5/2/12

Bρε τι ξετρυπώνει ο ΒΗΜΑτοδότης!

Κι όμως, κάνουν σεξ στη Νέα Δημοκρατία. Στέλεχος του κόμματος που ζήλεψε τη δόξα του εθισμένου στο σεξ Μάικλ Φασμπέντερ στην ταινία «Shame» «συνελήφθη» προ ημερών στα υπερσύγχρονα γραφεία της Συγγρού να βρίσκεται σε προχωρημένη στάση γιόγκα με νεαρά εργαζομένη.
Δεν πρόκειται για βουλευτή, αλλά για έναν εκ των ανθρώπων που εργάζονται για την επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία. Το στέλεχος της Δεξιάς προσέγγισε την εκπρόσωπο της εργατικής τάξης διότι διέκρινε ταλέντα της που παραμένουν ανεκμετάλλευτα και θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την έξοδο του τόπου από την κρίση. Μετά τη γνωριμία του μαζί της έσπευσε να τη συναντήσει νωρίς το πρωί, ορμώμενος και από ορμονικά φαινόμενα που τα ξημερώματα διαταράσσουν τον ύπνο των ανδρών. Ηταν τέτοιο το πάθος ανάμεσα στο ρομαντικό ζεύγος - συμβολικό της επανένωσης του κόμματος με τα λαϊκά στρώματα... - που δεν διέκριναν την ύπαρξη ετέρας υπαλλήλου η οποία άκουσε τους θορύβους και έσπευσε να διαπιστώσει τι συμβαίνει. 
Πληροφοριοδότης μου με ενημερώνει ότι έγινε προσπάθεια να υψωθεί «τείχος σιωπής» και να μη μάθει για την υπόθεση ο κ. Αντ. Σαμαράς, αλλά τελικώς τα νέα έφθασαν στο προεδρικό γραφείο και ο πρόεδρος θύμωσε πολύ. Σε κάθε περίπτωση όμως το περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού ουδείς αμφισβήτησε ότι υπήρξε συναίνεση μεταξύ των δύο ενηλίκων. Και δεν είναι το μόνο περιστατικό...

8 σχόλια:

  1. Και ποια θέση μπορεί να έχει αυτή η είδηση σε ένα ενημερωτικό Ιστολόγιο με Βαρύτητα σε Θέματα Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θύμωσε ο πρόεδρος και με το δίκιο του. Να τον έχει να τον ταΐζει κι αυτός να μην του πει "περάστε, κ. πρόεδρε, να πάρετε κι εσείς ένα μεζεδάκι";

    Πού είναι το ομαδικό πνεύμα; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >.... Μετά τη γνωριμία του μαζί της έσπευσε να τη συναντήσει νωρίς το πρωί, ορμώμενος ....
    ..Ηταν τέτοιο το πάθος - που δεν διέκριναν την ύπαρξη ετέρας υπαλλήλου η οποία άκουσε τους θορύβους και έσπευσε να διαπιστώσει τι συμβαίνει. ...<
    Πολλες λεπτομερειες αραδιαζεις,μηπως ησουνα εκει και απο το στησιμο στην αναμονη ακροασης το ερριξες στο πρακτοριστικο?
    >και ο πρόεδρος θύμωσε πολύ...<
    Και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι
    >το περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού ουδείς αμφισβήτησε ότι υπήρξε συναίνεση <
    Εμας δεν μας πεφτει ο λογος αφου υπηρξε....συναινεση.
    Δεν εχω διαβασει χειροτερο κουτσομπολιο μεχρι τωρα,αλλα ξερω οτι ειναι σκοπιμο. Ακομα και με κλωτσιες να ριξουμε ενα χαμογελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -1-

