27/1/10

Kαραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός: Παρόντες!


«Η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Και όταν κάνουν αυτήν την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές φορές κερδαίνουν» (στρατηγός Μακρυγιάννης).

Γιατί η Μνήμη είναι χρέος

Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2009 21:32
Πέρασαν ήδη 13 χρόνια. Και όμως είναι σαν να μην περάσει ούτε μία μέρα... Ήταν σαν χθες που ακούσαμε στην τηλεόραση που διέκοψε το πρόγραμμά της ότι υπάρχει σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Μετά ακούγονταν οι γνωστές φήμες: τι θα γίνει με την Τουρκία, τι δεν θα γίνει, ο Στόλος έφυγε, έχουμε ετοιμασίες για πόλεμο, και διάφορα άλλα.

Σαν χθες ήταν όταν Τούρκοι, πρώτα "δημοσιογράφοι" και μετά στρατός πάτησαν τα Ιμια. Περίεργο. Όλοι μάθαμε ότι υπάρχει βραχονησίδα με αυτό το όνομα. Πάτησαν τα Ιμια, και ύψωσαν τουρκική σημαία. Η σημαία κατεβαίνει αργότερα και στη θέση της μπαίνει η ελληνική. Σαν χθες ήταν που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ήμασταν ένα βήμα πριν την σύγκρουση. Σαν χθες ήταν που φεύγοντας τα πολεμικά πλοία από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο Ευαγγελάτος για να μην ξεχνιόμαστε, περιέγραφε την αναχώρηση από τηλεοράσεως και έδινε στον αέρα τους κωδικούς αριθμούς των πλοίων!

Και το τραγικό συμβάν: ένα ελικόπτερο πέφτει με τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού νεκρούς. Θρήνος στις κηδείες τους. Είχαν πονοκέφαλο, λέγανε οι μαϊντανοί των καναλιών και οι αστράτευτοι δημοσιογράφοι. Ζαλίστηκαν και έπεσαν, δεν είχαν φώτα, δεν ήξεραν το δρομολόγιο, και άλλες αηδίες, που τις λένε ακόμα και τις πιστεύουν.

Θλίψη στις κηδείες των νεκρών. Χιλιάδες οι συγκεντρωμένοι. Και η σύγκρουση δεν ήρθε. Ο πόλεμος απεφεύχθη. Οι πολιτικοί αναπνέουν με ανακούφιση. Αντί για τη σύγκρουση ο Σημίτης ευχαριστεί από βήματος κοινοβουλίου τους Αμερικανούς. Αντί για αντίδραση, η ταπείνωση.

Τίποτα δεν άλλαξε
Τον Ιανουάριο του 1996, όσα συνέβησαν στα Ίμια, έχουν μείνει σαν μία κηλίδα στην ιστορία αυτού του τόπου. Είχαμε εισβολή επί ελληνικού εδάφους, ήταν η πρώτη φορά που κατεβάσαμε οι ίδιοι τις σημαίες μας, γιατί η τότε πολιτική ηγεσία δεν είχε το ηθικό ανάστημα να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπεια αυτού του τόπου. Τα γεγονότα γνωστά, η υπενθύμιση τους όμως μας γεμίζει ακόμα και σήμερα πόνο και οργή. Πόνο για τους τρεις αδικοχαμένους αξιωματικούς των ελικοπτέρων του Πολεμικού μας Ναυτικού. Πόνο για την αξιοπρέπεια του Έθνους μας, που χάθηκε μέσα σε μερικές ώρες, με έναν λαό και στρατό με σκυμμένο το κεφάλι στις απειλές των Τούρκων. Οργή για την πολιτική ηγεσία της μειοδοσίας, της υποτέλειας και του συμβιβασμού. Οργή για το ότι δεν πολεμήσαμε, οργή για το ότι δεν κάναμε τίποτα, οργή για το ευχαριστώ στους Αμερικανούς. Οργή για το ότι δεν υπερασπιστήκαμε τη σημαία μας, οργή για όλα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν. Οργή γιατί σκύψαμε το κεφάλι υποτασσόμενοι στην μιζέρια, στον ενδοτισμό και στην τουρκική επεκτατικότητα. Οργή γιά τις δηλώσεις Πάγκαλου για την σημαία μας που "αν αφήσουμε το κύμα θα την πάρει παραπέρα". Για τον Σημίτη που δεν καταδέχθηκε να ανέβει στο κέντρο επιχειρήσεων στο ΓΕΕΘΑ προκειμένου να συντονίσει από εκεί την κρίση, αλλά καθόταν σαν καρεκλοκένταυρος στο γραφείο του στην Βουλή, και φερόταν με απαξιωτικό τρόπο στην στρατιωτική ηγεσία. Αυτός που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς...

