17/11/10

Δημοψήφισμα για τους μετανάστες στην Ελβετία

 
Άλλο ένα δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στην Ελβετία, στις 28 Νοεμβρίου, τη φορά αυτή για να αποφασίσει ο λαός για το αν θα πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες καταγωγής τους οι μετανάστες που κατοικούν στην Ελβετία και δεν συμμορφώνονται με τους νόμους της χώρας.
To κόμμα SVP, που στο προηγούμενο δημοψήφισμα που έγινε το Νομέβριο του 2009 ήταν
αντίθετο στο χτίσιμο μιναρέδων στην Ελβετία, τώρα, για να υποστηρίξει τη θέση του, που είναι υπέρ της απέλασης εκείνων των μεταναστών που παραβιάζουν τους νόμους της Ελβετίας, κυκλοφόρησε δυο αφίσες.
Η μία δείχνει τέσσερις γυμνές κοπέλες σαν τα κρύα νερά να μπαίνουν στη λίμνη της Ζυρίχης και η άλλη, μερικές μουσουλμάνες που έχουν μπει με τα ρούχα τους σε κάποια χαβούζα στην Τουρκία. Η φωτογραφία με τις τουρκάλες στη χαβούζα συνοδέυεται από σχετική λεζάντα.
 

"ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ, ΤΟ 2030.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ".
Πηγή: ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΑΜΠΕΡ

30 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία (η πρώτη βέβαια,με το υπέροχο...τοπίο!) δίνει μια καλή ιδέα για το πώς πρέπει να αντιδράσουμε την επόμενη φορά που θα κάνουν κατάληψη των προπυλαίων οι Μουσουλμάνοι για...προσευχή!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους Ελβετούς μπορεί να τους χαρακτηρίσουν (πάλι) μισαλλόδοξους, φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές και αντιδημοκράτες, αλλά δίνουν μαθήματα δημοκρατίας στους δικούς μας γιαλαντζί αριστερούς, εθνομηδενιστές, σοσιαληστές, ενοχικούς δεξιούς, θεωρητικούς της αποχής, επαναστάτες του καναπέ και του φραπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την επόμενη φορά που θα κάνουν προσευχές σε δημόσιο χώρο απέναντι πρέπει να στηθεί πάρτι με ψητά γουρουνόπουλα και μπύρες, κρασιά και τσίπουρα. Ας ξεχάσουν αυτά που ήξεραν. Αν θέλουν να είναι εδώ ας μάθουν αυτά που ξέρουμε αλλιώς ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Κανείς δεν τους κάλεσε. Κανείς δεν τους έχει ανάγκη.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ στο ελβετικό δημοψήφισμα ψήφισα την δεύτερη από δεξιά !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζίμη
    νομίζω ότι έχει λίγο χαλαρούς και πεσμένους γλουτούς.
    Για πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου περιγραφω την εικονα που συνειρμικα μου εβγαλες με την αναρτηση σου,εικονα που τρεμει η Ευρωπη να την δει εμπρος της=
    Δρομος χωματινος,λακουβες με βρωμονερα,λασπη,συνωστισμος απο καρα,ανακατα με ανθρωπους,γουρουνια
    και κοτες,δυο γυναικες με μπουρκα να μαλιοτραβιουνται και απεναντι κατι μεθυστακες να χαχανιζουν αισχρα βαστωντας μεγαλα κομπολογια,
    μικροπορτοφολαδες να κανουν φερμα εναν ηληκιωμενο,εναν ταχυδακτυλουργο να καταπινει φωτια,
    και εναν απλυτο με φανταχτερα ρουχα
    και συνοδεια αλλων απλυτων να παριστανουν τους αρχοντες της περιοχης.Αυτη η εικονα μου βγηκε αυτοματα και βιαστηκα να την καταγραψω εδω μη και την ξεχασω και αφορα μια εφιαλτικη ισλαμικη Ευρωπη του μελλοντος. (καθε ομοιοτητα με την Πλατεια Αγιου Παντελεημωνα ειναι τυχαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από πού είναι η πληροφορία; Δεν δώσατε πηγή την φορά αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ skal

    Ο Τζιμαμης είναι η χοντρή της κάτω φωτό. Αυτή που καπνίζει. :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελευθέριε Β.

    Οι μουσουλμάνοι μπορεί να προχώρησαν σε μια πράξη που είναι προφανώς λάθος και προκλητική αλλά εμείς δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε το επίπεδο μας που απορέει απο τον βαρύτατο πολιτισμό μας,είπαμε,δεν δημιουργούμε πολιτισμό,τουλάχιστον να μη ντροπιάζουμε και αυτόν που κληρονομήσαμε.
    ...........................

