10/11/13

Σοφία Νεοφύτου–Αποστόλου: Η Ελληνοκύπρια που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας

H 46χρονη επιχειρηματίας, εκδότρια και σχεδιάστρια αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα παγκοσμίως πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας
Η Σοφία Νεοφύτου–Αποστόλου είναι εκδότρια του περιοδικού «10», της αντρικής έκδοσής του, «10 Men», και του 10TV online, μια εφαρμογή για κινητά iPhone, ενώ εκτελεί και χρέη συμβούλου σχεδιαστών όπως οι Αντόνιο Μπεράρντι, Τιερί Μιγκλέρ, Αμάντα Γουέικλι και όχι μόνο.
Επίσης, της ανήκουν το 100% της εκδοτικής εταιρείας Zac Publishing και βρίσκεται πίσω από τα εντυπωσιακά shows της Victoria's Secret εδώ και χρόνια. Ενώ ήταν μια από τους κριτές της επιτροπής στην οντισιόν για την επιλογή των «Αγγέλων» για το 2012.

Το εξώφυλλο του τεύχους του περιοδικού «10» για τον Χειμώνα-Ανοιξη 2012-2013 φιλοξενεί η Independent, εξαιτίας της στροφής της μόδας σε μια νέα χώρα έμπνευσης, την Βραζιλία. Η εκδότρια έχει αφιερώσει το συγκεκριμένο τεύχος στη χώρα.
Η Βραζιλία αποτελεί το νέο αγαπημένο «hot-spot» για όσους ανήκουν στο χώρο της μόδας. Οι επιχειρήσεις της Βραζιλίας έρχονται στο προσκήνιο και τα μοντέλα της κυριαρχούν φιγουράροντας στα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών μόδας. Ο Μπρούνο Παβλόφσκι, πρόεδρος του τμήματος μόδας της Σανέλ, επιβεβαιώνει αυτήν την τάση δηλώνοντας πως έχουν ανοίξει ήδη τρία υποκαταστήματα της, μέσα στα τελευταία τρία χρόνια, στο Σάο Πάολο.
Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνονται οι κινήσεις και οι επιλογές της σχεδιάστριας, επιβεβαιώνοντας τους λόγους για τους οποίους έχει κερδίσει τον κόσμο της παγκόσμιας μόδας. Είναι εθισμένη με την Βραζιλία, όπως δηλώνει και γι’ αυτό αφιέρωσε το συγκεκριμένο τεύχος σε αυτήν την χώρα πριν από έναν περίπου χρόνο. «Ηθελα πραγματικά να φτάσω εκεί πρώτη», δηλώνει με ενθουσιασμό.
Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει επιδείξεις, φωτογραφίσεις, κάστινγκ, ακόμα και σχεδιασμό ρούχων, αφού κυκλοφόρησε τη δική συλλογή σε συνεργασία με την σουηδική εταιρεία H&M -αλλά και μια οικογένεια, καθώς είναι μητέρα ενός 15χρονου αγοριού.



Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.