Δεκατρία χρόνια και η κατάσταση δεν άλλαξε. Η μάλλον, άλλαξε. Προς το χειρότερο. Τώρα οι τούρκοι φτάνουν μέχρι την Ανδρο, τώρα στα πρωϊνάδικα τους βγαίνει ένα σιχαμερό σκουλήκι και λέει πως σκότωσε δέκα Ελληνοκύπριους στην εισβολή. Και δεν αντιδρά κανείς, τουλάχιστον όπως θα έπρεπε. Παθητικοί δέκτες. Δειλοί και άβουλοι συνάμα, όπως λέει και ο ποιητής.

Ο ναύαρχος Καραθανάσης, κατά την τελετή βράβευσής του από το περιοδικό "PATRIA", έκλεισε τον χαιρετισμό του λέγοντας πως: "το ελικόπτερο δεν έπεσε, το ελικόπτερο το ρίξανε.".

Δεν το ξεχνάμε ποτέ. Δεν ξεχνάμε τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό.

Τάσος Δημητρακόπουλος
http://www.elkosmos.gr

ο πρόλογος είναι απο το redskywarning.blogspot.com/

17 σχόλια:

  1. "Η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους"

    Όμως οι λίγοι μπορούν να ηγηθούν όταν έχουν ισχυρές ιδέες.

    Όταν η Ελλάδα ήταν πρώτα Ορθόδοξη και διέδιδε την Ορθοδοξία και ήταν παγκόσμιο κέντρο της Ορθοδοξίας, ήταν πλανητάρχης και ηγέτης στην μεγαλύτερη Αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, το Βυζάντιο.

    Όταν απαρνηθήκαμε την Ορθοδοξία και υιοθετήσαμε τις Δυτικές ιδέες και τον εθνικισμό που μας "φύτεψε" η Δύση, από τότε ο Ελληνισμός βρίσκεται σε συνεχή παρακμή, και κατέληξε αυτό το σημερινό μόρφωμα, κουκίδα στο χάρτη, κρατίδιο-προτεκτοράτο της Δύσης.

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πονάει η ερώτηση,αλλα ρωτήσω πάλι:

    Οι ΔΕΙΛΟΙ που αρνήθηκαν να πετάξουν και έστειλαν στο θάνατο τους συναδέλφους τους (αναπληρωματικό πλήρωμα) εξακολουθούν να φοράνε τη στολή του Ελληνα Αξιωματικού;

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1:52 Συγχώρησε με μα λυπάμαι γιατί το σχόλιο σου δείχνει ασέβεια προς τα 3 αυτά παλικάρια.

    Δεν είναι θέμα της ανάρτηση η θέση της Ελλάδας στο παγκόσμιο στερέωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καυκάσιε ποιο είναι το θέμα; Μάλλον ποιο θέλεις να είναι το θέμα; Ή μάλλον ποιο θέλεις να είναι το σχόλιο; Συληπητήρια και λοιπά, ή ανάδειξη των αιτιών που συμβαίνουν αυτά;

    Ασέβεια προς τον Ελληνισμό δείχνουν οι Δυτικόφιλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε παραπέμπω στην φράση του Σπύρου Χαλβατζή. Καλύτερα να μην σχολιαστεί το θέμα παρά να ανοίξουμε τον ίδιο ατέρμονο κύκλο συζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ευθύνη για το φιάσκο των Ιμίων και για τα 3 νεκρά παληκάρια την έχουν αποκλειστικά οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά στους μανιακούς αντιΟρθόδοξους-Δυτικολάγνους, που δεν θέλουν ούτε να ακούν για Ορθοδοξία.

