8/12/10

Μπακογιάννη υπέρ της ένταξης της Τουρκίας

Υπέρ της πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, εφόσον αυτή συμμορφωθεί πλήρως με τα απαραίτητα κριτήρια, τάχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.«Θα ήταν κεφαλαιώδες λάθος τη δεδομένη χρονική στιγμή να αφεθεί η Τουρκία στην υπερίσχυση ηγεμονικών τάσεων και να απομακρυνθεί από την Ευρώπη», είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε ομιλία της στο Ινστιτούτο Bab-Ι-Ali στην Κωνσταντινούπολη.


Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι η συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά κριτήρια θα ωφελήσει τον τουρκικό λαό. «Οι πολίτες θα απολαμβάνουν την ειρήνη και τη σταθερότητα, όταν εφαρμοστεί η πολιτική μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες του φίλου μου υπουργού Νταβούτογλου», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε το Κυπριακό «καίριο σημείο για να κλείσουν τα θέματα που χωρίζουν Ελλάδα και Τουρκία» και τόνισε ότι «μια τελική και δίκαιη λύση για το Νησί, που θα ικανοποιήσει και τις δύο κοινότητες, θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για λύση όλων των προβλημάτων που απομένουν».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

11 σχόλια:

  1. Τυχαία επισκέπτεται την Τουρκία ;
    Δεν νομίζω .
    Φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετοί σπόνσορες για το νέο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τόσα στόματα πρέπει να ταΐσει πίσω στο Ελλαδιστάν...

    μόνη της πήγε στην Τουρκία; ο Μαυρίκης και οι υπόλοιποι;

    θα την περιμένουν στο Can-Can; καλά, τώρα που είναι και η Χαρά Βέρρα μαζί του, θα πρέπει να γίνεται χαμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς έλληνας δεν συμπαθεί τους Τούρκους στο γενικό πληθυσμό. Πώς γίνεται όλοι οι ηγέτες μας να τρέφουν τόσο εγκάρδια αισθήματα για τους γείτονες αυτούς ; Εξήγηση ; Δεν είναι Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρ. Μπακογιάννη εκτελεί διατεταγμένες υπηρεσίες υπέρ Τουρκίας. Αντιλαμβάνεται την αναρήχησή και τον ρόλο της στην εξουσία μέσα απο την εξηπηρέτιση νατοϊκών , αμερικανικών συμφερόντων και σε αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κυρ. Παπανδρέου. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δώσει την αρμόζουσα απάντηση σε όλους τους οσφυοκάμπτες Έλληνες πολιτικούς πού ως μόνη τους προτεραιότητα έχουν βάλει την εξηπηρέτιση ξένων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...η 'Δημοκρατία' παντως παίζει ανώτερο θέμα, με τη Ντορα στη τουρκία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός ΛαΟΣ και ΚΚΕ, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, ποιο άλλο κόμμα πήρε ποτέ θέση ΚΑΤΑ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ; Πέστε μου ένα, μόνον ΕΝΑ.

    Ο ελληνικός λαός, όμως, άλλα βούλεται, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις που έγιναν κατά καιρούς, ή ακόμη και αυτές οι πρόχειρες από το διαδίκτυο.

    Αφού έχουμε δημοκρατία (δήμος κρατεί), πώς είναι δυνατόν οι κυβερνώντες να έχουν άλλη γνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστος Βούλγαρης

    Τα νούμερα που φαντάζομαι ότι λαμβάνει ώς ''χορηγείες'' δεν νομίζω ότι μπορείς να τα αποκαλέσεις μισθό,την υποτιμάς.

    Είμαι περίεργος να δώ πότε θα βάλει τη σημαία των ΗΠΑ στο σακάκι της και τη σημαία του ''κινήματος'' της.

    Λέτε να την έχει σε τατουάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Τα νούμερα που φαντάζομαι ότι λαμβάνει ώς ''χορηγείες'' δεν νομίζω ότι μπορείς να τα αποκαλέσεις μισθό,την υποτιμάς."
    Συγνωμμη αλλα μιλαμε για μια πολυεξοδη γυναικα η οποια ανηκει σε μια ευαριθμη και επισης πολυεξοδη οικογενια! Αρα να`μην παρει και αυτη το κατι τις της "τα εξοδα παραστασεως" της Για πενταροδεκαρες κανει οτι κανει νομιζετε; αρα για το δικο της επιπεδο τα "δωρακια" ειναι "μισθος" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o 'ιπποπόταμος' αυτήν έπρεπε να ξαποστείλει και όχι τον άντρα της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κ. Μπακογιάννη δεν είπε κάτι διαφορετικό απ' αυτά που λένε όλες οι πολιτικές παρατάξεις από Σημίτη και μετά, πλην ΛαΟΣ και ΚΚΕ.


    Συμφωνώ απολύτως με τον/την 8 Δεκεμβρίου 2010 7:02 μ.μ.


    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.