παράνομα τα σύνορα, υφίστανται διάφορες κυρώσεις. Στην Ελλάδα, θα μπορούν να έχουν άμεσα στέγη, τροφή, εργασία, παιδεία.... δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια στα παιδιά τους!!!." Διότι βάσει του νέου ν/σ που σκέφτεται η κυβέρνηση να προωθήσει, ο μετανάστης είτε νόμιμος είτε παράνομος, είτε γνωστής είτε άγνωστης χώρας καταγωγής, θα αποκτήσει δικαίωμα ψήφου. Και τα παιδιά του που θα γεννιούνται επί ελληνικού εδάφους, θα αποκτούν άμεσα ελληνική ιθαγένεια. Με αυτά τα δεδομένα, μας βλέπω στο άμεσο μέλλον να γινόμαστε το αδιαχώρητο από παράνομους μετανάστες και μάλιστα... οικογενειακώς. Ετσι η Ελλάδα θα καταστεί πόλος έλξης ανεξέλεγκτων ελληνοποιήσεων, μέχρι σημείου να μην έχει τόπο να σταθεί ο εγχώριος πληθυσμός της.

26 σχόλια:

  1. Ολο και πεφτουμε απο τα συνεφα εμεις.
    Τι το ..Ελληνικο..εχει κανει ο Τζεφρυ μεχρι τωρα?
    Τιποτα,σκοπος του η διαλυση της χωρας,με καθε τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε είπαν δεν θα χρειαστεί πόλεμος για να καταλάβουμε την Ελλάδα και δεν χρειάζεται απλά μερικοί προδότες στην διακυβέρνηση της χώρας μερικοί ηλίθιοι που τους ψηφίζουν και μερικά λαμόγια που τα παίρνουν.
    Το αποτέλεσμα θα είναι Ελλάδα το χωνευτήρι των λαών .
    Ελληνες οι μετανάστες χωρίς πατρίδα.
    Μας το σερβίρισαν το ζεστάναμε το βάλαμε στα πιάτα και το τρώμε.
    Το δυστήχημα είναι ότι δεν βλέπω τον ''τρελλό'' που θα δώσει το σύνθημα να γίνει εδώ του κουτρούλη ο γάμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάγιο αίτημα κάθε υγιώς και δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη πρέπει να είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!

    Δεν είναι δυνατόν μία δράκα επαγγελματιών πολιτικών να αποφασίζουν για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

    Χθες βράδυ στον ALTER, παρακολούθησα την εκπομπή του Χατζηνικολάου "Πρόσωπο με Πρόσωπο", η οποία είχε ως αντικείμενο το ετοιμαζόμενο ν/σ. Κυριολεκτικά πανικοβλήθηκα όταν είδα ποιοι είναι αυτοί που χειρίζονται ένα τέτοιο ζήτημα. Ειδικότερα η Θ. Τζαγκρή, φάνηκε ότι είναι εντελώς άσχετη με το θέμα της μετανάστευσης, δεν ήξερε ούτε τι έλεγε, ούτε καταλάβαινε τι έλεγαν οι άλλοι, όσους βέβαια άφηνε να μιλήσουν. Εκ των παρισταμένων, μόνο τρεις, απ' όσο μπορώ να κρίνω, έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και το γνωρίζουν σε όλες του τις πτυχές: Ο Γιάννης Κολοβός, ο Άδωνις Γεωργιάδης κι ένας ακόμη, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει. Ο Γιάννης Κολοβός δεν ακούστηκε παρά ελάχιστα. Γενικώς η εκπομπή είχε όλα τα αρνητικά στοιχεία που έχουν οι εκπομπές του Χατζηνικολάου:
    α) Πολλοί συνομιλητές, εκ των οποίων κάποιοι μονοπωλούν την συζήτηση.
    β) Ο ίδιος ο συντονιστής της συζήτησης μιλά πάρα πολύ, παίρνοντας χρόνο των υπολοίπων.
    γ) Τέσσερα μεγάλα διαλείμματα μέσα σε δύο ώρες, δύο προβολές βίντεο που δεν συνεισέφεραν στην συζήτηση και τελικά δεν βγήκε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη εχω επαναλαβει ενα σωρο φορες τα περι Ιταλιας και δε θελω αλλο να σας κουρασω, θα πω απλα 3 πραγματα.