    Τζίμη

    Καλά σου λέει ο Σάββας,τόσοι κόλοι αυτόν βρήκες να διαλέξεις.
    ............................

    Σάββα

    Πολές φορές μου έχει τύχει να δώ ένα πανέμορφο οπίσθιο αλλά όταν γύρισε και είδα φάτσα κόντεψα να πηδηχτώ απο το παράθυρο όπως λέει και ο Σερβετάς.
    ............................

    Σχετικά με το άρθρο.

    Τυχαίνει να γνωρίζω ένα ζευγάρι(Ελβετός-Πόντια) που πρόσφατα λόγω συνταξιοδότησης ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα μόνιμα.

    Μόλις μου είπαν πως ψηφίζοντε εκεί τα νομοσχέδια ή πως τα λένε μου έπεσαν τα μαλιά.

    Το κράτος κάθε φορά που πρόκειτε για κάτι σημαντικό τους στέλνει σπίτι τους ένα ερωτηματολόγιο για να ψηφίσουν αν συμφωνούν ή όχι,ακολούθως το στέλνουν πίσω και έτσι λαμβάνοντε αποφάσεις απο τον ίδιο το λαό άμεσα και αποτελεσματικά.

    Ενδεικτικά να σας αναφέρω όπως μου είπε πως ψήφισαν οι ίδιοι την επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα βιωσιμότητας τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

    Ενώ κατοικούν μόνιμα πλέον στην Ελλάδα το Ελβετικό κράτος τους στέλνει ακόμη δελτίο ψηφοφορίας και ψηφίζουν κανονικότατα οι όπου γης Ελβετοί.

    Τους ζηλεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πηγή:
    http://www.internethaber.com/isvicrede-irkci-kampanya--309882h.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε θα κανει κι εδω ο Δημοκρατης Γιωργακης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κατω φωτογραφια θα ειναι απο καποιο ελληνικο νησι σε λιγα χρονια, μονο που στη 'γενετειρα της δημοκρατιας' δημοψηφισμα δεν προκειται να δουμε για ν'απαλλαγουμε απο τις μανδυλοφορουσες και τους μυστακιοφορους αλλαχηδες αλλα οντας πεσσιμιστης ακομα κι αν γινοταν δημοψηφισμα ειμαι σιγουρος οτι θα νικουσαν οι 'προοδευτικες δυναμεις'. Αυτη η χωρα μας τελειωσε κι υπευθυνοι ειναι οι ιδιοι οι (κατ'ονομα) Ελληνες.

    Αλ χαρμαν αλ τσαφουτ (αλλαξτε κι εσεις τα ονοματα σας επι το μουσουλμανικοτερον κι αρχιστε να ξεχνατε τα ουισκια και τις ξεβρακοτες στα σκυλαδικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην Ελβετία γίνονται δημοψηφίσματα γιατί λειτουργεί το σύστημα οργανωμένα και μεθοδικά. Τους λόγους τους ξέρουμε, αφού το κράτος αυτό λειτουργεί κοινή συναινέσει των ισχυρών του κόσμου, ως θησαυροφυλάκιο του νομίμου και α-νομίμου χρήματος. Οι τέσσερις χάριτες της φωτογραφίας, συμβολίζουν την προέλευση των χρημάτων. Νόμιμο, μαύρο, ναρκοδολλάριο και μιζαδόρικο Ελληνικό ! Βλέπετε οι Έλληνες βρίσκονται παντού. Και μια και μιλάμε για δημοψηφίσματα, εδώ στο Ελλάντα ξεχάσαμε πότε έγιναν τελευταία φορά, αλλά και το πως γίνονται. Το γιατί συμβαίνει αυτό όλοι πάλι το ξέρουμε. Ψηφίζουμε μια φορά στα 4 χρόνια και μετά δεν μας ρωτάει κανείς, γιατί οι πολιτικοί μας θεωρούν ότι πήραν "λευκή επιταγή" απο τους ψηφροφόρους, και η λύσεις που δίνουν, είναι οι καλλίτερες και δεν πρέπει να αμφισβητούνται.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Ελβετία γίνονται δημοψηφίσματα γιατί λειτουργεί το σύστημα οργανωμένα και μεθοδικά. Τους λόγους τους ξέρουμε, αφού το κράτος αυτό λειτουργεί κοινή συναινέσει των ισχυρών του κόσμου, ως θησαυροφυλάκιο του νομίμου και α-νομίμου χρήματος. Οι τέσσερις χάριτες της φωτογραφίας, συμβολίζουν την προέλευση των χρημάτων. Νόμιμο, μαύρο, ναρκοδολλάριο και μιζαδόρικο Ελληνικό ! Βλέπετε οι Έλληνες βρίσκονται παντού. Και μια και μιλάμε για δημοψηφίσματα, εδώ στο Ελλάντα ξεχάσαμε πότε έγιναν τελευταία φορά, αλλά και το πως γίνονται. Το γιατί συμβαίνει αυτό όλοι πάλι το ξέρουμε. Ψηφίζουμε μια φορά στα 4 χρόνια και μετά δεν μας ρωτάει κανείς, γιατί οι πολιτικοί μας θεωρούν ότι πήραν "λευκή επιταγή" απο τους ψηφροφόρους, και η λύσεις που δίνουν, είναι οι καλλίτερες και δεν πρέπει να αμφισβητούνται.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε συ τζίμη από όλες τις κοπέλλες της φωτογραφίας πήγες κι έπεσες στη μόνη Μεσογειακή (αυτή με τα ψωμάκια). Τι πόρωση είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έχουμε κράτος δημοκρατικό. Στα δημοκρατικά κράτη, που σέβονται τον πολίτη, γίνονται δημοψηφίσματα. Τελεία και παύλα. Ή έχουμε δημοκρατία, ή δεν έχουμε. Μήπως για την δημοκρατία δεν πάλεψαν τα παιδιά στο Πολυτεχνείο; Πού είναι η δημοκρατία αυτή τώρα;

