3/11/10

«Κάτι νέο» ξεκινά από την Κρήτη, δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη

Στα σκαριά το νέο κόμμα

«Αυτό το νέο» θα απλωθεί από την Κρήτη σε ολόκληρη την Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά η Ντ.Μπακογιάννη
«Αυτό το νέο» θα απλωθεί από την Κρήτη σε ολόκληρη την Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά η Ντ.Μπακογιάννη   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Χανιά
«Kάτι νέο» ξεκινά και δημιουργείται από την Κρήτη, δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας απόψε κατά την τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη,» Δημήτρη Γιαννουλάκη.
«Από την Κρήτη όπου ξεκίνησαν οι αγώνες για τη δημοκρατία και τα
μεγαλύτερα κινήματα για ελευθέρια θα γεννηθεί κάτι το νέο. Και αυτό το νέο, θα απλωθεί από την Κρήτη σε ολόκληρη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη και κάλεσε τους πολίτες της Κρήτης να ξεφύγουν από το χθες και να κοιτάξουν μπροστά, όπως είπε.
«Αυτή την ώρα, στην κοινωνία υπάρχει οργή και αγανάκτηση, γιατί οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό που φόρτωσε στις πλάτες τους η κομματοκρατία, ο λαϊκισμός, η κρατικοδίαιτη ανάπτυξη και η φαυλότητα. Χαρακτηριστικά με τα οποία συμβιβάστηκε και με τα οποία συμπεριφέρθηκε το πολιτικό σύστημα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε.
«Ας κάνουμε αυτή την αγανάκτηση δράση. Ας γίνει αυτή η στιγμή η ώρα που πρέπει να μιλήσει η πολιτική στην κορυφαία της διάσταση. Στη δημιουργία της νέας κατάστασης. Αυτή είναι η δική μου επιλογή» τόνισε.
«Αναζητούμε εφαρμόσιμες λύσεις και δεν επενδύουμε στην απογοήτευση του κόσμου. Συνθέτουμε προτάσεις και ιδέες και δεν δηλητηριάζουμε τα μυαλά των ανθρώπων με κορώνες και επαναστατική γυμναστική. Επεξεργαζόμαστε ένα επαναστατικό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων και δεν αναμασάμε τα ίδια πράγματα. Επενδύουμε στη δύναμη στο φιλότιμο του Έλληνα και όχι στη χρεοκοπία της Ελλάδας
»Γιατί είναι συνηθισμένη διαδρομή και εύκολη λύση, να λες όταν είσαι στην αντιπολίτευση μεγάλα λόγια και να τα παίρνεις πίσω μόλις γίνεσαι κυβέρνηση. Το έκανε ο κ. Παπανδρέου με τα λεφτά υπάρχουν. Τον μιμείται και τον ξεπερνά η ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις περίφημες αλχημείες του μηδενισμού του ελλείμματος σε ένα χρόνο» συμπλήρωσε η κα Μπακογιάννη.
Η ανεξάρτητη βουλευτής ζήτησε, τέλος, από τους Κρητικούς να στείλουν διπλό μήνυμα, «και προς την κυβέρνηση, γιατί είναι κατώτερη των περιστάσεων και προς την αξιωματική αντιπολίτευση που ρέπει προς το λαϊκισμό και την δημαγωγία».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

28 σχόλια:

  1. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ;;;;
    ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 3 Νοεμβρίου 2010 9:51 π.μ.
    Μη μου πεις ότι δεν σου έλειψε! Γλυκούλα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτελους!!!
    Με το καλο και στην κοινοπραξια BravοYorgos-Κωλοτουμπα!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι "νεο"... Απο παρθενογενεση λοιπον και η Ντορα...

    Σιτεψε στην πολιτικη τοσα χρονια και ερχεται να μας πεισει οτι ειναι το "νεο".

    Δεν αφηνει καλυτερα την πολιτικη να ασχολειται περισσοτερο με την κοσμικη Αθηνα, οπου στους καλους κυκλους κυκλοφορει και ο κ. Χριστοφορακος που της εχει και μια αδυναμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΜΠΑΜΠΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε, με το καλό, στα εισόδια της Θεοτόκου θα έχομεν την είσοδον της κόρης του δυσωνύμου εις την κεντρικήν πλέον πολιτικήν σκηνήν.
    Δεν θα διαρκέσει όμως και πολύ...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ερωτηση για εσας που ειστε λιγο πιο "μεσα" απο εμας... Η ημερομηνια 12 Δεκεμβριου ισχυει για εθνικες εκλογες; Καποια Sites και Blogs ισχυριζονται οτι ο ΓΑΠ εχει στειλει ηδη επιστολη στον Παπουλια ανεξαρτητα του αποτελεσματος των δημοτικων εκλογων. Εγω προσωπικα υπολογιζα τις εκλογες γυρω στον Μαρτιο αλλα απ'οτι φαινεται οι εξελιξεις ειναι πιο καταιγιστικες απ'οσο αναμενοταν.

    Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι δικαίωμα της κυρίας Μπακογιάννη να φτιάξει ένα νεοταξίτικο, νεοφιλελεύθερο κόμμα του 'μεσαίου χώρου", και μακάρι να το κάνει για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος. Η κυρία Μπακογιάννη και οι πολιτικές της θέσεις, και πράξεις, δεν έχουν καμμία πολιτικο-ιδεολογική σχέση με το χώρο της δημοκρατικής δεξιάς, ακόμη και της κεντρο-δεξιάς. Το ίδιο ισχύει και για πολλούς ακόμη που παραμένουν στο κόμμα της ΝΔ. Είναι μάλλον ευθύνη της ΝΔ να ξεκαθαρίσει την ιδεολογική και πολιτική της φυσιογνωμία, και κατ' επέκταση να επιλέξει τα πρόσωπα που θα τις εκφράσουν, χωρίς τις διπροσωπίες και τις θολούρες στις οποίες μας συνήθισε για τουλάχιστον δύο δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια το φωνάζω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΟΡΑ!

    Ο Μητσοτάκης με περούκα και μακιγιάζ είναι!

    Τους έχετε δεί ποτέ μαζί? Οχι! Οπως ο Σούπερμαν και ο Κλαρκ Κέντ!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NA THN ΧΕΡΩΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΑΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ ναί...μην αργείς Ντόρα...έλα γρήγορα...σε χρειαζόμαστε...εσένα και όλο σου το σόι...
    γαμώ το σόι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν την κάνει ο ΓΑΠ μια μέρα πρωθυπουργό , μπας και μας αφήσει χρόνους ο καντέμης; Έχει κάνει συμφωνία με τον χάρο , ότι αν δεν δει την κορούκλα του πρωθυπουργό δεν θα κλείσει τα ματάκια του.
    Αντεεεεεεε!

    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
    ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ.
    ΦΥΑΛΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ,Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο JEFFREY ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο...

    Ο Μητσοτακης, εχει ξεχασει να πεθανει κι ο Χαρος κιοτευει να τον ζυγωσει, σκιαζεται να παει να τον παρει. Οποτε μιλαμε για υπεραιωνοβιο σοι.

    Με βαση αυτο, η Ντορα εχει μπροστα της τουλαχιστον 40 χρονια πολιτικης δρασης ακομα. Αρα, ορθα αισθανεται πως φερνει κατι το "νεο".

    Σου λεει "οταν φτασω τα 120, μπορει και να αποσυρθω πια απο την πολιτικη, θα ειμαι πια καπως καταπονημενη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το σχόλιο του πυροβολητή όλα τα euros... =P hahhahahhahahhaahh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια μια ερωτηση εκανα και εγω και κανεις δεν απαντησε! Θα εχουμε εκλογες τον Δεκεμβρη? Αν εχουμε το θεμα ειναι πολυ πιο σοβαρο αποτι φαινεται!

    Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαν, πώς να σου απαντήσουμε αφού δεν είμαστε στα μέσα δωμάτια; Η τρόικα μάλλον δεν θέλει εκλογές, άρα αν γίνουν, θα γίνουν από τον Παπανδρέου για να τις χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πυροβολητής

    Φίλε έγραψες,ή μάλον πυροβόλησες.

    man

    Η γνώμη μου είναι πως θα πάμε σε εκλογές,σίγουρα δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς,πάντως ο Δεκέμβρης είναι ο πιθανότερος αν γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Ντόρα είναι καμμένο χαρτί από το Βουκουρέστι και μετά. Τη δούλεψε ο Καραμανλής ότι τελικά δεν θα έβαζε βέτο και αυτή το έχαψε και αποκοίμισε και την Κοντολίζα. Και μετά τους ήρθε το βέτο κατακέφαλα και τότε κατάλαβαν οι άλλοι ότι το κορίτσι δε νωγάει. Από τότε έμεινε με τη στήριξη μόνο των ντόπιων "φτωχομπινέδων" νταβατζήδων, όμως οι άλλοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μάθημα επαγγελματικού σχολικού προσανατολισμού για όλους τους άεργους, μπούληδες, βουτυρομπεμπέδες, βουτυρομπέμπες και τα λοιπά κακομαθημένα ανεπάγγελτα παρασιτοειδή του πολιτικο-επιχειρηματικο-δημοσιογραφικού κατεστημένου, για όλους τους καλικάντζαρους – κατοίκους τζακιών, και όλους τους βαρώνους Μυνχάουζεν, και το λοιπό τσίρκο : καλέστε και όλα τα απολύτως απαραίτητα, πιστά κομματόσκυλα και κομματονυφίτσες, και φτιάξτε ένα κόμμα ! (για να μας ρίξετε ακόμα βαθύτερα στο κώμα).