    1) Ποσους μεταναστες, νομιμους και μη εχει η Ελλαδα και πως διανεμημενους; Η μια κυβερνηση λεει 1 εκ. , ο κ. Παυλοπουλος ελεγε 20% (αρα τους διπλους).

    2) Ποσους μεταναστες συμφωνα με τις μελετες που εχεις κανει και τις απαιτησεις εργοδοτων , χρειαζεσαι και ποσουν θα χρειαζεσαι ανα χρονο;

    3) Τους περιττους νεους που επιχειρουν να μπουν στα συνορα σου, πως τους διαχειριζεσαι; Απο αυτους που ερχονται, ποσους απελαυνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ; (το να τους απελαυνεις στην Αθηνα, δεν ειναι απελαση ειναι κατι σαν το greek statistics).


    Αν μια χωρα αδυνατει να δωσει σαφη απαντηση σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ απο τα παραπανω ερωτηματα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    Και αν ακομη δινεις ιθαγενεια σε οποιον πατα, ΔΕΝ εχεις πολιτικη και μαθηματικα θα καταρρευσει η χωρα οικονομικα ή θα οδηγηθει σε ΒΙΑΙΕΣ κοινωνικες συγκρουσεις που μπροστα τους τα Δεκεμβριανα θα μοιαζουν σχολικη εκδρομη.


    Tωρα αν στην Ελλαδα δε θελουν οι πολιτικοι να καταλαβουν αυτα τα απλα πραγματα, ειναι αλλο θεμα. Και στην οικονομια νομιζαν οτι θα ζουν παντα εις βαρος των κοροιδων κουτοφραγκων Ευρωπαιων και τωρα δεν τους αρεσει που ο Γερμανος θελει να κυβερναει την Ελλαδα.

    Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πάγιο αίτημα κάθε υγιώς και δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη πρέπει να είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!"


    Παγιο αιτημα καθε λογκικα σκεπτομενου Ελληνα, θα επρεπε να ειναι, εδω και χρονια, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του ΘΕΜΑΤΟΣ και ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ.

    Ωστε να μη φτανει σημερα, ασθμαινοντας να το επαιτει.

    Αλλα αν ο Ελληνας ειχε λογικη, δε θα ξαναψηφιζε ποτε τα 2 κομματα που εφεραν τη χωρα στην καταστροφη, αφου πρωτα καταβροχθισαν πακτωλους δωρεαν χρηματος απο την Ε.Ε. για 30 χρονια.

    Στην Ιταλια, ο Κραξι, πεθανε στην αυτοεξορια, για να μη δικαστει για τις σχεσεις του κομματος με τη Μαφια.

    Στην Ελλαδα, οι "Κραξι" οχι μονο ξανακυβερνησαν αλλα και θα συνεχισουν να κυβερνουν την Ελλαδα μεχρι το τελος του εθνους.

