31/5/10

Το ισραηλινό ναυτικό σταμάτησε τον «στολίσκο της ελευθερίας»



Οι ισραηλινές ναυτικές δυνάμεις εντόπισαν και εμπόδισαν τον «στολίσκο της ελευθερίας» να προσεγγίσει τη Γάζα.
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην ισραηλινή επίθεση εναντίον των πλοίων της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 10.

Άνδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού άνοιξαν πυρ μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου, προσθέτει το ίδιο δίκτυο.

Όπως τονίζει το Κανάλι 10, ο τελικός αριθμός των νεκρών ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, καθώς οι καταδρομείς που βρίσκονται επί των πλοίων εξακολουθούν να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και συναντούν σθεναρή αντίσταση από τους ακτιβιστές.

Shayetet 13

Το ίδιο δίκτυο δεν προσδιορίζει εάν μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών περιλαμβάνονται και Ισραηλινοί στρατιώτες.

Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο της ισλαμιστικής Χαμάς είχε κάνει λόγο για δύο νεκρούς. Τον ίδιο αριθμό νεκρών επιβεβαιώνει και η τουρκική ΜΚΟ που προώθησε την πρωτοβουλία.

Στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας, στις 21.00, ώρα Ελλάδος, τρεις πυραυλάκατοι τύπου Σάαρ απέπλευσαν από τον ισραηλινό λιμένα της Χάιφας για να σταματήσουν τον στολίσκο, τονίζεται από δημοσιογραφικές πηγές.

Η τουρκική κυβέρνηση κάλεσε τον ισραηλινό πρεσβευτή για να του επιδώσει διαμαρτυρία, τονίζουν διπλωματικές πηγές.

«Ο πρεσβευτής Γκάμπι Λέβι εκλήθη στο ΥΠΕΞ. Πρόκειται να του διαβιβάσουμε την εντονότατη αντίδρασή μας με τους πλέον σκληρούς τόνους», δήλωσε Τούρκος διπλωμάτης, που δεν θέλησε να κατονομασθεί.

Οι πληροφορίες τουρκικής ΜΚΟ, που συνδέεται με την πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν δύο νεκροί και 30 τραυματίες πάνω στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά, «φαίνεται να είναι ακριβείς», πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, η ισραηλινή λογοκρισία έχει σπεύσει να επιβάλει απαγορεύσεις σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με νεκρούς και τραυματίες που μεταφέρονται στα ισραηλινά νοσοκομεία μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο, μεταδίδουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ο στολίσκος, που μεταφέρει 700 ακτιβιστές και 10 χιλιάδες τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Λωρίδα της Γάζας εντοπίστηκε από το ισραηλινό ναυτικό τα ξημερώματα σήμερα, ανέφεραν οργανωτές του κινήματος «Ελευθερώστε τη Γάζα».

Τα πλοία βρίσκονταν περίπου 120 χιλιόμετρα ανοικτά του Ισραήλ όταν εντοπίστηκαν από το πολεμικό ναυτικό της χώρας και οι επιβάτες προετοιμάστηκαν αμέσως για την παρεμπόδισή τους από τις ισραηλινές αρχές να προσεγγίσουν το στόχο τους.

Τα πλοία καταλήφθηκαν από τις ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού ενώ βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, σε απόσταση περίπου 70 μιλίων από την ακτή.

Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει ότι θα εμποδίσει την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας ακόμη και αν χρειαστεί να καταφύγει στη βία.

«O στολίσκος αγνόησε εντελώς τις προειδοποιήσεις μας»

Ισραηλινός αξιωματούχος που ζήτησε να μην ανακοινωθεί το όνομά του δήλωσε σήμερα ότι οι ακτιβιστές αγνόησαν τις εντολές του ισραηλινού ναυτικού να επιστρέψουν πίσω ή να οδηγηθούν στο ισραηλινό λιμάνι Ασντοτ.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ισραηλινά πλοία προειδοποίησαν τους περίπου 700 ακτιβιστές πως η μόνη λύση που υπάρχει είναι να φτάσουν στο λιμάνι Ασντοτ και να ξεφορτώσουν εκεί τους 10 χιλιάδες τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, την οποία θα μεταφέρουν οι Ισραηλινοί εκεί.

«Επικοινωνήσαμε μαζί τους μέσω του ράδιο αποσαφηνίζοντας ότι δεν μπορεί να περάσουν από περιοχή όπου απαγορεύεται ο πλούς» ανέφερε ο Ισραηλινός αξιωματούχος και πρόσθεσε:

«Τους δηλώσαμε ότι είναι καλοδεχούμενοι στο Ασντοτ όπου όλη η ανθρωπισιτκή βοήθεια που μεταφέρουν θα σταλεί στη Γάζα από εμάς. Αλλά ο στολίσκος αγνόησε εντελώς τις προειδοποιήσεις μας. Ενημερώσαμε τον καπετάνιο του πρώτου πλοίου να γυρίσει πίσω».






Ο «στολίσκος της ελευθερίας» οργανώθηκε από φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις και μια τουρκική ανθρωπιστική οργάνωση ενώ η Τουρκία έχει εγκαίρως ενημερώσει και έχει ζητήσει από το Ισραήλ να επιτρέψει το ασφαλές πέρασμά του, διαβεβαιώνοντας ότι οι δέκα χιλιάδες τόνοι που μεταφέρουν τα πλοία είναι αποκλειστικά ανθρωπιστική βοήθεια.

kathimerini με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΪ 100,3


118 σχόλια:

  1. Ρε διαφωνει η συμφωνει κανείς με τη πρακτικη των Ισραηλινων.ένα είναι το σίγουρο.
    Είναι ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαχαιρια και τσεκουρια?μα ποιοι ηταν ?τα παιδια του μπρους λη? εγινε σφαγη κανονικη και μαλιστα σε διεθνη υδατα στ 70νμ κατι που δεν αναφερεται πουθενα.αυτα ειναι σοβαρα κρατη η' κρατη αλητιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός ότι είναι καφρίλα των Ισραηλινών, αυτό καταδεικνύει και κάτι άλλο....

    Ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα....Έχουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές, τις οποίες και υπερασπίζονται με όποιο κόστος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να φανεί κυνικό, αλλά η εξωτερική πολιτική των Τούρκων δημιουργεί αδιέξοδα όπως τα παραπάνω.

    Το δίκαιο ερμηνεύεται όπως τους καπνίσει. Κάποιοι ξυπνήσανε ένα πρωϊ και είπαν ότι είναι περισσότερο ανθρωπιστές από τους άλλους και πήγαν να βοηθήσουν τους Παλαιστηνίους. Την ίδια στιγμή, οι Κούρδοι διαμαρτύρονται για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μπορεί κάποιος να γράψει για το τι πραγματικά γίνεται στην διπλανή χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο στρατός στο Ισραήλ έτσι όπως πάει δεν έχει πιθανότητα να επιβιώσει. Είμαστε και εμείς ανόητοι, αλλά αυτοί κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν την ίδια του την χώρα και τον ίδιο τον λαό τους. Αυτοί που διοικούν τώρα τον στρατό τους, μου θυμίζουν τους δικούς μας Ταγματασφαλήτες. Αν θέλουν να έχουν μέλλον, να πετάξουν την σχολή Κίσσινγκερ στα σκουπίδια και της φυλακές τους. Πως θα συμμαχήσουμε σαν λαοί ενάντια στον ισλαμοφασισμό, όταν αυτοί κάνουν τέτοιες ενέργειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιωνιστες εναντιον μογγολων.

    ο θεος μας λυπηθηκε...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λίγο οι σφαγεις των Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων και προσφάτος των Κούρδων θα βγουν να "πουλήσουν μαγκιά" στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ "υπερασπίζοντας" τον Παλαιστινιακό λαό...

    Ο μέγας σφαγέας θα κατηγορήσει τον έταιρο σφαγέα και τοκογλύφο και θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα.

    Βρήκαν άλλη μια αφορμή να εμφανιστούν "αυτοκρατορες" και νταβατζήδες της περιοχής, οι "υπερασπιστές των απανταχού μουσουλμάνων αδερφών"
    και να ταυτιστούν με το παγκόσμιο αίσθημα των λαών κατά των Εβραίων.

    Ορίστε κύριοι δυναμική στρατηγική.
    Μέρα με την μέρα, φασούλι το φασούλι.
    Τα έχει ζυγίσει ο Νταβούτ και η τακτική των τσαμπουκάδων νομίζει ότι θα του φέρει μεγαλύτερα οφέλη.

    "Ελπίζω" οι Εβραίοι να κρύψουν νεκρούς και τραυματίες για να έχουμε ένα λιγότερο εντυπωσιακό συμβάν. Ή να βαρέσουν οι Κουρδοι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και οι κουρδοι οντως χτυπησαν στην αλεξανδρετα με9 νεκρους...
    καλα τα λες.

    ασε να δουμε τι θα γινει σε αυτο το καραγκιοζ μπερτε με κοτσιδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα περάσουν και από την κατεχόμενη από τούς Τούρκους Κύπρο οι ΜΚΟ έτσι δεν είναι ? Τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους δρουν όπου και όπως επιτάσσει το συμφέρων τους .
    Ας τα βλέπουν οι δικοί μας που νομίζουν ότι καθήκον τους είναι οι μίζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Σιωνιστες εναντιον μογγολων.
    ο θεος μας λυπηθηκε...:)
    31 Μαΐου 2010 9:41 π.μ."
    δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω με το επιτυχημένο αυτό σχόλιο. Στην διεθνή πολιτική σκηνή όμως δεν υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Αύριο θα τους δεις να σφάζουν τους Κούρδους μαζί. Παιχνίδι εξουσίας σε τοπικό επίπεδο είναι, μακάρι εμείς οι Έλληνες να είχαμε τους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν αυτή την συγκυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗς ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ (ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ) ΣΕ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΙΣΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 6 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΚΚ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα γεγονότα τρέχουν και "βαρέσανε" και οι Κούρδοι με εντυπωσιακό χτύπημα.
    Ευτυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σύμφωνα με τη Μιλλιέτ, εννέα από τους νεκρούς είναι Τούρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διακοπή ελληνοϊσραηλινής άσκησης
    Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, διεκόπη η ελληνο:iσραηλινή άσκηση με την επωνυμία «Μίνωας 2010», που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου, με αφορμή τις εξελίξεις με την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα.

