5/2/14

Οι FINANCIAL TIMES εμφανίζονται σαν βαποράκια της εγχώριας διαπλοκής

Η παράγκα και τα μηντιακά παπαγαλάκια έκαναν ρόμπα την kerin για τον ΟΠΑΠ!
Οι αρχινταβατζήδες της διαπλοκής και τα μηντιακά τσιράκια τους επιχειρούν να περάσουν στην αντεπίθεση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ. Αυτοί που άρμεγαν επί δεκαετίες τον οργανισμό κινούν τις παραγκοειδείς διαδικασίες τους και χρησιμοποιούν τα διεθνή ΜΜΕ για να περάσουν στην αντεπίθεση. Kι αυτό παρότι η υπόθεση της ιδιωτικοποίησης έχει μπει στο  αρχείο.
Σύμφωνα με τον επίκουρο εισαγγελέα διαφθοράς Γιάννη Σέβη, ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση ερευνώντας αν το τίμημα της πώλησης ήταν εύλογο και αν υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία, κατέληξε οτι δεν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις.
Η έρευνα ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες με αφορμή καταγγελίες για την πώληση ποσοστού 33% του ΟΠΑΠ στην Εmma Delta.
Το σκέλος της υπόθεσης που αφορά αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την παραχώρηση εκμετάλλευσης της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και υπέρογκα ποσά σε προμήθειες, η έρευνα συνεχίζεται απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Έτσι η Δικαιοσύνη εμφανίζεται να ασχολείται με την ιδιωτικοίηση του ΟΠΑΠ ενώ τόσα χρόνια έκανε την αλλοίθωρη για τις αμαρτωλές συμβάσεις του Οργανισμού με την Intralot.
Εισαγγελέας ανέλαβε να διερευνήσει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, την μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση κρατικής εταιρείας μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.
Με αυτό τον τίτλο η βρετανική εφημερίδα Financial Times αφιερώνει εκτεταμένο ρεπορτάζ στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ. To ρεπορτάζ υπογράφει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας Kerin Hope η οποία ζει πολλά χρόνια στην Αθήνα και παρόλα αυτά έκανε ρόμπα την εφημερίδα της με την αφερέγγυα ανταπόκρισή της.
Μόνο οι διαπλεκόμενοι νταβατζήδες χάρηκαν με την ανταπόκριση της kerin. Όλοι αυτοί που τους έπιασε ο Τίγρης με τις σαγιονάρες μιστούκο στις παραλίες τον Αύγουστο το 2013 και τους άρπαξε τον αμαρτωλό ΟΠΑΠ.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι περιμένει από τον Τίγρη να ανατινάξει το συγκεκριμένο κτίριο-αφού αποζημιώσει τον Πολυχρόνη-σαν ένδειξη απαολευθέρωσης από την χούντα της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.