    Η Ελλαδα ειναι αξια της τυχης της. Και το επομενο κακο που θα σας βρει , με τους 2 αυτους που ψηφιζετε, μην το ριξετε ουτε στο κακο, ουτε στο Θεο, ουτε στη μοιρα. Στο κεφαλι σας το κουφιο ριξτε το και σαν ετοιμοι απο καιρο, να αποχαιρετησετε την Αλεξανδρεια που χανεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι γεγονος οτι η παγκοσμιοποιηση θετει νεους κανονες στην μετακινηση των λαων, ομως εδω στην Ελλαδα ειναι ολοφανερο, οτι η λαθρομεταναστευση ειναι σχεδιασμενη απο κεντρα που αποβλεπουν στην αποδομηση και την διαλυση της χωρας..Πολιτικοι προδοτες και ξενα ανθελληνικα κεντρα σε αγαστη συνεργασια, εχουν μετατρεψει την Ελλαδα σε μια πολυχρωμη ανθρωποθαλασσα.. Σατανικοι εγκεφαλοι, μας εχουν καθηλωσει με μια ισχυροτατη προπαγανδα την οποια πηραν οι πολιτικοι απατεωνες του Συριζα αλλα και οι ταγοι πολιτικοι κακοποιοι του ΚΚΕ και μαζι με ενα απεραντο πληθος αντικοινωνικων, περιθωριακων και ποινικων, καθηλωσαν τον απλο ελληνα πολιτη σε απλο θεατη της εκτελεσης του...
    Προτεινω προς ολα τα μπλογκ να περασουμε το εξης στους ελληνες πολιτες της δυσμοιρης χωρας μας:
    Καθε 1η του μηνα (ή και καθε ημερα οι ευρισκομενοι στην περιοχη) να συγκεντρωνομαστε εξω απο την βουλη, σε μια βουβη διαδηλωση πενθους..Απλα, στις 18:00 ακριβως να σταματουμε και να γυριζουμε βουβοι το βλεμμα προς τη βουλη των Ελληνων, για ενα λεπτο..μονο για ενα λεπτο..Αυτο θα μας συντονισει οπως τον ακροβατη πριν το μεγαλο αλμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακουστε με προσοχη τι λεει ο κ. Κολοβος.

    http://www.youtube.com/user/Evonymos#p/u/0/qEBvWjnLqcw

    Τα ειπε τελεια. Αν ειχαν μυαλο, αυτον θα τον ειχαν παρει ειδικο συμβουλο στην κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστίνα έχεις απόλυτο δίκιο συμφωνώ

    "Το δυστήχημα είναι ότι δεν βλέπω τον ''τρελλό'' που θα δώσει το σύνθημα να γίνει εδώ του κουτρούλη ο γάμος."

    ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ;
    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΗΘΙΚΟ, ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ.
    ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΠΑΣΟΚΟΙ-ΝΔΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΛΠ), ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ, "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ", ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ "Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΩ ΒΑΛΕΤΩ".
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΗΛΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΝ-ΞΥΡΙΖΕΣ-ΚΚΕΔΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΓΩΝΕΣ, ΜΚΟ ΚΛΠ (ΣΟΡΥ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ). ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΜΕΔΕΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΛΙΓΟ ΑΚΡΑΙΟΣ Ε ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ !!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ελλαδα εχει 3.000.000 μεταναστες τωρα μπορει να εχει 3.500.000

    βασει διδακτορικου φιλου μου στη γεωγραφια λεσβου.....

    και εχει ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο
    μην το κοροειδευεται

    ειναι η άρχει ολων των προτογονων ενστικτων

    εχουν στησει την εξωντοση μας και χρησιμοποιουν επιστημονικες μεθοδους στη συγκρουσει και σφαγει του ντοπιου πλυθησμου χωρις να τρεχει τιποτα και κανεις δεν το καταλαβαινει.....

    τα εχω δει στην ανθρωπολογια

    στην ελλαδα εχει διαταραχθει η σχεσει αντρων και γυναικων

    οι γυναικες ειναι το ενα τριτο μπορει και το ενα τεταρτο στης κρισημες ηλικιες σε αναλογια με τους αντρες ουσιαστικα φτιαχνουν μια κοινωνια μπουρδελο...

    το βασικο ενστικο του αντρα ειναι η αναπαραγωγη
    ολα για αυτο ξεκινησαν στον πλανητη

    εχει στηθει η βιολογικη εξωντοση μας ως ελληνικο γενος........

    οποιος το καταλαβε το καταλαβε
    καθημερινα στα καραβανια η αναλογια που ερχεται ειναι 1/10 με 1/5, κοπελιες με αντρες,

    για αυτο και ποτε το κρατος δεν εκανε μεταναστευτικη πολιτικη

    εχουν κανει μεταναστευτικη πολιτικη εναντια στον ντοπιο πλυθησμο
    και σε ολο των βαλκανικο και ευρωπαικο αλλη.....

