19/11/10

Η Αλβανία αμφισβητεί τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα!

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του αλβανικού τύπου τα Τίρανα εμφανίζονται να αμφισβητούν τα σύνορα με την Ελλάδα! Συγκεκριμένα, οι Αλβανοί εμφανίζονται να μην αναγνωρίζουν την οροθετική γραμμή Ελλάδας-Αλβανίας αφού φέρονται να ετοιμάζονται να αποστείλουν αντιπρόσωπο στηνΑθήνα για προβάλλει τις απαιτήσεις της χώρας τους για παραχώρηση ελληνικού εδάφους!

Επίσης, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της αλβανικής εφημερίδας Gazeta-Shqip, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει παραλάβει ελληνικό έγγραφο με το ερώτημα εάν «Η Ελλάδα είναι σε πόλεμο με την Αλβανία»! Δηλαδή, εάν η πληροφορία ισχύει, τότε εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να μην γνωρίζει εάν ισχύει το εμπόλεμο στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας ή όχι!


Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τη συγκεκριμένη πληροφορία την διαρρέουν Αλβανοί διπλωμάτες, καθώς και ένας πρώην υπουργός εξωτερικών της χώρας. Τέλος, αναφέρεται πως η χώρα μας αναμένει απάντηση. Μια πρώτη παρατήρηση θα μπορούσε να είναι η υπενθύμιση του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας που αφορά στην αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και ότι άλλο μπορεί να συνεπάγεται το συγκεκριμένο νομικό έγγραφο...

Υπενθυμίζεται πως η Αλβανία, μέσω του ανωτάτου δικαστηρίου ακύρωσε την υπογεγραμμένη συμφωνία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ), η οποία είχε λάβει χώρα πριν κάποιους μήνες. Τώρα, σύμφωνα με το αλβανικό πρωτοσέλιδο, τα Τίρανα φέρονται να ακυρώνουν και το αντίστοιχο πρωτόκολλο που αφορά τα χερσαία σύνορα μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως τα Τίρανα είναι αποφασισμένα να θέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδαφικά ζητήματα. Μάλιστα η ταυτότητα του διαπραγματευτή από την αλβανική πλευρά είναι γνωστή αφού σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα της αλβανικής αντιπροσωπίας θα ηγηθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών Γκαζμέντ.

Η αλβανική πλευρά φαίνεται αποφασισμένη να διαπραγματευθεί σκληρά το κατά πόσο θα ισχύσει με ποιες τροποποιήσεις η υπάρχουσα συμφωνία για τις ΑΟΖ, ενώ επισημαίνεται πως τα περιθώρια ελιγμών είναι μικρά εξαιτίας της πίεσης που ασκούν τα ΜΜΕ της χώρας στο εν λόγω ζήτημα.

Αν το δημοσίευμα ευσταθεί και πράγματι το θράσος των γειτόνων μας έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα, η «στρατηγική ψυχραιμία» της χώρας μας, θα πρέπει να εξαντληθεί στο άκουσμα της πρώτης πρότασης του συγκεκριμένου «αιτήματος» και να τους «πετάξει από το παράθυρο της Βασιλίσσης Σοφίας». Ωστόσο, πως να εφαρμόσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μέτρα σοβαρού κράτους, εάν αληθεύει η πληροφορία που δημοσιεύεται περί της προαναφερθείσας διευκρινιστικής επιστολής;

Είναι επίσης σαφές πως στο παιχνίδι του καθορισμού των ΑΟΖ στο Ιόνιο εμπλέκονται και άλλοι «άμεσα ενδιαφερόμενοι» τόσο από τα απέναντι στενά του Οτράντο, οι οποίοι θεωρούσαν από την εποχή των σταυροφοριών την Ιλλυρία ως τσιφλίκι τους, όσο και «έμμεσα ενδιαφερόμενοι», οι γνωστοί «φίλοι και σύμμαχοι» από την ανατολική πλευρά του Αιγαίου, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την Αλβανία πρώτον ως βάση για την στρατηγική περικύκλωση της χώρας μας, όσο και ως πλατφόρμα για την καταστρατήγηση του Δικαίου της Θαλάσσης, αφού ότι συμβεί στο Ιόνιο αποτελεί πρόκριμα και νομικό προηγούμενο για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό έχει και «ανάποδη» ανάγνωση που οφείλει να προσέξει πολύ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών:

Όποια «ρύθμιση» συμφωνήσουν με την Τουρκία, θα πρέπει να θυμούνται ότι θα τη βρουν μπροστά τους ως διπλωματικό τετελεσμένο και στο Ιόνιο!