    Αδελφοί Ορθόδοξοι μην μασάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καυκάσιε 2:14μμ, μη παιδεύεσαι τσάμπα, μην ασχολείσαι καν, αυτή είναι η δουλειά του (καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνήθως τέτοια ρίσκα παίρνονται εθελοντικά πιθανών αυτοί που είπαν όχι να έκριναν ότι δεν έπρεπε να ρισκάρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο πιο κρίσιμο σημείο μιας κρίσεως στείλανε ένα ελικόπτερο με τρεις γενναίους αξιωματικούς να κάνουν αναγνώριση σε έδαφος που γνωρίζανε ότι κατά 90% έχουν αποβιβαστεί Τούρκοι Κομμάντος. Ελάτε στη θέση του επικεφαλή λοχαγού των Τούρκων κομμάντος... Είναι νύχτα, μια κρίση, ένα ελικόπτερο πετάει από πάνω τους, του έχουν δώσει διαταγή να διατηρήσει το άγημα του στη βραχονησίδα...Τι θα διατάζατε εσείς τους άντρες αν ήσασταν στη θέση του? Να περιμένουν πότε θα βγει το πολυβόλο που θα τους γάζωνε? Να περιμένουν πότε θα βγαινε το σχοινί από το οποίο θα κατέβαιναν Έλληνες κομμάντος με τακτική fast rope και θα τους γαζώνανε παράλληλα? Όχι φυσικά, θα διατάζατε άμεση κατάρριψη με κατάλληλα πυρά σε κατάλληλα σημεία του ελικοπτέρου η χρήση κάποιου κατάλληλου παρεμβολέα. Άσχετα αν πηγαίνανε για αναγνωριση οι δικοί μας αυτό οι Τούρκοι δεν το ξέρανε. Ξέρανε μόνο ότι βλέπανε. Αυτό που βλέπανε ήταν ένα ελικόπτερο με ανοιχτό προβολέα να κάνει διελεύσεις στη προσπάθεια του να τους εντοπίσει. Δεν ήξεραν τι άλλες προθέσεις είχαμε και αν αυτό το ελικόπτερο θα άνοιγε πυρ με πυροβόλο 7,62mm ή αν θα κατέβαζε κομμάντος δικούς μας. Δεν ρίσκαρε ο Τούρκος επικεφαλής και καλά έκανε από τη μεριά του. Αυτό οφείλει να κάνει ο κάθε αξιωματικός οποιουδήποτε στρατού: Κατάληψη αντικειμενικού σκοπού, διατήρηση αντικειμενικού σκοπού, εξασφάλιση ακεραιότητας των αντρών του στο μέγιστο δυνατό.Μερικά βιβλία αν ανοίξουμε όλοι θα δούμε τι λένε όλα τα στρατιωτικά εγχειρίδια, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Απλό το θέμα. Μας μιλάνε για βέρτιγκο τον πιλότων, μας μιλάνε στη εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου ότι είχέ καρδιακό πρόβλημα ο ένας αξιωματικός(κυβερνήτης), σε λίγο θα μας πούνε ότι δεν είχε πάρει και το χαπάκι για τη πίεση που παίρνει η γιαγιά μου. Δεν φτάνει που πέθαναν τα παιδιά, που το ήξεραν ότι βάδιζαν στο θάνατο με αυτή τη παράλογη διαταγή και δεν έκαναν πίσω τιμώντας τη στολή τους, τη μάνα τους, το πατέρα τους, τη πατρίδα τους, τα πιστεύω τους,την ίδια τους την υπόσταση ως Ελεύθεροι και Δημοκρατικοί άνθρωποι, απόγονοι Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Περικλέους, Αριστοτέλη, Μ. Αλεξάνδρου, εκείνου έθνους των Ελλήνων. Τους ξανασκοτώνουν ξανά με τα λεγόμενα τους αυτοί οι κύριοι. Νομίζουν ότι τα 10χρονα εκείνης της εποχής που παίζαμε με τα αυτοκινητάκια και βλέπαμε τηλεόραση τότε, σήμερα είμαστε μόνο του φραπέ, του "καμακιού" και του τάβλι αλλά να ξέρουν έχουν γνώση οι φύλακες. Αντίσταση μέχρις εσχάτων. Ραγιάδες ξανά ποτέ. Το κεφάλι Ελεύθερο και ψηλά ή πάνω σε παλούκι ή κομμένο σε σωρούς μαζί με άλλα κεφάλια αλλά όχι ραγιάδες ξανά. Η τελευταία μας σφαίρα για τον κολλητό μας και η δικιά του τελευταία για μας. Καμία υποταγή σε κανέναν και δη σε απογόνους των Μογγόλων! Άνθρωποι που μάχονται για Ελευθερία ή κερδίζουν ή πεθαίνουν Ελεύθεροι. Είμαστε οι πολυμήχανοι, οι γλετζέδες, οι βροντόφωνοι, οι θερμόαιμοι, οι απείθαρχοι, οι ατίθασοι, οι αναρχικοί, οι Ελεύθεροι ότι και να μας κάνετε ρεεεεεεεεε

