23/6/09

Νέες απελάσεις λαθρομεταναστών


23 Ιουνίου 2009, 19:45

Είκοσι πέντε Αφγανοί λαθρομετανάστες απελάθηκαν από την Ελλάδα με ειδική πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Πρόκειται για τη δεύτερη ομαδική απέλαση λαθρομεταναστών μέσα σε λίγες ημέρες, αφού στις 10 Ιουνίου είχαν απελαθεί 55 Πακιστανοί.

Οι απελάσεις γίνονται με έξοδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ οι απελαθέντες συνοδεύονται από ισχυρή δύναμη αστυνομικών. Για όσους απελαύνονται έχουν χορηγηθεί ταξιδιωτικά έγγραφα από τις αρχές των χωρών καταγωγής τους ύστερα από έκκληση των ελληνικών αρχών και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στις 12 αύριο το μεσημέρι, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εσωτερικών στη λεωφόρο Κατεχάκη σύσκεψη υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για θέματα δημόσιας τάξης, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, και τη συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων με κύριο θέμα τους λαθρομετανάστες, αλλά και ζητήματα που αφορούν γενικότερα τη δημόσια τάξη. Η σύσκεψη είχε αναβληθεί την περασμένη Τετάρτη, λόγω της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα από τη Σέχτα Επαναστατών στα Άνω Πατήσια.

14 σχόλια:

  1. Τί νούμερα είναι αυτά;25 τώρα 55 τις προάλλες ενώ έχουμε κάποιες αρκετές χιλιάδες μόνο μέσα στο κέντρο.Όλα για τα μάτια του κόσμου πιά;Όλους πίσω να τελειώνουμε.
    Όταν ακόμα και τώρα σε Αφγανιστάν και Πακιστάν κάνουν βίαιους διωγμούς και εκκαθαρίσεις σε χριστιανούς γιατί θα πρέπει να τους λυπηθούμε εμείς εδώ;
    Όλοι οι λαθραίοι πίσω στις πατρίδες τους.
    Αρκετή 5 φάλαγγα έχουμε,όχι άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματι μονο σαν ανεκδοτο μπορουμε να παρουμε μια τετοια ειδηση,

    η FRONTEX θα βγαλει κανενα επισημο αποτελεσμα ποσους λαθρομεταναστες εχει διαπιστωσει να εισερχονται στην Ελλαδα ?

    εκει να δεις γελιο

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1+1=14

    θα μας κατηγορησει το πακισταν για αλιωση του πλυθησμου του...
    τουλαχιστον δε βαζουν κανα πολιτικο μεσα μην πηγαινει αδειο, κριμα ειναι.

    Θ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω τώρα την εκπομπή του Χαρδαβέλα με θέμα τη λαθρομετανάστευση. Ο Βαλιανάτος η Κουντουρά και ο Τσούκαλης είναι απαράδεκτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζεύτε τους και πίσω όλοι, Αφρικανοί και Ασιάτες λαθραίοι. Δεν τους έχουμε καθόλου ανάγκη. Να καθαρίσουν και τα φανάρια από τον συρφετό. Και ούτε καν τσάρτερ. Υπάρχει και το Τζέλλα Δ που είναι και πάμφθηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι δεν γίνεται τίποτα,αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και 100 τη μερα να διώχνουμε πάλι δεν γίνεται κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι απελάσεις δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Απλά, όταν ισχύσει το μέτρο της απέλασης για μερικούς μήνες και χρόνια, σε συνδιασμό με άλλα μέτρα, όπως για παράδειγμα η σοβαρή φύλαξη των συνόρων, η χώρα μας θα πάψει να δίνει την εικόνα του "ξέφραγου αμπελιού" και θα πάψει να είναι ελκυστική για λαθρέμπορους ελπίδας και λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑλημέρα και απο δω :) σιγά που δεν θα ξεκίναγα την μέρα χωρίς να διαβάσω τις αναρτήσεις ..
    1)Για την αστυνομία, αν τους αφήσουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους το κέντρο της Αθήνας είναι πολύ εύκολο να αδειάσει σε πολύ λίγο χρόνο .Και όταν λέω αν τους αφήσουν δεν εννοώ μόνο οι έγκριτοι πολιτικοί μας .....αλλά και τα ΜΜΕ που νομίζουν ότι είναι θεοί στην θέση του θεού ή απευθείας ανταποκριτές από παράδεισο.
    2)Αν αντί να μας δουλεύουν , δουλέψουν και στέλνουν πίσω οχι 25 , 25 αλλα αλλα 250 250 την μέρα με πτήσεις που μπορούν να ναβλώσουν (έχουν τα λεφτά να το κάνουν και δεν το λεω έτσι ) .
    3)Αν φυλαχτούν τα σύνορα χρησιμοποιώντας και τα όπλα γιατί πως να το κάνουμε ρε παιδιά γιατί είναι λογικό όταν ο κλέφτης μπει στο σπίτι σου για να σε κλέψει επειδή πεινάει να δικαιολογείς τον ιδιοκτήτη που τον σακάτεψε στο ξύλο και να λες όλους όσους θέλουν με τον όποιο τρόπο να τους σταματήσουν να μη μπουν στην Ελλάδα να τους λες ρατσιστές , εθνικιστές ? Δεν το καταλαβαίνω δλδ
    ΠΩς δ.....μεταμορφώνετε ο κλέφτης του σπιτιού σε αδικο ταλαιπωρημένο μετανάστη?Επειδή το ένα σπίτι είναι 80τμ ενώ το άλλο είναι μερικές χιλιάδες...Δλδ η Ελλάδα δεν είναι σπίτι μας?
    Τέλος ας βάλουν πια κάποιον στρατιωτικό με πήρα σε μερικές θέσεις και ας τον αφήσουν στην ησυχία του να κάνει την δουλειά του.
    Οσο για την Ε.Ε., καλά εγώ ξέρω την παροιμία ''Ο λύκος έχει χοντρό τον σβέρκο του γιατί κάνει την δουλειά του μόνος του'', ναι επικουρικά μπορεί να μας βοηθήσει αλλά εμείς ότι κάνουμε μόνο .Η ιστορία της Ελλάδος το έχει αποδείξει ...
    ΧΡιστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πατρίδα μας περνάει τραγικές στιγμές, ακυβέρνητη και αφύλαχτη. Η Ελλάδα αλιώνεται με ύπουλο τρόπο και οι κυβερνώντες σφυρίζουν αδιάφοροι. Έχουμε καταντήσει να είμαστε το περίγελο της διεθνής κοινότητας....ένα ξέφραγγο αμπέλι που μπαίνει όποιος θέλει όποτε θέλει.

