19/5/11

Τούρκοι προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι!Τους εμπόδισαν στρατιώτες.

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων σχετικά με το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι. Τώρα υποψήφιοι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας προσπάθησαν να αποβιβαστούν στο Αγαθονήσι, ευτυχώς τους εμπόδισαν οι Έλληνες φαντάροι.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζειμπέκ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ισχυριστεί οτι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι στην πραγματικότητα ανήκουν στην Τουρκία και οτι το 2004 τα νησιά αυτά καταλήφθηκαν παράνομα απο την Ελλάδα!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet o υποψήφιος βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Ουμίτ ΓΙαλίμ και ο τομεάρχης της περιοχής Αιδινίου του Κόμματος Γκιουναϊ Τικκίν επιβιβάστηκαν σε ενα σκάφος για να κατευθυνθού προς τα δυο αυτά νησιά. Τραγική ειρωνία, το σκάφος είχε την ονομασία "Ποσειδών"!




Η τουρκική εφημερίδα γράφει στο ρεπορτάζ οτι " οι δυο άνδρες ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο Bulamac ( Φαρμακονήσι) που απέχει απο την Τουρκία 5.9 μίλια και στο Αγαθονήσι (Eşşek adası)που απέχει 9 μίλια".

Η βάρκα των Τούρκων κατευθύνθηκε στο Αγαθονήσι. Πλησίασε στο νησί σε απόσταση 5 μέτρων. Οι ίδιοι θέλησαν να αποβιβαστούν ελέυθερα καθώς το νησί το θεωρούν ΄και οι Ελληνες φαντάροι απο το φυλάκιο ζήτησαν απο τους τούρκους να απομακρυνθούν. Σύμφωνα με τοπ ρεπορτάζ των Τούρκων δημοσιογράφων οι Έλληνες στρατιώτες ζήτησαν με ευγενικό τρόπο απο τους τούρκους να απομακρυνθούν και αν θέλουν να επισκεφθούν το Αγαθονήσι θα πρέπει να πάνε στη Σάμο για να περάσουν απο τον έλεγχο διαβατηρίου και να έρθουν μετα στο νησί.Οι τούρκοι πολιτικοί απομακρύθηκαν και επέσρεψαν στην Τουρκία.

Το γεγονός δείχνει οτι κάποιοι κύκλοι στην Τουρκία προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα παρόμοιο με τα Ιμια. Το θετικό γεγονός είναι οτι και στην Τουρκία και στην Ελλάδα επικρατεί ψυχραιμία στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Αλλά μέχρι πότε.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

http://www.onalert.gr

7 σχόλια:

  1. Εἶδες 5 φαντάροι τὶ κάνουν.
    Τὴν ἄλλη τὴν φορὰ ἀπὸ τὸ Ἀγαθονήσι δὲν εἶχε πολυβολήσει ἕνας ἀξιωματικός μας ἕνα τουρκικὸ ὑποβρύχιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε 'σεις Τούρκοι πολιτευτάδες, άμα δεν έχει "προκαθορισμένη ουρά" αυτή η βόλτα σας δεν σάς βλέπω να βγαίνετε βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ελληνοτουρκική φιλία τού Γιωργάκη αποδίδει!!!!! Η τρομερή διπλωματία των δύο κομμάτων σκίζει!!!! Διεκδικούν τώρα καί κατοικημένα νησιά οι Τουρκαλάδες.

    Α ρε δέν τούς γάζωναν τούς κωλότουρκους τά φανταράκια μας. Κλάμα πού θά έκανε ο Μπουτάρης καί ο Τρεμόπουλος πού είναι οι καλύτεροι οπαδοί τού τουρκικού εθνικισμού. Πώς κατάφερε ο τουρκικός εθνικισμός νά έχει οπαδούς τούς αριστερούς τής Ελλάδος είναι άξιο απορίας. Αυτό γίνεται από τήν εποχή τού Κεμάλ πού τόν στήριζαν οι Έλληνες κομμουνιστές μέχρι τήν εποχή τού Νταβούτογλου πού τόν στηρίζουν οι λογιών λογιών τσίπρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω βλεπω στο βιντεακι οτι ο τουρκος παταει χωμα ελληνικο ανεμποδιστα κατεβενοντας απο το βαρκακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για το Νόμπελ ειρήνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνάτε ορε. Παιχνιδάκια για τα πετρέλαια είναι αυτά. Η εθνική προδοσία πλέον δεν γίνεται από Εφιάλτες αλλά από τους πολιτικούς.
    Με το μνημόνιο θα τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί. Κι αν αντιδράσουν θα στείλουν τα μεμέτια να κάνουν κανένα θερμό επεισόδιο να μην βγαίνουμε έξω και κυνηγάμε τα λαμόγια που μας κυβερνάνε.
    Θυμηθείτε επί Σημίτη και το χρηματηστήριο πάρε μια μερίδα Ίμια.
    Δέστε τις "επαναστάσεις" που στήσανε στη Μεσόγειο. Αφο΄'υ είναι τίγκα σε πετρέλαιο. Απλά σε μας δεν μπορούν να κάνουν επανάσταση.
    Τελείωσε η εποχή των δικτακτοριών. Τώρα χρησιμοποιούν ακόμα και τους αριστερούς, άθελά τους ίσως, τους πληρώνουνε δεν ξέρω. Και ελέγχουν τις νέες κυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυπνάτε ορέ. Για τα πετρέλαια γίνονται όλα. Και πάντα ένα θερμό επεισόδιο είναι ότι πρέπει για αποπροσανατολισμό κοινής γνώμης. Θυμηθείτε απί Σημίτη. Πάρε μια μερίδα Ίμια για το χρηματιστήριο.
    Δες τι "επαναστάσεις" στήσανε για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Τώρα πια μέχρι και τους αριστερούς χρησιμοποιούνε. Άθελά τους, τους πληρώνουνε δεν ξέρω. Πάνε οι εποχές των δικτακτοριών. Τώρα στήνουν επαναστάσεις και ελέγχουν τις νέες κυβερνήσεις. Βέβαια για τους πιο "πολιτισμένους" βάζουν μνημόνια για να τα βάλουν στο χέρι. Τον είδατε το Γιωργάκη με τα ομόλογα σχετικά με τη χρεοκοπία της ψωροκώσταινας. Και να 'σαστε βέβαιοι οτι δεν είναι μόνο ο Γιωργάκης. Κιο Αντώνης αλλαγή στο στίβο όταν θα φθείρεται ο ένας θα μπαίνει αλλαγή ο άλλος. Αναπληρωματικός. Ίδιες αδερφότητες ρε όταν σπούδαζαν στο Αμέρικα.
    Οι αριστεροί που είναι. Η χαρά τους έπρεπε να είναι. Προδότες έπρεπε να τους ανεβάζουν πράκτορες να τους κατεβάζουν. Έπρεπε να μην τολμάς να στρίψεις τη γωνία και να σου κολάγανε το Ριζοσπάστη στη μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.