23/4/13

Γκρίλο: Είμαι υπέρ μιας...γερμανικής εισβολής στην Ιταλία

Την πεποίθησή του ότι επίκειται «χρεοκοπία» της Ιταλίας εξέφρασε, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild, ο κωμικός και επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S), Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος δηλώνει «υπέρ» μιας...γερμανικής εισβολής στην Ιταλία.
Γκρίλο: Είμαι υπέρ μιας...γερμανικής εισβολής στην Ιταλία
«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα τελειώσουν τα χρήματα του δημοσίου και τότε θα είναι δύσκολο να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις», λέει ο Γκρίλο, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «έχει τελειώσει».

Μιλώντας για την επανεκλογή του Τζόρτζιο Ναπολιτάνο στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο Γκρίλο εκτίμησε ότι «αποτελεί μέρος της προσπάθειας που καταβάλλει η ιταλική πολιτική τάξη για να καταφέρει να επιβιώσει» και επανέλαβε την άποψή του ότι «πρόκειται για ένα πονηρό πραξικόπημα».
Αρνήθηκε ότι το Κίνημά του σαμποτάρει τα κόμματα, υποστηρίζοντας ότι τα ίδια τα κόμματα «σαμποτάρουν τον εαυτό τους».
«Στο ιταλικό κοινοβούλιο διατηρούν την θέση τους τριάντα βουλευτές και γερουσιαστές που καταδικάσθηκαν για σοβαρά αδικήματα. Εγώ θέλω να μας κυβερνούν έντιμα άτομα, με γνώσεις και επαγγελματισμό. Υπό αυτή την έννοια, θα έβλεπα ευνοϊκά μια γερμανική εισβολή στην Ιταλία», προσθέτει ο Ιταλός κωμικός, το κίνημα του οποίου αναδείχθηκε κυρίαρχη δύναμη στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.