    Το λάιφστάιλ θρηνεί στο Μεταγωγών
    http://vlemma.files.wordpress.com/2012/02/samaras_gavalas_kostopoulos_merlos_psinakis.jpg?w=490&h=296
    4 Φεβρουαρίου 2012 in des idées reçues, πτώχευση, πολιτική, Ελλάδα, βίοι, δημόσιος χώρος, εμμονές | idées fixes, media | Tags: Gavalas, glossy magazines, παράγκα, σκυλοπόπ, τηλεπερσόνες, Γ. Α. Παπανδρέου, Κλικ, Μεταγωγών, Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ, Σημίτης, Χρηματιστήριο, γλάστρες, κλεπτοκρατία, λάιφστάιλ, lifestyle, media, Nitro, party animal


    Aλλος με χειροπέδες προφυλακισμένος για χρέη προς το Δημόσιο, άλλος πουλάει το σπίτι του για να μην πάει φυλακή, άλλος λουφάζει και περιμένει τη σειρά του. Το λάιφστάιλ πέθανε, λένε. Δεν πέθανε τώρα, διορθώνω. Εχει πεθάνει από καιρό, τώρα εξαπολύθηκε η δυσωδία των πτωμάτων του.

    Η εγχώρια βιοτεχνία του λαϊφστάιλ, εκδότες, μοντελίστ, δημοσιογράφοι, μοντέλες, γλάστρες, τηλεπερσόνες, πάρτι άνιμαλ, ντίλερ, κοθώνια, θύματα, γεννήθηκε στη δεκαετία του ’80 και άνθησε όσο κυκλοφορούσε ορμητική η δίψα της ανόδου, ο θαυμασμός για την αρπαχτή, και άφθονο μαύρο χρήμα. Εξέπνευσε όταν μαράθηκαν όλα αυτά. Παρήγαγε αέρα. Ηταν μια φούσκα, Η φούσκα, που μέσα της όμως περιείχε τον τοξικό αέρα του θράσους, του κυνισμού, την υπόσχεση της επιτυχίας, κι εντέλει τον αέρα της ματαίωσης και της διάψευσης.

    Εξέφρασε το ήθος του μαύρου χρήματος, του χρήματος της αρπαχτής και του χρηματιστηρίου, δηλαδή τα χρυσά χρόνια του πρώτου ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα χρόνια του εκσυγχρονισμού και της ολυμπιακής ευφορίας. Εντουτοις η αναμφίλεκτη επιρροή του εφαρμοζόταν ενδοφλέβια στα λαϊκά πλήθη, στους πελάτες: σε αυτά το Κλικ και οι επίγονοι έκαναν ενέσεις μαγκιάς και σεξισμού. Τα λαϊκά παιδιά από τις δυτικές συνοικίες και τη διψαλέα επαρχία ρουφούσαν συνταγές ανόδου διατυπωμένες σε καλιαρντο-ποπ, τα λαϊκά παιδιά κατανάλωναν τα εγχειρίδια της καλής κατανάλωσης και πείθονταν ότι δεν ζούσαν στο Μπουρνάζι αλλά στη Σάντα Μόνικα ή στο Μανχάταν. Κι αυτά τα διαβουκολευμένα πλήθη προσγειώνονταν άτσαλα από τον κόσμο του Κλικ στον κόσμο του σκληρού μεροκάματου, κι από κει στον κόσμο της πικρής χρεοκοπίας.

    Τώρα όλοι μυρίζουν τη δυσωδία των πτωμάτων. Στην 25ετία της τροχιάς τους όμως πολύ λίγοι διείδαν τη σχέση αυτού του αισθητικού και πενυματικού σκουπιδιού με την σαθρή κοινωνία που εξέφραζε. Οι εκδότες και σκουπιδογεννήτριες εκαλούντο στα τηλεπάνελ να σχολιάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και την πολιτική σκηνή, εκαλούντο ως τιμητές της ελληνικής κοινωνίας, είχαν και έχουν στενές σχέσεις με κορυφαίους πολιτικούς, νυν και πρώην υπουργούς, έπαιρναν υπερδάνεια από τις «κουτές» τράπεζες, άντλησαν δισεκατομμύρια δρχ. από το Χρηματιστήριο, μπαινόβγαιναν στις επαύλεις του μεγάλου χρήματος, έκαναν μπίζνες και κολεγιές. Οι ισχυροί τούς χρησιμοποιούσαν, σαν διασκεδαστές, σαν πλυντήρια, σαν βαποράκια, σαν παπαγάλους. Αλλά και συναγελάζονταν, έπιναν και γελούσαν μαζί· διότι είχαν κοινό το έθος και την κουλτούρα. Μεγαλοπαράγοντες και φτωχοδιάβολοι μοιράζονταν τον ίδιο πολιτιστικό ορίζοντα, είχαν ίδιες αισθητικές ααναζητήσεις, ίδιες πνευματικές ανησυχίες. Αργά τη νύχτα, μετά το Μέγαρο των χορηγιών, μετά τα ακριβά ρεστωράν, όλοι κατέληγαν στον Μαζωνάκη και την Πέγκυ Ζήνα. Ολοι.

