23/10/09

Το ξεπούλημα της Κύπρου μέσω Αθήνας και ελληνικού ΥΠΕΞ-Μπακογιάννη

Η ιδιότυπη αυτή νομιμοποίηση των Κατεχομένων, πισώπλατη μαχαιριά στο Κυπριακό, αποτελεί επίτευγμα του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, επί υπουργείας της κ. Μπακογιάννη

Κύπρος: Παράνομη η χρήση του αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου
Δεν μπορούν να εκδίδονται αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Σμύρνη και ακολούθως προς το παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου (Ερτζάν), δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού.
Επεσήμανε δε πως η οποιαδήποτε εμπλοκή των κατεχομένων σ' αυτά τα αεροπορικά ταξίδια παραβιάζει διεθνείς συμβάσεις αλλά και την ελληνική νομοθεσία.
Ανέφερε ακόμα ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα διαβουλευθεί για το ευαίσθητο αυτό θέμα με την ελληνική κυβέρνηση.
Θα πρέπει, επίσης, σημείωσε ο κ. Κυπριανού, να υπάρξει ενημέρωση προς το επιβατηγό κοινό και τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μην εκδίδονται εισιτήρια που θα περιλαμβάνουν το παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

27 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε φίλε
    αν θέλεις να υπερασπιστείς εκείνους που έλαβαν την απόφαση, το βήμα είναι δικό σου, μπορείς να το κάνεις.
    Στο δημοσίευμα υπάρχει ουσιαστική και επώνυμη καταγγελία του υπουργού εξωτερικών της μαρτυρικής Κύπρου, που μιλάει ανοιοκτά για πισώπλατη μαχαιριά.
    Μιλά για δυνατότητα να βγουν εισητήρια για τα κατεχόμενα από την Αθήνα, απόπου ξεκινά το δρομολόγιο Αθήνα-Σμύρνη-Κατεχόμενα.
    Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να αοριστολογούμε.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Α-Θεο,δώρα, πήγε να βοηθήσει τους κολλητούς και τα έκανε σκατά. Τουλάχιστον δεν ζήταγε την νομική συμβουλή του Προκόπη Παυλόπουλου, ώστε η βοήθεια στους πασάδες, να μην έχει κωλλύματα ;
    Πιστεύω ότι η νέα κυβέρνηση, θα κάνει ότι πρέπει με νέο νόμο, ώστε να ισχύουν ...τα υπεσχημένα.
    Θα πρέπει να μην φανούμε ως κράτος ...αναξιόπιστοι.

    ΙΝΣΑΛΛΑΧ.

    Τι να κάνω ; Αντί να οργίζομαι τόριξα στο καλαμπούρι.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς έχω τηνεντύπωση ότι το εφιαλτικό σενάριο να έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ Ντόρας και Giorgos για πρωθυπουργό που έχει δρομολογηθεί βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης και θα το δούμε σύντομα.
    (και συ τέκνον Κακλαμάνη ??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δλδ από την κόρη του εφιάλτη τι άλλο περιμένατε ;;;Τέτοιο και άλλα πολλά παρόμοια.Αντε να την "βγάλουν" και αρχηγό της ΝΔούλας να δέσει το γλυκό. Α! ρε Ψωμιάδη, θα σε αναπολούν πολλοί ψηφοφόροι της αυτοκράτειρας οταν θα τρώνε στα μούτρα τους (και μούτρα μας βέβαια..)τις σβουνιές της ντορούλας.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο το διλημα ντορα-γιωργος μου θυμιζει το κολπο που συστηνουν οι παιδιατροι για να τρωνε τα παιδια οσπρια

    η συμβουλη του ειναι να τους δινετε την ψευδαισθηση οτι επιλεγουν αυτα το γευμα τους προτεινοντας τους δυο ισοδυναμες επιλογες

    π.χ φακες ή φασολια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα έχω κολλήσει και σκέφτομαι το Γιώργη τον Παπαδόπουλο κι όλο το θίασο των γκαγκά ηλιθίων που έκαναν πραξικόπημα παρακινούμενοι απ' τους "συμμάχους" γιατί φοβόντουσαν λέει τον ...κομμουνισμό !