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. giannisg5,
    σαφως και εκανα απλα χιουμορ,
    σιγουρα ειναι τα αιωνια φιλαρακια αυτοι οι δυο. δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε αλληλοφαγωμα τους.
    δυστυχως η δικη μας οδος ειναι η πιο δυσκολη, και αυτο γιατι απαιτει σκληρη δουλεια, πραγμα το οποιο ο φραπε-ελληνας μισει θανασιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η ασκηση Μινωας καλως διεκοπη (να μη πω οτι δεν επρεπε να προγραμματιστει εξ'αρχης). δεν ειμαστε και λιγουρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κακώς πολύ κακώς διακόψαμε την άσκηση, γίναμε μέρος του προβλήματος …Για άλλη μια φορά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά, τα λέω και τα ξαναλέω, έχουν πρόβλημα βλακείας κάποιοι Ισραηλινοί στρατιωτικοί και πρέπει να τους ξηλώσουν. Δεν μπορούσαν να σπάσουν τισ προπέλες από όλα τα σκάφη, και μετά να τα ρυμουλκήσουν όπου θέλαν, ή να τα παρατούσαν ακυβέρνητα. Μπορούσαν να φλωμόσουν τις πρύμνες μόνο στα αέριαγια να δέσουν από εκεί, και να ακινητοποιήσουν όποιον πλησιάζει με πλαστικές και άλλα. Τι είναι αυτά τα καουμπόϊκα που έκαναν; Δεν έχουν τα μυαλά που νομίζουμε, και θα την πατήσουν άσχημα μία μέρα εαν δεν αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν απο λιγο στο Αλ Τζαζιρα η εκπροσωπος τυπου του υπουργειου εθνικης αμυνας του Ισραηλ ανακοινωσε οτι οι ακτιβιστες επιτεθηκαν πρωτοι με οπλα και και αυτοσχεδια μαχαιρια που ειχαν προετοιμασει απο πριν και οτι ο Ισραηλινος στρατος ηταν σε αμυνα! ΕΛΕΟΣ λυπηθειτε μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Ισραήλ φέρθηκε πολύ άσχημα!και πάνω απ'όλα κρίμα γι'αυτούς που σκοτώθηκαν!Αυτό είναι το σημαντικότερο,κρίμα!
    Όμως:εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και τι θέση θα πάρουμε ως κράτος!Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη!Με την κίνησή της αυτή η Τουρκία θα γίνει ήρωας στα μάτια Αράβων!Οι Άραβες δείχνοντας τεράστια αχαριστία και αγνωμοσύνη και μη διδασκόμενη από την ιστορία εδώ και καιρό στηρίζουν την Τουρκία σε όλα τα επίπεδα(ιδίως στο θέμα του Κυπριακού,δεν υπάρχει η στοιχειώδεις λογικοί στις ηγεσίες τους,ας δούμε λίγο τι μας έκαναν οι Άραβες τα τελευταία εκατό χρόνια και πόσο εμείς επιμέναμε να τους στηρίζουμε...σε αντίθεση με την Τουρκία που είχε άριστες σχέσεις και βοηθούσε το Ισραήλ)!Μάλιστα πολλοί λένε ότι είναι θέμα χρόνου να αναγνωρίσει ο Αραβικός Σύνδεσμος τα Κατεχόμενα.Μετά τα γεγονότα αυτά,τα πολύ καλά ενορχηστρωμένα από την Τουρκία (αν είναι δυνατόν!!!η Τουρκία,η χώρα των σφαγέων,η χώρα με τις περισσότερες γενοκτονίες που οι βάρβαροι αυτοί κατέστρεψαν τόσους πολιτισμούς να μιλάνε για ελευθερίες και να υποκρίνονται ότι δήθεν πάνε να βοηθήσουν...τους Άραβες που τους είχαν 800 χρόνια σκλαβωμένους!).
    Επίσης!Μέρος του "στόλου της ελευθερίας" έφυγε από τα Κατεχόμενα!!!πράγμα που σημαίνει την έμμεση νομιμοποίησή τους και αναγνώρισή τους!άρα άμεσα ανθελληνικό το και καλά σχέδιο για "βοήθεια στη Γάζα" (μην ξεχνάμε την περίφημη ελληνιστική ιστορία της Γάζας).
    Αν υπολογίσουμε δε και τις χιλιάδες χιλιάδων μουσουλμάνων και αράβων που βρίσκονται στην Ελλάδα σκεφτείτε πόσο άσχημο είναι αυτό για μας!Η όλη κατάσταση που υπάρχει σήμερα με το θέμα αυτό στην χώρα μας μου θυμίζει το Λίβανο του 70 που από χριστιανική χώρα έγινε μουσουλμανική και από κράτος δικαίου κοντεύει να γίνει ταλιμπανάτο.
    Άρα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι θέση πρέπει να πάρουμε.Κατά τη γνώμη μου ήταν ηλίθια και σπασμωδική (μα τι άλλο περιμέναμε βέβαια από μια ηγεσία που εφαρμόζει εξωτερική πολιτική όχι απλώς χωρίς σχέδιο αλλά μάλλον με σχέδιο μειοδοσίας χάριν της φανατικής ιδεοληψίας που διακρίνει το σύστημα ΓΑΠ,από ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ μέχρι Παιδείας...)η διακοπή της ελληνοϊσραηλινής άσκησης και η αναβολή της επίσκεψης του Ισραηλινού ΓΕΕΘΑ!Με την στάση μας αυτή ενισχύουμε την Τουρκία περισσότερο!είναι σαν να είμαστε δορυφόρος της!σαν να δικαιώνουμε τις ενέργειές της


    Μακάρι επίσης να παύαμε να είμασταν τόσο "ερωτιάρηδες" στα εξωτερικά θέματα...να πάψουμε πια τις ιδεοληψίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά τι έχουμε στον εγγέφαλό μας, δύο καράβια μας με δικά μας παλικάρια που το λέει η ψυχή τους που αντί να κάνουν απο σίγουρη θέση ψευτομικροπολιτική ενάντια στον επεκτατισμό της Τουρκίας παραγνωρίζουν το αποτρόπαιο έγγλημα του Ισραήλ που χιλιάδες χρόνια σφάζει και δολοφονεί αόπλους.Με αυτά τα κείμενα που διαβάζω καταλαβαίνω πόσο έχουμε μέσα μας σαπίσει κι αυτό βέβαια γιατί δεν είναι τα ξαδέλφια του μέσα, αλλά είπαμε όπως και στη πατρίδα μας την αλλαγή και το ξεσήκωμα απέναντι στους κλέφτες περιμένουμε να την κάνει ο γείτονας. Μέχρι τότε ας πηγαίνουμε να ψηφίζουμε στις μαζώξεις πότε της μιας και πότε της άλλης παράταξης. καλό ύπνο... α περιμένω να διαβάσω το κείμενο της φίλης μας απο την ισραινή πρεσβεία ή θα έπεσε πολύ δουλειά. Ξανά περαστηκά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατα τη γνωμη μου, αυτη η ενεργεια που ειχε την πληρη ηθικη υποστηριξη απο τα ανωτατα επιπεδα της Τουρκιας ειναι ενα ακομη βημα προς την πληρη γελειοποιηση της γειτονος.
    Ευτυχως για μας, οι λεονταρισμοι και μεγαλοιδεατισμοι τυπου Νταβουτογλου αποδεικνυονται οικτρα παζαρια στα οποια κανεις τα τελευταια 300 χρονια δεν δεινει σημασια.
    Αναμενω περισσοτερη κατρακυλα και μαλλιστα θεαματικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας αφήσουμε και μια μικρή πιθανότητα, να ήταν ένοπλοι κάποιοι "ακτιβιστές", επάνω στα καράβια...

    Γιατί, "ειρηνικό φορτίο", με την συνοδεία ενόπλων ακτιβιστών, δεν νομίζω ότι έχει λογική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι τούρκοι ανακάλυψαν το “soft power” και οι ισραηλινοί ανακάλυψαν ότι αυτοί που χρησιμοποιούν το “soft power” δεν είναι μόνο οι εβραίοι το θρήσκευμα αμερικανοί με καταγωγή από την Ανατολική Ευρώπη έναντι των «κάφρων» ανατολικοευρωπαίων. Καλά ξυπνητούρια σε όλους τους. Με αφήνουν παγερά αδιάφορο και οι μεν και οι δε. Αν επί μια εικοσαετία και παραπάνω Τουρκία και Ισραήλ έχουν «συμμαχία» που δεν στηρίζεται σε καμιά ηθική ή πολιτισμική βάση τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι τουρκικοί επιλεκτικοί «ανθρωπισμοί» ούτε οι ισραηλινές «εθνικές ευαισθησίες» όταν αυτοί συνολικά δεν σεβάστηκαν ούτε τον δικό μου ανθρωπισμό, ούτε τον δικό μου πολιτισμό, ούτε το δικό μου έδαφος.
    Τελικά ναι υπάρχει Θεός και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα σε όλα τα κοπρόσκυλα της Ανατολικής Μεσογείου.

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ... απαλά δεν τα λέει το κείμενο;;;

    Δεν "εμπόδισαν" το διεθνή στολίσκο, τον ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ!

    Ε ρε Γκαιμπελίσκοι απ'την ανάποδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλά παντελή μην πορώνεσαι και τόσο με τα παλικάρια σου...μάλλον θα είσαι από αυτούς που κάνουν μικροπολιτική νεοθωμανισμού από την σίγουρή τους θέση...και να τα βραβεία Ιπεκτσί και να τα ζεϊμπέκικα και να τα οι λαοί είναι φίλοι κτλ κτλ κτλ...
    Εσύ όταν η Άγκυρα φτάσει στην Αθήνα τράβα στη Χαμάς να στραφεί ενάντια στους αδελφούς μουσουλμάνους(οι καλοί μας γείτονες που το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους που λες κι εσύ)...

    Έλεος πλέον με τις ιδεοληψίες!από αυτά οι μόνοι ζημιωμένοι είμαστε οι Έλληνες μιλώντας για μας αλλά και οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι και οι Εβραίοι...αλλά θα έρθει ο μέγας Τούρκος ο γείτονας και θα μας σώσει έτσι παντελάκο με τα παλικάριου σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πριν απο λιγο στο Αλ Τζαζιρα η εκπροσωπος τυπου του υπουργειου εθνικης αμυνας του Ισραηλ ανακοινωσε οτι οι ακτιβιστες επιτεθηκαν πρωτοι με οπλα και και αυτοσχεδια μαχαιρια που ειχαν προετοιμασει απο πριν και οτι ο Ισραηλινος στρατος ηταν σε αμυνα! ΕΛΕΟΣ λυπηθειτε μας!!

    Τι σου κάνει εντύπωση; Σίγουρα έχουν τραυματίες οι Ισραηλινοί και μπορεί και νεκρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και εγώ λέω οτι το Ισραήλ υπερασπίζετε τα εδάφη του και την πολιτική του με οποιοδήποτε κόστος, και μερικοί ανόητοι Συριζαιοι προσπάθησαν να κάνουν εξαγωγή τον τραμπουκισμό τους πηγαίνοντας να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζα. Το Ισραήλ δεν είναι Ελλάδα, κτυπά όταν διακυβεύονται τα συμφέροντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 2 μηχανες προπαγανδας συγκρουονται και η αληθεια χανεται 60 μιλια πριν το ισραηλ.

    παντως τουρκοι και προβοκατσια πανε μαζι απλα ξεχασαν οτι οι εβραιοι δεν ειναι σαν και εμας. το διεθνες δικαιο ειναι κατι που δεν τους αγγιζει.

