4/8/19

Στις παιδικές χαρές διδάσκεται η Ελλάδα

Η ευκολία με την οποία γίνονται οι βανδαλισμοί και η αδιαφορία για την αποκατάσταση κάθε καταστροφής

Αυτές είναι φωτογραφίες από μια παιδική χαρά της πρωτεύουσας της ομορφότερης χώρας του κόσμου στην οποία κατοικεί ο εξυπνότερος λαός του κόσμου.
Τελικά όπως φαίνεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα Ελληνικά σχολεία είναι εντελώς άχρηστη. Κι αυτό όχι μόνο εξαιτίας των αρχιερέων που η ύλη της διδασκαλίας τους ξεκινά από τις συνέπειες του στοματικού έρωτα και καταλήγει στις συνέπειες της απόλαυσης του πρωκτικού αλλά, κυρίως, εξαιτίας των παιδικών χαρών στις οποίες τα ελληνόπουλα, από τη νηπιακή ηλικία, δέχονται ερεθίσματα για μια υγιή σεξουαλική ζωή. 
Για να μην τα πολυλογώ, αυτές είναι φωτογραφίες από μια παιδική χαρά της πρωτεύουσας της ομορφότερης χώρας του κόσμου στην οποία κατοικεί ο εξυπνότερος λαός του κόσμου.
Για τη συνέχεια AthensVoice



1 σχόλιο:

  1. αμβλύνοε συγγραφέα , άκου τι λένε οι..ίεράρχες για τον γάμο, την ερωτική πράξη και τις παρά φύσιν ασέλγιες, την εγκυμοσύνη και την σημασία του γάμου και θα καταλάβεις (γίνονται και σε εγκεφαλικά παράλυτους θαύματα) ότι αυτά που βλέπεις στις παιδικές χαρές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ Π Ο Λ Υ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.