1/3/18

Σοβαρή αποκάλυψη Πούτιν: Ασταμάτητος βαλλιστικός πύραυλος το νέο υπερόπλο της Ρωσίας (βίντεο)

  • (Φωτ.: EPA / Michael Klimentyev / Sputnik / Kremlin Pool)
Σχεδόν 20 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία, τις οποίες ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να κερδίσει και πάλι, ο Ρώσος ηγέτης εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον των μελών των δύο κοινοβουλίων για την ετήσια ομιλία του. Αφήνοντας έξω όλα τα βαριά οικονομικά θέματα και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της στις αλλαγές που θα κάνει για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Η ετήσια ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν κράτησε δύο ώρες και μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
Ο Ρώσος πρόεδρος υποσχέθηκε να μειώσει σε έξι χρόνια τουλάχιστον στο μισό το «απαράδεκτο» ποσοστό της φτώχειας που αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια της οικονομικής ύφεσης. Ακόμα, τόνισε ότι είναι ανάγκη να βελτιωθεί η ευημερία του πληθυσμού και να γίνουν επενδύσεις στις υποδομές και στην υγεία.
Από την προεκλογικού χαρακτήρα ομιλία, ωστόσο, ξεχώρισε η αναφορά του στα υπερόπλα που έφτιαξε η Ρωσία. Ανάμεσά τους και ένας βαλλιστικός πύραυλος που «μπορεί να φτάσει παντού στον κόσμο». Όπως διευκρίνισε, το περασμένο φθινόπωρο έγινε η δοκιμή του πυραύλου «με την απεριόριστη εμβέλεια», και την ταχύτητα που του επιτρέπει να παρακάμπτει τις αμερικανικές αντιπυραυλικές ασπίδες σε Ευρώπη και Ασία. «Είναι αόρατος απ’ όλα τα αντιπυραυλικά και αντιαεροπορικά συστήματα που υπάρχουν και που θα δημιουργηθούν», συμπλήρωσε.
Το σύστημα Sarmat, κατά τον Βλαντίμιρ Πούτιν, μπορεί να μεταφέρει μια ευρεία γκάμα πυρηνικών όπλων, και μπορεί να φτάσει τόσο στον Νότιο όσο και στον Βόρειο Πόλο. Στόχος του νέου βαλλιστικού πυραύλου είναι να αντικαταστήσει τον RS-28 Sarmat, τον οποίο το NATO αποκαλεί SS-X-30 SATAN 2.
Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος αποκάλυψε ότι το τέλος του 2017 η Ρωσία ξεκίνησε την ανάπτυξη μικρών πυρηνικών κεφαλών που μπορούν να μεταφερθούν από πυραύλους κρουζ. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως γίνονται δοκιμές για υποβρύχια drones, τα οποία, επίσης, μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές. Αφού ολοκλήρωσε την παρουσίαση του ρωσικού οπλοστασίου –έδειξε, μάλιστα, και ένα βίντεο–, ο Βλαντίμιρ Πούτιν διεμήνυσε ότι η οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση σε Ρώσους συμμάχους είναι επίθεση εναντίον της Μόσχας, και θα απαντηθεί άμεσα.
Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία θα γίνουν στις 18 Μαρτίου. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι υποψήφιος για την τέταρτη εξαετή θητεία στον προεδρικό θώκο· συνολικά βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας περισσότερο από 18 χρόνια.

6 σχόλια:

  1. Η πολυετής παρουσία και εγκατάσταση των Αμερικάνων στην Δυτική Ευρώπη και τελευταία σε όλη την αποκαλούμενη Αν. Ευρώπη, μέσω του στρατού κατοχής του ΝΑΤΟ, κινήθηκε πάνω σε ένα απλό δόγμα αντιμετώπισης και προσπάθειας υποταγής της Ρωσσίας.

    Έχουμε έρθει τόσο κοντά σας, που περισσότερο δεν γίνεται, και εφόσον δεν κάνετε αυτά που θέλουμε θα σας ισοπεδώσουμε. Πιθανόν και εσείς να ισοπεδώσετε την Ευρώπη αλλά σκασίλα μας αφού τα κορόιδα δεν λένε κουβέντα. Σε κάθε περίπτωση εμείς στην Αμερική δεν κινδυνεύουμε, και έχουμε τόσα αμυντικά μέσα που δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε.

    Η χθεσινή σημαντική ομιλία του Πούτιν που συνοδεύτηκε από κατάλληλο οπτικό υλικό λέει πολύ απλά ότι έχουμε υπερηχητικούς πυραύλους που μπορούν να ισοπεδώσουν όλη την Αμερική χωρίς να μπορείτε να κάνετε το παραμικρό, έχουμε έξυπνες τορπίλες που θα διαλύσουμε όλα τα αεροπλανοφόρα σας χωρίς επίσης να μπορέσετε να κάνετε κάτι, και έξυπνους πυραύλους με μικρά πυρηνικά για να εξαφανίσουμε όλες τι βάσεις που έχετε στο εξωτερικό.

    Και έκλεισε την ομιλία λέγοντας ότι εφεξής είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τι σας λέμε, και κοινώς να βγάζετε τον σκασμό όπως και οι σύμμαχοί σας.

    Θεωρώ ότι έχουμε μείζονα ανατροπή στην παγκόσμια ισορροπία τρόμου είς βάρος των Αμερικάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρη ..ειπε κι αλλα εκπληκτικα...εχουν οπλα κρυφα ανεπτυγμενα..πιο φοβερα...πχ λειζερ δυο γενιες πιο περα απ οτι στην Δυση...πυραυλους ..πλασματος...κλπ...Μιλαμε αν ειναι ετσι...πληρης ανατροπη ...Πευτουν σαν μετεωρητες φλεγομενοι ειπε...σε 2000 βαθμους κελσιου...κλπ...

      Διαγραφή
    2. Σε βλέπω στεναχωρημένο από τις σφαλιάρες που έφαγαν οι φίλοι σου στον βάλτο της Ουάσιγκτον.

      Ψυχραιμία, έτσι είναι η ζωή.

      Διαγραφή
    3. Δημητρη εχεις θεμα...τα πριτσινια στην εγκεφαλικη ελικα ειναι χαλαρα...

      Διαγραφή
  2. ΚΙανενα χαπι για να χορταινουν οι κολασμενοι ειδικα της πρωην ΕΣΣΔ θα εφευρει ο ηγετης ;.
    Αυτα ολα γεμιζουν τις τσεπες των πολεμικων βιομηχανιων ενω τις δοκιμαζουν στα κεφαλια των ανισχυρων λαων,που τα θελει βεβαια και ο πισινος τους.
    Τα ιδια βεβαια ισχυουν και για τους Δυτικους κα Ευρωπαιους φαρισαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπε και γιαυτους...ψαξε..θα το βρεις...αρχικα κοιταξε μην τους παρουν κι οτι τρωνε τωρα...λογικο μοιαζει..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.