16/4/18

Πρωτοβουλία Ανδρέα Ανδρεάδη για να συγκεντρωθεί € 1 δις για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Πρωτοβουλία Ανδρέα Ανδρεάδη για να συγκεντρωθεί € 1 δις για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και Διευθύνων Σύμβουλος της «Sani/Ikos» Ανδρέας Ανδρεάδης.
Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά τη συντριβή του μοιραίου Mirage-2000.5 που στοίχισε τη ζωή στον Γιώργο Μπαλταδώρο, αναφορικά με τις ελλείψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και την καταπόνηση που υφίστανται το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, ο κ. Ανδρεάδης ξεκινά μια προσπάθεια για να κινητοποιήσει τους εύπορους Έλληνες και ιδρύματα. Στόχος εντός του έτους να συγκεντρωθεί το ποσό του € 1 δισ. για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για τη συνέχεια defencereview

11 σχόλια:

  1. Οταν το στράτευμα πάψει να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ -ΟΖΑΛ,όταν λοιπον τους διώξει ,ευχαρίστως να συνδράμουμε...
    ...Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος
    εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό
    ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο
    (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου).
    Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ
    και χρόνια στην Ελλάδα....
    Υπόμνημα 40 ακαδημαϊκών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το Τζαμί, το Αντιρατσιστικό και τη Λαθρομετανάστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και όταν εμείς οι ίδιοι σταματήσουμε να τους προσφέρουμε εργασία και να απαξιώνουμε τους ομοεθνείς μας εργαζόμενους και όταν μάθουμε στα παιδιά μας ότι πρέπει να εργάζονται για να βγάζουν το ψωμάκι τους τότε τα πράγματα θα αλλάξουν.Και για να μιλάμε με γεγονότα και αριθμούς: Χωριό στον νομό Χαλκιδικής...3300 κάτοικοι εκ των οποίων 800 αλλοδαποί(με τις οικογένειές τους 2+ παιδιά η καθεμία).Εργάζονται όλοι(άνδρες,γυναίκες και ενήλικα παιδιά).΄Ανεργοι ΄Ελληνες, πάνω από 200.

      Διαγραφή
  2. Θα το πω όσο ευγενικά μπορώ.
    Τον κ. Ανδρέα Ανδρεάδη , όπως και τον μεγαλύτερο αδελφό του Σταύρο,τους σέβομαι ως προσωπικότητες και ως σοβαρούς και ανοιχτόμυαλους επιχειρηματίες.
    Ας ξεκινήσουν όμως από πιο απλά πράγματα.Να δώσουν εργασία σε περισσότερους ΄Ελληνες εργαζόμενους και όχι σε ένα πλήθος αλλοδαπών(νόμιμων πλέον με τους νόμους Σύριζα).Δεν πιστεύω ότι θα κατηγορηθούν ως ρατσιστές για αυτό(εάν είναι αυτό που τους ΄΄φοβίζει΄΄).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να γίνοταν κάτι παρόμοιο και στην κύπρο.ο κόσμος σίγουρα θα έβαζε κι από το υστέρημα του κι όχι μόνο οι εύποροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να σας καταλάβω

    Ξεκινάει μια πρωτοβουλία ένας αξιόλογος η μη άνθρωπος και εσείς αντί να την επιβραβευσετε τουλάχιστον με θετικά σχόλια βρίσκετε ευκαιρία να γράψετε ότι έχετε στο μυαλό σας

    Εσείς κύριοι και κυριεσ με τα αρνητικά σχόλια έχετε κάνει ποτέ κάτι θετικό προς αυτήν την κατεύθυνση ,η μάλλον για να αναδιατυπωσω έχετε δώσει έστω και ένα ευρώ προς ενίσχυση κάποιου τομέα του κράτους ?

    Αν όχι που αυτό και το ποιο λογικό πως καταφέρνετε και βρίσκετε αρνητικά στην κίνηση του ανθρώπου??

    Πραγματικά η (μη)λογική σας με ξεπερνάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτες ειναι ενθαρρυντικες κινησεις.
    Και το ευλογο ειναι να υπαρχουν περισσοτεροι στην θεση του κ. Ανδρεαδη.
    Τον τιμα η κινηση αυτη.

