21/4/12

Ελληνικές εκλογές 2009


4 σχόλια:

  1. Σάββα αδελφέ μου, θα σου χρεώσω τα νοσήλια αν πάθω κάνα ντουβρουντζά με τις αναρτήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να τους θυμηθούμε όλους και όλα μέσα από ένα 5λεπτο βιντεάκι...

    http://www.youtube.com/watch?v=CUd-cUbzuE0&feature=related


    Η κατάσταση της χώρας είναι κωμικοτραγική.
    Βγαίνει ο καθένας σε υπεύθυνο πόστο και λέει ότι τον βαρέσει. Βουλευτές αλλάζουν χίλια κόμματα. Ο λαός υποφέρει πολύ, διαμαρτύρεται, αυτοκτονεί αλλά ταυτόχρονα πολλές φορές διακωμωδεί την όλη κατάσταση.
    Το ΠΑΣΟΚ μας μιλάει για μερίδιο ευθύνης και υπευθυνότητα(!).
    Η ΝΔ θέλει πάλι να κυβερνήσει και μάλιστα αυτοδύναμη, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και μας μιλάει για ανάπτυξη (έρχεται η μπλε ανάπτυξη μετά τη πράσινη όρε γλέντια).
    Το ΛΑΟΣ μπήκε στη κυβέρνηση, το "κορόιδεψαν", "διαφώνησε" και ως "αθώο και απονήρευτο" αποσύρθηκε όταν είδε τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.
    Το ΚΚΕ...διαφωνεί με όλους και με όλα (τι πρωτοτυπία!)
    Ο Συνασπισμός κατηγορεί τους τραπεζίτες και τα τρία κόμματα(ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) αλλά δεν μας λέει ξεκάθαρα τι θα κάνει στη περίπτωση που του ζητηθεί (όλα πιθανά σε αυτή τη χώρα)να
    συγκυβερνήσει.
    Η Δημοκρατική Αριστερά κι αυτή δεν πείθει με τα ήξεις αφήξεις .
    Άλλοι μας το παίζουν οικολόγοι λες και η οικολογία είναι πολιτική ιδεολογία και όχι τρόπος ζωής.
    Κάποιοι άλλοι ονειρεύονται να μπουν με "άρμα" στη Βουλή.
    Τέλος κάποιοι υπόσχονται ότι η "αυγή" που θα δούμε θα είναι "χρυσή".

    Καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι των δύο μεγάλων κομμάτων που οδήγησαν και οδηγούν τη χώρα? Οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο και στον γεωπολιτικό κίνδυνο. Εκβιάζουν κιόλας το λαό ότι αν δεν κυβερνήσουν αυτοί μετά...ΧΑΟΣ! Τόσο θράσος.

    ΕΠΕΙΔΗ ο Έλληνας δεν έχει να ταΐσει το παιδί του
    ΕΠΕΙΔΗ ο Έλληνας δεν νιώθει ασφαλής ακόμα και μέσα στο σπίτι του
    ΕΠΕΙΔΗ θα βάλουμε ένα δυο λαμόγια στη φυλακή (κι αν μπουν) και μετά θα πούμε στους βλάκες ότι καθαρίσαμε από τα παράσιτα.
    ΕΠΕΙΔΗ τα ΜΜΕ είναι δικά μας
    ΕΠΕΙΔΗ οι τραπεζίτες και κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες ποντάρουν σε μας
    Εμείς θα ξανακυβερνήσουμε, υπεύθυνα(!), θα σας σώσουμε(!), θα έχετε μισθούς και συντάξεις της πείνας, θα σας έρχονται οι φόροι με το κιλό και μη τυχόν κακομοίρηδες ψηφίσετε κανέναν άλλο γιατί η ανάπτυξη έρχεται(είναι μόνο 1 δισεκατομμύριο έτη φωτός μακριά με την πολιτική που επιβάλλεται απ' εξω και ακολουθείται) και θα "σωθείτε"!!!
    Αιδώς Αργείοι. Ο λαός δεν θα φάει σκατά. Όσο τον εξαθλιώνετε τόσο η πλήρης χρεωκοπία δεν τον φοβίζει. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πραγματικά υποφέρουν. 50αρηδες χάνουν τη δουλειά τους ενώ έχουν οικογένειες, νέοι είναι άνεργοι και άνθρωποι αυτοκτονούν.
    Εσείς έχετε απλώς μια κασέτα που παίζει συνεχώς.
    Το να βλέπεις καθώς προχωράς στο πεζοδρόμιο αξιοπρεπέστατη, πραγματική κυρία στην όψη ηλικιωμένη στη λαϊκή (και σε "καλή" περιοχή κιόλας) να μαζεύει από τα πεταμένα στην ευρωπαϊκή Ελλάδα του 2012 σε κάνει αναρχικό. Ναι αναρχικό! Ποια ανάπτυξη?Ποιο "σώσιμο"?Ποιος "εκσυγχρονισμός" και ποιο "χάος". Το χάος υπάρχει ήδη. Αν κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας δεν έχει ένα πιάτο φαγητό, μια βόλτα-εκδρομή για το παιδάκι του και ένα χαμόγελο να πάτε όπου θέλετε αλλά μην κυβερνάτε άλλο. Όχι άλλο "σώσιμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θυμηθήκατε όλοι τους λαθρομετανάστες που υποφέρουν αλλά και μια χώρα υποφέρει από αυτούς και κάτι έπρεπε να οργανωθεί από την αρχή, να υπάρχει μεταναστευτική πολιτική(όλοι υποφέρουν!Όλοι άνθρωποι είμαστε), τη "μαύρη" ανασφάλιστη εργασία, την ανεργία, τη Τουρκία, την ΑΟΖ, την ασφάλεια του πολίτη και με ΔΙΚΙΑ σας ευθύνη η χώρα πάει στον τελευταίο γκρεμό, στον γεωπολιτικό κίνδυνο.

