13/6/09

"Γιατί Τρέχατε σαν Κατσαρίδες;"


Ο Ρωσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε πριν από λίγες ημέρες πως φέρονται οι σοβαρές κυβερνήσεις σε πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες. Πηγαίνοντας στην επαρχιακή πόλη Πικάλυοβο, λίγο πιό έξω από την Αγία Πετρούπολη συνάντησε τους ιδιοκτήτες τριών τοπικών εργοστασίων που είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν τους μισθούς των εργατών τους.

Ανάμεσά τους ο πανίσχυρος Ρώσος ολιγάρχης των μεταλλευμάτων Ολεγκ Ντεριπάσκα. Ο Πούτιν διχως πολλές αποστροφές τους τόνισε πως η ημέρα εκείνη αποτελούσε την τελευταία προθεσμία πληρωμής των υποχρεώσεων των εταιριών προς τους εργαζόμενους. Εφ΄όσον και το κράτος είχε ήδη εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις και είχε εξασφαλίσει την αγορά των προιόντων τους. Πετώντας, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ένα στυλό στο τραπέζι που καθόταν ο πανίσχυτος ολιγάρχης ο Πούτιν "τον διέταξε" αμέσως να υπογράψει. Διαφορετικά η κυβέρνηση, όπως τόνισε, θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία. "Δεν μπορω να καταλάβω" τόνισε ο Ρώσος Πρωθυπουργός "γιατί μετατρέψατε χιλιάδες ανθρώπους ομήρους των φιλοδοξιών σας η της έλλειψης επαγγελματισμού από μέρους σας - η ίσως και θύματα της απληστίας σας". Μπροστά στις κάμερες των τηλεοράσεων ο Πούτιν τους καυτηρίασε, "Γιατί τρέχατε σαν κατσαρίδες να κρυφτείτε λίγο πριν έλθω, εντελώς ανίκανοι να πάρετε κάποιες λογικές αποφάσεις;"

Αυτό είναι ένα δείγμα του πως ακριβώς μιά σοβαρή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους λεγόμενους νταβατζήδες. Κάθε σύγκριση με άλλες γνωστές περιπτώσεις αποδεκτή.
ΠΗΓΗ www.andrianopoulos.gr

12 σχόλια:

  1. Σε ποιό τραπέζι καθόταν αυτός στο Μπαιρακτάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδέν σχόλιον..

    Αυτός είναι ο πραγματικός "Αυτοκράτωρ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο στον East ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά ο μπαμπάς του δεν ήταν από πολιτικό σόι και ο Βλαδίμηρος δεν προαλειφόταν για πρωθυπουργός πριν γεννηθεί.
    Ενώ οι συν υμάς κύριε Ανδριανόπουλε,οι πολιτικές σας παρέες ήταν πάντα τα γκολντενμπόυς της πολιτικής στην Ελλάδα.Το ξεχνάτε; Ή νομίζετε πως το ξεχνάμε εμείς..
    Και ο Πούτιν δε βγήκε μέσα από κεντρικές επιτροπές και πολιτικά γραφεία αλλά μέσα από την πρακτική δράση σε τομείς που πάνε οι καλλίτεροι.Διότι εκεί που δούλευε δεν σήκωνε μέσον.Για να έχεις επιτυχίες πρέπει να είσαι καλός και τυχερός μαζί.
    Λοιπόν είναι σοβαρή η διακυβέρνηση στη Ρωσσία;Βγείτε να μας πείτε τις τελικές σας εντυπώσεις.Όλοι φάγατε και ήπιατε απ'αυτό το λαό,και πολλοί χλευάσατε επί των γυναικών αυτών όταν περιήλθαν στην ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 13 Ιούνιος 2009 5:18 μμ

    ΜΠΡΑΒΟ

    τι τις θελει τις συγκρισεις ο μπουλης ?

