4/8/19

---


2 σχόλια:

  1. Εμεις εχουμε ασυλο ανιατων που γεννουν επικινδυνες και παραμορφωτικες ιδεες που ομως σας δινουν δουλεια προσπαθωντας να τις αναλυσετε και να τις καταλαβετε οπως τονισε και ο εκπροσωπος του Γιανη της μερας του σκοταδιου : Ο αναρχισμος ειναι χρησιμιος στα ΑΕΙ διοτι γενναει επαναστατικες ιδεες.
    Που να τα γνωριζετε αυτα εσεις αυτα η μην μου πειτε οτι ξερατε οτι ο αναρχισμος που ειναι γενους αρσενικου μπορει και γενναει.
    Οσο για την Ρωσια που αναφερεσθε,αυτοι δεν γνωριζει η αριστερα τους τι ποιει η δεξια τους.Σε λιγο θα κανουν τον σταυρο τους γονατιστοι στο χαλακι του Ισλαμ.
    Και στην τελικη,ποιος βγαζει περισσοτερα χρηματα,ο επιστημονας η ο εμπορος (παντος προιοντος) που κατοικοεδρευει στα ΑΕΙ :.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτο οι ιδεες χρειαζονται ασυλο..μαντρι...Θελουν ναχουν. Την ....Γυαρο τους...το Αλκατραζ τους...την κολαση τους..ενα χωρο διαβολε..γιατι ειναι σπιτογατες...ειναι ας πουμε ελιτιστικες.Δεν μπορει ναχουν χωρο οπου ναναι...θελει παλατι η ιδεα...δεν θα παει στην ...Μαγουλα να κυκλοφορει !! Ουτε στα χωρια της ..Αργιθεας !! Εκει πανε τα φυτα....φυσαει...δεν ειναι λουξ...Ειναι δε τοση η δυναμη αυτων των ελιτ ιδεων...τοσο το κλεος...η επιστημη...η εργασια τοσο κορυφαια...που οπως βλεπετε απ τα ερηπεια γυρω σας...ολα δημιουργηματα ...Ασυλου δεν ειναι ??? Ακαταδιωκτες ακανονιστες..περιστροφικες ..ιδεες σε δεσμες εκπομπης ειναι...σε πακετα...σε κβαντα...Για μια ..ιδεα αλλωστε ζουμε...ποιος αλλωστε ζει δυο φορες και.για παντα ?? Εμεις φευγουμε οι ιδεες ομως μενουν στο ..μαντρι...ακους τα κουδουνακια ...
    Τελος παντων ..ολοι ξερουν...ολοι κανουν το κοροιδο...ολοι λενε ευχες...ολοι παριστανουν εργα θαυμαστα πως κανουν...ολοι λενε ιδεες οτι δεν συμφερει να πουν : οτι εκει βρησκουν τα κομματα την πρωτη υλη της υπαρξης τους... Αυτες ειναι οι περιφημες ιδεες...το εκολαπτηριο τους...Βτησκουν αθωα πλασματα...απειρα ..ευπλαστα...και ημιμαθη στην αρχη...και τα πλαθουν σε κουλουρακια βσνιλιας...για να τα τρωνε..ναχουν δουλεια και λογο υπαρξης...Αν δεν φυγουν τα κομματα απ εκει....ποτε οι ιδεες δεν θαναι ελευθερες...θαναι παντα 5-6 κλασικες και ιδιες...εως το 10.000 μ.Χ....Απ την αναρχια...εως την ακρα δεξια...ειναι οι ιδιες βαρετες ιδεες 200 χρονων...Πολυ βαρετες πια με την μονοτονια τους ..Θα χασνουριομαστε σε λιγα χρονια ...και θα ροχαλιζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.