    εγω θελω να δω πως θα κανει η τουρκια το ισραηλ να πληρωσει! εκει θα πεσει το τρελο το γελλιο. γιατι οι εβραιοι εχουν 1000 τροπους να κανουν τα μογγολια να πληρωσουν. οι τουρκοι κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλά έκαναν οι Εβραίοι!! Μακάρι και εμείς να κάναμε το ίδιο!
    Κύριε Σιδηρούντιε αυτό που είπατε το είπατε σοβαρά; Ή πλάκα κάνετε; Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μερικα αριστερά καλοπληρωμένα λαμόγια και μερικοί ισλαμιστές νεκροί από τα όπλα των εβραίων.
    Και τι μας νοιάζει εμάς;
    Μήπως μπορούμε κιόλας να στείλουμε και πολλά στελέχη του ΚΚΕδοΞΥΡΙΖΑ ως ανθρώπινη ασπίδα στους μουσουλμάνους για τη πρακτική εξάσκηση των εβραίων;
    Οι Εβραίοι ποτέ δε μου ήταν συμπαθείς, αλλά αποδεικνύουν ότι έχουν σοβαρό ΚΡΑΤΟΣ.
    Κρίμα που δε βύθισαν όλα τα πλοιάρια με τους πληρωμένους με πετροδόλλαρα χίπιδες και τους ισλαμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ένας απο τους στόχους της τουρκικης κυβέρνησης που οργάνωσε την αποστολή μέσω της "ΜΚΟ" humanitarian relief fund ήταν και η διατάραξη των σχέσεων ελλάδος-κύπρου-ισραηλ.Οι κύπριοι απέφυγαν σωστά τη παγίδα μη επιτρέποντας τον απόπλου και τους έστειλαν στο ψευδοκράτος.Εμείς πάλι όπως φαίνεται ακολουθούμε τη γραμμή που χαράσει η τουρκία για την εξωτερική μας πολιτικη σαν ραγιάδες.Διακοπή της άσκησης,ακύρωση επίσκεψης του ΑΓΕΑ.Ελπίζω τουλάχιστον να είναι προσωρινές οι αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης και να δουν το ζήτημα τις επόμενες μέρες πιο ψύχραιμα και με βάση πάντα τον εθνικό μας συμφέρον γιατί θα χρειαστεί να πάρουμε θέση στη σύγκρουση τουρκίας-ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Oι περισσότεροι συμφωνούμε και πολλοί ζηλευουν-ναι ζηλευουν, ζηλευουμε- το κράτος του ισραήλ που δεν καταλαβαίνει μία.Θέλει κάκαλα αυτό,αυτά που εμείς τα έχουμε,αν,σαν αγαθό εν ανεπαρκεία.Και φυσικά δεν αποδέχομαι τους νεκρούς ,έστω και τούρκους.Την αλογοουρά του κουράκη αν έκοβαν θα μου ήταν αρκετό ....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θαυμάστε άλλη μια αριστοτεχνική επιχείρηση των Μυστικών Υπηρεσιών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με πλήρη Δορυφορική Τηλεοπτική Κάλυψη αφού τουλάχιστον τρία (3) ΤΚ Δορυφορικά Κανάλια μεταδίδουν ζωντανά εικόνες απο το περασμένο βράδυ.

    Μάστορες οι Τούρκοι στις επιχειρήσεις ΨΠ.

    Βάλανε μέσα στους ακτιβιστές 5-10 πράκτορες με εντολή να προκαλέσουν τους Ισραηλινούς ΟΥΚ ξέροντας φυσικά εκ των προτέρων πώς θα αντιδράσουν τα Ισραηλινά Κομμάντα (όπως όλα τα Κομμάντα όλου του κόσμου).

    Αυτό που δεν φαίνεται ακόμα είναι το:

    1. Εάν είναι επιχείρηση της ΣΙΑ/ΜΙΤ με σκοπό να φάνε την παρούσα Ισραηλινή Κυβέρνηση που δεν χωνεύει κανείς, ούτε κάν η Ουάσινγκτον.

    2. Εάν είναι δώρο του Στρατού TSK στον Ερντογάν με σκοπό να του δημιουργήσουν πρόβλημα και να τον φάνε. (Αμιγώς Τουρκική επιχείρηση δηλαδή χωρίς ανάμιξη της ΣΙΑ)

    3. ¨Η εάν πάνε να πετύχουν και το 1 και το 2 μαζί.

    ΥΓ: ¨Οποιος δεν γνωρίζει ακόμα πώς ενεργούν οι Τουρκικές Υπηρεσίες τους συνιστώ να διαβάσουν τον Φάκελλο 1955, τον Φάκελλο Κύπρου και τον Φάκελλο Ιμια/Οτσαλάν.

    Ο Φάκελλος Βαριοπούλα είναι σχετικά πρόσφατος.

    Χαιρετισμούς και καλή χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πουλημενε Δρουτσα στους μακελαριδες των μικρασιατων Ελληνων.Πουλημενο κορμι,πουλημενο κορμι,πουλημενο κορμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απαντηση στο:

    "Τι σου κάνει εντύπωση; Σίγουρα έχουν τραυματίες οι Ισραηλινοί και μπορεί και νεκρούς"

    Πιθανοτατα να μην εχεις εικονα για το τι πραγματικα εχει γινει, πραγμα που το θεωρω απλη αμελια εκ μερους σου, με τον οσο πιο ηπιο χαρακτηρισμο μπορω να το περιγραψω.
    Δεν θελω ομως να σκεφτω οτι προσπαθεις να παρεις το μερος των Ισραηληνων που καταπατησαν καθε εννοια ναυτικου δικαιου, διεθνων συμβασεων και ανθρωπινων δικαιωματων.
    Αν εγινε επιθεση στους Ισραηληνους τη στιγμη που ανεβηκαν στο πλοιο -πραγμα που επιβεβαιωνουν και τα βιντεο απο το Αλ Τζαζιρα- χωρις αδεια του καπετανιου, καλως εγινε διοτι πλεον ειχαν να κανουν με πειρατες καθως τα πλοια επλεαν σε διεθνη υδατα.
    Κλεινοντας θα ηθελα να σου πω πως αν ευσταθει αυτο που λες οτι δηλαδη οι Ισραηλινοι πιθανον να εχουν απωλειες τοτε χαιρομαι ιδιαιτερα και ευελπιστω να μην ειναι απλα μια πιθανοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απλά τα πράγματα η μάχη είναι μεταξύ Τουρκίας - Ισραήλ, όποιος θέλει να συμμετέχει σε ακτοβιστικές ας το κάνει, αναλαμβάνει και το ρίσκο γιατί το Ισραήλ είναι σοβαρό κράτος και δεν χαμπαριάζει σε τίποτα μπροστά σε τέτοια παιχνιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Τι σου κάνει εντύπωση; Σίγουρα έχουν τραυματίες οι Ισραηλινοί και μπορεί και νεκρούς"

    Πιθανοτατα να μην εχεις εικονα για το τι πραγματικα εχει γινει, πραγμα που το θεωρω απλη αμελια εκ μερους σου, με τον οσο πιο ηπιο χαρακτηρισμο μπορω να το περιγραψω.
    Δεν θελω ομως να σκεφτω οτι προσπαθεις να παρεις το μερος των Ισραηληνων που καταπατησαν καθε εννοια ναυτικου δικαιου, διεθνων συμβασεων και ανθρωπινων δικαιωματων.
    Αν εγινε επιθεση στους Ισραηληνους τη στιγμη που ανεβηκαν στο πλοιο -πραγμα που επιβεβαιωνουν και τα βιντεο απο το Αλ Τζαζιρα- χωρις αδεια του καπετανιου, καλως εγινε διοτι πλεον ειχαν να κανουν με πειρατες καθως τα πλοια επλεαν σε διεθνη υδατα.
    Κλεινοντας θα ηθελα να σου πω πως αν ευσταθει αυτο που λες οτι δηλαδη οι Ισραηλινοι πιθανον να εχουν απωλειες τοτε χαιρομαι ιδιαιτερα και ευελπιστω να μην ειναι απλα μια πιθανοτητα.

    Τρία πουλάκια κάθονται δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα, αν θέλεις να εμπλακείς σε μια διαμάχη μεταξύ τουρκίας και Ισραήλ κάνε το... εγώ σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, απλά και ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η χώρα μας έχει τα δικά της προβλήματα. Το 40% της Κύπρου είναι υπό Τουρκική κατοχή.
    Το Αιγαίο και Θράκη απειλούνται από την Τουρκία.
    Δεν έχουμε καμμία δουλειά να ανακατευόμεθα σε ξένες υποθέσεις.
    Το Ισραήλ άλλωστε έχει τις πλάτες της Αμερικής.
    Η μόνη μας ασχολεία θα πρέπει να είναι πώς να σώσουμε την χώρα μας από τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προς επαναστάτες των Εξαρχείων η γάζα είναι προσφέρεται για να υπερσπιστείτε τις ιδέες σας ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα, όσοι ακτιβιστές προσέλθετε!

    Πάρτε και καμιά πάνα βρακάκι μαζί σας γιατί το Ισραήλ είναι έτοιμο να προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

    Και αν τελειώσετε πάτε και μια βόλτα και από Ιράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κρύβονται στο Indymedia τώρα που το ΙΣΡΑΗΛ...ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 20 μέλη ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ βοήθειας. Κρυφτείτε πρακτορίσκοι...κι ο Soros θα σας χαρτζηλικώσει!

    Ολο το αρθρο:
    http://macedonia-greece.blogspot.com/2010/05/indymedia-20-soros.html

    Ρε πουναι και κεινοι οι σεσημασμενοι "Ιντυμιντιακοι" του ιστολογιου;
    Τωρα γραφουν ανωνυμα για να μην προκαλεσουν το αισθημα;

    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    Κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους* Παλαιστινη


    *Σας τα λεω απο πρωτο χερι και με χουγιαζετε εσεις που "τιματε" τους εβραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο/Η Achaean είπε...
    Αυτό που δεν φαίνεται ακόμα είναι το:

    1. Εάν είναι επιχείρηση της ΣΙΑ/ΜΙΤ με σκοπό να φάνε την παρούσα Ισραηλινή Κυβέρνηση που δεν χωνεύει κανείς, ούτε κάν η Ουάσινγκτον.

    2. Εάν είναι δώρο του Στρατού TSK στον Ερντογάν με σκοπό να του δημιουργήσουν πρόβλημα και να τον φάνε. (Αμιγώς Τουρκική επιχείρηση δηλαδή χωρίς ανάμιξη της ΣΙΑ)

    3. ¨Η εάν πάνε να πετύχουν και το 1 και το 2 μαζί.

    ---------------------------

    Φίλε μένει να δούμε αν είναι έτσι ή ανάποδα. Η CIA είναι με το Ισραήλ ή με την Τουρκία γιατί μετά τα πρόσφατα γεγονότα με το Ιράν-Τουρκία περιπλέκονται τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εκτός από δολοφόνοι, μας προέκυψαν και παιδεραστές οι "φίλοι" μας....

    ΑΙΣΧΟΣ: ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ!!!!

    Το Ισραήλ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών - Σκανδαλώδης κατάχρηση εξουσίας
    Μια διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών, έχει δηλώσει ότι έχει αποδείξεις, ότι τα παιδιά Παλαιστινίων που κρατούνται στα ισραηλινά ιδρύματα, έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, σε μια προσπάθεια να αποσπούν ομολογίες από αυτά!!!!.
    Ο Οργανισμός "Defence for Children International (DCI)", που εδρεύει στη Γενεύη, έχει συλλέξει 100 ένορκες καταθέσεις από τα παιδιά της Παλαιστίνης, που δήλωσαν ότι έτυχαν κακομεταχείρισης από τα αφεντικά τους, τους Ισραηλινούς.
    Δεκατέσσερις από τις δηλώσεις αυτές, λένε ότι είχαν υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση ή απειλούνται με τη σεξουαλική επίθεση, για να τους πιέσουν να ομολογήσουν (καθ' υπόδειξη).
    Ο Νουρ Odeh, που είναι ανταποκριτής Al Jazeera στη Δυτική Όχθη, συνάντησε ένα από τα παιδιά, τα οποία προσδιορίζονται μόνο ως "Ν", ο οποίος δήλωσε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια των ανακριτών του.