Ας σημειωθεί ότι η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ σε ένα «προφητικό»
δημοσίευμα στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2010 με τον τίτλο « Ελλάδα-Αλβανία: Για πόσο ακόμα τα Τίρανα θα παίζουν με τα νεύρα της Αθήνας » αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου 2007 με το οποίο υπογραμμίζεται πως το «εμπόλεμο» με την Αλβανία ισχύει!
Defencepoint

27 σχόλια:

  1. Με συγχωρείτε για το ύφος και περιεχόμενο της παρατήρης αλλά "μάθανε ότι πηδ"!@#στε, πλακώσανε και οι γύφτοι". Έτσι μας κατάντησαν. Δυστυχώς θα έρθουν και άλλα απ'οτι φαίνεται.

    ΔρΓΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενόμενο. εν έκρυψαν ποτέ τις επεκτατικές τους βλέψεις. Το θέμα είναι πώς θα υποδεχτούν τον ιταμό αντιπρόσωπο στην Αθήνα. Θα έπρεπε να τύχει της ίδιας μεταχείρισης που έτυχαν οι Πέρσες πρέσβεις στην Σπάρτη, όταν ήλθαν να ζητήσουν γην και ύδωρ.

    Πριν 70 χρόνια, στον πρέσβη της Ιταλίας και αργότερα της Γερμανίας δώσαμε την πρέπουσα απάντηση. Στον εξ Αλβανίας άπλυτο τι θα πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα όταν η χώρα μας βρίσκεται σε αδύναμη θέση, τοτε συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Θυμίζω Ανατολική Ρωμυλία, εισβολή της Ιταλίας στην Κέρκυρα και ίδυση του Αλβανικού κτατους για τον έλεγχο της εισόδου της Αδριατικής. Σημειώνω ότι σήμερα η νήσος Σάσων εχει καταληφθεί από Ιταλικά στρατεύματα (στρατός, λιμενικό, χωροφυλακή) για να ελέγχουν το στενότερο πέρασμα στην Αδριατική.
    Η Τουρκία είναι από πίσω από αυτά μη εξαιρουμένης και της Αμερικής που τροφοδοτεί τον μεγαλοιδεατισμό των Αλβανών. Είδαμε τελευταία το συνέδριο στα Τίρρανα για την Μεγάλη Αλβανία. Τίποτε δεν είναι τυχαίο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου 2007 με το οποίο υπογραμμίζεται πως το «εμπόλεμο» με την Αλβανία ισχύει!
    ----------------------------------

    Αφού ισχύει το "εμπόλεμο" με την Αλβανία, τότε γιατί κάποιοι φρόντισαν να γεμίσει η Ελλάδα με Αλβανούς και τα Αλβανικά ταμεία με δεκάδες δις Ευρώ από τα εμβάσματα των μεταναστών;
    Πόσο μαλακοχώρα μπορεί να είμαστε;
    Φίλοι μου ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί θα μας βαράνε προσπαθώντας ο καθένας να αρπάξει ότι μπορεί.
    Συνδέστε τα κομμάτια του παζλ και θα καταλάβετε την τελική εικόνα:

    1.Οι διακηρυγμένες από πολύ καιρό τώρα μεγαλοιδεατικές προθέσεις των Αλβανών για την Μεγάλη Αλβανία-Τσαμουριά (την υποστηρίζουν από το παρασκήνιο οι ΗΠΑ).
    2.Η προσέγγιση της Αλβανίας με την Τουρκία και η στρατιωτική συνεργασία τους (παραχώρηση λιμανιού στους Τούρκους-εκπαίδευση Αλβανών στην Τουρκία)
    3. Η αιφνίδια ακύρωση της συμφωνίας για την ΑΟΖ στο Ιόνιο από την πλευρά της Αλβανίας και η αμφισβήτηση της εδαφικής συνοριακής γραμμής.
    4. Ποικίλες ανθελληνικές δηλώσεις Αλβανών αξιωματούχων και ένταση στις σχέσεις με τον βορειοηπειρωτικό πληθυσμό.
    5. Η ανακάλυψη κατά καιρούς κρυμμένου οπλισμού στην ελληνική περιφέρεια.
    6. Η Προσέγγιση των Σκοπίων με την Τουρκία.

    Όλα αυτά προετοιμάζουν ένα εκρηκτικό κοκτέϊλ για δυνατούς πότες! Ελπίζω πως δεν θα είμαστε εμείς που θα τρεκλίζουμε!