    Ολοι, οι ίδιοι, συνωστίζονταν στα αριθμημένα και στα VIP των γηπέδων, γαύροι και βάζελοι, χειροκροτητές προέδρων και συνδαιτημόνες λαμογιών, περιστοιχισμένοι από μπράβους και νονούς. Ολοι, οι ίδιοι, έκαναν ρεζερβέ στα στέκια της Μυκόνου, κι αργότερα έχτιζαν φαραωνικές επαύλεις αυθαίρετες στις αλωθείσες Κυκλάδες. Οι ίδιοι που πηδούσαν από κότερο σε κότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -2-

    Την είχε καταλάβει ο Τσουκάτος τούτη τη γενετική σχέση, είχε δει ότι κι ο Γιώργος Παπανδρέου προτιμούσε το Κλικ για συνεντεύξεις περί αειφορίας και free μαριχουάνας, εξ ου και συμβούλευσε τον εκσυγχρονιστή Σημίτη να συνάξει το ΠΑΣΟΚ στο μοδάτο Βαρελάδικο ― όπερ και έπραξε ο καλβινιστής πρωθυπουργός. Ας είναι.

    [edit: O K. Σημίτης την τελευταία του ουσιαστική συνέντευξη πριν τις εκλογές 2000 και την πρώτη μετεκλογική την παραχώρησε στο Nitro. Στο ίδιο έδωσε συνέντευξη και ο Κώστας Μητσοτάκης]

    Ας ξύσουμε τη φτενή χρυσομπογιά, που γράφει κλικ, μαξ, φλας, νίτρο, φρι πρες, σταρ, δεν ξέρω γω τι. Ο τσίγκος, από κάτω, είναι χτυπημένος με τατουάζ «ΠΑΣΟΚ for ever», «χρήμα über alles», «σκυλοπόπ», «κλεπτοκρατία». H βιοτεχνία μεταποιούσε φτηνά υλικά και τα πουλούσε σαν Greek Dream. Η κλεπτοκρατία χρειαζόταν όργανα ιδεολογικής κυριαρχίας πολυδύναμα, πέρα από την επίσημη προπαγάνδα. Το λάιφστάιλ ήταν αυτό ακριβώς το όργανο υπόγειας, αθέατης, διαβρωτικής προπαγάνδας, όργανο εκμαυλισμού και κυριαρχίας: πλάσαρε την παράγκα για παλατάκι, κι ο φτωχοδιάβολος μες στην παράγκα χόρταινε την απληστία του με ηδονοβλεψία και ψευδαίσθηση: μπορούσε να ξοδέψει τρία μηνιάτικα ή ένα διακοποδάνειο για μια βδομάδα στη Μύκονο, να κολυμπήσει πλάι στα σελέμπριτι και να ψωνίσει Gavalas.