    Διαβαστε
    http://avragioz.blogspot.com/2010/05/blog-post_1102.html

    ----------------------------------

    Άν σας μένει καιρός, ή δεν πιστέυετε διαβάστε και εδώ:

    Ο "ολοκαυτωματικός" Καναδοεβραίος Surkis, παραδέχθηκε την ενοχή του, για τη τέλεση αδικήματος παιδικής πορνογραφίας
    ΜΟΝΤΡΕΑΛ (CBC) - Ο πρώην διευθυντής του "B'nai Brith Κεμπέκ", Bill Surkis, ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος για τα τέλη της παιδικής πορνογραφίας, αφού συμφώνησε σε μια συμφωνία λόγου.

    O Surkis και η σύζυγός του έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο Δικαστικό Μέγαρο του Μόντρεαλ το πρωί της Τετάρτης

    Σε αντάλλαγμα για μια ένοχη αποδοχή, για το αδίκημα της κατοχής και της πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, η Crown μείωσε την κατηγορία της διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, δήλωσε ο εισαγγελέας Cynthia Gyenizse.
    Τα απαγορευμένα αρχεία ανακαλύφθηκαν στον «υπολογιστή του Surkis, όταν τον πήγε για επισκευή το 2008.


    Όλο το άρθρο για τα αιώνια θύματα:
    http://avragioz.blogspot.com/2010/05/surkis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αλοιμονο ρε παιδια αν αφησουμε τον οποιονδηποτε να ανεβαινει στο πλοιο του οποιουδηποτε (ασχετα απο πολιτικες πεποιθησεις και σκοπους) μεσα στα διεθνη υδατα. Αυτες τις πρακτικες ισως τις βρουμε στο μελλον μπροστα μας αφου οι Ισραηλινοι καταφεραν να δημιουργησουν προηγουμενο και εμεις εχουμε καποιες περιοχες οι οποιες αμφισβητουνται απο τους απεναντι.
    Αυτο πρεπει να δουμε και οχι το αν υπαρχει κοντρα μεταξυ Τουρκιας και Ισραηλ και το αν θα πρεπει να μπουμε αναμεσα τους.

    Ετσι απαντω και στο:

    "Τρία πουλάκια κάθονται δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα, αν θέλεις να εμπλακείς σε μια διαμάχη μεταξύ τουρκίας και Ισραήλ κάνε το... εγώ σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι, απλά και ωραία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ.

    ΡΕ ΡΟΜΠΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης με μπερδεύουν σχετικά με τις διαθέσεις των Αμερικάνων στο συγκεκριμένο ζήτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολύ περίεργο πράγματι, να γίνει αυτό τις μέρες της ελληνοισραηλινής άσκησης, όπως και το κάψιμο της συναγωγής. Υπάρχουν κάποιοι που σίγουρα δεν θέλουν με τίποτα να γίνει η ελληνοισραηλινή συμμαχία. Φοβούνται σαν τον διάολο μια πολιτική, πολιτιστική και στρατιωτική προσέγγιση, διότι Έλληνες και Εβραίοι μαζί μπορούν να γίνουν κυρίαρχοι των ίδιων των ΗΠΑ.
    Το κεντρικό όμως πρόβημα που βλέπω είναι ότι υπάρχει προβληματικός τρόπος σκέψης ανάμεσα στην Ισραηλινή ηγεσία. Ήταν μεγάλο το λάθος τους να στηρίξουν την Τουρκία, και ο άθρωπος που πηρε στο λαιμό του το Ισραήλ είναι στην ουσία ο άνθρωπος με το γερμανικό μυαλό της κοντόφθαλμης και απλών μαθηματικών πολιτικής (real politik), κ. Κίσσιγκερ. Το Ισραήλ ακολουθεί πολλές λάθος τακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αλλη μια φορα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...

    19 ΝΕΚΡΟΙ σε ανθρωπιστικη αποστολη...

    οση προπαγανδα και να κανουνε καθημερινα απο τηλεοραση - χολυγουντ - εντυπα και αγορασμενους πολιτικους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ...

    οπως λεει σοφα ο λαος μας 'ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ - ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ' ...

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 19 ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ανθρωπους ... μονο μια , ΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ.

    ΡΕ ΡΟΜΠΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΟΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.


    Νομίζεις ότι οι Τούρκοι το έστησαν όλο αυτό για να σώσουν ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τούρκοι επιτέθηκαν εναντίον των Ισραηλινών με μαχαίρια κλπ οπότε λογικό ήταν οι περισσότεροι νεκροί να ήταν Τούρκοι.

    Η πλάκα θα είναι να κρατήσουν όσους την γλύτωσαν και να τους στείλουν σε δίκη για ...απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κακός σταμάτησε η ελληνοϊσραηλινή άσκηση ,κακός επήγαμε με το μέρος του Ισλάμ και της Τουρκίας . Από τους Άραβες – Ισλαμιστές δεν μπορεί να περιμένουμε τίποτα παρά μόνο τζαμιά στην ακρόπολη .
    Και ας αφήσουμε τους ηλιθίους συναισθηματισμούς περί αδύνατον και δικαίου , δίκιο είναι το συμφέρον της πατρίδος μας
    Τώρα που το Ισραήλ ψάχνει για συμμάχους στην γειτονιά ήταν ευκαιρία μας να ζητήσουμε ανταλλάγματα και πιστέψετε ότι το Ισραήλ είναι έτυμο να τα δώσει δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς, υπάρχει χρόνος να γυρίσουμε το παιχνίδι με το μέρος μας έχουμε flush royal και είναι ανόητο να πούμε πάσο σε αυτήν την παρτίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πονηρουληδες!
    Πού'ναι τα σχόλια μου περί παιδεραστίας των οβριών;
    Εκτός του ότι είναι και δολοφόνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πόσο σίγουροι είμαστε ότι το επισόδειο δεν προκλήθηκε εσκεμένα απο την Τουρκία ?
    Τι δουλειά είχαν σιδερογροθιές , μαχαίρια, και δεν ξέρω και γω τι άλλο σε ακτιβιστική ενέργεια?
    Τυχαία διεκόπη η Ελληνοισραιλινή άσκηση?
    Ανεξάρτητα πάντως΄εάν είχε το δίκιο με το μέρος του το Ισραήλ οφείλω να ομολογήσω ότι συμπεριφαίρεται σαν κράτος με αρχές και πυγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Προσωπικά έχω κατηγορήσει τους Ιουδαίους άπειρες φορές ειδικά σε αυτό το μπλογκ. Αλλά αυτή τη φορά είμαι με το Ισραήλ!
    Μας ζάλισαν πια! Και αν υπήρχαν και Έλληνες νεκροί αλλά με όπλα, μαχαίρια, λοστούς κτλ πάλι τα ίδια θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Από σήμερα είμαστε όλοι Εβραίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά να πάθουν τα μογγόλια γιατί ήθελαν να κάνουν το μεγαλοπαράγοντα.
    Έτσι βεντούζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. "Το ισραηλινό ναυτικό σταμάτησε τον «στολίσκο της ελευθερίας»"
    "Καλά έκαναν οι Εβραίοι!! Μακάρι και εμείς να κάναμε το ίδιο!"
    "Τι σου κάνει εντύπωση; Σίγουρα έχουν τραυματίες οι Ισραηλινοί και μπορεί και νεκρούς"
    "Και εγώ λέω οτι το Ισραήλ υπερασπίζετε τα εδάφη του και την πολιτική του με οποιοδήποτε κόστος»
    "Μερικα αριστερά καλοπληρωμένα λαμόγια και μερικοί ισλαμιστές νεκροί από τα όπλα των εβραίων.
    Και τι μας νοιάζει εμάς;"
    "το Ισραήλ είναι σοβαρό κράτος και δεν χαμπαριάζει σε τίποτα μπροστά σε τέτοια παιχνιδάκια."


    Τι πανάθλια στοιχεία μπορεί να βρει κάνεις σ'ένα ένα τόσο πανάθλιο blog. Ρε μιλάμε για αθώους πολίτες μεταξύ των οποίων και γυναίκες. Είστε γλοιώδη σκουλήκια και κανείς σας δεν αξίζει το χαρακτηρισμό "Εθνικιστής" ή "Έλληνας". Όσο για τον διαχειριστή του blog έχω να πω μόνο ότι ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ!
    Τώρα ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!


    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συμβάν σταθμός στην ιστορία. Ετοιμαστείτε για ραγδαίες εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συμφωνω με τον Achaean, προκειται ξεκαθαρα για οργανωμενο σχεδιο των τουρκικων υπηρεσιων.
    Η ακυρωση της Ελληνο-Ισραηλινης ασκησης και της επισκεψης του ΑΓΕΑ ειναι ενδεικτικη του ραγιαδισμου και υποτελειας που διακατεχει τα φοβισμενα πολιτικα μας ανθρωπακια.Οι Εθνικοι μας σχεδιασμοι υποκλινονται στο υπανθρωπινο δραμα.
    Βεβαια οι μογγολοι θα καταλαβουν συντομα οτι δεν εχουν να κανουν με κρατη πολιτικης τυπου Ιμιων ουτε ο αερας θα παρει τις σημαιες απο τα Ισραηλινα πλοια γιατι κατι τετοιους επιδοξους "γεωπολιτικους νταβατζηδες" κρατη οπως το Ισραηλ τους εχουν για πρωινο.
    Εως τοτε θα προσπαθησω να αντεξω το γοερο ανθρωπιστικο ισλαμολαγνο κλαμα των εγκριτων δημοσιογραφων μας.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τι κρίμα να μην κατέβουν οι Εβραίοι με ένα πρόχειρο καλέμι και με ένα σφυρί να χτυπήσουν τις προπέλες του πλοίου που λέει και ο κ. Σιδηρούντιος!!
    Δουλευόμαστε; Έτσι κάνουν τα ανεξάρτητα κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πήγαν να κάνουν απόβαση σε ένα σημείο που γίνονται πολεμικές επιχειρήσεις. Τι περιμένεντε ναγινόταν; Και ποιο κοντά να ερχόνταν πάλι το ίδιο θα γινόταν. Απλώς δεν θα το έβλεπαν ούτε θα το άκουγαν από τα παράλια. Η τουρκία όμως είχε τους πράκτορες μέσα (δημοσιογράφους), στην ελλάδα τα ξέρουμε καλά, οι δικοί μας δημοσιογράφοι είναι βλάκες απλά.
    Σε 11 εκατομύρια έλληνες πρέπει να μας κάνουν εξωτερική πολιτική 1000 μη κυβερνιτικά οργανομένοι που πληρώνονται μόνο για να φωνάζουν και συνήθως είναι μέλη του σύριζα. Αν θέλουν να κάνουν τους μάγκες ας πάνε ιμβρο τένεδο και κατεχόμενα (να δούμε τι θα τους έκαναν οι τούρκοι "δημοσιογράφοι").
    Δεν είχε γίνει ούτε ΚΥΣΕΑ ούτε συνάτνηση με γνώστες και σταματάνε ασκήσεις και επισκέψεις. Δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον χρόνο που θα μπορούσε να κερδίσει για να αντιδράσει και να δει τα δεδομένα από όλες τις πλευρές αλλά ακολουθεί την εξωτερική πολιτική της τουρκίας και των πληρωμένων μη κυβερνητικών.
    Βοφούνται τους μουσουλμάνους που έφεραν και υπερασπιζόνταν μέχρι χθες; Τώρα οι μικροπωλητές κάνουν ζημιά στο κράτος πριν για βιοπορισμό. Κουφάλες δημοσιογράφοι.
    Εκτός από δικαστές οι δημοσιογράφοι είναι πολιτικοί και μάλιστα στα λεπτά θέματα εξωτερικης πολιτικής. Τελικά οι δημοσιογράφοι έχουν πάρει την εξουσία στην ελλάδα.
    Τα επισόδεια ήταν προσχεδιασμένα από την τουρκία (θυμηθήτε δηλώσεις ερντογαν για τον στολίσκο). Οι δικοί μας δεν κατάλαβαν τίποτα να ενημερωθούν και να πάνε ξεχωριστά μόνοι τους; Η ευπ τι κάνει; Μήπως από τότε που έδιωξαν τους στρατιωτικούς από μέσα την κατέστρεψαν σε διεθνή θέματα; Αυτό είναι ένα καμπανάκι που θα πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά. Να πάθουν μια ζημιά και να πάνε πέντε μέρες αργότερα έτσι ώστε να μην τους βάλει στο ίδιο παιχνίδι η τουρκία. Τους πήγαν στα κατεχόμενα (προβολή στους αραβες για αναγνώριση του ψευδοκράτους) όπου τους χειρήστικάν όπως ήθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμε "31 Μαΐου 2010 3:47 μ.μ.", τράβα να παίξεις μπιρίμπα με τον Τσίπ(ρ)α και μην σε κόφτει τι λένε οι "εθνικιστές"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Απο την Θεσσαλονίκη Α.Λ., για να εχουν επιτυχια τετοιου ειδους ενεργειες, εκτος απο "κακαλα" χρειαζεται και η "ΠΛΕΡΙΑ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!Και εμεις μπορει να διαθετουμε απο το πρωτο(παρα την περι του αντιθετου αποψη σου),αλλα απο το δευτερο δεν διαθετουμε ουτε "γραμμαριο"!Αλλωστε ενας ειναι ο "περιουσιος" λαος που εχει το "ελευθερο" απο τον ιδιο τον Θεο να "γαμ@@@ και να δερνει" οποιον γουσταρει(οποτε μπορει βεβαια καθοτι το καλοκαιρι του 2006 το "blowjob" που τους "ταϊσε" η Hezbollah "πηγε συννεφο")!