    απο τα πρωτα πραγματα που μελεταει καποιος ειναι η αναλογια αντρων και γηναικων και η πολιτισμικη συγγενεια,

    στα πανεπηστειμια αυτα ειναι βασικα αλλα
    εδω δεν μας κυβερνανε ντοπιοι
    αλλα πρακτορισκη, και ηλιθιοι

    αυτο πανε να κανουν σε ολοι την ευρωπη........

    διαλυουν την τοπικη αριστοκρατια
    τωρινή αστικη ταξη, στην ελλαδα την διαλυσανε..... που προστατευε των εθνος

    και ζουσε απο τον τοπικο πλυθησμο

    βαζουν πολους εργατες μεταναστες

    δημιουργουν στημενες κερκοπορτες
    noborder και λειπα αριστερουληδες

    που τους εχουν βαλει σκατα μεσα στο μυαλο τους, ως αλλοθι διαλυσεις των εθνων

    gia na stamathsei to kratos να προστατευει το γονιδειωμα
    εθνος..., διαφορετικα εθνη ειναι διαφορετικες γεννετικες δεξαμενες

    και διαλειοντας την αστυνομια
    θα στησουν ενα χωνευτηρι πρωτογονεις γενετικης εξαφανισεις... και τρομου

    μιλαμε για γενετικο φασισμο


    και τα εθνη τα ήθη και τα εθιμα
    αναπτυχθηκαν απο το φυσικο περιβαλλον των
    ανθρωπων, οπου εκει εζησαν

    ουσιαστικα εχουμε τη μαχη της αποδοχης του φυσικου, της αποδοχης της ιστορικης συνεχειας με την επιβολη μεσω τεχνολογιας γενετικου φασισμου
    για την συντριβη των εθνων...

    δεν ξερω συμφωνηται;

    kai to ellhniko kratos epelekse na mas eksafanish san lao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το άρθρο αυτό είναι ανακριβές.!!!
    Η πολιτογράφηση των Νομίμων μεταναστών γίνεται και σήμερα και δεν υπάρχει πρόβλεψη για σοβαρή αλλαγή επ' αυτού.

    Η διαφορά έχει να κάνει με τα παιδια που γεννιόνται στην Ελλάδα, τα οποία και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέει η νέα πολιτική ηγεσία , θα πρέπει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ να πολιτογραφούνται..

    Το να αναπαράγουμε τις φοβίες μας δεν οδηγεί πουθενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα κατέληγα σε αυτό το συμπέρασμα και θα εκστομούσα τα παρακάτω.
    Πραγματικά η μόνη ελπίδα πλέον για τη χώρα είναι η επέμβαση του στρατού και απέλαση από τη χώρα αυτής της κλίκας που έκανε κυβέρνηση ο Γιωργάκης και εν συνεχεία των λαθρομεταναστών. Τι σχέση έχει αυτή η κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη;
    Η υπόθεση πλέον είναι ξεκάθαρη, ο Γιωργάκης έχει αποφασίσει να αποσυνθέσει το ελληνικό κράτος και να μας κάνει μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα.

