8/2/12

ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Η κρατική εγκληματικότητα στο ζενίθ….

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT
Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου της Συρίας στην Τουρκία, Χαλίτ Χοτζα , σε δηλώσεις του στη TRT Haber καθώς συνεχίζεται η ωμή κρατική βία στην χώρα, ανέφερε την επιθυμία του άμαχου πληθυσμού της Συρίας για την δημιουργία μιας ζώνης ασφάλειας με την διεθνή προστασία.Είναι μια έκκλησης του συριακού λαού που δείχνει καθαρά την σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην χώρα.

« Ο άμαχος πληθυσμός στην Συρία επιθυμεί την δημιουργία διαδρόμου ασφάλειας δηλ. μια ειδική περιοχή προστασίας. Ζητείται λοιπόν από την διεθνή κοινότητα , η σημαντική αυτή υποστήριξης. Ελπίζω όπως να έχει υιοθετηθεί το μήνυμα αυτό στο πέρας της συνόδου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών»ανέφερε ο Χοτζα.

«Δεν τίθεται θέμα λόγου ενός δογματικού πολέμου στην Συρία .Η αλήθεια είναι ότι σήμερα στην Συρία υπάρχει ένας λαός που μάχεται για την ελευθερία του και η ελευθερία αυτή αιμορραγεί συνεχώς με την βίαια καταστολή του συριακού στρατού. Υπάρχει ένα καθεστώς που απαντά στις απαιτήσεις του λαού για ελευθερία με τα όπλα» σημείωσε στις εκτιμήσεις του ο σύριος εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.