    Μίνως.
    Υ.Γ."Σιδηρούντιε" τα θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν;ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!Καινουργιο ειδος προπαγάνδας ειναι αυτο;Νομίζετε οτι απέναντι σας εχετε βλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Για πες μας στα κατεχόμενα πότε θα πάνε ή τους πήγαν για καφέ αναγνωρίζουν εμέσως το ψευδοκράτος, οι εξαμελίας προδότες 3:47΄. Για να καταλαβένεται τι κάνετε γιατί σας πουλάνε ότι ιδέες θέλουν, μες στο χαμό και μες στην ζάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Από το να ρίχνει σφαίρες σε ανθρώπους κανείς, καλύτερα είναι να σπάει σίδερα μόνο. Αν θέλαν να τους σταματήσουν, αυτός δεν ήταν ο σωστός τρόπος. Προτιμότερο η προπέλα κατ' εμέ και η ρυμούλκηση. Η δε επισκευή θα είχε πολύ μικρότερο κόστος από μία ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. να ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΟΠΡΕΣΒΕΙΑ του ισραηλ στην ΑΘΗΝΑ , να καταγγελθει ΤΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ στον ΟΗΕ και στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, δεν μπορει μια χουφτα κοινων δολοφονων (θυμηθειτε ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΑΖΑ) να σκοτωνουν αβροχοις ποσι...

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ.

    φτυστε παντου οπου βλεπετε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ να υποστηριζουν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. κάθομαι και σκέφτομαι τις αντιδράσεις των μεν και των δε.όλο το σκηνικό για μένανε είναι στημένο από την μεριά των τούρκων για να προκαλέσουν αντιδράσεις εναντίον των εβραίων και ο κόσμος να μην βλέπει το εσωτερικό μέτωπο με τους μουσουλμάνους κούρδους αλλα την δύναμη της τουρκικης πολιτικής,δηλαδή επίδειξη δυνάμεως σε μια σύμμαχο χώρα όπως το ισραήλ, σκεφτείτε για μας δηλαδή που μας μισούν δηλωμένα τι κάνουν και τη προτίθονται να κάνουν.Για αυτόν τον λόγο δεν κάνανε βήμα πίσω οι καταδρομείς και βαράγανε με κανονικές σφαίρες,ούτε κρότου λάμψης όπως κάνουνε εδώ αλλα ούτε πλαστικές σφαίρες για τυχόν θύματα,αφού έτσι θα προκαλούσαν την κοινή γνώμη της τουρκίας που εκ τον πραγμάτων τους έχουνε χεσμένους αλλα πολύ περισσότερο της E.E και των usa.Σίγουρα ξέρανε ότι το βαπόρι ήταν μέσα κατά πλειοψηφία τούρκοι.Όμως μας διέφυγε σε όλους μας κάτι απλό,ότι όπως λένε οι ειδήσεις αυτή η ενέργεια-εκστρατεία για την gaza έγινε με τις ευλογίες του τουρκικου κράτους.Δηλαδή σφήνα σε πρόβλημα αγκάθι του ισραήλ,για σκεφτείτε αύριο να κάνει αγώνα το ισραήλ για τον οτσαλάν το κυπριακό για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων στην τουρκια πως θα αντιδρούσε η τουρκιά.Το ίδιο ακριβώς,γιατί πάνω από αλλα το εθνικό συμφέρον.Την προσβολή και την υπεροψία του ο τούρκος την πλήρωσε με αίμα.Μια σου και μια μου,τουρκια ισραήλ 1-1.τελικά αυτό είναι κασους μπέλι(casus belli) για την τουρκια,ή μονο σε εμάς κάνει ιμια και απειλές;stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Όντως , ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ των Τούρκων, νοιάζονται για τους Παλαιστίνιους και το δικαίωμά τους να ζήσουν και να αποκτήσουν κράτος,

    α λ λ ά ,

    δεν νοιάζονται για τους Κούρδους και το δικαίωμα τους να ζήσουν και να αποκτήσουν κράτος δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://news.in.gr/world/article/?aid=1231046950

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εβραίοι σκοτώνουν Τούρκους πράκτορες και ισλαμιστές και εμείς πρέπει να θλιβόμαστε....

    Γιατί;

    Ρε άντε παρατάτε μας βαρεμένοι κεμαλο-ισλαμολάγνοι "προοδευτικοί"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις έδρασαν απολύτως νόμιμα.
    Ένα κράτος σε καιρό σύρραξης μπορεί να διεξάγει εμπάργκο σε διεθνή ύδατα, αλλά όχι σε χωρικά ύδατα τρίτου μέρους.

    Σήμερα, οι δήθεν έλληνες-τουρκολάγνοι, πλέον πέταξαν την μάσκα και αποκαλύφθηκαν.
    Νωρίτερα, ο οικογενειακά υπεράνω του Ελληνικού Νόμου,
    βουλευτής Κουράκης, στην ΕΤ3 τα έβαλε με την Κύπρο που απαγόρευσε τον απόπλου του στόλου για την Γάζα.
    Και δεν μπορούσε, έλεγε, να καταλάβει γιατί το έκανε αυτό το "έγκλημα" φέτος η Κύπρος, ενώ τις άλλες χρονιές πρωτοστατούσε.

    Μήπως γιατί φέτος μέσα στο στόλο υπήρχαν οι τσαμπουκάδες Τούρκοι του "Mavi Marmara"; Μήπως έχετε ξεχάσει ότι η Κύπρος ματώνει από τέτοιους τσαμπουκάδες Τούρκους;

    Και φυσικά, ήταν οργανωμένο τουρκικό σχέδιο. Θα το δούμε και από τα βίντεο της μάχης.
    Και υπάρχει και άλλη μια εικόνα που τα δήθεν "ελληνικά" ΜΜΕ δε θα σας δείξουν:
    Ο "τουρκικός στρατός του Μωάμεθ" ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη για τη Γάζα με τραγούδια: "Khaybar (εκεί ο στρατός του Μωάμεθ κατέσφαξε Εβραίους) στους Εβραίους. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ!" "Ιντιφάντα! Ιντιφάντα! Ιντιφάντα!"
    Καθώς και άλλα "φιλειρηνικά" συνθήματα για αυλάκια αίματος στο Al Aqsa...
    http://www.youtube.com/watch?v=qJ6giFryCY0

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμε "31 Μαΐου 2010 3:47 μ.μ.", τράβα να παίξεις μπιρίμπα με τον Τσίπ(ρ)α και μην σε κόφτει τι λένε οι "εθνικιστές"... ?????

    θές να πεις. Ανώνυμε "31 Μαΐου 2010 3:15 μ.μ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δηλαδή πίστευε κανείς απο αυτούς ότι το Ισραήλ δεν θα αντιδρούσε; κοροιδευόμαστε; πολιτική έκαναν και μάλιστα ακραία,το περίμεναν,φυσικά κακώς έπραξε το Ισραήλ και χρησιμοποίησε αληθινά πυρά στο ψαχνό,αλλά το Εβραικό κράτος δεν θα το μάθουμε τώρα.

    Απο τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πλοία το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμένο.

    Καλό θα ήταν όμως να ζητηθεί η γνώμη των απανταχού εβραικών κοινωτήτων για την αντίδραση του Ισραήλ......να μας πουν αν συμφωνούν με τις σφαγές ή όχι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Παιχνίδια είναι όλα .Παιχνίδια που αφορούν την εξουσία ..Ο Οτζαλάν εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι είπε στους ΤΟύρκους και ξαφνικά χωρίς οι Τούρκοι να κάνουν τίποτα όρμησαν οι Ισραηλινοί οι οποίοι μια μέρα είναι φίλοι μια εχθροί.
    Παράλληλα δε οι Αμερικάνοι οι οποίοι προσπαθούν τρίζοντας λιγουλάκι τα δόντια σε Τούρκους να βοηθήσουν λίγες μέρες πιο πριν τους Ισραηλινούς .....
    Τουρκία - Ισραήλ - Αμερική , η εξουσία ο παγκόσμιος ηγέτης ,και στην μέση ο λαός με όποιος χρώμα , όποιας εθνικότητας και οι Κούρδοι οι οποίοι απο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν ένα αγκάθι μεγάλο για την Τουρκία ....Και μετά λένε ΄κάποιοι ότι τα γεγονότα είναι τυχαία. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο...
    Οσο για το γυναίκες και παιδιά που ανέφεραν πιο πάνω σαν θύματα , είναι γνωστό ότι δυστηχώς έτσι γίνεται όταν κάποιοι παίζουν ''πόλεμο'' ...

    Τυχαίο ήταν ότι στην Μarfin πέθαναν αυτοί οι τρεις συγκεκριμένοι όχι το γεγονός σαν γεγονός ...τουλάχιστον προσωπικά αυτό πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 31 Μαΐου 2010 4:09 μ.μ.

