8/7/11

Π. Μπεγλίτης: Στρατηγική επιλογή η εμβάθυνση των σχέσεων με το Ισραήλ

Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο υπουργός Αμυνας, Π. Μπεγλίτης, την ανάπτυξη και εμβάθυνση των σχέσεων της χώρας μας με το Ισραήλ.Κατά την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ο κ. Μπεγλίτης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπογράψει Μνημόνιο Κατανόησης για την ανάπτυξη των στρατιωτικών, στρατηγικών, αμυντικών, τεχνολογικών και βιομηχανικών σχέσεων με τον Ισραηλινό ομόλογό του.


Επίσης, σύντομα θα υπογραφεί και η σχετική διακρατική συμφωνία αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας, κυρίως στον τομέα της συνεργασίας των αμυντικών βιομηχανιών και αμυντικών εξοπλισμών.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι η περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με το Ισραήλ δεν θα επηρεάσει στο παραμικρό την ανάπτυξη και εμβάθυνση των ιστορικών σχέσεων με τον αραβικό κόσμο, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων της Ελλάδας με την Τουρκία.
NAFTEMPORIKI.GR

2 σχόλια:

  1. κε Μπεγλιτη, καλά ολα αυτά, αλλά με 2 εκατομμυρια ανεξελεγκτους μουσουλμανους εντός της χωρας, μπορειτε να μας πειτε τι σκεπτεσθε???? Πως θα τους ελεγξετε??? το ισραηλ ειναι σοβαρό κρατος και χρησιμοποιει τη βια χωρίς δευτερη σκεψη, ενω εσεις πρεπει να παιρνετε την αδεια του State Dept και των ΜΚΟ....

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καλός ο υπουργός μας, πόσο μας φροντίζει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.