20/10/18

Η αλήθεια που μας αρέσει



Καθώς το αεροπλάνο έφτανε στο αεροδρόμιο του Πίτσμπεργκ, η κυρία που καθόταν δίπλα μου μου έπιασε την κουβέντα. Την έλεγαν Σούζαν και ήταν η αρχετυπική οπαδός του Τραμπ, από αυτές που βλέπουμε στις παλαβές ομιλίες στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, με ενημέρωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι εγκληματίας, ότι όσοι ψηφίζουν Δημοκρατικούς είναι brainwashed από τα κανάλια, ότι ο Τραμπ βοηθάει τους μαύρους και τις γυναίκες, ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσες γυναίκες στο υπουργικό συμβούλιο, πως ο Τραμπ είναι απλά ένας άντρας και γι’ αυτό έλεγε αυτά που έλεγε για τις γυναίκες, και μάλιστα τότε δεν ήταν και παντρεμένος, ότι ο Ομπάμα ήταν μουσουλμάνος, ότι οι παππούδες του ήταν κομμουνιστές και τον μεγάλωσαν ως κομμουνιστή, ότι ο Ομπάμα μισεί την Αμερική και τους αμερικάνους από παιδί και, μετά από όλα αυτά, αφού πρώτα μεσολάβησε μια μικρή παύση, ότι επίσης ο Ομπάμα είναι και παιδόφιλος.

Για τη συνέχεια kathimerini

9 σχόλια:

  1. Το άρθρο μας λέει στην ουσία ότι τα κομματόσκυλα πιστεύουν στα παραμύθια που τους αρέσουν ενώ ο μέσος πολίτης ξεχωρίζει τα παραμύθια από την πραγματικότητα.
    Εγώ θα πρόσθετα ότι υπάρχει τρίτη κατηγορία, οι ακραίοι, αυτοί γίνονται ακροδεξιοί, ακροαριστεροί ή χούλιγκαν ανάλογα με το ποιος ινστρούχτορας προλάβει να τους προσηλυτίσει πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί ο Andpik επιμένει να αναρτά άρθρα που προκαλούν ειρωνικά χαμόγελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να σου δίνεται η ευκαιρία για μερικά 0,60€ ακόμη... Κερί να του ανάψεις!!!

      Διαγραφή
    2. Διοτι δεν εχει την δικη σου...ευφυια..του χαμογελου...απο αερα γελαστικο..

      Διαγραφή
  3. Άσχετο άρθρο, ούτε μία παράγραφος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο κατηγορούν τον Τραμπ τέτοιοι κοπρίτες δημοσιογράφοι , τόσο περισσότερο εκτιμώ τον Τραμπ, για να τον κατηγορούν όλα τα πουλημένα σκυλιά των εκπορνευομένων γνωστών ΜΜΕ θα πρέπει να αξίζει πολλά ο Ντόναλντ..όσο για την αδρά ΣΟΡΟ-χρηματοδοτούμενη αιματοβαμμένη σκύλα Κίλαρυ Κλιντον ειλικρινά απολαμβάνω την απελπισία της και τέρπομαι με την αφρώδη λύσσα της.. μόνο αυτό αρκούσε για να είμαι με τον Τραμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.