    Αφού έγιναν τα "παιδιά" καθεστώς, ξέχασαν τα περί ελευθερίας και δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι δυστυχισμένη και άτυχη χώρα αυτή η Ελβετία βρε παιδί μου... να μην έχει μια Μπακογιάννη ώστε να αποφασίζει αυτή σοβαρά και υπεύθυνα μαζί με το κόμμα της αντί να αποφασίζουν οι πολίτες της με αυτά τα ανεύθυνα και υπεραξιολογημένα δημοψηφίσματα;* (Πόση décadence και πόσο μπανάλ μια αυτοκράτειρα να πειθαρχεί στους αγωγιάτες) Πως θα χαραχθεί μετά σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική ενός κράτους; Ποια είναι η δημοκρατία του όταν τις αποφάσεις τις παίρνουν άμεσα οι πολίτες χωρίς μεσάζοντες και όχι η εκάστοτε Θεοδώρα Μπακογιάννη - Μαρία Αντουανέτα; Απλώς διαστρεβλώνεται και κατεξευτιλίζεται βάρβαρα η έννοιά της λέξεως. Η Ελβετία χρειάζεται μαθήματα δημοκρατίας. Η επιτακτική ανάγκη αυτή μάλιστα θα καταδειχθεί μετα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το οποίο -σίγουρος είμαι δυστυχώς για αυτό - θα καταδείξει την ξενοφοβία του μέσου Ελβετού και τον επωαζόμενο ρατσισμό στην φαινομενικά -και μόνο -πολιτισμένη κοινωνία της. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πρόθυμοι να υποστούμε την υπέρτατη θυσία: Ως διαχρονικοί θεματοφύλακες του πολιτισμού, των δυτικών και σύγχρονων ανθρώπινων αξιών θα διδάξουμε στον απολίτιστο, καθυστερήμενο και τόσο ακόμη ανώριμπους πολίτες της Ελβετίας, την τέχνη και την έννοια της Δημοκρατίας στην αναβαθμισμένη νεοελληνική παραλλαγή της. Πως; Κάνοντας την καρδιά μας πέτρα και αποστέλλοντας σε εκείνα τα καημένα τα καντονάκια εντελώς δωρεάν και τους 300 άξιους σοφολογιότατους βουλευτές μας.** Μαζί με το εκπληκτικό αυτό πακέτο-θυσία και χωρίς καμία υποχρέωση θα λάβουν και τα εξής φανταστικά δώρα: Τους αντίστοιχους συμβούλους του κάθε υπουργού, βουλευτή - βουλεύτριας! Την Αφρούλα Αλ Σαχλέχ στην special edition "ειδική σύμβουλος σε θέματα ισλάμ" με μάξι φόρεμα και 2 σοφιστικέ σκελετούς γυαλιών οράσεως. Και δεν τελειώσαμε εδώ! Τη συλλεκτική αυτή έκδοση θα συνοδεύουν και 15 DVD της ολοκαίνουριας δραματικής σειράς ντοκυμαντέρ "Οι φυλές των Αθηνών" με γερμανικούς, γαλλικούς και ιταλικούς υπότιτλους καθώς και σε μια μεταγλωτισμένη για τυφλούς και παιδιά κάτω των 5 ετών.