    Η Αθήνα δείχνει μια άναρχη και βρώμικη τριτοκοσμική πόλη με το συρφετό ασιατών σε όλα τα φανάρια και στο ιστορικό κέντρο. Ο τοθρισμός μας μάρανε......και ταυτόχρονα απειλέιται η εδαφική ακεραιώτητα της χώρας και διασύρετε η αξιοπρέπειά μας.

    Οι ασήμαντες απελάσεις που ανακοινώνονται είναι μόνο για το θεαθήναι...φτηνοί εντυπωσιασμοί για ιλίθιους. Τέτοιοι είμαστε, αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουνε. Κλαίω για την άμοιρη πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να απελάσουμε τους πολιτικούς μας και τους ανώτατους στρατιωτικούς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θέλω να σχολιάσω τα μέτρα γιατί γίνονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού και προς άγρα ... ψήφων. Δεν θα τσιμπήσω....λυπάμαι φίλοι μου "βουλευτές-υπουργοί-πρωθυπουργοί κλπ".
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 55 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Καλά και το ΚΚΕ και ο Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ ξέρουμε πόσο "νοιάζονται" για το καλό των αλλοδαπών, πόσο τους συμπαραστέκονται, πόσο τους υποστηρίζουν. Βέβαια δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι ότι ο κόσμος τους "πλήρωσε" καλά στις Ευρωεκλογές και....συνεχίζουν.
    Το χειρότερότερο είναι να ακούς τον Δικηγορικό σύλλογο να βγαίνει και να λέει τρόπους "αντιμετώπισης" του προβλήματος, να παραπονιέται για "κακομεταχείρηση", να φωνάζει. Βέβαια δεν έμαθαν αυτοί οι "κύριοι" ότι και ο πλέον αδαής ξέρει τον λόγο που "νοιάζονται, καίγονται". ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΥΑΙΝΑ ΨΟΦΗΜΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΕΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.
    Ηθελα να μάθω όμως αυτοί, δεν σκέφτονται τι κόσμο, τι πατρίδα θα παραδώσουν στα παιδιά τους ; Αν αύριο-μεθαύριο τους ρωτήσουν, τι θα απαντήσουν ; Θα πούνε ότι στους "προδότες", στους "εθνικούς μειοδότες"......"συμπεριλαμβάνομαι και εγώ" ; Μα καλά, δεν έχουν τσίπα πάνω τους ; Ολα στη φωτιά προκειμένου να χοντραίνουν οι κ@λ@ι και τα πορτοφόλια τους ;
    Αυτούς θέλω να σχολιάσω όπως και άλλους επίδοξους "πολυπολιτισμικούς" και "μοντέρνους" π@π@ρες που μιλάνε χωρίς να σκέφτονται, που κρίνουν αβίαστα οποιονδήποτε ως ρατσιστή ή ότι άλλο, που υποστηρίζουν όλους αυτούς χωρίς καν να σκέφτονται την πατρίδα τους.
    ΜΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ;
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΓΙΑΤΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ; ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ; ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ; ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ; ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ; ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ;
    ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ manos141.....

    "Πότε θα ανθίσουνε τούτοι οι τόποι;…
    Πότε θα έρθουν καινούργιοι Ανθρωποι, να συνοδεύσουνε τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία;…"
    ΣΕΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απελάθηκαν 25 Αφγανοί; Πω πωωω ανατρίχιασα, μεγάλη εθνική επιτυχία. Άντε ας σφιχτούμε να απελάσουμε καμμιά 25αριά ακόμα και τελειώσαμε με την λαθρομετανάστευση!!!
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην εκπλαγειτε εαν μαθουμε οτι τα αεροπλανα και η εταιρεια που κανει τις απελασεις,ανηκει σε καποιον υπουργο η συγγενη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.