    Δεν είχατε οργάνωση και δεν εφαρμόζατε τον νόμο στα πάντα για να μην σας χαρακτηρίσει φασίστες ή οτιδήποτε άλλο ο κάθε μαϊντανός της διαπλοκής ή της άκρας αριστεράς.
    Δεν είχατε αποφασιστικότητα για να μην σας κακοχαρακτηρίσουν.
    Δεν είχατε όραμα για αυτή τη χώρα διότι αυτό είναι "ρεαλισμός"
    Το μόνο που σας ένοιαζε ήταν δυο πράγματα:
    1)Οι χορηγίες στο κόμμα και σε εσάς προεκλογικά.
    2) Λόγια στα κομματόσκυλα και στα κορόιδα για να σας ψηφίσουν.

    Κουράγιο Ελλάδα. Δεν θα πεθάνεις ποτέ. Η ιστορία διδάσκει.
    Τι να κάνουμε..έπεσε σε αυτή τη γενιά το βάρος να χτιστεί μια νέα Ελλάδα. Έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν είναι τόσο τρομακτικό πια αν το καλοσκεφτούμε.
    Ως εδώ. Οι εκβιαστές στα τσακίδια!
    Έξω λαμόγια απ τη παράγκα! Γκρέμισμα και ξαναχτίζουμε με γερά θεμέλια αυτή τη φορά και όχι παράγκα. Η Ελλάδα ξανά στο λαό της. Πήρατε την Ελλάδα και από κυρία τη κάνατε σκλάβα που όλοι τη κλωτσάνε.
    Στα τσακίδια!
    Οι αμόρφωτοι επαναστάτες(κάποιοι ήταν και μορφωμένοι αλλά αυτό δεν έχει σημασία) παρέδωσαν κράτος. Εσείς το μετατρέψατε σε αποικία. Αλλά εκείνοι δεν είχαν κομματικούς χορηγούς, δεν είχαν δίψα για μια καρέκλα και έναν τίτλο. Είχαν δίψα για Ελευθερία.
    Λίγη Εθνική Αξιοπρέπεια κύριοι. Είπαμε Βαλκανικό προτεκτοράτο, μικρό κράτος σε στρατηγική και πλούσια περιοχή που συγκρούονται συμφέροντα αλλά όχι και έτσι! Αποικία κάνατε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, τα μάθατε τα νέα; Το γαλλικό περιοδικό Μαριάν, σε άρθρο του με θέμα "Τα μεγαλύτερα ψέμματα της Ιστορίας..", περιλαμβάνει και το "Λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη!
    Είδατε που έγραψε τελικά Ιστορία ο άνθρωπος;
    Κι΄εμείς οι "αχάριστοι" τον ψέλνουμε!!!!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.