4/1/14

Πάνω από 70 τύπους πυραύλων σχεδιάζει να τεστάρει φέτος ο ρωσικός στρατός

Πάνω από 180 R&D projects ετοιμάζουν οι Ρωσικές Ενοπλες Δυνάμεις μέσα στο2014. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμυνας, συνταγματάρχης  Ιγκόρ  Γιαγκόροφ, ετοιμάζεται πρόγραμμα δοκιμών με 300 εκτοξεύσεις πυραυλικού οπλισμού, στο  Kapustin Yar της νότιας Ρωσίας, όπου θα δοκιμαστούν πάνω 70 νέοι τύποι πυραύλων.
Η συγκεκριμένη περιοχή που θα χρησιμοποιηθεί βρίσκεται στο Αστραχάν, μεταξύ των πόλεων Βόλγογκραντ και  Αστραχάν και είναι γνωστή για τις δοκιμές των τακτικών βαλλιστικών πυραύλωνIskander-M, των αντιαεροπορικών συστημάτων  S-300 και S-400 καθώς των πυραυλικών συστημάτων πολλαπλής εκτόξευσης Smerch.
Το στρατιωτικό πεδίο δοκιμών 4GCMP (4th State Central Interspecific Test-site) ιδρύθηκε το 1946 και η περιοχή θεωρείται γενέτειρα της ρωσικής βιομηχανίας όπλων.  Η πρώτη εκτόξευση πυραύλου έγινε στις 18 Οκτωβρίου 1947, με την δοκιμή ενός από τους 11 γερμανικούς A-4s, που είχαν απομείνει στα χέρια του Ρωσικού Στρατού από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Πηγή: RIA Novosti, Η Ρωσία Τώρα

1 σχόλιο:

  1. Ευχής έργον ο πολυπολικός κόσμος.Καλή επιτυχία λοιπόν στην Ρωσία.Ήδη νομίζω έχει επιτύχει κατά μεγάλο ποσοστό την ανάδειξη της στο δεύτερο πόλο.Τουλάχιστον ακαδημαικώς και επικοινωνιακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.