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούσατε ποτέ ξανά το όνομα Τσώρτσιλ μετά τον θάνατο του Βρετανού ηγέτη; Το όνομα ΝτεΓκωλ; Θάτσερ; Ακόμα ακόμα, Μεντερές; Ντεμιρέλ; Ετσεβίτ; Το όνομα Σρέντερ; Μιτεράν; Όχι. Γιατί εκεί οι ηγέτες βγαίνουν μέσα από τον στίβο της ζωής και βάσει των πραγματικών ικανοτήτων ενώ εδώ ανάλογα με το τι δουλείες και βαρύδια έχει αναλάβει το τάδε σόϊ και η δείνα δυναστεία που θα περάσουν στην διαχείριση του γόνου-διαδόχου. Αν διαβάσουμε τις βιογραφίες πολλών ηγετών της Ευρώπης θα δούμε ότι πολλοί προέρχονται από πολύ χαμηλά, αν επιτρέπεται ο όρος, άλλος από μπακαλόγατος, ναι ναι, ούτε καν υπάλληλος σούπερ μάρκετ, μπακαλόγατος, όπως και ο Χατζηχρήστος στην ομώνυμη ταινία, άλλοι απλοί υπάλληλοι τραπεζών με μέση εκπαίδευση και στη συνέχεια διακρίθηκαν στον συνδικαλισμό κλπ, όχι βέβαια συνδικαλισμό όπως ο δικός μας έτσι; Μην βρίζουμε τους ανθρώπους... Ακριβώς αυτός ο τύπος ανθρώπου εδώ, είναι δια θανάτου αποκελισμένος από την εξουσία!!! Σπούδαζαν σε νυχτερινές τάξεις και πλήρωναν από την δουλειά τους τα δίδακτρα... Είναι δυνατόν τέτοιοι ηγέτες να φάνε παπά; να μασήσουν ταραμά; να χεστούν από τον φόβο τους με την πρώτη μακγιά που θα τους πουλήσει κάποιος; Συγνώμη για τις εκφράσεις αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα...Θού Κύριε...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί έχουν Πούτιν,
    ενώ εμείς Μαυρογιαλούρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν πέρασε σε κανενός το μυαλό ότι κι αυτό ανήκει στην προπαγάνδα του Πούτιν που μένεται την Ρωσία τα τελευταία χρόνια; Δεν θεωρώ κακό που έχουν "αυτοκράτορα", η Ρωσία είναι ανίκανη για δημοκρατία (κάτι σαν την ψευτοδημοκρατία των ΗΠΑ), αλλά μην πέφτουμε κι εμείς στην παγίδα της πουτινολατρείας, άλλωστε η ελεγχόμενη ρωσική τηλεόραση το έδειξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ατυχής σύγκριση !!!! Οι δικοί μας τέτοιο πράγμα ; Και μετά πως θα ξαναβγούν ; Οι δικοί μας, μιλάνε οι εργοστασιάρχες και κάθονται προσοχή, φωνάζουν οι εφοπλιστές και ..... χέζονται, ανεβάζουν οι τραπεζίτες τα επιτόκια χορηγήσεων και .... σφυρίζουν αδιάφορα, δημιουργούν τεχντητές κρίσεις και ..... χορηγούν βοήθεια στις....τράπεζες. Και άλλα πολλά. Τα έχουν χωρίσει μια χαρά τα πράγματα. Γιατί να χαλάνε τις σχέσεις τους τώρα ; Ας είναι καλά ο ..... μακάκας ο λαός.
    Κακά τα ψέματα φίλοι μου. Χρειαζόμαστε επειγόντως πολιτικούς που να αγαπάνε την Ελλάδα. Εχουμε χρόνια πάρα πολλά να δούμε τέτοιους. Από τα Golden boys τι πέριμένεις, προκοπή ;
    Τα έχουν φάει τα ψωμιά τους αυτοί οι πολιτικοί που έχουμε και αν δεν αλλάξουν ρότα, τους περιμένους πάρα πολύ δύσκολες μέρες. ΟΧΙ δεν θα πεινάσουν, χειρότερα ακόμα. Θυμάστε τη δίκη των Εξ ; Να μη γίνει δίκη των 300 !!!!
    Μας έχουν φάει οι πολιτικές οικογένειες. ΔΥΝΣΤΕΙΕΣ !!!! Και μετά τους φταίγανε οι Βασιλιάδες. Γιατί τι έκαναν ; Οτι κάνουν και αυτοί τώρα !!!!!
    ΦΥΓΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ (Ή μήπως δεν είναι ;). ΖΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.
    ΚΑΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ;
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ ;
    ATIMOI ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΣ / ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.....ΟΥΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΠΑ.....
    ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗ .... ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:23 δεν σημαίνει ότι μόνο αυτοί που αφήνουν σχόλια καταλαβαίνουν ή δεν καταλαβαίνουν....

    Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θεσσαλέ είναι επικίνδυνα ( διανοητικά ) τα μονοπάτια που διάλεξες φίλε μου.
    Οι κατά καιρούς "Πεφωτισμένοι" μόνο δυστυχία φέραν στους λαούς τους....

    λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεσσαλέ,εσύ θά δουλεύης τήν γκιλοτίνα καί εγώ θά πλέκω,καί δέν αστειέυομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.