    ΥΓ: Δεν νομίζω ότι το ελληνικό έγγραφο-αν υπάρχει-με το ερώτημα εάν «Η Ελλάδα είναι σε πόλεμο με την Αλβανία»;, είναι αφελές ή άσκοπο. Το αποκλείω!
    Είναι ίσως ένας έμμεσος τρόπος υπενθύμισης πως ανά πάσα στιγμή η σχέσεις των δύο χωρών μπορούν να αλλάξουν δραματικά, αλλαγή που θα εξαρτηθεί φυσικά από την απάντηση της Αλβανικής πλευράς.
    Γιατί, αν η Αλβανία απαντήσει πως ναι, υφίσταται το εμπόλεμο, τότε αυτόματα θα σημαίνει αμφισβήτηση συνόρων και με ό,τι αυτό ήθελε προκύψει.
    Με τους Αλβανούς θα έπρεπε να έχουμε προσέξει τα πολλά κολλητιλίκια, αλλά εμείς "αγρόν αγοράζαμε"!
    "Έλληνες αεί παίδες"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μυστήριο της καταγωγής των Αλβανών

    Ίσως η καλύτερη μελέτη που έχω διαβάσει σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mexri ki albanoi eleos....
    oloi stin europi mas ftinoun oute ellines den mporoume na poume oti eimaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΟΥΣΟ ΠΟΤΑΜΟ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΧΑΤΙΡΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ,
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΑΦΙΚΑ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΊΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ -ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ, ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΙΣΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, "ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ"

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Αλβανια δυστυχως παιζει το παιχνιδι της Τουρκιας οσον αφορα την αλα-καρτ εφαρμογη του δικαιου της θαλασσας. Αν η Ελλαδα παει αλα-καρτ στα νησια του Αιγαιου (αλλου 6 μιλια αλλου 8 και αλλου 10) τοτε θα θεσει θεμα και η Αλβανια για τα διαποντια νησια του Ιονιου το ιδιο θα κανει και η Λιβυη για την Γαυδο και η Αιγυπτος μαζι με την Τουρκια στο Καστελοριζο. Και οι τρεις περιοχες που αναφερω παραπανω εχουν αμεσο οικονομικο ενδιαφερον και ειναι τοποθεσιες κλειδια οσον αφορα την γεωπολιτικη μας θεση. Πρεπει παση θυσια να ξεφυγουμε απο τις συζητησεις περι συνδιαχειρησης και να στραφουμε αλλου. Το Ισραηλ (που δεν χωνευω) ειναι μια λυση διαφυγης.
    Οσο μας πιανει ο φανατισμος δεν βλεπουμε πισω απο την "κουρτινα" το πραγματικο γεγονος. Θελει ηπιους αλλα ταυτοχρονα εξυπνους και γρηγορους χειρισμους.
    Οι Αλβανοι γνωριζουν καλα οτι η (οποια) οικονομια τους εχει βασεις και ριζες στην Ελλαδα.
    Ευκολα λοιπον μπορεις να τους κανεις ενα "οικονομικο ματ" στην σκακερια, αφου θελουν να λαβουν μερος στο παιχνιδι.
    Ο τριτος παγκοσμιος πολεμος ειναι οικονομικος και τον ζουμε τωρα τα οπλα μας πρεπει να εχουν βαση στην γεωπολιτικη και την οικονομια.

    Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερώτηση προ το State Department.

    Αν ο Αλβανικός εθνικισμός είναι καλός, τότε γιατί ο Ελληνικός εθνικισμός βλάπτει???????????

    Ρωτάω από περιέργεια...

    AZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σε καποια ανθελληνικα σαιτ οι αλβανοι μαζι με τουσ τουρκουσ και τουσ σκοπιανουσ λενε οτι το 2013 ληγει μια εκατονταετησ συνθηκη ειρηνησ και τοτε θα επιτεθουν οργανωμενα στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΕΙ 19 Νοεμβρίου 2010 4:03 μ.μ.ΑΛΛΑ ΜΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ ΑΠΕΛΛΗ

    Το εμπόλεμο με την Αλβανία ήρθη ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ από την κυβέρνηση Α. Παπανδρέου τον Αύγουστο του 1987.

    "Αύγουστος 1987
    Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, με υπουργό εξωτερικών τον Κάρολο Παπούλια, άρει το εμπόλεμο με την Αλβανία, δηλαδή την απεμπόληση των δικαιωμάτων μας επί της Βορείου Ηπείρου, χωρίς κανένα αντάλλαγμα και χωρίς καν να το ζητήση η Αλβανία. Σε αληθινές Δημοκρατίες μόνον με δημοψήφισμα επιλύονται τόσο μεγάλα ΕΘΝΙΚΑ θέματα, αφού ενημερωθεί ο λαός πρώτα. Όλοι αυτοί οι αγώνες και θυσίες του ελληνικού λαού επί 500 χρόνια για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των δύστυχων Βορειοηπειρωτών παραγράφονται εν μία νυκτί και μάλιστα Αυγουστιάτικη, όπου ως γνωστόν, η χώρα βρίσκεται σε διάλυση στις παραλίες. Αυτό είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ."