    Η μόνη ελπίδα πλέον είναι ο ελληνικός στρατός και ο καλός Θεός της Ελλάδος, δε ξέρω ποιός είναι και αν υπάρχει αλλά πλέον δε ξέρω σε τι να απευθυνθώ...Χάνουμε τη πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν τα 10.000.000 των Ελλήνων καταστούν μειονότητα στην ίδια την πατρίδα τους, τότε θα διεκδικούν δικαιώματα, απο αλλοεθνείς κυβερνώντες. Όταν θα κατεβαίνουν σε διαμαρτυρίες, η τότε εξουσία θα τους συλλαμβάνει. Τότε δεν θα είναι αυτονόητα τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας, όπως τώρα των αλλοδαπών. Θα έχει συντελεσθεί ο αφελληνισμός. Απο την μια υπογεννητικότητα, απο την άλλη ραγδαία αύξηση των αλλοδαπών, είναι ότι πρέπει η αλλοίωση του έθνους. Πόσους μπορούμε να απορροφήσουμε ; Ελάχιστους. Άρα εμείς σε βάθος λίγων χρόνων θα αποτελούμε μειονότητα. Ποια θα είναι η επίσημη γλώσσα; Το κοκτέϊλ των εντοπίων & αλλοεθνών θα χρησιμοποιεί αναγκαστικά για συννενόηση την Αγγλική. Έτσι κάθε λίγο θα προσαρμόζεται η παιδεία στα νέα δεδομένα, θα προσαρμόζονται οι νόμοι, ο τρόπος ζωής, τα ήθη, τα έθιμα κ.λ.π σε μια κατασκευασμένη πολυφυλετική- πολυσυλλεκτική κοινωνία, ευάλωτη στων ισχυρών τα σχέδια. Ποιος θα την υπερασπισθεί σε έκτακτη ανάγκη ; Κανείς. Για κάτι που δεν του ανήκει, δεν θα έχει τέτοιες ευαισθησίες. Η υποδούλωση ξεκίνησε και δεν είναι φανερή. Οι ψευτοπροοδευτικοί με την ανεκτικότητα και την ανεγκεφαλιά, σέρνουν όλους στην αυτοκτονία. Όμως εκείνη την στιγμή που θα αλλάξουν όλα, οι μισοί εναπομείναντες Έλληνες, θα τρώγονται με τους υπόλοιπους σε μια νέα διχόνοια, γι αυτό που θα βιώνουν, ως ξένοι στην ίδια τους την χώρα. Μέχρι πότε ; Μέχρι να αλληλοεξοντωθούμε. Δεν είναι σενάριο, είναι η φυσική εξέλιξη. Μας εξαθλίωσαν κοιτάζοντας την καθημερινή επιβίωση, για να μην ασχολούμαστε με όσα δρομολογούν εναντίον μας.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας προσέχατε ποιους ψηφίζατε, κρίνοντας τους από τα έργα τους και όχι από τα λόγια τους .Τώρα είναι αργά, έχουν στρογγυλοκαθήσει στην πλάτη μας και δεν μπορούμε να τους διώξουμε, πήραν και το μάθημα τους από την εξέγερση τον δεκαπεντάχρονων και έχουν έτοιμο διάδοχο, τον σαμαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Η πολιτογράφηση των Νομίμων μεταναστών γίνεται και σήμερα και δεν υπάρχει πρόβλεψη για σοβαρή αλλαγή επ' αυτού."

    Ναι, η μονη αλλαγη ειναι οτι τα 10 χρονια νομιμης διαμονης ως προυποθεση, γινονται 5.


    "Η διαφορά έχει να κάνει με τα παιδια που γεννιόνται στην Ελλάδα, τα οποία και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέει η νέα πολιτική ηγεσία , θα πρέπει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ να πολιτογραφούνται.."

    Αν η Ελλαδα ειχε μεταναστευτικη πολιτικη, θα συμφωνουσα μαζι σας. Ομως δεν εχει. Και αλλες χωρες που ΕΧΟΥΝ, δεν εχουν τοσο χαλαρη νομοθεσια ουτε για τα παιδια.

    Και βεβαια καμια αλλη χωρα στην Ε.Ε. δεν εχει τοσο σοβαρο προβλημα ροης και ανυπαρξιας ελεγχου αυτης, οσο η Ελλαδα.

    Μπραβο σας παντως που δε φοβαστε, ελπιζω να μεινετε ετσι μεχρι τελους.

    Εγω που ειμαι ο ιδιος μεταναστης, αυτα που βλεπω να κανετε και τα αλλα που ΔΕΝ κανετε, με τρομαζουν. Γιατι εχω μετρο συγκρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να δεχθώ ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει καλές προθέσεις; Μα ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. Κι αν πραγματικά οι προθέσεις ήταν καλές τότε θα άκουγαν και καμιά άλλη γνώμη και δε θα έβγαζαν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους να συκοφαντούν όποιον έχει αντίρρηση ότι είναι ακροδεξιός και τα ρέστα!
    Ούτε θα έβγαζαν στημένες δημοσκοπήσεις (με κατάλληλα διατυπωμένα ερωτήματα) που να εμφανίζουν ότι το 70% των Ελλήνων είναι υπέρ του νομοσχεδίου (καλά, εδώ γελάμε) για να το παίζουν πρωτοσέλιδο οι φυλλάδες τους.
    Άλλωστε αν το πιστεύουν αυτό ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, ας κάνουν δημοψήφισμα.