    Σε λίγο βλέπω να παρακαλάμε την Παπαρήγα να μας σώσει γιατί δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ τίποτα άλλο να μπορεί να σταθεί ορθό.

    Εκεί όσοι μασήσουν θα γελαστούν οικτρά γιατί παραμένει ένα πουκάμισο αδειανό αιωνίως μη δυνάμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισως ειναι ενα καλο τεστ για την νεα κυβερνηση να ανοιξει τα χαρτια της και να βγαλουμε και εμεις συμπερασματα για την μελλοντικη της πορεια στα εθνικα θεματα.Οψωμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΥΝΕΙΑ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κακό με τους πολιτικούς μας είναι ότι μας περνάνε τους περισσότερους για ζώα. Ποτέ δεν μας δίνουν λογαριασμό για τα όσα κάνουν όσο κι αν μας επηρεάζουν αυτά άμεσα η έμμεσα.
    Είναι ασέβεια προς τον λαό που υποτίθεται ότι υπηρετούν αλλά στην ουσία τον κυβερνούν όπως ο βοσκός τα πρόβατα. Κάποια πάνε για κούρεμα, άλλα για άρμεγμα και κάποια άλλα για σφαγή. Πάντως, όλα ζούνε στην ίδια στάνη και ο βοσκός τα καρπώνεται όλα.
    Ειδικά στο θέμα της εξωτερικής πολιτικής έχω την εντύπωση ότι ο εκάστοτε υπουργός κάνει του κεφαλιού του ανάλογα με το που είναι φιλικά προσκείμενος (μεγάλες δυνάμεις) και με τις πιέσεις που δέχεται από τους « φίλους» του.
    Θα έπρεπε τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος μας, πως διαλέγουν από κοινού πρόεδρο της δημοκρατίας, να χαράξουν μια ενιαία κοινή εξωτερική πολιτική .Ας διαλέγουν από κοινού έναν υπουργό των εξωτερικών, η έστω υφυπουργό αλλά ισόβιο και ελεγχόμενο διαρκώς από διακομματικές επιτροπές που θα έχουν μόνο στόχο το όφελος της πατρίδας.
    Ίσως έτσι δεν θα παίρνει πια ο αέρας της σημαίες η άλλα ξεπουλήματα όπως αυτό που αναφέρετε παραπάνω και ποιος ξέρει τι άλλα θα βγουν στην φόρα και τι άλλα φρέσκα θα ακούσουμε και θα δούμε.
    "Έλληνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1) http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/blog-post_752.html
    Εγκαινιάσθηκε δρομολόγιο Αθήνα - Σμύρνη - κατεχόμενα Η Τουρκία ξεγέλασε την Ελλάδα, που είχε προειδοποιηθεί

    @)http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/blog-post_2594.htmlΚατήγγειλε τις πτήσεις προς τα Κατεχόμενα

    3)http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/aegean.htmlΜεθόδευση Ντόρας για τον «διορισμό» της «Aegean»

    Κάποιοι από τους αξιωματούχους που έκαναν τις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους, ενώ ήταν εξαιρετικά ελαστικοί στις τουρκικές αξιώσεις, ήταν αμετακίνητοι σε ένα και μόνο αίτημα : να δεσμευθεί η Αγκυρα ότι χορηγεί συγκεκριμένες χρονοθυρίδες στην «Aegean» ώστε «να καταστεί δυνατή η έγκαιρη έναρξη πτήσεων» της συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας προς την Κωνσταντινούπολη.Πρώτο Θέμα

    Ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΩ ΠΑΣΣΟ.
    ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙΣΤΡΟ "ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
    ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΖΕΝΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΝΑΝ ΕΠΕΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΑΞΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τους διαχειριστες του Ινφο....
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν εχουμε θεμα με την Ντορα πρεπει να ..λουστουμε και την φωτογραφια της?
    δεν φτανει η ταραχη απο το θεμα ..θελουμε και ..ηλεκτροσοκ?
    Εχουμε και καποια ..πιεση γμτ μου...
    ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τα ομόλογα στις φωτιές. Μία επιχείρηση χειραγώγησης της πολιτικής ζωής του τόπου Εκτυπώσιμη σελίδα
    Η Ελλάδα, που διήγε την πιο ήρεμη περίοδο της πολιτικής της ιστορίας από το 1996 και εντεύθεν, οδηγείται στις εκλογές κάτω από το βάρος μίας εθνικής τραγωδίας


    Όλα ξεκίνησαν με την επιλογή της κυβέρνησης Καραμανλή να επιταχύνει τις διαδικασίες για την υπογραφή του αγωγού μεταφοράς αργού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και να αρχίσει συνομιλίες για έναν αντίστοιχο αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου, ο οποίος -αν ποτέ κατασκευαστεί- θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη, ανταγωνιζόμενος τον αμερικανικών συμφερόντων ελληνοτουρκικό αγωγό.

    Σε μια εποχή που ο αμερικανορωσικός διαγκωνισμός στην Κεντρική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, αλλά και σε άλλα μέρη της υφηλίου, με επίκεντρο τον έλεγχο των ενεργειακών αποθεμάτων και των αξόνων μεταφοράς τους στις διεθνείς αγορές, παίρνει σταδιακά χαρακτήρα ψυχρού πολέμου, τη στιγμή που οι ΗΠΑ, μέσω της επιρροής που έχουν αποκτήσει στην Ουκρανία, την Πολωνία και τις βαλτικές χώρες, προσπαθούν να θέσουν τις δικές τους προϋποθέσεις για τη ροή του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, για να καταστήσουν ελκυστικό τον λεγόμενο ελληνοτουρκικό αγωγό, του οποίου τα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν από μέρα σε μέρα, η επιλογή του Καραμανλή για προσέγγιση με τη Ρωσία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον ρωσικών συμφερόντων αγωγό φυσικού αερίου, που μειώνει τη σημασία του αμερικανικών συμφερόντων ελληνοτουρκικού αγωγού φυσικού αερίου, ήταν η κίνηση που ξεχείλισε το ποτήρι.


    Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι απλή σύμπτωση η ανάδειξη του -υπαρκτού- σκανδάλου των ομολόγων αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης. Η πρωτοφανής, όμως, επί σειρά μηνών μονοπώληση του θέματος στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ως η μόνη είδηση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.