    http://www.hellinon.net/northEpirusHistory.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλά περιστοιχιζόμαστε από εχθρούς οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Όταν θα νοιώσουν ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε θα μας χτυπήσουν με όσες δυνάμεις έχουν με μπροστάρη την Τουρκία. Αλβανία και Σκόπια από κοντά. Είμαι 34 ετών και βλέποντας τις πολιτικές των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή του νεώτερου, μόνο η εθνική προδοσία μου έρχεται στο νου. Ο "κύβος ερρίφθη" και η πλειοψηφία από μας (τους Έλληνες στην καταγωγή πολίτες του Ελλαδιστάν) δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έρχεται... Δυστυχώς είμαι πολύ απαισιόδοξος για το μέλλον της Πατρίδας μου.
    Θα πολεμήσουμε άραγε όταν φτάσει η στιγμή, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, όπως έχει άλλωστε ξαναγίνει και στο παρελθόν, ή θα μας αποτελειώσουν;
    g ΓΙΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ Η ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. To 1913 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την συνθήκη ειρήνης μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους, όπου οι τούρκοι πήραν τον π@ύλ@ και οι κωλοαλβανοί (που δεν πολέμησαν) έγιναν κράτος από τα νταβατζιλίκια της Ιταλίας και Αυστροουγγαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η υπαρξη ασιατικων μορφωματων τυπου τουρκιας και Αλβανιας στην Ευρωπαικη Γη απο μονο του αποτελει ιστορικη αναπηρια.Οι φυσικη τους θεση ειναι στην ασιατικη ενδοχωρα καταλαμβανοντας τον ελαχιστο δυνατο γεωγραφικο χωρο και φυσικα μακρια απο πλουτοπαραγωγικα εδαφη πηγων που θα ηταν ζωτικης σημασιας για τα συμφεροντα ενος μεγαλου Ευρωπαικου εθνους στο οποιο και θα επρεπε να ανηκουν.
    Ολα τα υπολοιπα αποτελουν στρεβλωση του φυσικου νομου.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, "ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ, ΤΙ ΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ".ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΪΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάθανε πώς Γα@$#^*%$&%*%**%*%*στε πλακώσανε και οι Γύφτοι....
    Τι να πεί κανείς τώρα????
    Εχω και δυό Αλβανούς στην δουλειά μου...καλά παιδιά...
    Αναγκαστικά θα τους τρέξω αύριο..
    Για κανα δυο μέρες το πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς να εφαρμόσεις "μέτρα σοβαρού κράτους"; Πρέπει να είσαι κράτος πρώτα. Και η τρύπια "Δημοκρατία του Κολωνακίου" απλώς αναζητά επιβήτορες. Ό,τι νά ΄ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού ο Σαββιδης κάνει εκπομπή για την γεννοκτονία των τσάμηδων την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου γιατί να μην διεκδικούν τις εστίες τους ;

    Χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @19 Νοεμβρίου 2010 9:44 μ.μ ασιατες οι Αλβανοι και οι Τουρκοι;Απο που και ως που;Οι Τουρκοι της Τουρκιας μονον κατ'ονομα ειναι Τουρκοι(Τουρανιδες)διοτι στην πραγματικοτητα προκειται για τους εξισλαμισμενους λαους της Μικρας Ασιας.Δεν χρειαζεται να απαριθμησουμε τα "μιλετια" απο τα οποια αποτελειται το Κεμαλικο δημιουργημα διοτι λιγο εως πολυ ειναι γνωστα.Αλλα και οι Αλβανοι ασιατες;Αν ειναι ετσι, τοτε ο Ιων Δραγουμης και ο Θεοδωρος Κολοκοτρωνης ηταν για δεσιμο που τολμησαν να προτεινουν την δημιουργια Ελληνο-Αλβανικου κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εξαιρετικά !!!! Οι σίπταροι μας προσφέρουν αυτό που εμείς δεν τολμούσαμε τόσο καιρό. Επαναδιαπραγμάτευση !!! Δημοψήφισμα και η Βόρειος Ηπειρος ενσωματώνεται στην Ελλάδα. Εχει κανείς αντίρρηση ;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ 10:45,

    ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. (ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ).

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΙΑΙΑ.
    ΟΧΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ Κ.Κ.Ε

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
    ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.
    ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΑΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ, ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ, Ή ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΝΑ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΣΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν οι Αλβανοι θελουν να μας δηιουργησουν προβληματα ας γνωριζουν οτι και εμεις αν το θελουμε θα γινουμε "Κακοι"! Προς διαχειρηστες: κατεβαστε αυτο τον χαρτη! Βλεπω την πολυαγαπημενη μου Κερκυρα και την Ηπειρο αλβανικες και με πιανει "κατι"!θελετε να γινω "μαινομενος Ρολανδος"?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.