17/11/13

Τζάκρη: Η κυβέρνηση θα παραδώσει καμένη γη

Την εκτίμηση ότι η επόμενη κυβέρνηση θα δημιουργηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και πως θα παραλάβει «καμένη γη» από τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ εκφράζει η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, σε άρθρο της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Η κυρία Τζάκρη κάνει λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης σε βάρος του ελληνικού λαού, εξαπολύοντας ταυτόχρονα σκληρή επίθεση στη σημερινή ηγεσία  του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως δεν θέλησε ποτέ να γίνει ισότιμος εταίρος της Νέας Δημοκρατίας στην συγκυβέρνηση.

«Διάλεξα αυτή την ύψιστη πολιτική στιγμή για να το πράξω διότι θα ήταν εντελώς ασυνεπές από μέρους μου να ανανεώσω την εμπιστοσύνη μου σε μια κυβέρνηση, τα νομοσχέδια της οποίας θα καταψηφίσω αμέσως μετά.

Και βέβαια το βασικό πολιτικό πρόβλημα δεν ήταν ποτέ οι επιμέρους αλλαγές σε κάποιους φόρους. Το ζητούμενο είναι η αλλαγή πορείας συνολικά.

Η απο-ηθικοποίηση της πολιτικής που προτάσσει ως στρατηγική διακυβέρνησης η παρούσα κυβέρνηση αποτελεί ύψιστο εχθρό για τη δημοκρατία μας, διαλύει τη σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς και τους οδηγεί απευθείας στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής», γράφει για την ψήφο που κόστισε την παραμονή της στο ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Αρνούμαι να συμμετέχω στην περαιτέρω συρρίκνωση της πάλαι ποτέ μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που έχει μετατραπεί σε θύμα των προσωπικών στρατηγικών των φίλων και συμβούλων του πρωθυπουργού, κυλώντας όλο και πιο βαθιά σε αντιδραστικές πολιτικές», υποστηρίζει στο άρθρο της η κ. Τζάκρη.

http://www.nooz.gr/greece/tzakri-i-kuvernisi-8a-paradosei-kameni-gi-ston-suriza

2 σχόλια:

  1. Το ανέκδοτο ξαναχτύπησε!
    Πολύ καλά έκανε και είπε ναι, αλλά εκεί που νόμιζα ότι το είπε λόγω κεκτημένης ταχύτητας δείχνει να ξαναχτυπάει για την πολιτική της επιβίωση. Είδε οτι πασόκ ότι δεν μπαίνει στην βουλή και ότι μαζί με το πασοκ αυτή θα εξαφανιστεί πολιτικά, το γύρισε στο...συρτό. Τι έχει να μας για τα προηγούμενα σε όλα ναι της. Βέβαιότατα έκανε πολύ καλά στο ότι καταψήφισε αυτήν την κατοχική κυβέρνηση που μέχρι χθες υπερψήφιζε όλα όσα πρότεινε, αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τέτοια σούργελα γίνονται βουλευτές, τι περιμένετε;

    Δέστε με πόση ευκολία πηδάνε από την μία συμμορία στην άλλη, αρκεί να τούς εξασφαλίζει την εκλογή, δηλαδή, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Ροΐδης, " ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.