    Παρόλο τον πολύμηνο πόλεμο που δέχτηκε επί μήνες από τα ΜΜΕ η κυβέρνηση Καραμανλή με αιχμή του δόρατος το σκάνδαλο των ομολόγων, η ΝΔ διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα ασφαλείας έναντι του ΠΑΣΟΚ, το οποίο όμως θα μπορούσε να μηδενιστεί σε περίπτωση που η κυβέρνηση έμενε εκτεθειμένη σε επιθέσεις διά των ΜΜΕ στην περίοδο του φθινοπώρου. Η κίνηση του Καραμανλή να προκηρύξει εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου δεν έγινε με στόχο να αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Έγινε για να αιφνιδιάσει τον αμερικανικό παράγοντα και να μην του δώσει το χρόνο και την ευκαιρία να ανατρέψει τη στάση της κοινής γνώμης που συνέχιζε να δίνει προβάδισμα στη ΝΔ. Ο Καραμανλής λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον χωρίς τον εμπρηστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...συνέχεια από το προηγούμενο...
    Ασφαλώς, όλες οι φωτιές δεν μπήκαν από χέρια εμπρηστών με πολιτικά κριτήρια, ασφαλώς η κυβέρνηση δεν έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει σε επίπεδο προετοιμασίας, πρόληψης και χρησιμοποίησης των διατεθειμένων μέσων, για να προστατέψει τη χώρα από μία εθνική καταστροφή. Ίσα - ίσα, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να δείξει άλλη μια φορά στον ίδιο της το λαό αλλά και στη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα δεν έχει αποκτήσει συνείδηση διαχείρισης κρίσεων, κάτι που, αν συνυπολογιστεί με την ανυπαρξία της κρατικής μηχανής και της δημόσιας διοίκησης, κάνει την κατάσταση εφιαλτική.
    Όμως, κανένας ούτε ακόμη και αυτοί που κάνουν πολιτική πάνω στα φέρετρα και τις στάχτες των πυρκαγιών δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το φαινόμενο τόσο μεγάλου αριθμού πυρκαγιών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή είναι τυχαίο. Υπάρχουν μάλιστα και πράξεις, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία για υποτιθέμενες πυρκαγιές σε διάφορα σημεία της Αττικής, που προκάλεσαν τη διάσπαση της πυροσβεστικής δύναμης, τη στιγμή που ξέσπαγε φωτιά από εμπρηστικό μηχανισμό, για να κάψει το τελευταίο περιαστικό δάσος της Αθήνας. Οι δράστες των τηλεφωνημάτων ήταν επαγγελματίες στη μυστική δράση, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άφησαν ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.
    Το θέμα όμως δεν είναι οι αστυνομικές πτυχές ή οι εγκληματικές αμέλειες της κυβέρνησης. Το θέμα είναι αν υπήρχε σχέδιο πολιτικής ανατροπής στην Ελλάδα, με στόχο τις συγκεκριμένες επιλογές του Κωνσταντίου Καραμανλή.
    Η Ελλάδα, που διήγε την πιο ήρεμη περίοδο της πολιτικής της ιστορίας από το 1996 και εντεύθεν, οδηγείται στις εκλογές κάτω από το βάρος μίας εθνικής τραγωδίας. Αν ισχύει το σκεπτικό που αναλύθηκε σε αυτό το άρθρο, είναι πιθανό η κοινή γνώμη να οδηγηθεί στην ανατροπή της κατάστασης και στις 16 Σεπτεμβρίου να έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
    Το ζήτημα όμως δεν είναι ποιο κόμμα θα κυβερνάει την Ελλάδα αλλά ποιοι πολιτικοί αρχηγοί θα είναι επικεφαλής στα κόμματα εξουσίας. Αν την επόμενη ημέρα των εκλογών πρωθυπουργός θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, είναι προφανές ότι η επιχείρηση τιμωρίας του Καραμανλή και χειραγώγησης της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα στέφτηκε με επιτυχία. Μια "επιτυχία" που δεν πρόκειται να σταματήσει στην Αθήνα, αλλά θα φτάσει μέχρι τη Λευκωσία, αφού είναι αμφίβολο αν κάτω από τις νέες συνθήκες μπορέσει να αντέξει μόνος τη πίεση ο Τάσσος Παπαδόπουλος.
    Φυσικά όπως ο Καραμανλής σχεδίασε χωρίς το ξενοδόχο και οι ατζέντηδες των εταιρειών πετρελαίου σχεδιάζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους μία πολύ σπουδαία παράμετρο. Τον ελληνικό λαό. Οψόμεθα.

    Αυγ 28, 2007
    http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=5467

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε skal , είμαι βέβαιος ότι ο Κώστας Καραμανλής έπεσε θύμα του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, δεν του άξιζε τέτοιο τέλος (του Καραμανλή). Πιστεύω ότι ενήργησε καθαρά σαν Έλληνας πατριώτης.
    Να μη ξεχνάμε ότι την ίδια στιγμή που υπέγραψε την συμφωνία ο Καραμανλής οι Αμερικανοί έλεγαν τα εξής:
    " Πρώτη φορά φίλη χώρα μας φέρθηκε τόσο εχθρικά" . Εξυπακούεται ότι τέτοιες βαριές δηλώσεις από την Αμερικανική κυβέρνηση δεν θα έμεναν μόνο δηλώσεις αλλά και πράξεις. Ο νοών νοείτω.
    Δεν τρέφω όμως καθόλου τα ίδια αισθήματα για την Ντόρα, της οποίος ο μπαμπάς είναι και πάρα πολύ κολλητός του μπαμπά Μπους με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
    Δεν είμαι αντι Αμερικανός οι Αμερικανοί είναι αντιΈλληνες.
    " Έλληνας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Προς τους διαχειριστες του Ινφο....
    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν εχουμε θεμα με την Ντορα πρεπει να ..λουστουμε και την φωτογραφια της?
    δεν φτανει η ταραχη απο το θεμα ..θελουμε και ..ηλεκτροσοκ?
    Εχουμε και καποια ..πιεση γμτ μου...
    ευχαριστω."

