5/2/15

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε»

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε» είναι το κεντρικό σύνθημα της επικείμενης κινητοποίησης (φωτ. αρχείου).
Συγκέντρωση κατά του «εκβιασμού» διοργανώνεται μέσω social media στις 18:00 στο Σύνταγμα, με αφορμή τα σκληρά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
«Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε» είναι το κεντρικό σύνθημα της επικείμενης κινητοποίησης.
Σε σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρεται ότι «το βράδυ της 4ης/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση».
«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει», συμπληρώνεται, ενώ επιχειρείται να σταλεί μήνυμα στο εξωτερικό πως «η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε». 
Nαυτεμπορική

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τους γερόλυκους του κομουνισμού, του μαρξισμού και της επανάστασης, που ενδεχομένως είναι οι εμπνευστές αυτής της κίνησης, θα πρέπει να εξεταστούν σε βάθος οι επιπτώσεις που ίσως έχει για τη χώρα μας μια κινηματικού χαρακτήρα συμπεριφορά της κυβέρνησης.
    Απλά, να σκεφθούμε μήπως αντί για πολλαπλασιασμό μας βγει διαίρεση!!!
    Επίσης, καλό θα ήταν οι... επιτελείς της επανάστασης να διαβάσουν με μεγάλη προσοχή το ρόλο της "Εθνικής Εταιρείας" στον ατυχή πόλεμο του 1897.
    Πράγματι, και στην προκειμένη περίπτωση η ιστορία διδάσκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄσε νὰ δοῦμε πόσοι θὰ πᾶνε.
      Ἐπίσης πιστεύετε ὅτι ὁ ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. ἔχει σοβαρὸ σχέδιο γιὰ τὴν ἐξωτερικὴ πολιτική, ἀσχέτως ἐὰν τὸ ἔχῃ ἢ δὲν τὸ ἔχῃ ἀνακοινώσει, ὑπάρχουν ἐνδείξεις γι' αὐτὸ κατὰ τὴν γνώμη σας;

      Διαγραφή
  3. Ἡ συγκέντρωσις στὸ Σύνταγμα δὲν ἔχει ἀποδέκτες τὶς ἑκάστοτε κυβερνήσεις τῶν εὐρωπαίων, ἀλλὰ τοὺς εὐρωπαϊκοὺς λαούς. Πρέπει νὰ ἔχουμε ὑπ' ὄψιν δὲν κάνουμε κατάληψι, οὔτε διαδήλωσι γιὰ τὴν ἀπεργία πείνης τοῦ Ρωμανοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόνιον, σχέδιο δεν υπάρχει.
    Είπαμε, βλέποντας και κάνοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεπῶς ὀρθῶς εἶπε ὁ κ. Βαρουφάκης τὸ μνημόνιο μ' ἀρέσει κατὰ 67% (2/3). Δὲν μποροῦσε νὰ πῇ κατὰ 2/3 διότι ὑποθέτω, πῶς ἀργότερα θὰ πῇ π.χ. 85% ἢ κάποιο ἄλλο (μᾶλλον μεγαλύτερο) ποσοστό;

      Τέλος σ' αὐτὰ πάντα πρέπει νὰ θυμόμασθε τὰ λεγόμενα τοῦ Θουκυδίδου.

      Διαγραφή
  5. Ακόμα καλλίτερα γιατί δεν κάνουν μια κατάληψη στα Ευρωπαϊκά γραφεία στις Βρυξέλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ανησυχείτε: Ξέρετε πόσες ροζουλί επαναστάσεις "αγονάτιστων" έχει σχεδιάσει και οργανώσει το Σ Υ Σ Τ Η Μ Α, απ' αιώνων και διαχρονικά, χάριν παραπληροφόρησης του δύσμοιρου του πόπολου ;
    Το έργο το'χω ξαναδεί... ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.