    Αχ, αυτή η Ελλάς γαλαντόμα και μες στη φτώχεια της.

    (*Δήλωση στο Ελληνικό κοινοβούλιο τον Ιούλιο του 2009)
    (** Η προσφορά σε περίπτωση αποδοχής της ΔΕΝ επιστρέφεται όπως και τα δώρα αυτής.)

    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπεριζω. αδερφια, ξεχνατε κατι παρα πολυ σημαντικο. Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. αρα καθοριζει μονη της την πολιτικη της κοινωνικη,οικονομικη,εξωτερικη,αμυναςχωρις να υπακουει σε νορμες και φιρμανια των βρυξελων.
    συμφωνω με την κινηση τους γιατι το δημοψηφισμα αφορα ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ δηλαδη τους απροσαρμοστους, τους οποιους φανταζομαι θα τους προσκαλεσει ο γαπ να ερθουν στο ελλαντα.

    και τζιμη απο τους 4 θα διαλεγα τον πρωτο δεξια.

    γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Τζίμη
    νομίζω ότι έχει λίγο χαλαρούς και πεσμένους γλουτούς.
    Για πρόσεχε!"

    Καταρχήν στο θέμα, η Ελβατία μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αυτά για το μεταναστευτικό. Κλείσαμε με αυτό.
    Τώρα, ανάλαφρες συζητήσεις...:)
    Λοιπόν Skal, αυτό διορθώνεται ίσως με αεροβική γυμναστική 2-3 φορές τη βδομάδα από μια-μιάμιση ώρα τη κάθε φορά ή με περπάτημα στο βουνό. Πάντως συμφωνώ με την παρατήρηση σου. Εγώ είμαι ίσως ο μικρότερος της παρέας αλλά είμαι της άποψης ότι δεν μπορούμε να κατηγορούμε αν δεν εξετάσουμε λεπτομερώς το θέμα :)
    Είναι σοβαρό το θέμα, θέλει εξέταση ρε παιδιά διότι καθένα από τα 4 κομμάτια έχει τα αρνητικά και τα θετικά του απ' ότι βλέπω από κάποιες λεπτομέρειες έστω και αν έχουμε την μια όψη μόνο. Δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο σε ένα σημείο. Οπότε πρέπει να εξεταστεί στο σύνολο η κάθε περίπτωση και να βαθμολογηθεί αναλόγως.
    Έτσι θα βγει ασφαλές συμπέρασμα :);) Όχι βιαστικές αποφάσεις!
    Όσο για τη δεύτερη φωτογραφία ξέρουμε ότι το κάνεις επίτηδες...μας τεστάρεις όλους τους αναγνώστες να δεις πόσο αγαπάμε το ιστολόγιο...μια Μπακογιάννη και τώρα αυτή η δεύτερη φωτογραφία εδώ. Καψόνια μας κάνεις ;) Θες να δεις ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος που θα λυγίσει και θα φύγει λόγω των φωτογραφιών(εξαιρείται η πρώτη φωτογραφία του παρόντος θέματος).
    Δεν φεύγουμε! Ξαναβάλε Μπακογιάννη ή Μητσοτάκη(αρσενική έκδοση του ιδιου) σε προκαλούμε! Αναπτύξαμε αντισώματα!
    Πάντως εγώ χωρίς να θέλω να πληγώσω την Ελβετία και τα προϊόντα της, ψηφίζω Ιρλανδία και φυσικά Ελλάδα και μάλιστα για να γίνω πιο συγκεκριμένος...Χίο! Επίσης, συνιστώ Ήπειρο και Θράκη. Και οι τρεις περιοχές στα σύνορα...η φύση ο αέρας κτλ φαίνεται βοηθάνε δεν εξηγείται αλλιώς :) Μια ακόμη καλή επιλογή είναι η Κοζάνη. Μακριά από Καβάλα, Κατερίνη και Αλεξάνδρεια Ημαθίας!