    Όσο για τις βλακείες ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε δημοψήφισμα, δείχνουν πόσο βλάκα νομίζουν το λαό. Δεν ήξερα ότι το να χρησιμοποιείς δουλέμπορους, να μπαίνεις παράνομα κατά κύματα σε μια χώρα, να καταπατάς τους νόμους, να αλλάζεις τη δημογραφική σύνθεση κλπ και μετά να θες και ιθαγένεια είναι και καλά ανθρώπινο δικαίωμα! Αν έχουν τα κότσια ας κατέβουν στο λαό και να μη τον χρησιμοποιούν αφ υψηλού σα χειραγωγίσιμη μάζα! Αλλά σιγά μη τολμήσουν να κατέβουν, όλες οι βρωμοδουλιές γίνονται με το ιδεολόγημα "λόγο θα έχουν μόνο οι γνωρίζοντες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αργικέραυνε

    Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα δούμε μια νέα επανάσταση του 21 που θα απελευθερώσει τη χώρα από τους εκρχιστιανισμένους ντονμέδες που μας έμειναν πεσκέσι το 1913, τους ανεγκέφαλους προοδευτικούς και τους λαθροεισβολείς.
    Εμείς οι εναπομείναντες έχοντας ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ πρέπει να διασώσουμε ότι μπορούμε από τον ελληνισμό. Να οργανωθούμε από γειτονία σε γειτονία να φτιάξουμε δικές μας βιβλιοθήκες, το νέο κρυφό σχολείο (χέστηκα αν δεν υπήρχε παλίο) να εκπαιδεύσουμε (και να εκπαιδευτούμε) τους Έλληνες για να επιβιώσουν το χαμό που έρχεται.
    Πιστεύω πως όπως το γένος μας επιβίωσε αιώνες μέσα σε κλειστές κοινότητες έτσι και τώρα θα τα καταφέρουμε. Από αυτές τις κοινότητες θα βγει ξανά ο ελληνισμός και θα απελεύθερώσει τη πατρίδα.
    25 Ιανουαρίου υπογράφετε η καταδίκη της Ελλάδος και το τέλος του ελληνικού κράτους από το συρφετό των εκχριστιανισμένων ντονμέδων, ανθελλήνων και χαζοηλίθιων προοδευτικών που κυβερνούν. Πρέπει να κάνουμε το παν να τους σταματήσουμε.Εαν δε το καταφέρουμε θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα παιδία μας και τα εγγόνια μας για τον νέο απελευθερωτικό αγώνα.
    Ειλικρινά ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν γίνει η Ελληνοποίηση των μεταναστών θα δικαιούνται και επίδομα πολυτέκων ? Μάλλον ναί ! Μα τότε το 90% των επιδομάτων προς πολύτεκνους θα πηγαίνει σε Μουσουλμάνους της Θράκης , τους ΡΟΜ( τσιγγάνους) και στους σε όσους ελληνοποιηθούν με το νέο νόμο. Με λίγα λόγια θα πριμοδοτήσομε την αλοίωση της σύνθεσης τοθυ πληθυσμού εμείς οι ίδιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι τουλάχιστον θετικό ότι συνεχώς αυξάνονται οι διορατικοί Ελληνες και συνειδητοποιούν τις όποιες επιπτώσεις του προβλήματος. Συγχαρητήρια στους πιό πολλούς σχολιαστές που ανέλυσαν το θέμα φωτίζοντας ο καθένας διάφορες πλευρές. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς BIO 3:30

    «Να το πάρωμεν απόφασιν, δεν υπάρχει, δεν υπήρξεν ποτέ "Θεός της Ελλάδος". Ενας είναι ο Θεός δι' όλα τα έθνη. Η φρόνησις, η διορατικότητα και η επαφή με την πραγματικότητα. Ιδού τι θα μας βοηθήση θετικά να επανορθώσωμεν ό,τι είναι επανορθώσιμον».