    Είναι του Πλεύρη αυτός, πως τα φέρνει ο καιρός και οι οχτροι μονιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανακοίνωση της πρεσβίας του Ισραήλ ότι σε τουρκικό πλοίο έγιναν οι συμπλοκες.

    http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_8331.html

    Έχει βρει κάποιος την επίσιμη ανακοίνωση;

    http://athens.mfa.gov.il/mfm/web/main/missionhome.asp?MissionID=35&


    ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το θέμα είναι οτι οι Ισραηλινοί είχαν προειδοποιήσει τις προηγούμενες μέρες ότι δεν θα επέτρεπαν να περάσει!!!!Ή' λοιπόν οι ακτιβιστές ήταν πέρα για μέρα ανόητοι και αφελείς - τόσο που ήθελαν να το παίξουν και ήρωες Η' έγινε για να εξυπηρετήσει ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Εκεί γίνεται μερα παρα μερα σγαγή και ο "στολισκος" πιστευε οτί θα περάσει...που νόμιζαν ότι πηγαιναν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΑΡΑΘΕΣΗ
    Σε υψηλούς τόνους ήταν και η αντίδραση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, που υπογράμμισε ότι «η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες που παρέχει το Διεθνές Δίκαιο» και υπογράμμισε πως είναι αναμφισβήτητο ότι η επίθεση αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη και ότι θα λάβει τη δέουσα απάντηση από την Τουρκία.
    ΠΕΡΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

    Παιδιά, 60-40% πιθανότητες να χτυπήσει το ΤDΚ (Turk Deniz Kuvvetleri) ή η ΤΗΚ (Turk Hava Kuvvetleri) Ισραηλίτικη μονάδα, είτε α/φος είτε πολεμικό πλοίο.

    Κάτι μου λέει ότι άν συμβεί αυτό οι Αμερικάνοι θα κάνουν...τον Αμερικάνο. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 31 Μαΐου 2010 3:52 μ.μ., υπαρχουν και αντιθετες φωνες σ'αυτο το ιστολόγιο αλλα δυστυχως μειοψηφούν!Βλεπεις εκτος απο το καφριλικι των "στόκων" με τα στρατιωτικά ζητήματα(των αναγνωστων δηλαδη του λεγόμενου "ειδικού τύπου" ο οποιος εκθειαζει συνεχως την "πολεμική αρετή" του Ισραήλ), εχουν να αντιμετωπισουν και τις "πληγωμενες καρδιές" των δεξιων(που ολοι τους ανεξαιρετως ειναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, στα πλαισια μιας αρρωστημενης λογικής που τους οδηγει στην εξίσωση "εαν ΠΑΣΟΚ=Αραβες, τότε ΝΔ=Ισραήλ")που δεν μπορουν να χωνεψουν οτι για αλλη μια 20ετια "θα μεινουν στην απ'όξω"(για να μην πω 100ετια και γινω κακός)!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 31 Μαΐου 2010 4:35 μ.μ.

    Καλά για να τους δω... τι είναι Έλλαδα το Ισραήλ εκεί θα φάνε φυστίκι αράπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. "Από σήμερα είμαστε όλοι Εβραίοι!!"

    Ακόμα εδω εισαι;Σπευσε να περιτμηθείς και ασε εμας να "πλανωμεθα πλανην οικτράν"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μίνως.

    31 Μαΐου 2010 4:35 μ.μ.

    Μετά την τρίτη παλινδρόμηση ξέρεις τι θεωρείτε.

    Ε λοιπόν σταμάτα ποια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Οι αλλογενείς εβραίοι ψηφοφόροι και οπαδοί του Τσιριζαίου Κουράκη, οπαδοί του τέρμιναλ 119 και Εξαρχειακά ιντιμιντιακά λαμόγια των Βορείων Προαστίων με τους πλούσιους (βιομήχανους στην Ελλάδα) μπαμπάδες, σήμερα .....διαφωνούν!


    Οπότε δικαιολογημένα πρέπει να αναφωνήσωμεν όλοι μαζί:
    Gaaaalia-Gaaaalia-Gaaaaalia-Gaaaalia! για πρωθυπουργός!



    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Συγγνώμη αλλά πλοίο με ελληνική σημαία σε διεθνή ύδατα δε σημαίνει κ ελληνικό έδαφος; Αντε ζησαμε κ επίθεση ξένου κράτους. Κ εις ανώτερα, καθίστε τώρα να κραζετε μουσουλμάνους, παλαιστίνιους, αριστερούς, τούρκους κλπ...Το θέμα είναι ότι το κράτος του Ισραήλ επιτέθηκε σε ελληνικό κ τουρκικό έδαφος εναντίον άοπλων. Ο καθένας το κρίνει αυτό το γεγονός όπως θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. "Το θέμα είναι οτι οι Ισραηλινοί είχαν προειδοποιήσει τις προηγούμενες μέρες ότι δεν θα επέτρεπαν να περάσει!!!!Ή' λοιπόν οι ακτιβιστές ήταν πέρα για μέρα ανόητοι και αφελείς - τόσο που ήθελαν να το παίξουν και ήρωες Η' έγινε για να εξυπηρετήσει ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Εκεί γίνεται μερα παρα μερα σγαγή και ο "στολισκος" πιστευε οτί θα περάσει...που νόμιζαν ότι πηγαιναν!!!!"


    ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΡΕΣΑΛΤΟ" ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!
    Η μηπως διελαθε της προσοχής σου αυτη η σημαντική παραμετρος;
    Για δες ρε που ξαφνικα γεμισε βλακες το ιστολόγιο!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Σε περίπτωση που σπάσει ο άξονας της προπέλας υπάρχει πιθανότητα να βυθιστούν τα σκάφη. Αρα όταν πας για την προπέλα και σπάσεις τον αξονα το βράδυ, θα επέρθει βύθισμα του σκάφους το βράδυ που εκεί θα χανόταν πολλά γυναικόπαιδα. Δεν είναι πάντα όπως τα λες τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Είδα το βιντεο της Γκάλιας, και πρέπει να πω ότι ναι μεν οι Ισραηλινοί σκότωσαν, αλλά και τα άτομα μεσα στο πλοίο αυτό δεν ήταν με τα καλά τους. Ακόμα η ανθρωπότητα είμαστε για κλάμματα, ή, μάλλον για τις ζούγκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Χαῖρε Σιὼν ἁγία, Μήτηρ τῶν Ἐκκλησιῶν, Θεοῦ κατοικητήριον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. @ 31 Μαΐου 2010 4:36 μ.μ.

    Το "θεμα ειναι" οτι εισαι ενας αισχρος θιασωτης και υμνητης γενοκτονων.
    Αλλα σαν εβραιος που εισαι, ΔΕΝ μας εκπλησεις.




    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ,
    Κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η Τουρκία φαίνεται ότι εκτός από την Κύπρο, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια έχει βλέψεις και προς νότον, τώρα που έγινε και ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου.
    Σε μερικά χρόνια μάλιστα θα γίνει και πυρηνική δύναμη.
    Ως μουσουλμάνοι θα υποστηρίζουν και βοηθούν τους μουσουλμάνους αδελφούς τους.
    Οτι έγινε με το Ιράν θα γίνει και με την Τουρκία, το τωρινό προκεχωρημένο φυλάκειο της Δύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τι σαχλαμάρες λέτε οιπερισσότεροι παινεύεται το Ισραήλ ότι έχει κράτος και βέβαια έχει κράτος δολοφόνων που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτεΜ'αρέσει που χαίρεστε και μερικοί που ξεχνάτε οχι τι έγινε στην Σάμπρα και Σατίλα που ο δυνατός στρατός τους έσφαξε χιλιάδες άοπλους αλλά ακόμη και περυσι τα ίδια έκανε αλλά και τώρα που αφήνει χωρίς τροφή και φάρμακα και πεθαίνουν μωρά.Πολύ βασανίζεται το μυαλό σας να στήνεται περίπλοκες υποθέσεις με μιτ και λοιπά που ΄πιθανόν να είναι και έτσι, όμως οι πλειοψηφία αυτών των ακτιβιστών είναι παλικάρια που σε αντίθεση με εμας τραβάνε μπροστα ενω εμεις λουφάζουμε κάνοντας ψευτοκριτική.Σε απάντηση αυτου που με αποκαλεί μέσες άκρες τουρκοραγιά ένα έχω να του πω οτι είμαι περήφανος που είμαι Πόντιος και σαν τέτοιος θεωρώ υψιστη βρισιά και σε καλώ να την ανακαλέσεις. Σύντομα πιστευω θα μάθεις νέα απο την εημερίδα Ποντιακή Γνώμη. Στο θέμα μας κανένα κράτος δεν μπορεί να σκοτώνει άοπλους αθώους ακτιβιστές και καμία δικαολογία δεν χωράει. καλώς την πρεσβεία ....Galia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Τι σαχλαμάρες λέτε οιπερισσότεροι παινεύεται το Ισραήλ ότι έχει κράτος και βέβαια έχει κράτος δολοφόνων που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτεΜ'αρέσει που χαίρεστε και μερικοί που ξεχνάτε οχι τι έγινε στην Σάμπρα και Σατίλα που ο δυνατός στρατός τους έσφαξε χιλιάδες άοπλους αλλά ακόμη και περυσι τα ίδια έκανε αλλά και τώρα που αφήνει χωρίς τροφή και φάρμακα και πεθαίνουν μωρά.Πολύ βασανίζεται το μυαλό σας να στήνεται περίπλοκες υποθέσεις με μιτ και λοιπά που ΄πιθανόν να είναι και έτσι, όμως οι πλειοψηφία αυτών των ακτιβιστών είναι παλικάρια που σε αντίθεση με εμας τραβάνε μπροστα ενω εμεις λουφάζουμε κάνοντας ψευτοκριτική.Σε απάντηση αυτου που με αποκαλεί μέσες άκρες τουρκοραγιά ένα έχω να του πω οτι είμαι περήφανος που είμαι Πόντιος και σαν τέτοιος θεωρώ υψιστη βρισιά και σε καλώ να την ανακαλέσεις. Σύντομα πιστευω θα μάθεις νέα απο την εημερίδα Ποντιακή Γνώμη. Στο θέμα μας κανένα κράτος δεν μπορεί να σκοτώνει άοπλους αθώους ακτιβιστές και καμία δικαολογία δεν χωράει. καλώς την πρεσβεία ....Galia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κάποιοι πήγαν ως ακτιβιστές και κάποιοι πήγαν ως "στρατός του Μωάμεθ". Και κάποιοι δεν ντρέπονταν να δηλώσουν ότι είτε θα φτάσουν στη Γάζα, ή θα "μαρτυρήσουν".
    Απορώ, γιατί οι υπόλοιποι ακτιβιστές δεν τους απομόνωσαν και γιατί ούτε και τώρα, μετά από όλα αυτά, εξακολουθούν να τους καλύπτουν:
    http://www.memritv.org/clip/en/2489.htm

    Και εδώ φαίνεται ποιός επιτέθηκε σε ποιόν:
    Εδώ φαίνεται ποιός επιτέθηκε σε ποιόν:

    http://www.youtube.com/watch?v=pHXzeFJxJgw

    http://www.youtube.com/watch?v=buzOWKxN2co

    (Οι πρώτοι στρατιώτες είχαν τουφέκια paintball! και τα πιστόλια σε περίπτωση που κινδύνευε η ζωή τους. Αυτά πήγαν να τους αρπάξουν οι τρομοκράτες)

    Και δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάνε για Έλληνα τραυματία, αφού η μάχη έγινε μόνο στο τουρκικό πλοίο "Mavi Marmara". Εγώ με κάθε επιφύλαξη, άκουσα ΓΙΑ ΕΝΝΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ. Και όχι δεκαεννιά που μεταδίδουν τα ελληνικά μέσα.
    Οι ισραηλινοί στρατιώτες πήγαν για έλεγχο και αντί να αντιμετωπίσουν ακτιβιστές, έπεσαν πάνω σε τρομοκράτες. Που είχαν και δικά τους όπλα. Ήδη βρέθηκαν δυο αδειασμένα στο κατάστρωμα του πλοίου.
    Ίσως τις επόμενες ώρες να δούμε και ονόματα τρομοκρατών μέσα στους επιβαίνοντες στο τουρκικό πλοίο. Ήδη η τουρκική "ανθρωπιστική" οργάνωση εμπλέκεται σε τρομοκρατικές δραστηριότητες σύμφωνα με Δανούς:
    http://www.globalterroralert.com/publications/519--qthe-role-of-islamic-charities-in-international-terrorist-recruitment-and-financingq.html

    Αναλυτικά, εδώ:
    http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/hamas_e105.htm

    και επίσης για τη CIA, εδώ:
    http://www.terrorism-info.org.il/malam_multimedia/English/eng_n/html/hamas_e105.htm

    Και για αυτό είχε συλληφθεί και απελάθηκε κατόπιν απαίτησης της τουρκικής κυβέρνησης,
    ο Τούρκος διοργανωτής της IHH, Ιzzet Sahin. Πιάστηκε σε checkpoint να μεταφέρει δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. καμμια ΑΝΟΧΗ στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ , φτυστε ολα τα τσογλανια που τολμουν να ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μονο και μονο γιατι ειναι του Ισραηλ...

