8/7/11

Δώρο στους Τούρκους η εγκατάλειψη του φράχτη

Εν χορδαίς και τυμπάνοις είχε ανακοινωθεί η κατασκευή φράχτη στον Έβρο, για αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα. Αναγγέλθηκε πέρσι, και ο σχεδιασμός ήταν να παραδοθεί τον Απρίλιο. Τότε ο υπουργός ανακοίνωσε εκ νέου ότι ετοιμάζεται η μελέτη (καθαρά ελληνικοί ρυθμοί προόδου εργασιών) και στις 18 Μαΐου ο κ. Παπουτσής μας έδειξε την μακέτα.


Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, φαίνεται ότι απορρίπτει το σχέδιο, διότι… «δεν μας ρώτησαν», είπε. Πέρασαν μήνες από τότε που ανακοινώθηκε, στο υπουργείο όχι μόνον δεν γνωρίζουν τι γίνεται στα άλλα υπουργεία, αλλά ούτε εφημερίδες δεν διαβάζουν.

Θα ήμαστε καχύποπτοι αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα ακόμη δωράκι στα «καρντάσια» μας, που είχαν ξεσηκώσει τότε τον κόσμο, αρνούμενοι να δεχθούν την ύπαρξη φράχτη; Ήμασταν άλλωστε επιφυλακτικοί με τον νέο ΥΠΕΞ, αφενός λόγω του ότι είναι της αυτής ιδιοσυγκρασίας του πρωθυπουργού και αφετέρου διότι, λόγω αποκλεισμού των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών από την κυβερνητική Επιτροπή, είχαμε διαβλέψει τη δημιουργία «στεγανών».

Ο Παπουτσής, τρέχει να τους πείσει να αλλάξουν γνώμη. Ίσως όμως δεν γνωρίζει σε ποιον να απευθυνθεί.http://voria.gr/

3 σχόλια:

  1. Να ρωτησουμε και την αποψη της πρεσβειας για το τι αποψη εχει για το θεμα ,οπως και για τους κολλητους της τους λαθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη αγαπητοί μου φίλοι,
    έχετε την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι αυτό το συνοθύλλευμα, το οποίο φορτωθήκαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ στα κεφάλια μας, μετά τις εκλογές του 2009, κατόπιν βεβαίως και τις ΗΛΙΘΙΑΣ ΨΗΦΟΥ της πλειοψηφίας των ΕΛΛΗΝΩΝ (συμπεριλαμβανομένου και εμού ο οποίος δεν τους ψήφισε, αλλά εν μέρει τους πίστεψε σε κάποια σημεία) και αυτοαποκαλείται κυβέρνηση, είναι ΙΚΑΝΗ να αντιτάξει οποιουδήποτε είδους ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ή άλλου είδους πολιτική;
    Οι άνθρωποι και ιδιαιτέρως ο "περί ου ο λόγος" έχουν περίτρανα αποδείξει, ότι είναι ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ έως μηδαμινών δυνατοτήτων και περιορίζονται στην διεκπεραίωση ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ, στην διοργάνωση καμιάς συγκέντρωσης «λαοθάλασσας» όπου ο «μάγκας» ηγέτης παρουσιάζει τη γκόμενα και τα στήφη αλλαλάζουν από ευδαιμονισμό και άλλα τέτοια ευτράπελα…..ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ τίποτα (όπως και οι άλλοι δηλαδή για να μην παρεξηγούμαστε) ……
    Σε αυτόν τον τομέα όμως ΝΑΙ…..ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ….ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
    Επειδή δηλαδή είπανε ότι θα φτιάξουνε φράχτη το πιστέψατε κιόλας; Άστε ρε παιδιά. Αυτά τα πράγματα είναι για κράτη που διοικούνται από ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, όχι από παρεούλες που κατακτούν την εξουσία με συνθήματα όπως το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Πάρτε το απόφαση λοιπόν. ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ μέχρι να τελειώσει η …θητεία τους και μετά βλέπουμε….
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΡΘΙΟ και αν είμαστε ΤΥΧΕΡΟΙ και βρεθεί κάποιος να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ, έχει καλώς……
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, τι να κάνουμε ΧΑΣΑΜΕ.
    Αγαπητοί λοιπόν διαχειριστές του ιστολογίου, αν θέλετε ακούστε την πρότασή μου και μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε τέτοιες αναρτήσεις….ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ…..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…..μη ζητάμε τώρα από ένα ΤΥΦΛΟ να διακριθεί στην σκοποβολή…..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ nsc

    Ναι, βέβαια, σωστά τα λες. Κι εγώ αναπολώ τις ευκλεείς ημέρες των «άλλων», που είχαν εκείνον τον ψαρομάλλη, τον Παυλόπουλο, που δεν είχε αφήσει λαθρομετανάστη σε χλωρό κλαδί. Εκείνον που μας είχε υποσχεθεί ότι σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν λαθρομετανάστες, διότι απλούστατα σκόπευε ... να τους νομιμοποιήσει όλους(!!!) Εκείνον, τον ίδιο, που από τηλεοράσεως ευχαριστούσε τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα «για μια καλύτερη κοινωνία» (!!!) Αυτό τον ίδιο που έκανε τις μαζικότερες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών (500.000 + 200.000 !!!).

    Τι να πει κανείς; Δεν είμαστε λαός σόφρων και τους καταψηφίσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.