5/8/19

----


3 σχόλια:

  1. πληροφοριακά το συμβολακι με το σφυροδρέπανο στον κόκκινο κύκλο είναι κάτι που χρησιμοποιούν οι φιλο ναζιστές. Οπότε αυτός που ανεβασε το tweet είτε μέσα στον στείρο του αντικομμουνισμο,είναι ικανός να δημοσιεύσει και ναζιστικά σχόλια είτε απλά δεν ξέρει τι του γίνεται η μέσα στη ζέστη είπε που να ψάχνω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ας αναδημοσιεύσω το πρώτο τουιτ που βρήκα.Και για να προλάβω ειρωνικά σχόλια ειμαι κατά του κομμουνισμού και κατά του ναζισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη "λευτεριά" μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασε το βιβλίο ""Τα παρασκήνια του ΚΚΕ""" από τον κατά το 1928 ΓΓ Γραμματέα του Ελ. Σταυρίδη. Περιγράφει όλη την προδοτική δράση που ανέπτυξαν, σε σημείο που οι τούρκοι δεν χρειαζόταν σαμποτέρ. Τους είχαν , και ήταν οι καλλίτεροι.
    Andpik, όπου νάναι, το συριζοτρολ Χρήστος θα σου ζητήσει ταυτότητα ανάρτησης, συγγραφέα και θα καταλήγει με την μόνιμη επωδό """γιατί αναδημοσιεύεις τέτοια κείμενα""' Στεναχωριέται όταν δεν τον ρωτάς σε τέτοια θεματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.