    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ :
    Ανάψουν επιτέλους τα λαμπάκια στο μυαλό μας και ανοίξουμε τα παράθυρα της σκέψης μας, ζωντανέψουμε την φαντασία μας, ανακαλύψουμε τα ΟΝΕΙΡΑ μας, διεκδικήσουμε τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ μας, θέσουμε τα ΟΡΙΑ μας, αποκτήσουμε όραμα θετικό και στόχους ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ (κακές λεξούλες λέω, ντροπή μου), και πούμε :

    ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
    Αυτήν την Κυριακή, δεν δουλεύουμε και δεν θα μας δουλέψετε άλλο, μπαγιάτικοι νταβατζήδες και τζαμπατζήδες άχρηστοι και ανίκανοι “πελάτες” της Ζωής μας!
    ΡΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φιλαρακια έχει κλειδώσει το θέμα των εκλογών το δεκέμβριο εκτός αν χαλάσει ο κόσμος.
    και πάρτε κι αλλο ενα μαντατο..
    ο παπούλιας δεν ειναι καλά στην υγεία του.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σχόλιο Skal:
    "Μη μου πεις ότι δεν σου έλειψε! Γλυκούλα είναι"

    Skal, μην τα λες έτσι απότομα! :) Θέλει απαλά το πράγμα! Ειδικά το "γλυκούλα είναι" πολύ απαλά!
    Ο Μητσοτάκης στη θηλυκή του έκδοση με κραγιόν είναι.
    Αυτό το γονίδιο των Μητσοτάκιδων εκτός από μακροζωία δίνει "αναμφισβήτητη"... ομορφιά, ωραίο χαμόγελο και κυρίως γλυκύτητα!

    Σχόλιο ανώνυμου:
    "Ο Μητσοτακης, εχει ξεχάσει να πεθανει κι ο Χαρος κιοτευει να τον ζυγωσει, σκιαζεται να παει να τον παρει. Οποτε μιλαμε για υπεραιωνοβιο σοι".

    Εδώ είναι που ταιριάζει ανώνυμε αυτό που είχε πει σε μια εκπομπή του ο Λαζόπουλος:
    "Για άνθρωπος μεγάλος(ο Μητσοτάκης) αλλά για Βρυκόλακας νέος".

    Φιλικά,
    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λοιπον,μη τσιμπαμε με την εκλογολογία ετσι,γρηγορα.Πισω απο αυτη ειναι οι απειλες και ο τραμπουκισμος του Γιωργου...Και η πιεση στον κοσμο προς μια οικουμενικη κυβερνηση,οτι χειροτερο μπορουσε να συμβει στον Ελληνισμο σημερα.Μη τον αφησετε να ολοκληρωση το εργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "έχει κλειδώσει το θέμα των εκλογών το δεκέμβριο"

    Για να πας σε εκλογές το Δεκέμβριο πρέπει να έχεις νωπή σχετική εντολή (του Ντομινίκ Στρος Καν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τέλος πάντων, όλοι όταν γυρεύουν την ψήφο μας, παρουσιάζονται ως "σωτήρες".
    Αμάν, λίγη πρωτοτυπία βρε παιδιά! Μπουχτίσαμε στα ίδια και στα ίδια. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. με γεια με γεια το νεο κομμα!!!
    φτου να μην την ματιαξουμε!!!
    καλοριζικη!!!
    καλοταξιδη!!!
    παντα τετοια!!!
    σιδεροκεφαλη!!!

    αν μου διεφυγε καμια ευχη αγαπητοι αναγνωστες συμπληρωστεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς αξιοτιμο skal: μολις ειδα φωτογραφια α)μου καηκε μια λαμπα και β)αμεσως μετα μου τηλεφωνησε ενας ενοχλητικος πωλητης ο οποος ηθελε και καλα να με πεισει να κανω ασφαλεια ζωης!Να υποθεσω αραγε οτι αυτα ειναι μια απλη συμπτωση και δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με την γνωστη γκαντεμια του Μητσοταικεκου?Ευχαριστω
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.