3/8/19

Υπό κατάρρευση η ρωσική αμυντική βιομηχανία… Τα χρέη πνίγουν τις εξαγγελίες Πούτιν


Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ομιλεί συνεχώς για την αναγέννηση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και τον εξοπλισμό τους με υπερόπλα αλλά την ίδια ώρα η ρωσική αμυντική βιομηχανία εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο ανίκανη να πραγματοποιήσει αυτές τις υποσχέσεις. Με τα χρέη να αυξάνονται καθώς το κράτος δεν έχει ακόμα πληρώσει αυτά που έχει παραγγείλει, με ελλείψεις ειδικευμένου προσωπικού και με αδυναμία παράγει, λόγω κυρώσεων, κρίσιμα απάρτια, η ρωσική αμυντική βιομηχανία έχει σοβαρό πρόβλημα.
Του Paul Goble
ΠΗΓΗ: The Jamestown Foundation (Eurasia Daily Monitor)
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Γιούρι Μπορίσοφ δήλωσε πως όλο και περισσότερες αμυντικές βιομηχανίες κερδίζουν μόνο τον «επιούσιο άρτο τους» και τίποτα περισσότερο ενώ άλλοι αναφέρουν πως το σύνολο των ρωσικών αμυντικών βιομηχανιών βρίσκεται σε κρίση και πως πολλές από αυτές πρόκειται να κλείσουν.
Στις αρχές Ιουλίου ο Μπορίσοφ προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς όταν δήλωσε πως οι ρωσικές αμυντικές βιομηχανίες αντιμετωπίζουν κρίση χρεών. Είπε επίσης ότι μελετάται κούρεμα χρεών ύψους 600-700 δισ. ρουβλιών (10-13 δισ. δολαρίων) καθώς το κράτος δεν έχει καταβάλει οφειλόμενα χρήματα στης βιομηχανίες.

Για τη συνέχεια DefencePoint

8 σχόλια:

  1. Μπορει καπoιος να μας πει με σιγουρια αν η Ρωσικη τραπεζα ειναι ανεξαρτητη του Ροτσιλντ???? Αλλιως τι συζηταμε τωρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλαμε μόνο για Ρότσιλντ αλλά για Αμερινοβρετανικο παράγοντα ο οποίος όχι μόνο κυριαρχίσε στο Ρωσικό χώρο, αλλά και ειχε 70 Αμερικανους αξιωματούχους οι οποίοι καθόριζαν τους εξοπλισμούς και την άμυνα της Ρωσίας μεχρι πριν από λίγα χρόνια. Τώρα οι Ρώσοι λένε ότι βαδίζουν προς ανεξαρτησία. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να φτιάχνουν όσο χρήμα θέλουν μόνοι τους μέχρι στιγμής. Μόνο όταν αυτό γίνει θα έχουμε τη Ρωσία ως υπερδύναμη, αλλά είναι μεγάλο ζητημα σοφίας. Οι Ρώσοι έχουν τεράστιες δυνατότητες αλλά στα θεωρητικά και οικονομικά είναι χωρίς βασική εκπαίδευση. Τους εξαπατούν συνεχώς οι Δυτικοί για πάνω από 100 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Οχι ηλιθιοι δεν ειναι...Τους τρομαζει μονο το μεταβατικο.σταδιο...Θα παρει χρονο..Κι ο λαος περασε πολλα..Ειναι επισης στην φυση του λαου ναναι ανυπομονος στο.φαι..το θελει με το πατημα κουμπιου..Αυτου πονταρουν και οι αλλοι...Αν θες καντο λενε...και θα δεις τι θα σου κανουμε μετα. Αυτο τρομαζει τον Πουτιν...Δεν νομιζω οτι εδιωξε τον Ροτσιλντ ακομη..αν κι εληξε το συμβολαιο ηδη...θα ειχε
      μαθευτει αν τοχε κανει...Το παλευει ισως...αλλα οχι ακομη δεν το εκανε.Φοβαται το σταδιο αυτο.Ειναι κρισιμο πολυ...

      Διαγραφή
  2. ΠΗΓΗ- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ UNITED STATES EMBASSY.TO FAKE NEWS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ FOUNDATION ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ρωσία εχει κάθε δυνατότητα να κατασκευάσει οτιδήποτε στο δέκατο του κόστους, και πολύ λιγοτερο. Οταν θα φτιάξει τα δικά της τοπικά ανεξάρτητα χρήματα τύπου βεργκελ μεσα σε νεες χριστιανικες Ορθόδοξες κοινοτητες, διάσπαρτες σε επαρχία και μέσα σε πόλεις, δεν θα μπορέσει τίποτα να την σταματήσει. Ορθόδοξες κοινότητες με αυτόνομο δικό τους νόμισμα μπορούν να παράγουν τα πάντα χωρίς δανεισμό, χωρίς επενδύσεις, χωρίς χρεοι.

      Διαγραφή
    2. Η Ρωσία είναι πεθαμένη! Περιμένει έναν Μεγάλο Πέτρο για να την αναστήσει. Και ο Μεγάλος Πέτρος την ανάστησε γιατί στράφηκε προς τη Δύση. Το πρώτο μάλιστα που έκανε ήταν να εξαφανίσει τον Πατριάρχη που αντιδρούσε. Τα αποτελέσματα ήταν συναρπαστικά!!!

      Διαγραφή
    3. Τοτε δεν υπαρχει λογος κα Ζωη να ανησυχεις για την Ρωσια..Πεθανε...Κανε τρισαγιο...παρεπιπτωντως η Ελλαδα πως παει ?? Ολα καλα.?? Ουτε οι Αμερικανοι ανησυχουν πια...τι να φοβηθουν ?? Θα τρωνε επ απειρον ζωντανοι....νεκρους....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.