    Πιο επικινδυνοι ειναι αυτοι που μας εγκαλουν 'δηθεν' οτι κοπτομεθα για την δολοφονια καμμια 'εικοσαρια τουρκων'... ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ... οσοι μας λενε φιλοτουρκους ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ τους λεμε ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ , και επισης ΕΧΘΕΣ οταν ανοιγανε πυρ μηπως ζηταγανε πρωτα ταυτοτητες να ξερουν ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ? στην τυχη τα θυματα ηταν τουρκοι και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , τα αιματοβαμμενα ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΚΤΗΝΗ δεν ξερανε ποιους σκοτωνανε... ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΑΜΑΧΟΥΣ...

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ - ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΥΛΙΣΕ - ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ. Και οπως πληρωσαν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ετσι πρεπει να πληρωσουν και οι σημερινοι ΕΒΡΑΙΟΙ εγκληματιες ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ.

    ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "FREE GAZA".

    TO ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ: "ΝΕΑ ΤΑΞΗ".

    ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΟΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ.

    ΦΙΛΕ,
    ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ.
    Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ. ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΑΦΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙ., ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΓΩΝΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. @ 31 Μαΐου 2010 6:13 μ.μ.

    Tί θα κάνεις, χιτλερικό κτήνος;
    Θα στείλεις τον "στρατό του Μωάμεθ";;; Αυτό δεν έκαναν τα αδελφάκια σου τα μογγολάκια σήμερα στη Γάζα;
    Γιατί μογγολάκι, το Ισραήλ πέρσι άφησε να περάσει η ελληνική αποστολή και να φτάσει το αντίστοιχο Free Gaza στη Γάζα;
    Οι τουρκομαγκιές, μογγολάκι, πληρώνονται. Εσείς θέλατε μάρτυρες.
    Και εσείς τα βάλατε με τους στρατιώτες.
    Και μπορεί να έχετε σφάξει εκατομμύρια Αρμένιους, Ασσυρίους, Έλληνες στην Ανατ. Θράκη, στην Μικρασία και στον Πόντο, αλλά τα βρωμόχερά σας θα σας κόβονται κάθε φορά που θα πλησιάζετε το Ισραήλ.
    Λυπάμαι που το κράτος της Ελλάδας αποδεικνύεται ακόμα μια φορά το γιουσουφάκι του Σουλτάνου. Και αγράμματη: αφού ο θαλάσσιος αποκλεισμός σε περιπτώσεις πολεμικών συρράξεων είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ.
    Προς θλίψη σου, μογγολάκι, όλοι οι Έλληνες ακτιβιστές είναι μια χαρά!

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Εμάς ώς ¨Ελληνες μας ενδιαφέρει να προασπίζουμε τα συμφέροντα της πατρίδας όπως αλλωστε έχουμε ορκιστεί.

    Το γεγονός ότι υπήρξαν νεκροί απο μια προσχεδιασμένη προβοκάτσια των Τουρκικών Μυστρικών Υπηρεσιών είναι λυπηρό, αλλά προσωπικά εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω.

    Και δεν θα κάτσω να σκάσω επειδή αν σκοτώνονταν πάλι σήμερα ο Γιαλοψός και ο Καραθανάσης, όλοι τούτοι που αφρίζουνε ουρλιάζοντας κατά του Ισραήλ σήμερα, απλά θα τραβάγανε τον αργιλέ τους και θα λέγανε `Εχει ο Αλλάχ`.

    Ο Αλλάχ έχει λοιπόν. Εμείς δεν έχουμε.

    Απο κεί και πέρα απο τούτη την ιστορία βγαίνουν πολλά συμπεράσματα, πρώτον ότι ακόμα και οι Ισραηλινοί μπορούν να αιφνιδιαστούν, και δεύτερον ότι απο το 1955 και τον Μεντερές και την ίδρυση της ΤΜΤ που έφαγε την Κύπρο μέχρι σήμερα, τίποτε δεν έχει αλλάξει στην Τουρκία. Οι Τούρκοι συνεχίζουν το `χαβά` τους.

    Σκεφτείτε μόνο ότι στην θέση των Εβραίων ΟΥΚ μπορεί να ήταν οι δικοί μας ΜΕΑ που θα έκαναν νηοψία σε ένα ΤΚ αλιευτικό ή οι δικοί μας ΟΥΚ που θα έκαναν νηοψία σε ενα ΤΚ Εμπορικό.

    Η συνταγή της προβοκάτσιας είναι η ίδια, μόνο τα θύματα αλλάζουν. Σήμερα οι Εβραίοι αύριο εμείς.

    Σας θυμίζω:

    Κων/πολη 1955
    Κύπρος 1955-1974
    Ιμια 1996
    Βαριοπούλα 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σιγα μην γλυτώσει τον εμφύλιο η Τουρκία, πως κάνετε έτσι για το ποιός θα επικρατήσει εκεί; Όποιος και να είναι εκεί άρχοντας, τελείωσε η υπόθεση που λέγετε Τουρκία, αργά ή γρήγορα. Δεν κοιτάμε να πάρουμε ένα ποδήλατο σαν τον Στέλιο Βάσκο να πάμε και εμείς μία βόλτα μέχρι την Πόλη, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μήπως και προσφέρουμε κάτι στους συνανθρώπους μας;
    http://www.youtube.com/watch?v=ynlX6Qh2hjY&NR=1

    Κυρία Γκάλια, μερικές φορές όπως μας τα λέτε λες, ανοίγειτε μάτια. Μας έχουν τρελάνει στην μονόπλευρη προπαγάνδα κάποιοι. Υπάρχει πολύς φιλοτουρκισμός πράγματι στην Ελλάδα, και αρκετοί Τουρκόριζοι, κρυπτοτούρκοι δηλαδή, με μανδύα την γαλανόλευκη και δήθεν πατριώτες. Για δείτε τι λέω για αυτούς :
    http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Οι ελληνομουτζαχεντιν χερι χερι με τους ισλαμοφασιστες για "ανθρωπιστικη βοηθεια" α λα γκριζων λυκων ... - καλο ξημερωμα!

    Μακαρι να ειχαμε τα κοτσια των Ισραηλινων και οχι τις αυτοκαταστροφικες νοοτροπιες των εθνομηδενιστων, που καταντησαν την χωρα μας ξεφραγκο αμπελι.

    "... Είναι εύκολο να φωνάζεις όταν είσαι μακριά από τον εχθρό. Κάθε λαγός μπορεί να νιώθει λιοντάρι όταν βρίσκεται μακριά από την τίγρη. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται κοντά του; Κάθε δημοκρατία έχει πολλά αρνιά και κάθε στρατηγική έχει πολλούς λαγούς. Το πρόβλημα είναι τι κάνουν όλα αυτά τα ζώα, όταν πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν λύκους; Εδώ είναι όλη η ουσία του αγώνα. Διότι εδώ δίνεται η μάχη. ..."
    (Ν. Λυγερός, Δημοκρατικό πλαίσιο και στρατηγικό πεδίο)

    - Π. Ηφαιστος, Προκλήσεις στο Αιγαίο, αποτρεπτική στρατηγική - χειραφετημένη ανάλυση
    http://www.antibaro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2090:0109-apotreptikh-strathgikh&catid=70:texts&Itemid=138
    - Ν. Λυγερός, Οι εγκλωβισμένοι ως τέχνασμα τακτικής
    http://www.lygeros.org/2361-gr.php

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΡΕ GALIA ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ???ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΔΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΦΕΣΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΑΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗΣ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ Ε ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. «Ακόμη και μέλη της τουρκικής ΜΙΤ βρίσκονταν στα πλοία προς τη Γάζα», που κτυπήθηκαν σήμερα από το Ισραήλ δήώσε η Κύπρια ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο ΡΙΚ. Η Κύπρια ευρωβουλευτής αφού καταδίκασε την ισραηλινή επίθεση, διατύπωσε σοβαρές καταγγελίες γύρω από την αποστολή στη Γάζα.
    Δήλωσε ότι από την αρχή είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και είχε αρνηθεί να λάβει μέρος, «γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στις ανθρωπιστικές οργανώσεις είχαν παρεισφρύσει άτομα, που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Είναι και οι 2 εχθροί μας. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να αποστασιοποιηθούμε ώστε να καταλαγιάσει η σκόνη και μετά να συμμαχήσουμε με τους Εβραίους. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ φιλία (ή έστω λυκοφιλία) με τους περιτμημένους. Ανάχωμα για τη λαίλαπα του Ισλάμ και τη " μητέρα των ισλαμιστών Τουρκία " που γιγαντώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. EΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ.

    ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΧΡΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ"


    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δεν σας παραξενεύει που όλα τα ΜΜΕ (ελληνικά και ξένα) κλαίγονται για τους καημένους τους Τούρκους;

    Και πως ήδη το Ισλάμ θεοποιεί τους Τούρκους πεσόντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μίνωα, Μίνωα, Μίνωα, είσαι πολύ αφελής φιλαράκι. Άμα σου επιτρέψουν να βγεις από τον κομματικό σωλήνα σου ίσως και να καταλάβεις ποιά είναι η πραγματικότητα. Εγώ για παράδειγμα είμαι δεξιός και υποστηρίζω με χίλια τους Παλαιστίνιους όπως και τους Κούρδους για τον ίδιο λόγο επειδή και οι δύο διεκδικούν τα εθνικά τους δίκαια απέναντι στους καταπιεστές τους. Εσύ όμως πως αισθανόσουνα όταν ο αρχηγός σου ο περιούσιος Αβούρι παρέδιδε τον Οτσαλάν στους τούρκους; Πάρτο και σε μαντινάδα για να το καταλάβεις καλύτερα:

    Με τον Αβούρι αρχηγό
    Ίντα λεγες κοπέλι;
    βάλε μυαλό στην κεφαλή
    να μη σε πουν Μαντέλη

    Και μη ξεχάσω, τους χαιρετισμούς μου στο Μινώταυρο, ξέρεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μπράβο Ισραηλινοί. Δείξατε πώς προστατεύετε την πατρίδα σας. Εδώ έχει μόνο χέστηδες οπισθογεμείς Οθωμανολάγνους. Δεν συμφωνώ με την διακοπή της άσκησης. ΓΑΠ Pan-Kάlos Beni, δεν μας αντιπροσωπεύουν. Ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του βαθειά μέσα του το χάρηκε αυτό που κάνατε, γιατί εδώ απαγορεύται όχι να λες αλλά ακόμα και να σκέφτεσαι πώς να προστατεύσεις τον τόπο σου. Εδώ πατριωτισμός είναι να χαρίζεις γαίες ύδατα και συμφέροντα και να εισπράττεις κι αξιώματα από πάνω. Μπράβο Ισραηλινοί. Σας έχουμε παράδειγμα. Μπράβο!!! Αλήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. http://ibnlive.in.com/news/turkey-threatens-action-israel-on-alert/116743-2.html?from=tn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Light the ovens, and throw them in.
    They are proven criminals, murderers and Ethnic-cleansers.
    Finish them-up.

