12/9/17

Ο μύθος «Ελληνισμός», ως άλλοθι στην καταστροφή του περιουσιακού στη Χιμάρα

Με νέο άρθρο επανέρχεται ο Παναγιώτης Μπάρκας, για το περιουσιακό στη Χιμάρα μέσα από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα "TEMA" κι αυτή τη φορά.
Τα συμπεράσματα δικά σας..
.Η επιλογή του ορεινού χωριού Κούτσι για την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της Χειμάρρας, του πολεοδομικού σχεδίου αυτού του δήμου και η χρήση μέχρι και των ειδικών δυνάμεων για την διασφάλιση της συνεδρίασης του δε θα πρέπει να ερμηνευτεί ως φόβος του κράτους στις αντιδράσεις προς το σχέδιο αυτό κάποιων τοπικών εκπροσώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ. Περισσότερο πρέπει να αντιληφθεί στο πλαίσιο των προσπαθειών δημιουργίας ενός πολυσύνθετου μύθου, στην εξυπηρέτηση των πλευρών με αντικρουόμενα συμφέροντα στην τουριστική περιοχή της Χειμάρρας, συμφέροντα που διέπουν όχι μόνο οικονομικά και πολιτικά νήματα, τα οποία, η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδίου θα οδηγήσει σε μετωπική σύγκρουση.
Πιο απλά. Σκοπός του μύθου είναι να αποκρύψει την ουσία της σύγκρουσης που ακούει στο όνομα εκ νέου αλλοίωση των περιουσιών των Χειμαρριωτών, ως αλλαγή χεριών, από τους πρώτους υφαρπακτές της συμμορίας Μπερίσα, στους «στρατηγικούς επενδυτές» του Ράμα, με συνέπεια την τελική εξάλειψη του δικαιώματος των Χειμαρριωτών επί των νόμιμων περιουσιών τους.

Για τη συνέχεια apenadi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.