11/6/09

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν για Χάλκη και Βακούφια.

Η Τουρκία πρέπει να προχωρήσει στην αναγνώριση της Οικουμενικότητας του Πατριαρχείου και στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης»,επίσης πρόσθεσε ότι η Άγκυρα θα πρέπει να διευρύνει τις μεταρρυθμίσεις στο θέμα των Βακουφίων δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, Όλι Ρεν, ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Τουρκία πρέπει να προχωρήσει στην αναγνώριση της Οικουμενικότητας του Πατριαρχείου και στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, Όλι Ρεν, ο αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης πρόσθεσε ότι η Άγκυρα θα πρέπει να διευρύνει τις μεταρρυθμίσεις στο θέμα των Βακουφίων. Απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ο κ. Όλι Ρεν υπογράμμισε ότι για να προωθηθούν οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Άγκυρα πρέπει να προχωρήσει σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στα θέματα της ελευθερίας της έκφρασης και του Τύπου και να βοηθήσει στη μόνιμη επίλυση του Κυπριακού.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

3 σχόλια:

  1. STIS 13 IOUNIOU H K.FOTINI DARA THA TRAGOUDISI STON NAO TIS AGIAS EIRINIS .THA THN SINODEVSOUN H ORXISTA SIXRONIS MOUSIKIS KI H XORODIA THS ERT.H K.DARA EKANE MATHMATA TOURKIKIS GIA NA ERMINEFSI TOURKIKO PARADOSIAKO TRAGOUDI . DEN GNORIZO AN ANAFERETE GIA TON SEVDA ENOS TOYRKOU GIA MIA ELLHNIDA . BHMAGAZINO.[ELPIZEI ARAGE NA TIS PARAXORISOUN KI THN AGIA SOFIA NA TRAGOUDISI TO ELLHNIKO PARADOSIAKO TRAGOUDI[ESTHLA DYO POULIA STHN KOKKINH MHLIA[ KI OLA AFTA MESTIMEGALI XARA !!!! TI NA MAS KANOUN OI MOUSOULMANOI GIA OLA MONOI MAS KANONIZOUME.TADE EFH TIRACUCOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ όσοι αφήνουν τα σχόλια τους να είναι με ελληνικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έπρεπε να αρνηθεί η κ. Δάρα να ερμηνεύσει άσματα στον Ι.Ν. της Αγίας Ειρήνης. Αν δεν κάνω λάθος είναι από τους πρώτους ναούς της Χριστιανοσύνης και αρχαιότερος και από την Αγία Σοφία...Αλλά δε βαρυέσαι...πάει η Ελλάδα τέλειωσε...τι να λέμε τώρα...εδώ οι πολιτικοί κάνουν σκαμνάκια η κ. Δάρα μας έφταιξε!!!...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.