9/11/11

LE PARISIEN: Σαρκοζί προς Ομπάμα: «Τρελός» και «καταθλιπτικός» ο Παπανδρέου

"Τρελό" και "καταθλιπτικό" φέρεται να χαρακτηρίζει ο Νικολά Σαρκοζί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, σε προσωπική συζήτησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του G-20 στις Κάννες, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.Σαρκοζί προς Ομπάμα: «Τρελός» και «καταθλιπτικός» ο Παπανδρέου
Σύμφωνα πάντα με την Le Parisien, οι δύο ηγέτες θεωρούν ότι ο Παπανδρέου διέπραξε ένα τεράστιο λάθος με την ανακοίνωσή του για δημοψήφισμα σχετικά με την νέα δανειακή σύμβαση προτού παραιτηθεί.
Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν από την κοινή συνέντευξη Τύπου την περασμένη Πέμπτη στη Σύνοδο των Καννών.
Με την καλή κουβέντα στο στόμα ήταν οι δύο πρόεδροι και για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, με τον Σαρκοζί να δηλώνει ότι είναι ψεύτης και τον Ομπάμα να απαντά ότι "Εσύ τον έχεις βαρεθεί, αλλά εγώ έχω να κάνω μαζί του σε καθημερινή βάση".

6 σχόλια:

  1. Οι ξένοι τα αντιλήφθηκαν. Μόνο οι αυτόχθονες δεν κατάλαβαν ότι η θέση του ανθέλληνα που ενθάρρυνε την καλλιέργεια χασίς στα μπαλκόνια, που κατήργησε την λέξη "εθνικό" από τα υπουργεία, που ελληνοποίησε τους μουσουλμάνους επήλυδες με το εθνοκτόνο νομοσχέδιο, που υπέγραψε το Δουβλίνο ΙΙ και που αγωνίζεται για μία πολυπολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα είναι στο φρενοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι ημεδαποί τον αντιλήφθηκαν, όμως τι να κάνεις που τέτοιοι (τούς) χρειάζονται στην Ελλάδα. Όμως όλα έχουν κάποιο όριο. Είπαμε, χαζούς να βάζουμε στην εξουσία αλλά όχι και ντιπ μ@λ@κες. Θέλω, είπε το παιντί, να σπάω ταμπού. Κανένα πρόβλημα. Πήγαινε σπίτι σου και σπάσε όσα και ό,τι θέλεις. Στου κασίδη το κεφάλι δεν μαθαίνουν μπαρμπερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Σαρκό τηλεφωνιέται με ... ψυχοπαθείς; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ερώτηση: Αν ο Παπανδρέου είναι τρελός, όπως λέει ο Σορκοζύ, έχουν ισχύ οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για την χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
    Υπάρχει και μια φιλοσοφία που λέει!
    "Αν κάποιον δε μπορείς να το πείσεις (να του επιβάλεις την άποψή σου) κοίταξε να τον μπερδέψεις"
    Το θέμα είναι ποιοι έχουν την πρωτοβουλία να μπερδεύουν ποιους? οι ιδιώτες τραπεζίτες μπερδεύουν τους πολιτικούς Ή οι πολιτικοί μπερδεύουν τους ιδιώτες τραπεζίτες.

    Γεγονός είναι ότι για πρώτη φορά στη Παγκόσμια Ιστορία, από οικονομολογικής πλευράς, ΤΟΣΟΙ πολιτικοί ηγέτες, με τη συνδρομής της Πολωνικής προεδρίας στην Ε.Ε. συμφώνησαν ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ εφαρμογή της Σουηδικής στάσης τη δεκαετία του 90΄ απέναντι στους τραπεζίτες που χρίζουν ανάγκης ενίσχυσης της ρευστότητας τους.

    Το οποίο σημαίνει το ΕΞΗΣ!!

    Σε περίπτωση ενίσχυσης των, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ανταποδώσουν στο κράτος ΑΝΤΙΤΙΜΕΣ ΑΞΙΕΣ εκ του χαρτοφυλακίου των.

    ΑΥΤΟ και μόνον είναι μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των υγειών πολιτικών δυνάμεων κατά τις ασυδοσίας του κεφαλαίου των ιδιωτών τραπεζιτών, έχοντας δε υπ΄ όψι ΟΤΙ η
    Τράπεζα της Ελλάδας είναι ιδιωτική
    οι δε μέτοχοί της
    έχουν υποθήκη τη Λευτεριά της Ελλάδας πάνω στην οποία κτίστηκε το Ισραήλ, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τον ΕΡΩΤΑ των ιδιοκτητών του Ισραήλ για την ΑΟΖ του Αιγαίου και της Μεσογείου, ΔΙΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ για να βγουν σε κοινή θέα
    τα στριγκιά των ακάλυπτων επιταγών των ιδιωτών τραπεζιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.