3/12/19

Δεν είναι αποχαιρετιστήριο, δεν κατεβάζουμε τα "μολύβια", αλλάζουμε όχημα και θέλουμε τις συμβουλές σας

Μετά από ένδεκα χρόνια αγώνα στο μετερίζι που λέγεται blogspot, θεωρήσαμε ότι μπήκαμε από την "εφηβία" στη φάση της "ωριμότητας" και αποφασίσαμε να αλλάξουμε όχημα προβολής και μετάδοσης των απόψεών μας και εκείνων των ειδήσεων που σχετίζοντια κυρίως με θέματα γεωπολιτικής, διεθνών σχέσεων, εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας.
Την προσπάθεια αυτή την ξεκίνησα μόνος, το Μάιο του 2008, όμως από ένα σημείο και μετά, όλα αυτά τα χρόνια διαδοχικά βοήθησαν και συνέβαλλαν τα μέγιστα στη λειτουργία και την καθιέρωση του Ινφονώμων Πολιτικά (blogspot) στο χώρο και την κατηγορία των αξιόπιστων μέσων μαζικής ενημέρωσης ο Κριστιάν, ο Ανδρέας, ο ΧΑΚ και παλιότερα ο Όμηρος και ο Καυκάσιος, οι οποίοι κάποια στιγμή αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους.
Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν με τα άρθρα τους όλοι εκείνοι οι αρθρογράφοι που μας εμπιστεύθηκαν άρθρα τους, τους οποίους δεν αναφέρω ονομαστικά για να μην ξεχάσω κανέναν, αλλά και οι σχολιαστές, που με τις παρεμβάσεις τους έδιναν ζωντάνια και ιδιαίτερο χρώμα στο ιστολόγιο.
Τέλος, στην επιτυχία του ιστολογίου συνέβαλαν και ελπίζουμε να συνεχίσουν να συμβάλουν και στο νέο μας σχήμα, οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και διάφορες χώρες του κόσμου όπου κατοικεί ο Οικουμενικός Ελληνισμός.
Το νέο μας εγχείρημα είναι εξαιρετικά φιλόδοξο, γιατί είναι ευρύτερου ενδιαφέροντος και απαιτεί άλλου τύπου δουλειά, κάτι το οποίο μας φέρνει όλους εμάς που το υπηρετούμε ως διαχειριστές και συνδιαχειριστές προ των ευθυνών μας, να προσφέρουμε ποιοτικότερη και πιο υπεύθυνη ενημέρωση στους Έλληνες, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που οι κατασκευασμένες ειδήσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε περιπέτειες την κοινωνία και την πατρίδα.
Σε όλα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης αλλά και του χειρισμού των ειδήσεων και των πληροφοριών που αφορούν τη δράση και τις παράλογες και εξαιρετικά επικίνδυνες κινήσεις της Τουρκίας στις θάλασες του Ελληνισμού, στην Αν. Μεσόγειο, το Λιβυκό, το Ιόνιο και το Αιγαίο πέλαγος.
Το προηγούμενο διάστημα κάναμε ορισμένα λάθη και αβλεψίες, αναμεταδίδοντας ειδήσεις που ήταν σκόπιμα παραλλαγμένες και ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του ιστολογίου, απολογούμαι σε όλους εσάς γι' αυτό.
Τέλος, θα ήθελα σε αυτό το απολογιστικό σημείωμα, να ζητήσω από όλους όσους εκτίμησαν τη δουλειά μας και αγάπησαν το Ινφογνώμων Πολιτικά, να μας πουν και να γράψουν τις παρατηρήσεις τους για το νέο εγχείρημα, τις οποίες θα αξιολογήσουμε και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε, με την πολύτιμη βοήθεια της εταιρείας Darwin, που εκκινούμενη από καθαρά πατριωτικά κίνητρα, μας πρόσφερε εντελώς δωρεάν το εξαιρετικής δυσκολίας έργο της μεταφοράς όλου του αρχείου του blogspot στη νέα πλατφόρμα, καθώς και το σχειδαμό και τεχνική υποστήριξη του νέου μας εγχειρήματος.
Πάντως, ανεξαρτήτως οχήματος, πλατφόρμας, σχεδιασμού και εύρους, για ένα πρέπει να είναι σίγουροι οι φίλοι μας.
Δεν πρόκειται να βάλουμε "νερό στο κρασί μας".
Το Ινφογνώμων Πολιτικά θα συνεχίσει να είναι μακριά από κόμματα, ξένα ή εγχώρια πολιτικά, οικονομικά άλλα συμφέροντα και θα συνεχίσει με μεγαλύτερο πάθος να αγωνίζεται για το Δίκαιο και την Αλήθεια και να μάχεται κι από αυτό το νέο μετερίζι για την Κύπρο, την Ελλάδα και τουν Οικουμενικό Ελληνισμό, για το Έθνος και την Πατρίδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους και πάμε όλοι μαζί για τη νέα προσπάθεια.
Σάββας Καλεντερίδης

7 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Σάββα, έντεκα ολόκληρα χρόνια παρακολουθώ τον αγώνα σου από δω μέσα κι έντεκα ολόκληρα χρόνια θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα με τις πενιχρές μου δυνάμεις στον αγώνα αυτόν, σαν αναγνώστης και σχολιαστής.

    Εύχομαι στην νέα ιστοσελίδα καλορίζικη και πιστεύω ότι θα συνεχίσει με την ίδια επιτυχία. Αυτό που με θλίβει βαθύτατα είναι ότι, παρά το ότι υπάρχουν πατριωτικές φωνές και δεν εννοώ μ' αυτές τις κραυγές κάποιων ανεγκεφάλων, αλλά τον ορθό λόγο των σοβαρών πατριωτών, η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο, χωρίς (εγώ τουλάχιστον) να βλέπω φως στην άκρη τού τούνελ, όπως την ... Νικολούλη.

    Όπως είδα στην νέα ιστοσελίδα, ο σχολιασμός προϋποθέτει κι εγγραφή στο discus, ή το fb, twitter κλπ. Δεν έχω σκοπό να κάνω χρήση, άλλωστε, μετά από 11 χρόνια, δεν νομίζω να έχω να προσφέρω τίποτε άλλο.

    Σ' ευχαριστώ κι εσένα και τούς συνεργάτες σου, που παρά τις όποιες κατά καιρούς διαφωνίες μας, μού έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια την δυνατότητα να εκφράσω τις απόψεις μου, απόψεις που στόχο είχαν να βοηθήσω, κατά το δυνατόν, την πατρίδα μας και τίποτε άλλο.

    Ας είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραβάτε μπροστά . Να έχετε δύναμη και να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοριζικοι ! Να γράφει ο κριστιαν κανένα άρθρο παραπάνω ζητω ως δώρο για τη νεα χρονια.Δεν ξερω αν εχει χρόνο βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. καλεντεριδη. σε οτι θελετε βοηθεια/υποστιρηξη μην δυστασετε να ερθετε σε επαφη. τεχνικος δικτυακων εφαρμογων, γερμανικα (απταιστα) / αγγλικα. γιατι οι ποντιοι ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.