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσ/νίκη

    Δείτε το Blog μας: http://republic-strategy-defence.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KVG-96 (Kαραθανάσης - Βλαχακος- Γιαλοψός-1996)
    Έτσι λέγεται τιμής ένεκεν ο έστορας πολυβόλου που ανέπτυξε η τότε ΕΒΟ Αιγίου, μετά τα γεγονότα, και προσάρμοσε στα ΑΒ-212..
    Αθάνατα τα Παλικάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 2ΝΜ (ΠΕΡΙΠΟΥ 3ΧΛΜ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΕΠΙΚΟΠΤΕΡΟΥ. ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ''ΓΕΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ'' (MASTER CAUTION), ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΥΡΑ!)ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε/Π, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Ε/Π ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ...
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι αν πλήθος τ'ασχημα, κι αν είναι τ'αδεια αφέντες, φτάνει μια σκέψη, μια ψυχή, φτάνεις εσύ, εγώ φτάνω, να δώσει νόημα στων πολλών την ύπαρξη. Ένας φτάνει.»
    -- Κωστής Παλαμάς

    "ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ... ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ...
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΦΟΡΜΗ... ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ...
    ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ... ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ... ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΧΑΘΩ...
    ΣΕ ΜΑΧΗ ΣΚΟΤΩΘΩ... ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ... ΕΛΛΑΔΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ...
    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ... ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"


    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πεθαναν νεα παιδια για να μας κυβερνα ο Γιωργακης με τη Δραγωνα και να βγαλει ο Χρυσοχοιδης τη σημαια απο της στολες της αστυνομιας. Αν το ηξεραν...

    Τουλαχιστον δεν ακουσαν τον Αβουρι-Σημιτη Α.Κ.Α. Ζακ Βεντουρα να ευχαριστει τους αμερικανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτοι που πηγαν πανω απο τα ιμια πεθαναν,αυτοι που (ηταν????)πανω στα ιμια πεθαναν.τελικα τι εγινε πραγματικα στα ιμια?
    γενικο συμπερασμα τα ιμια κανουν κακο στην υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαραθανάσης - Βλαχακος- Γιαλοψός
    Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχούλες τους.
    Τα παλικάρια αυτά ήξεραν ότι πήγαιναν στον θάνατο.
    Όπως έγραψαν κι άλλοι πριν από το δικό μου σχόλιο.
    Τα ερωτήματα είναι πολλά για την νύχτα των Ιμίων.
    Εγώ θα σας αναφέρω αδιάψευστα γεγονότα τα οποία ειπώθηκαν από τις τηλεοράσεις εκείνες τις πρώτες μέρες μετά τα γεγονότα των Ιμίων.
    Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς των παιδιών είπε ότι δεν είχαν νερό στους πνεύμονες, άρα είχαν σκοτωθεί πριν πέσουν στην θάλασσα.
    Ο τότε υπουργός άμυνας Γεράσιμος Αρσένης είχε πει από τηλεοράσεως ότι η επιτροπή για το πόρισμα της αιτίας της πτώσης του ελικοπτέρου θα ήταν επιτροπή πραγματογνωμόνων του στρατού και θα έριχνε άπλετο φως στην υπόθεση, αφού τα παλικάρια μας πήγαν από « βέρτιγκο» δηλαδή από ίλιγγο.

    Την πραγματογνωμοσύνη την έκανε επιτροπή της Αστυνομίας και το πόρισμα προς τιμήν της Ελληνικής αστυνομίας είναι ανυπόγραφο μέχρι σήμερα.


    Τα σκυλιά από απέναντι που πάτησαν ιερό Ελληνικό χώμα μαγαρίζοντας το με την πράξη τους, αφού σήκωσαν τουρκική σημαία τούρκοι φαντάροι σε Ελληνικότατο έδαφος, πέθανα όλως τυχαίως από βλάβη ελικοπτέρου λίγες μέρες μετά τα Ίμια και κάνα δυό σκυλιά που την γλύτωσαν πέθαναν κάτω από περίεργες συνθήκες με φριχτό θάνατο.

    Για πόσο μαλάκες μας περνάτε εμάς τους Έλληνες ορέ πολιτικάντηδες;

    Τιμή και δόξα στα παλικάρια μας που χάθηκαν για μια πατρίδα που την κυβερνάνε λιπόψυχοι Έλληνες και τιμή και δόξα στα παλικάρια μας που έκανα πολύ δουλειά χωρίς να την γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.