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΜΤ ΤΗ ΠΤΝ ΜΟΥ.
    ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΤΩΡΑ Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΟΙ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΜΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΜΕΙΖΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΓΙΓΝΩΣΚΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΗΚΕΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτη ειναι η ματιά που ταιριαζει σε μια Ελληνιδα! Ποσο υπερηφανος νοιωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετοιμη να σου πιει το αιμα, σαν κορη βρυκολακα ειναι. Βρε λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα συνιστουσα στους επισκεπτες της ιστοσελιδας αυτης να ανοιξουν τον κατωθι συνδεσμο και να ριξουν μια ματια στο αρθρο/αναλυση που στα σιγουρα εχει, ειχε και θα εχει προεκτασεις στην Ελληνικη επικρατεια.
    Το ψαρεψα στου Κ. Κυριακοπουλου το Μπλογκ.

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html

    ΥΓ. Αλεξικεραυνε "σιγα-σιγα" που τραγουδαει κι' ο Σταματης, μην παθουμε και καμμια ηλεκτροπληξια.
    Διαβαζε να μαθαινης.

    Εγω ειμαι "παλιοσειρα" 'δω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κυρία Μπακογιάννη είναι ένα πρόσωπο που απολαμβάνει της βουλευτικής ασυλίας όπως και οι υπόλοιποι 299...

    Επίσης φέρει ένα από τα ονόματα που κατά καιρούς στιγμάτισαν την ιστορία του τόπου (και για να ακριβολογώ…εννοώ όνομα το Μητσοτάκη και όχι το Μπακογιάννη).

    Καλώς ή κακώς αυτή η κυρία ήταν και είναι ανέκαθεν παρόν στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο της πολιτικής σκηνής.

    (Πότε αναρτήσατε στο ιστολόγιο σας άρθρο με θέμα της και κυρίως με φωτογραφία της και δεν πήρε κάτω από 15 σχόλια…).

    Ωστόσο, ποτέ δεν λογοδότησε όχι στη δικαιοσύνη (δεν έχω αυταπάτες) αλλά ούτε στον Ελληνικό λαό. Κοινώς εκλέγεται…

    Εκείνη κάνει απλά ότι έπραξαν και οι γνωστές λοιπές οικογένειες στην Ελλάδα. «Κουβαλάει το κόλπο». Συνεχίζει να μας δουλεύει…

    Αφού λοιπόν δεν το...κατέχουν το άθλημα οι μεταγενέστεροι των εν' λόγω οικογενειών (να κυβερνήσουν σωστά, εννοώ),

    γιατί δεν τα παρατάνε…θα έλεγε ένας ρομαντικός.
    Γιατί απλούστατα θα απαντήσω εγώ ο χαζός…τους ψηφίζει ο Ελληνικός λαός.

    Είμαστε ένα κράτος υπό διάλυση τελικά και ένα έθνος υπό μαρασμό.

    Τελικά το Ελληνικό κράτος μου θυμίζει τις γλάστρες της γυναίκας μου. Τις αγαπάει ιδιαίτερα αλλά όλες μαραίνονται γιατί ξεχνάει να τις…ποτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάμε ευθεία για τον πάτο, πάνω που νόμιζα ότι τον πιάσαμε, βλέπω έχουμε δρόμο ακόμα.

