5/11/11

Ο κόσμος περιμένει "καλές ειδήσεις", όχι "εξωτικότητες και λαϊκισμό" από την Ελλάδα, λέει ο Ντ.Μεντβιέντεφ

Ο κόσμος περιμένει "καλές ειδήσεις από την Ελλάδα και όχι ειδήσεις εξωτικές ή λαϊκιστικές", δήλωσε σήμερα στις Κάννες ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.Ο Μεντβέντεφ αναφερόταν στην αβεβαιότητα στην οποία έχει βυθιστεί το μέλλον της ευρωζώνης μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για το ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της χώρας. "Όλος ο κόσμος περιμένει ασφαλώς καλές ειδήσεις από την Ελλάδα, καλές και όχι ειδήσεις εξωτικές και λαϊκιστικές", δήλωσε ο Μεντβέντεφ σε ομιλία του ενώπιον επιχειρηματιών από χώρες της Ομάδας των Είκοσι (G20).

"Ελπίζω ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε πάρα πολύ", συνέχισε. Ο ρώσος πρόεδρος δήλωσε εξάλλου πως οι Ευρωπαίοι δεν προχωρούν αρκετά γρήγορα στα μέτρα για την καταπολέμηση της κρίσης του χρέους και των δημοσιονομικών ελλειμμάτων τους. "Δεν θα ήθελα να πληγώσω κανέναν, όμως οι ενέργειες των εταίρων μας θα έπρεπε να είναι πολύ πιο δυναμικές και πολύ πιο σθεναρές για να αποκαταστήσουν την τάξη", δήλωσε, "αλλιώς θα είμαστε για καιρό ακόμη όμηροι αυτών των προβλημάτων".Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε εξάλλου πως η Ρωσία θα συμμετείχε "σε προγράμματα χρηματοπιστωτικής βοήθειας προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον μέσω του ΔΝΤ".

8 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΕΔΙΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑΝΚΣ ΑΝΤΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΟΖ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ, Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ΄.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΑΠ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν βγάζουν υποψηφίους όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα (για πρωθυπουργό και υπουργούς), να μπουν όλοι σε ένα ΚΟΙΝΟ ψηφοδέλτιο και να γίνουν κανονικές εκλογές όπου θα μπορούμε να ψηφίσουμε πρωθυπουργό πχ από ΝΔ, υπουργό οικονομικών από ΣΥΡΙΖΑ, υπουργό παιδείας από ΚΚΕ κλπ κλπ.
    Έτσι θα βγει μια κυβέρνηση συνεργασίας με πραγματική ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. Και αν κάποιος αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σ'αυτό το πλαίσιο, με εντολή του προέδρου της δημοκρατίας και έγκριση της Βουλής θα απομακρύνεται και θα αντικαθίσταται από τον επιλαχόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, μιλάμε οι Ρώσσοι έχουν πάρει τελείως ανάποδες με τον ΓΑΠ. Ξέρουν καλά ότι είναι αμερικανικό πιόνι, τούς έκανε και τη στραβή με το Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και σε κάθε ευκαιρία τον βγάζουν στη σέντρα... Υπάρχει όμως και μια τεράστια διαφορά σε σχέση με τούς άλλους Ευρωπαίους. Μπορεί να σέρνουν τα εξ αμάξης στον ΓΑΠ, αλλά δεν έχουν πει κουβέντα εναντίον τής Ελλάδας και τών Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε..."Μπορεί να σέρνουν τα εξ αμάξης στον ΓΑΠ, αλλά δεν έχουν πει κουβέντα εναντίον τής Ελλάδας και τών Ελλήνων."

    ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; ΜΑΣ ΞΕΧΕΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ" ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;; ΕΛΕΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε george, το ίδιο λέμε, μη με τρελλαίνεις. Αφού το υποκείμενο σε όλες τις προτάσεις τού σχολίου μου είναι οι Ρώσσοι. Γιατί το διάβασες ανάποδα εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΓΚΟΥΙΝΕ

    Έχουν σχέδια για την Ελλάδα,ειδικά τώρα που όλα δείχνουν ότι οι Αμερικανόδουλοι μετράνε μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστο, ναι είναι εύλογο αυτό που λες. Δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος ότι οι Αμερικανόδουλοι μετράνε μέρες. Ίσως μετράει το ΠΑΣΟΚ μέρες, αλλά οι αμερικανόδουλοι δεν είναι μόνο μέσα στο ΠΑΣΟΚ :>(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.