    Ελευθεριος Βενιζελος.

    Αν δεν αντιδρασει ο κοσμος, δεν προκειται να αντιδρασει ο Θεος της Ελλαδος, μιας που και τα δυο μεγαλα κομματα, εχουν χαση την επαφη με την πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 3:30

    Κατά πρώτον δεν είμαι βενιζελικός. Κατά δεύτερο λόγο όλο μου το μήνυμα μιλούσε για δράση. Εσύ τώρα έρχεσαι κολλάς στο "κερασάκι" περί Θεού και εν συνεχεία μου λες ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Εγώ τι λέω σε όλο μου το μήνυμα εκτός της τελευταίας φράσης;
    Μη κάνουμε κουβέντα για τη κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ,ΔΕΝ ΛΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. den amfivali kanis gia tin oikonomiki kai kinonoki ensomatosi ton aproskliton episkepton.
    oho omos ke na tous kanume ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. στον τοίχο κάποιων υπάρχει κολλημένο ένα χαρτί που γράφει:
    ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


    πατρίς Χ
    θρησκεία Χ
    οικογένεια Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα σε όλους ,

    Η οικογένεια είναι μια μικρή πατρίδα την διαλύσαμε .Διαλύσαμε τους ρόλους σαν γύναίκες ευνουχίστηκαν οι άντρες αδιαφορήσαμε για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας νομίζοντας ότι με τα υλικά τα έχουμε καλυψει για τις δυσκολίες της ζωής.
    Οι μετάνάστες ακόμα και άγνωστοι μεταξύ τους λειτουργούν σαν γροθιά έναντι του κοινού στόχου και σκοπού.
    Δεν είναι αργά ποτέ δεν είναι αργά μπορούμε αρκεί να κόψουμε το κακό ελλάτωμα της διχόνιας όλα τα άλλα είναι εύκολα.
    Ξεκινώντας απο εδώ ας σταματήσουμε να αρπαζόμαστε για το κάθε κόμμα για να σβήσουμε τη φωτιά που άναψε και μετά όταν πάλι θα έχουμε αυτά που χάσαμε ο χρόνος υπάρχει για καβγάδες.Ας έχουμε μόνο ένα μέτωπο αυτό που λέγεται ''Επιβίωση'' ας έχουμε μόνο τους ξένους να μας εξοντώνουν και να πολεμάμε όχι και μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε μου arpakola είσαι....ότι λέει η λέξη. Συγνώμη αλλά αυτά που λες, δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο. Θα μπορούσε να ήταν έτσι αλλά με τελείως διαφορετικές προυποθέσεις. ΟΧΙ ΕΣΤΙ ΑΠΛΑ.
    Φίλε Bio, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα έχω πει από καιρό για τους στρατιωτικούς και έχω κατηγορηθεί και γι' αυτό. Υπαλληλίσκοι και "μπάτλερ" των στρατιωτικών κατάντησαν. Δεν υπάρχει ένα κίνημα για να ανατρέψει αυτή την αλλοπρόσαλη κυβέρνηση με αυτόν τον ξενόδουλο, ξεπουλημένο, γελοίο και πολυπολιτισμικά μεγαλωμένο, Τζέφρυ.
    Θα υποστήριζα όσο τίποτε άλλο την απομάκρυνση τους από την εξουσία και την παραδειγματική τιμωρία όσων φταίνε.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ω ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φίλε Αργικέραυνε ΝΑΙ αυτό ακριβώς έχουν κάνει. Μας έχουν κάνει να νοιαζόμαστε ΜΟΝΟ για την καθημερινή επιβίωση και αυτοί από πίσω εργάζονται νυχθημερόν χωρίς κανείς να τους παίρνει χαμπάρι και να του καίγεται καρφάκι.
    Θυμάστε τη μεγάλη διαδήλωση-συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το 1992 στη Θεσσαλονίκη ; Τι κόσμος είχε πάει ; Απίστευτο ;