    Απόγνωση με κυριαρχεί και πλέον πραγματικά δεν βλέπω κάπου για να ελπίζω αφού πλέον είναι φανερό ότι το πρόβλημα το έχει ο ίδιος ο Λαός με αυτούς που ψηφίζει για να τον κυβερνάν.
    Έιναι σημείο των καιρών, εγώ, ακροδεξιός-εθνικιστής-φιλοπάτρις να εύχομαι να ανεβάσει ποσοστά η Παπαρήγα-Κανέλη.

    ΝΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΠ ακουσες ποτέ δια στόματος Κανέλη για Σοσιαλιστική Αλβανία, για Νότια Αλβανία και για Ιμπεριαλιστική Ελλάδα; Και όλα αυτά όταν μιλούσαν για την Βόρεια Ηπειρο και την Ελληνική μειονότητα εκεί.
    Να μην ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τότε ήσαν αυτοί "δεσμευμένοι" στο πλευρο της Σοβιετίας, λόγω "διεθνισμού" και αποστρέφονταν την Αλβανία που ήταν ...κινεζόφιλη. Τώρα ειναι όλο το πολιτικό σκηνικό "δεμένο" από τους αγγλοαμερικάνους, λόγω "παγκοσμιοποίησης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γράφετε,

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    Και εγώ απορούσα, έως ότου με πληροφόρησαν για τα μυστικά κεφάλαια του Υπουργείου Εξωτερικών τα οποία διαχειριζόταν κατά το δοκούν, τις διάφορες διασυνδέσεις της, και για τον μηχανισμό που έχει στηθεί για να προωθεί το image της.

    Δεν βλέπετε πως εκλέγεται, "μετά μανίας", ακόμη δεν έσκασε από το αυγό...... ο Κυριάκος !!!

    Πανταχού παρών σε όλα τα τηλεπαράθυρα .......!

    Ακόμη απορώ πως υπάρχουν Έλληνίδες και Έλληνες, καθ' όλα πατριώτες, που να ψηφίζουν αυτήν την κυρία και το σόϊ της !!!

    Δεν γνωρίζουν ότι πριονίζουν το κλαδί του δένδρου πάνω στο οποίο κάθονται ;;;

    Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου .....

    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τζέφρυ, Ντόρα, Χριστόφιας... το νέο 1453 είναι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγκινητικη η προσπαθεια του Skal να μας πεισει και πρωτιστως τον εαυτο του για τα αιτια της πτωσης Καραμανλη.Οπωσδηποτε ο αγωγος επεσυρε την οργη της αμερικης και αρχισαν να του βγαζουν τα σκανδαλα οπως ειπες.Και ερωτω εγω για να μην μακρυγορουμε,αν ειχε τον ελεγχο της κυβερνησης του,δεν θα υπηρχαν σκανδαλα.Αν δεν υπηρχαν σκανδαλα,τι θα του εβγαζαν ?.Και να πεις οτι δεν βουιζε ο τοπος μετα τις υποκλοπες.Βγες λοιπον σαν εντιμος κυβερνητης,κοψε κεφαλια κλεφτων,μιλησε στον λαο που μεχρι το τελος σε στηριζε βγαζοντας σε ως πιο καταλληλο παρολο που το ΠΑΣΟΚ προηγειτο,και κανε μετα εκλογες να παρεις 200 βουλευτες.Ποιος Ελληνας πολιτης δεν θα τον ψηφιζε ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυρίες και Κύριοι,

    Υπάρχει σε εξέλιξη μια συντονισμένη, σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλα τα επίπεδα, προσπάθεια της Τουρκίας για νομιμοποίηση των κατεχόμενων με το όνομα "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου"
    Αυτό προσπαθούν να το περάσουν παντού, σε συνέδρια, μεταφορές κτλ.
    Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και χρειάζεται υπευθυνότητα, γαλήνια σκέψη χωρίς ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, και κυρίως συντονισμό απο τούς αρμοδίους σε Ελλάδα και Κύπρο (πού καλά γνωρίζω οτι υπάρχει σε καθημερινή βάση).
    Δημόσια, οι απόψεις Ελευθέρων Πολιτών πρέπει να εκφράζονται επώνυμα.
    Δρ Χρίστος Γαλλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.