5/11/13

Γι' αυτό καθυβρίζουν και χαρακτηρίζουν ως ακροδεξιό και φασίστα τον Φαήλο: Επειδή αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο των έγχρωμων φασιστών!

8 σχόλια:

  1. Είναι κρίμα ο Φαήλος να είναι απολογητής της Νέας Δημοκρατίας, δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω κεντροδεξιά "παραταλση", γιατί η ιδεολογία της δεν υπάρχει, ο ρόλος της έχει πάψει να είναι ιδεολογικός και πολιτικός, πρεσβεύει ξένες δυνάμεις στη χωρα.

    Το μονο που κάνει στο συγκεκριμένο video λοιπόν είναι να κατηγορεί την αριστερά, για να υπερασπιστεί τι, τον Σαμαρά και τη θεωρία των δυο άκρων. Το πρόβλημα των δυο άκρων λοιπόν είναι ότι δεν υπάρχει μέση πλέον, έχει εξαφανιστεί. Αυτοί λοιπόν είναι υπεύθυνοι για την εξαφάνιση της μέσης, οποτε όταν θα ξαναδημιουργηθεί η μέση, θα τελειώσουν και τα άκρα. Αλλα πως να γίνει αυτό, όταν αυτοί που φέρονται να πρεσβεύουν το κέντρο, είναι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων, όταν υπακούν σε διαταγές, όταν καταστρέφουν τη χωρα καθημερινά, όταν την προδίδουν, το αποτέλεσμα είναι να τρέφουν τα άκρα.

    Επειδή δεν βλέπω ελπίδα από τη μέση, ελπίζω σε υπευθυνότητα των άκρων, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξανδρε
    στο συγκεκριμένο βίντεο ο Φαήλος δεν υπερασπίζεται τον Σαμαρά.
    Υπερασπίζεται την απλή λογική και την αλήθεια, που βιάζεται στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, από τις "θρησκόληπτες" προκαταλήψεις της Αριστεράς, που δεν βρίσκει το θάρρος να ξεβολευτεί και να δει κατάματα την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι συνεχίζει και υπερασπίζεται τον γελοίο Σαμαρά, με τα περί ανάπτυξης και free wi-fi, είναι ο λόγος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Κύριε Καλεντερίδη, αλλα με ποιον απώτερο σκοπό?

    Τον σέβομαι τον Φαήλο, το καταλαβαίνω ότι είναι πατριώτης, για αυτό δεν έχει κανένα λόγο να είναι δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, καίγεται μαζί της!

    Όσον αφορά την αριστερά συγκεκριμένα, πράγματι θα ήθελα να γράψτε ένα άρθρο, για το πως γίνεται οποιοι αριστεροί μιλάνε για πατρίδα να είναι παραγκωνισμένοι!

    Τις προάλλες διάβασα ένα βιβλίο του Νίκου Κοτζιά, η Ελλάδα, αποικία χρέους και πράγματι φαίνεται πως αυτός ο άνθρωπος νοιάζεται για την Ελλάδα ως έθνος-κράτος, πως λοιπόν αυτός είναι "απραγκωνισμενος", αλλα και πως μπορεί να βρίσκεται στο ίδιο κόμμα με τον Τατσόπουλο για παράδειγμα. Το ίδιο ισχύει και για άλλους από την αριστερά, απλώς αυτός είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

    Αλλα όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, η Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ δε φέρουν ευθύνη, όταν ο Σύρριζα συνέπλεε μια ζωή με τους εγκληματίες, όταν δέχοντα τα τηλεφωνήματα του Σύρριζα και απελευθέρωνε κουκουλοφόρους?
    Μήπως όμως ουσιαστικά όλοι δρούσαν μαζί? Μήπως για παράδειγμα το κάψιμο της "μαρφιν" δεν ευνόησε και την κυβέρνηση, αφού σταμάτησαν οι διαδηλώσεις, μήπως το ΚΚΕ δεν έβαλε τα KNAT, να υπερασπιστούν τη βουλή, αυτός ο αθώος, που έφαγε το ξύλο στα ναυπηγεία και τον παρουσίαζαν θύμα, μήπως όλοι είναι ένα κύκλωμα εν τελει? Αφού τα ξέρετε καλύτερα από μένα, αφού τα βγάζετε στο "ιστολογιο", η μήπως ο Φαήλος δεν τα βλέπει? Τα βλέπει, γιατί να είναι δεκανίκι του Σαμαρά? Και ποιου Σαμαρά δηλαδή......και του Στουρνάρα? Που δεν μπορώ να πιστέψω ότι δήλωσε πως η πιο άσχημη στιγμή του ως Υπουργός ήταν όταν τον μάλωσε ο Σόιμπλε, που αν έλεγα τέτοιο πράγμα στον καθηγητή μου εδώ στο εργαστήριο θα με έδιωχνε την άλλη στιγμή, γιατί θα με πέρναγε για νούμερο!
    Συγγνώμη για την έκφραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο Σαμαράς είχε το θάρρος και είχε βάλει το Φαήλο υπουργό Δημόσιας Τάξης ,αντί του καταστροφικού Δένδια,ίσως σήμερα η Χρυσή Αυγή να μην ήταν πρώτο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστός αγώνας από λάθος μετερίζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευγε Κρανιδιωτη!

    Κατα τα αλλα ψηφιζουμε τους ΤσυριζοΚΚαμμενους Πασοκσηδες, για να προοδεψουμε.

    Και ναι, μας φταινε οι τροικανοι για την ακατανικητη ασχετοσυνη.

    - Μπάμπης Παπαδημητρίου, Αλλο ψηφοφόρος κι άλλο «ιδεολόγος»
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_05/11/2013_526297

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι ουσιαστικά και η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά για τα ίδια αφεντικά δουλεύουν είναι αλήθεια, αλλά αυτό από την επιχειρούμενη αθώωση της άκρας αριστεράς, που επιχειρεί το άρθρο απέχει παρασάγγας! Είναι ατυχές το άρθρο σε πολλά επίπεδα, αλλά ας μας απαντήσει κάποιος, ο Σύριζα δηλαδή υποστηρίζοντας τη 17Ν στις δίκες αλλά και όταν υποστήριζε ηθικά τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις και όταν κάλυπτε τους κουκουλοφόρους στα μπλοκ του, υποστήριζε ακροδεξιούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.