    History will justify Hitler.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. @ 31 Μαΐου 2010 8:45 μ.μ.

    1) Το "μογγολάκι" δεν πήγαινε για σένα. Είχε συγκεκριμένο αποδέκτη

    2) Ωραία η θεωρία σου περί "ράτσας που φέρνει εμετό σε όλον τον κόσμο". Αυτό για τους εξυπνάκηδες που λένε ότι άλλο ο αντι-σιωνισμός και άλλο ο αντι-σημιτισμός.

    3) Εγώ ως απλή πολίτης, έγραψα στις 4:27 μ.μ. ότι πρόκειται για "οργανωμένο τουρκικό σχέδιο. Το οποίο θα το δούμε από τα βίντεο της μάχης".
    Στις έξι το απόγευμα, όταν όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν για τουλάχιστον δεκαεννιά νεκρούς, έγραψα "με κάθε επιφύλαξη, για εννιά και όχι δεκαεννιά νεκρούς". Και ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες που δέχτηκαν επίθεση έφεραν τουφέκια paintball, διότι δεν ήξεραν ότι θα αντιμετώπιζαν τρομοκράτες. Και ότι δεν υπάρχει έλληνας τραυματίας, διότι μάχη έγινε μόνο στο "Mavi Marmara".
    Στις 6:58 έγραψα για το πρώτο βίντεο που έδωσαν οι Ισραηλινές Δυνάμεις.
    Στις 7:11 ξανα-έγραψα ότι όλοι οι Έλληνες ακτιβιστές ήταν ασφαλείς. Το οποίο το ανακοίνωσαν τα ελληνικά ΜΜΕ περίπου τα μεσάνυχτα!
    Μέχρι τότε "κλαψούριζαν" για την τύχη των Ελλήνων.
    Και στις 8, παρέπεμψα στο δεύτερο βίντεο με τα κοντινά πλάνα που έδειχναν ξεκάθαρα τις επιθέσεις, που δεν παίχτηκε καν στις ειδήσεις.

    Οπότε, για πολλά μπορείς να με κατηγορήσεις, όχι όμως ότι λέω ψέματα. Κάτι που δεν ισχύει για τους επαγγελματίες ψεύτες των ΜΜΕ.

    Αλλά, οι επαγγελματίες ψεύτες δεν σε ενοχλούν. Ούτε σε κάνουν να αναρωτιέσαι τίνος "πράκτορες" είναι. Εσένα σε ενοχλεί η ΑΛΗΘΕΙΑ,
    και επειδή εγώ λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ με κατηγορείς για πρακτοράκι του Ισραήλ.
    Και εσύ τί είσαι, είπαμε;
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. όποιος δηλαδή δεν θέλει να πάει για κυνήγι Εβραίων είναι πράκτορας ρε σχόλιο 101?άντε ποια με τον ισλαμοφασιμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Θησέα, σίγουρα "με μπερδευεις με αλλον"!Ξαναδιαβασε προσεκτικα τα σχολια που εχω παραθεσει μεχρι τωρα στο ιστολόγιο και θα καταλαβεις σε τι αναφερομαι!Και εσυ μεν μπορει να θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο("με'γεια σου με χαρα σου"!), καποιοι ομως "ομογαλακτοι" σου "Νεοδημοκρατες" εφτασαν στο σημειο να υποστηριζουν με παθος την "εξισωση" στην οποια αναφερθηκα πιο πανω!Και ειμαι σιγουρος οτι αυτο το γνωριζεις και εσυ!Οθεν καλη η μαντιναδα σου, αλλα απευθυνεται σε λαθος ανθρωπο καθοτι απο το 1982 εχω αποχωρησει απο το ΠΑΣΟΚ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Καμαρώστε την "παιδική χωρωδία" των γνώστων Ισλαμολά΄γνων - Τουρκολάγνων Μινώς και Omadeon (ο δεύτερος μάλιστα είναι τόσο "εντίμος" και ΄"άνδρας" ώστε έχει κλεψει το ψευδώνυμο του ) επί το έργον.Αληθεία γιατί μα τον Αη Σπυρίδωνα δεν θύμαμαι κάνεναν απο αυτούς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ? ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ UMMA?Επίσης ευχαριστώ κάποιον (ξέρει αυτός) που επιβεβαιώσε τόσο γρήγορα τις χθέσινες μου υποψίες
    Χρήστος Βούλγαρης από Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. "Καμαρώστε την "παιδική χωρωδία" των γνώστων Ισλαμολά΄γνων"


    "Βγάλ'την Yarmulke σου και βάρα μας"!
    Κοιτατε ποιος μιλαει για "παιδική χωρωδία"!Ο "English Connection" του εν Ελλαδι "γραφειου" του διεθνούς Σιωνισμού!
    "Μπαρμπα Μυτούση", μας "κογιονάρεις ωρε μάτια μου";


    Μίνως.
    Υ.Γ.Και οι ευχες μου προς τον ανηψιο σου ηταν περα για περα αληθινές!Αυτο τουλάχιστον δεξου το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Φίλοι δεν είμαι Εβραιόφιλος αλλά ούτε και προδότης ούτε ξεχνώ τι έχουν κάνει οι Εβραίοι στην πατρίδα μου ούτε πιστεύω ότι ξαφνικά με αγάπησαν , από την άλλη δεν ξεχνώ τον Τούρκο και τον μισητό παπισμό , που αυτοί είναι οι εχθροί μου αιώνιοι .
    Αλλά δεν παύω να είμαι ρεαλιστής και να βλέπω τα πράγματα ως έχουν .

    1ον μία Ελλάδα μόνη στο διεθνές προσκήνιο χωρίς ούτε ένα σύμμαχο .
    2ον μια Ελλάδα με εκατομμύρια μετανάστες στην πρωτεύουσα της και σχεδόν στα βοριά σύνορα της , η μειονότητα στην Θράκη είναι σχεδόν όλοι γκρίζοι λύκοι και έτυμοι να πεθαίνουν για την μητέρα πατρίδα τους .
    3ον μια Ελλάδα με χιλιάδες νέους πρεζόνια .
    4ον μια Ελλάδα με χιλιάδες βουτυρομπεμπέδες . (γνώμη μου σε αυτό φτενέ οι μανάδες τους ).
    5ον μία Ελλάδα που χρωστά και της Μηχαλούς (υποτίθεται ! αυτό είναι ένα άλλο θέμα)
    6ον μια Ελλάδα αδιάφορη για το αύριο από τους πολίτες της .
    7ον μια Ελλάδα γερασμένη .
    8ον μια Ελλάδα να περιμένει στην γωνιά το ΚΚΕ .
    9ον μια Ελλάδα με διεφθαρμένους πολιτικούς και πολλούς πολίτες.
    10ον μια Ελλάδα που οι νέοι της αντί να είναι πατριώτες είναι φερέφωνα του προδοτικού ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν βλέπουν τον κύνδινο που είναι από παντού από βορά (Αλβανία ,Σκόπια , Βουλγαρία ) από ανατολή (Τουρκία) από δύση (Ε.Ε , Αμερική , )
    11ον Ένας στρατός που για να έχει ανταλλακτικά κανιβαλίζει τα άρματα του
    Και πολλά άλλα κοινωνικοοικονομικά προβλήτα .

    Και λέτε μετά ότι είμαστε προδότες και Εβραίοι . Γιατί κάνω συμφωνία με δολοφόνους. Δολοφόνοι δεν είναι και οι εταίροι μας οι ευρωπαίοι Άγγλοι Γάλοι Γερμανοί κλπ ; γενιές γενεών είναι , γιατί με αυτούς δηλαδή δεν πράττω αμάρτημα και πράττω με τον άλλων ;

    Ο Εβραίος είναι μόνος του στην περιοχή έχει οπλισμό δυνατό έχει πρόβλημα με την Τουρκία και το Ισλάμ όπως και εγώ .
    Τόσα χρόνια τι καταλάβαμε που κάναμε συμμαχίες με τους Άραβες – Ισλαμιστές τίποτα .
    Απομόνωση φόβος το αποτέλεσμα μια μεγάλη Τουρκία και μια Ελλάδα στα πρόθυρα του 1453 .

    Θέλει ο Εβραίος συμμαχία την έχει αρκεί να μου δώσει τεχνογνωσία ,ανάπτυξη και στήριγμα απέναντι στο Νέο Οθωμανισμό και μετέπειτα στο Νέο Κεμαλισμό .

    Αν μετά από όλα αυτά νομίζεις ότι είμαι φερέφωνο του Ισραήλ και πράττω προδοτικά απέναντι στην πατρίδα μου ε τότε τι να πω και είναι Έλληνες αυτοί που καίνε την σημαία μας και θυμούνται ότι είναι Έλληνες όταν είναι να πάρουν καμία επιδότηση για 3-4 αντιρατσιστικές εταιρείες που έχουν ιδρύσει και παίρνουν τον κόπο μου και τον μόχθο μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Α)Επειδή δεν μου άρεσει να πετώ "πυροτεχνήματα" για πλάκα ιδού τα αποκαλυπτήρια ενός Ισλαμολάγνου Νεο-Οθωμανολιγούρη:
    "Αν ξοφλησει ο Ερντογαν,βρε κουφιοκεφαλακη που βιαζεσαι να χαρεις, θα ερθουν στην εξουσία οι Κεμαλιστές
    Μίνως."
    Φυσίκα για τον εν λογώ κυριο είναι "ψιλα γράμματα" ότι και ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΣΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ
    Β)Όπως έχω ξαναπει πολλές φορές ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΝ ΕΙΝΑΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ", ΕΡΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ Η "ARABIC CONNECTION" ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ! ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
    Γ)Η λύση που προτείνει ο Σιδηρούντιος για "μεγάλη συμμαχία" όλων όσων θιγόνται από τον Τουρκίκο επεκτατισμό ειναι ισώς Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ?
    Χρήστος Βούλγαρης από Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μίνω, σκληρό νόμισμα οι YTL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανωνυμε "Χατζηαβάτη" 01 Ιουνίου 2010 11:54 μ.μ.,γραψτο τουλάχιστον σωστα Yeni Türk lirası!
    Μια χαρα νομισμα ειναι!Μοιάζει και με το euro!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_lira

    Καμια αλλη εξυπναδα εχεις να προσθέσεις;



    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.