    Εχετε ξαναδεί από τότε κάτι τέτοιο, πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ακόμη και για σοβαρότερο θέμα. Εχουμε αποβλακωθεί πλήρως. Μας έχουν κάνει σαν το...κώλο τους. Σκατά, να μην νοιαζόμαστε για τίποτα, ζώα. Μιλάνε για συγκεντρώσεις διάφοροι φίλοι εδώ μέσα και σε άλλα blogs που έγιναν ή θα γίνουν τις επόμενες μέρες για το μεταναστευτικό. Σάββατα 30-01 στη λέσχη αξιωματικών & 06-02 στα προπύλαια. Αλήθεια πόσοι πιστεύετε ότι θα πάνε ; Οσοι ήταν και στον άγνωστο στρατιώτη τη Κυριακή το πρωί ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΥΠΝΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΚΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
    ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΙΩΠΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ; ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ; ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ................
    Πριν συνεχίσω να ξαναματαπω για άλλη μία φορά. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΝΔ, για όσους δεν με ξέρουν γιατί πάλι θα με κατηγορήσουν. Ξέρετε ότι μερικοί μερικοί για να αποπροσανατολίσουν μια συζήτηση και να τη σταματήσουν, αρχίζουν αμέσως τις....αριστερίστικες τακτικές. Οτι έκανε μονίμως η αριστερά. 1-2 συνθήματα πριν μια συζήτηση και δυναμίτιαζαν το κλίμα. Ατιμοι αριστεροι, πόσες φορές θα ξεπουλήσετε, θα διαλύσετε και θα προσπαθήσετε να εξαφανίσετε αυτή τη χώρα ;
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.....
    Σε κάποιες συζητήσεις εδώ μέσα, έχω επανειλημένως γράψει σε απλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι φταίνει και αυτοί για την κατάντια και να μην προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, είναι το ίδιο συνηπεύθυνοι και συννένοχοι, προδότες. Αλλωστε αυτό δεν το γράφω τώρα, το έχω γράψει και τους έχω προειδοποιήσει πριν από τις εκλογές ότι θα είναι το ίδιο προδότες για ότι κακό κάνει το ΠΑΣΟΚ και αυτοί. Επίσης έχω πει ότι δεν χωράει δικαιολογία, "δεν ήξερα", "δεν μου είπαν", "δεν πίστευα", δεν, δεν, δεν. Νομίζω είναι φτηνές όλες αυτές οι δικαιολογίες γιατί όλοι εδώ μέσα, έλεγαν για ότι έρχεται, προειδοποιούσαν, έγραφαν και έγραφαν. Εκ των υστέρων, είναι λάθος να λέμε, "μην πας να με κάνεις συννένοχο" κλπ. Μου το έχουν πει και γι' αυτό το γράφω. Ρε φίλε το ήξερες, δεν το ήξερες ; Τουλάχιστον στο έλεγαν και δεν το πίστευες ή δεν ήθελες να το πιστέψεις. Δικαιολογίες εκ των υστέρων, δεν χωράνε.
    Αλοίμονο, πρέπει επιτέλους και ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του, να κάνει αυτοκριτική και κάποια στιγμή να αρχίσει να υποψιάζεται τους απατεώνες και να αλλάξει. Οχι πάντα να βγάζουμε την ουρίτσα μας απ΄έξω.Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, όταν ψηφίζουμε το λάθος άνθρωπο, τουλάχιστον την επόμενη να αλλάζουμε.
    Μήπως δεν έχουν καταλάβει πολλοί ότι ψηφίζω, σημαίνει συμμετέχω ; Τι να λέμε εκ των υστέρων. Να πάψει πια αυτό το κακό. Να σκεπτόμαστε πριν ψηφίζουμε ότι, υποθηκεύουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Γι΄αυτό ας σταματήσουν μερικοί μερικοί τις....παπαρολογίες. Το έχουμε πει μια, το έχουμε πει δυό, φτάνει !!!!
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΩΧ ΛΑΘΟΣ, ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ;

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.