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ: Για την Μπακογιάννη μην το πάρεις σοβαρά..λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα :);)
    Η "αποκεφαλισμένη" φωτογραφία είναι η μια χαρά. Αυτή να βάζεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι δημοψήφισμα και αηδίες. Να πάνε σπίτι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. θα γινω μουσουλμανος και θα εχω στο χαρεμι μου και τισ 4 κοπελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Γίνεται λιγάκι βαρετό και είναι διαρκώς ανόητο να ζηλευουμε, θαυμάζουμε, επιθυμούμε να γίνουμε πότε "Δανία του Νότου", πότε Ελβετία, πότε τούτο πότε εκείνο. Η Ελβετία έχει να δει πόλεμο 500 χρόνια. Και είναι το θησαυροφλάκο όλου του Κοσμου. Ο Χιτλερ αποφυγε να την αγγίξει. Η Δανία επί Κατοχής το μόνο που έκανε ήταν να βαλουν οι πολίτες της κιτρινο αστέρι μια φορά και να βγουν στο δρόμο. Εμείς είχαμε μισό εκατομμύριο νεκρους από πείνα και Αντίσταση και μετά ένα εμφύλιο που μας ταλαιπωρεί ακόμα στην ψύχή μας. Δεν είμαστε ίδιοι. Αλλοι κανόνες, άλλες συνθηκες άλλη αντίληψη.
    Καλά τα δημοψηφισματα. Αλλά δενείναι πανάκεια. Αν η ψήφος (απαραίτητη)ελυνε αυτόματως όλα τα προβλήματα θα τα είχε λυσειμετις εκλογές. Αλλά όπωςξε΄ρουμε δεν τα λύνει. Διότι η ψήφος είναι "αναγκαια αλλα όχι ικανή συνθηκη" για να λυθούν τα προβλήματα.
    Θυμίζω μόνο ότι στην Αρχαια Ελλάδα (και αλλου)είχαν ασχοληθεί διεξοδικά με το πρόβλημα διακυβέρνησης.Αλλά δεν το έλυσαν. Διότι η Πολιτική είναι Επιστήμη αλλά και Τεχνη. Δυο πράγματα συνήθως ασύμβατα αν και όχι ασυμβίβαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δηλαδή, Τσιπούκειτε, είσαι εναντίον του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος, όπως και αυτού με θέμα την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ;

    Άσε τις τσιπουκιτίες και δώσε συγκεκριμένη και αιτιολογημένη απάντηση.

    Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στη χωρα που γεννησε τη δημοκρατία, η λέξη δημοψηφισμα δημιουργεί αλεργία στους γιαλαντζί αριστερούς του Συριζα. Να κανουμε και εδω δημοψηφισμα οπως οι Ελβετοί, δημοκρατία αυτό θα πει, οτι λενε οι πολλοί και όχι το φασισταριό του Συριζα, η μειοψηφία, που τρεχουν σαν κότες να υπερασπιστούν εγκληαμτικά στοιχεία αλλοδαπούς μαυρους λαθρέμπορους ναρκωτικών κ.λ.π. Επιτέλους, τέλος με τα τρωκτικά του κρατικού προύπολογισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παράκληση να προσέχετε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα κείμενα και τα σχόλια τύπου Τζίμη και Πυροβολητή. Δεν το γλιτώνουμε το ξύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. # Arxikeravnos

    Kai as mou epitropsei o Arxikeravnos na sympliroso:

    Os "lefki epitagi" blepoun akomi kai to 19% opos apedeiksan oi prosfates ekloges, vafkalizomenoi oti elaban kathari entoli na synexisoun to drama mas. Fysika to 60% ton psifoforon, pou apesxe den metraei stin "dimokratia" mas.

    Etsi blepoume emeis tin dimokratia: "ellinika" kai oxi elbetika kai as trizoun ta kokkala ton progonon mas stous tafous tous gia ton simerinon ekseftelismo tis.

    Ftaime bebaia emeis, o Laos, pou tous epaneklegoume, afou pote den mas rotisan oi politikoi mas kai fysika kai o GAP, otan daneizontai disekatommyria posa, giati kai pou tha ta diathetoun!!!

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Γίνεται λιγάκι βαρετό και είναι διαρκώς ανόητο να ζηλευουμε, θαυμάζουμε, επιθυμούμε να γίνουμε πότε "Δανία του Νότου", πότε Ελβετία, πότε τούτο πότε εκείνο.


    Αγαπητε φιλε
    Απο ο,τι καταλαβα με το σχολιο σου,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμε 5:48 : Μαζί σου και ακόμα παραπέρα !!!!!! Αν χρειάζεται να γίνω και μουσουλμάνος ( για να πάρω και τις 4....)Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    Με τον Μπουτάρη μπροστάρη, γρήγορα το όνειρό σου θα πραγματοποιηθεί! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.