    Πολλοί βιοτέχνες του λάιφστάιλ κυκλοφορούν ακόμη στα μήντια, ξεπουπουλιασμένοι, κυνηγώντας το μεροκάματο του κλόουν με το πλατινένιο ρινοδιάφραγμα, άλλοι ξεπλένονται ως δημοσιογράφοι αφού ξέπλυναν χρήμα, άλλοι υποδύονται τους ξινούς τιμητές και τις Αντουανέτες. Οι περισσότεροι ξέπεσαν. Η παράγκα κατέρρευσε, τα σελέμπριτι θρηνούν στο Μεταγωγών και στα πρωτοδικεία, ξεπουλάνε Ντόλτσε ε Καμπάνα, Καγιέν, Λέξους και σπίτια.Οι μαικήνες τους κάνουν ότι δεν τους ξέρουν, δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Μαζί με την παράγκα όμως καταρρέει και η χώρα που τους ανέχθηκε, τους έθρεψε, τους μιμήθηκε και τους θαύμασε.
    http://vlemma.wordpress.com/2012/02/04/lifestyle-metagogon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ sterg, συμφωνώ με τις γραφές και τις διαπιστώσεις σου....Όμως σε ρωτώ, αν όλους αυτούς που αναφέρεις τους κατατάσεις στον Ελληνισμό και αν εγώ τους ''καθαρίσω'' θα είμαι κο....συμμορίτης. Θέλω τη γνώμη σου -που καθημερινά διαβάζω εδώ- στο ειλικρινέστατο ερώτημά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. yan
    Μια και ζητησες την γνωμη μου αλλα με ειλικρινεια θα προσπαθησω να; απαντησω στο δυσκολο και πολυπλευρομ ερωτημα σου.
    1)κο....συμμορίτης.
    Αυτος ο ορος δεν υπαρχει και ειναι κατασκευασμα για να ενοχοποιησει μερος του λαου μας οταν πειστηκε τοτε οτι θα δει καλυτερες ημερες αν ακολουθησει την USSR του Σταλιν.Χωρις φυσικα να λαβει υπ'οψιν ο λαος μας αυτος οτι ο Σταλιν τους ειχε πουλησει με δυο γραμμες σε ενα κολοχαρτο και χωρις αυτος ο λαος να γνωριζει οτι ο,τι και να κανει υπαρχουν πολυ μεγαλα θεματα παγκοσμια που δεν θα του επιτρεψουν να διαχειριστει ΠΟΤΕ την μοιρα του.Και χωρις αυτος ο λαος να γνωριζει οτι η USSR ητανε κατασκευασμα του παγκοσμιου τραπεζικου κεφαλαιου με κρατικο-καπιταλισμο και μετατροπη του πληθυσμου σε δουλοπαρικους με ανταλλαγη φτηνη κατηχηση και ενα κομματι μπουτι απο μοσχαρι σε φτηνη ντιμη.Και μονον οταν ο Σταλιν σηκωσε κεφαλι για το ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ που το ηθελε στην Μοσχα τοτε εμφανιστηκε η σιδερενια μπαρα που τον χωριζε απο τους αλλους.
    2) και αν εγώ τους ''καθαρίσω''...
    Αν εσυ τους καθαρισεις σκοτιστηκαν τα αφεντικα τους διοτι εχουν ετοιμους τους επομενους και θα σου πεταξουν τους παροντες για να εκτονωθεις.Θα σε χρησιμοποιησουν σαν σφουγγαροπανο για να καθαρισεις το χωρο που παιξανε οι προηγουμενοι ωστε να μπορεσουν να ερθουν οι επομενοι,του ιδιου μαγαζιου ολοι.Και εσυ απλα θα εκτονωθεις πραγμα που επιθυμουνε και τα αφεντικα των παροντων και των επομενων υποψηφιων γιοα χατζαρι.
    Συμβουλη=κατσε στο σπιτι σου.παρε μια χραπα χρουπα για να προφυλαξεις τα παιδια σου,αντε και τα παιδια του γειτονα.οπως ειπε προσφατα και ο Κισσινγκερ,και ασε τις εκτονωσεις.Διαβαζε Ινφογνωμονα για να εκτονωνεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραία απάντηση και το εννοώ, όσο για τον Ινφογνώμονα είμαι καθημερινός όχι για εκτόνωση αλλά για πληροφόρηση και ''φτιάξιμο''. Γειά και χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.