    Για την ιστορια.
    Οταν κυβερνησεις & καθεστωτα συνεπραξαν με Εθνικο σχεδιασμο μαζι με ενα μερος του εγχωριου κεφαλαιου για την ανσυσταση της Εθνικης οικονομιας της Εθνικης υποδομης & των ΕΔ, καταφεραν "ΘΑΥΜΑΤΑ" για την Εθνικη κοινωνια και το μελλον του Λαου τους.
    Βλεπε, Ι. Μεταξας - Γ. Παπαδοπουλου - Herbert Hoover US President 1929.

    Λοιπον, μακαρι με μια Εθνικη κυβερνηση - στο αμεσο μελλον - να συνεχιστει αυτη η Εθνικη (διαχρονικη του Ελληνικου Γενους χιλιεριες τωρα) παραδοση.


    Δυο ρητορικες ερωτησεις για να καταλαβουμε την καταντια του νυν ελληνοφωνου κρατους:
    Ποιος ελληνας(;;) πολιτικος δηλωσε "περισσοτερο βουτυρο λιγοτερα κανονια"

    Ποιος Ελληνας πολιτικος δηλωσε, "περισσοτερα κανονια λιγοτερο βουτυρο";;


    υ.γ.
    Εαν η επιβιωση και η ευημερια ενος Εθνους δεν ειναι το πρωτο μελημα για εναν πολιτη, εαν ο καθε πολιτης δεν κατεχει ως ανωτερη αξια την προστασια την ευημερια του Εθνους του ιδιου, τοτε νομοτελειακα, θα αφανιστειτο Εθνος αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ευημερια ...ειναι το ..βουτυρο.?? Οι καλες μερες ειναι με βουτυρο ?? Αν ναι...τοτε η ευημερια περναει απ το στομαχι..και αν φας πολυ...θελεις και σοδα..μετα απο πολυ βουτυρο..παθαινεις εμφραγμα...αρα ευημερια δηλαδη.Αν ηθελες μια καλη λεξη για τον λαο...θαταν η λεξη ευτυχια...που δεν περναει..απ το στομαχι.Συμφωνεις ??

      Διαγραφή
    2. Οχι ακριβως, ρεν συμφωνω διοτι αλλιως αντιλαμβανομαι αυτην την λεξη.

      Αλλο η ευημερια ενος Λαου και αλλο η υποκειμενικη καλοπεραση.

      Εχοντας στον νου οτι η λεξη 'ευημερια' - ειδικα οταν χρησιμοποιειται για το συνολο μιας κοινωνιας - συμπεριλαμβανει εννοιες οπως ευδοκιμω και προκοβω, ετσι χρησιμοποιησα την λεξη αυτη.

      Σιγουρα η ευτυχια ειναι μια καλη λεξη, οπως λεμε δεικτης ευτυχιας.
      Μα κι εδω για καποιους ευτυχια ειναι απλα η καταναλωση κι μονο.

      Διαγραφή
  7. Μπράβο κύριε Ανδρεάδη. Τέτοια ουσιαστικά πράγματα χρειάζονται και επιβάλλεται να είναι ξεκάθαρο για ποιό σκοπό θα αποδεσμευτεί το 1 δις (ή όσα λεφτά εξευρεθούν και αν εξευρεθούν) προς το κράτος. Να αποδειχθεί ότι τα λεφτά αυτά θα πάνε στο σύνολο τους στην άμυνα. Μέγιστη προσφορά προς την πατρίδα αν γίνει και εύχομαι να πάει καλά. Είναι ευκαιρία για τους εκατοντάδες εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους Έλληνες να προσφέρουν για την άμυνα της πατρίδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο μη μαζευτούν τα χρήματα, γίνει η διαχείριση από κρατικούς υπαλλήλους κ ελληναρες πολιτικούς κ καταντήσει η κατάσταση σα το ταμείο μολυβιατη. Οι ξεφτυλες φάγανε τα χρήματα για τους ανθρώπους στην Ηλεία κ μετά λέγανε όλα τα μπουμπουκια δε ξέρουμε που είναι τα χρήματα παιδιά. Διαφθορά αντίστοιχη με την Αλβανία του ραμα κ το Κόσοβο του θατσι κ του χαραντιναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.