13/10/09

Ο Κωνσταντίνος Μπίκας νέος διευθυντής της ΕΥΠ

Καθήκοντα διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίκας με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Επιπλέον, με την ίδια απόφαση ο κ. Φώτης Παπαγεωργίου, Αστυνομικός Διευθυντής εν αποστρατεία, διορίζεται Α΄ υποδιοικητής.
Ο διπλωμάτης Κωνσταντίνος Μπίκας έχει διατελέσει επι σειρα ετών εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών και ως σήμερα ήταν διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
www.kathimerini.gr

4 σχόλια:

  1. Ζήτω στα Λαμόγια. Δεν παθαίνουν τίποτα ποτέ και με οποιεσδήποτε καταστάσεις. Πάντα θα μεγαλουργούν.
    Ρε μεγαλοσυνδικάλες ξανάγινε "σύντροφος" ο Β';

    Ο Απορών
    ΧΑΧΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ

    (Σφραγίδα - Υπογραφή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ γελάν και οι πέτρες...
    Μετά από 3 μήνες κρίθηκε ο προηγούμενος (Παπαγελλόπουλος) άξιος αντικατάστασης. Είναι δυνατόν μετά μία τόσο νευραλγική υπηρεσία να λειτουργήσει σωστά??? Άσχετος είμαι με το θέμα αλλά εκφράζω ένα απλό συμπέρασμα, ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΥΠ-ΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ (ΕΚΑΣΤΟΤΕ) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ.... ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ "ΔΟΥΛΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΠ-ΑΡΧΟΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προσανατολισμός της ΕΥΠ, επομένως, επανήλθε ορθώς προπάντων στις έξωθεν απειλές. Το πιο ενδιαφέρον όλης αυτής της ιστορίας, ήταν η απολυση του Κοραντη, μετα τους ψιθύρους για τις κασέτες που αποκάλυψαν την συμμορία εγκλήματος και τις σχέσεις τους με εταιρίες δημοσκοπήσεων, καθώς και τις σχέσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.