6/5/10

Ποιοι φταίνε για το αίμα

Ότι οι κουκουλοφόροι δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν πάντα την ίδια προέλευση. Άλλοτε μπορεί να είναι βάνδαλοι, άλλοτε τρελαμένοι αντιεξουσιαστές και άλλοτε προβοκάτορες με σχέδιο και ενίσχυση από αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς.

Γράφει ο Κ. Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Papanikolaou.konstantinos@gmail.com


Η τραγικότητα των χθεσινών επεισοδίων δεν σταματά στους τρεις νεκρούς. Οσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο είναι, δυστυχώς, πραγματικό, διότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ύπαρξης της «δημοκρατίας» που ξέραμε μέχρι χθες και πιθανότατα εκτροπές πάσης φύσεως που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο περισσότερες ζωές και το σύνολο των δικαιωμάτων μας. Το είπε και ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή χωρίς να συνειδητοποιεί τι ακριβώς είπε. «Η βία φέρνει βία», δήλωσε.

Ποιος άρχισε τη βία; Εκείνος που βίασε την έννοια της λαϊκής εντολής, υπεξαιρώντας την και παραμορφώνοντάς την.

Εκείνος που οδήγησε ένα λαό στην απόγνωση, αρχίζοντας την επιβολή υπεξαίρεσης εισοδήματος στους φτωχότερους και τους πιο αδύναμους, στους συνταξιούχους και τους πελάτες του πολιτικού συστήματος, τους δημοσίους υπαλλήλους για να συνεχίσει με την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των πιο αδύναμων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

Εκείνος που φούντωσε τη λαϊκή οργή και την έκανε ανεξέλεγκτη και δολοφονική. Το αίμα των δολοφονημένων εργαζομένων στην Τράπεζα δεν χύθηκε μόνον από τους φυσικούς αυτουργούς με τις κουκούλες.

Χύθηκε και με ευθύνη εκείνων που χωρίς κουκούλες, με γραβάτες και ξεδιάντροπα, φούντωσαν τη λαϊκή οργή. Με ευθύνη εκείνων που έχουν τη λαϊκή εντολή να προστατεύουν το πολίτευμα και αρνούνται να ψάξουν για τους παρακρατικούς μηχανισμούς προβοκάτσιας που δολοφονούν για να τρομοκρατήσουν τον απεγνωσμένο λαό, ώστε ν’ αποδεχθεί την κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας από τα πολιτικά αφεντικά του συστήματος.

Αρκεί κάποιος να θυμηθεί ότι η γερμανική Βουλή κάηκε από τους εθνικοσοσια-ληστές του Χίτλερ και όχι από αναρχικούς. Ότι ο εμπρησμός του κτιρίου του ΣΔΟΕ, και μάλιστα από τον 4ο όροφο και σε απομακρυσμένη περιοχή από τα επεισόδια, βοηθάει μόνον εκείνους που είχαν να κερδίσουν από πιθανά αρχεία που καταστρέφονται και κανέναν απλό πολίτη.

Ότι η επιλογή του VAN του τουρκικού τηλεοπτικού συνεργείου δεν μπορεί να είναι τυχαία, ούτε να προέρχεται από απλούς εξεγερμένους πολίτες, αντιεξουσιαστές ή μη. Κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν τουρκικές ανθελληνικές εμμονές και διεθνείς ανθελληνικές φοβίες.

Ότι οι κουκουλοφόροι δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν πάντα την ίδια προέλευση. Άλλοτε μπορεί να είναι βάνδαλοι, άλλοτε τρελαμένοι αντιεξουσιαστές και άλλοτε προβοκάτορες με σχέδιο και ενίσχυση από αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς.

Ας ξυπνήσουμε κάποτε και ας αφήσουμε τα ξύλινα επιχειρήματα μόνο στους πολιτικούς.
Απογευματινη

3 σχόλια:

  1. Η Βρετανία εξέδωσε οδηγία για "μαζικά τρομοκρατικά κτυπήματα" στην Ελλάδα
    05-05-2010 20:27:32
    Η Βουλγαρία και η Βρετανία, εξέδωσαν οδηγίες προς τους πολίτες τους να αποφεύγουν την Ελλάδα, λόγω της έκρυθμης κατάστασης, όμως η Βρετανία το πήγε παραπέρα.
    Αναφέροντας τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα η βρετανική οδηγία αναφέρεται σε "πιθανά νέα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα", στην Ελλάδα, που "πιθανό να έχουν πολλά αθώα θύματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρέμβαση της “Π” : Οι ώρες είναι κρίσιμες

    Κρίσιμες οι ώρες!

    Δυστυχώς σε λιγότερο από 24 ώρες επιβεβαιωθήκαμε όταν χθες από την ίδια αυτή θέση είχαμε υποστηρίξει (αυτή η αδέσμευτη δημοσιογραφική έπαλξη που δεν έχει σχέση με πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα) πως “το σημερινό πολιτικό σύστημα έτσι όπως αυτό υπηρετήθηκε από τα συγκεκριμένα πρόσωπα τελείωσε οριστικά. Και πως αν σήμερα πέφτει... γιούχα αύριο θα ‘ρθουν χειρότερα”.

    - Και τα χειρότερα δυστυχώς ήρθαν! Τρεις αθώοι νεκροί και ο διεθνής διασυρμός της χώρας, είναι η απαρχή μιας νέας εθνικής τραγωδίας! Μιας τραγωδίας που θα είναι χειρότερη από κάθε άλλη που έχει συμβεί σ’ αυτή τη χώρα και θα το δείτε...

    - Επειδή οι ώρες είναι δύσκολες για τα όσα μοιραία θα επακολουθήσουν που ίσως αλλάξουν και την πορεία του τόπου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον λαό και την χώρα, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για μια ακόμη φορά όλους όσοι έχουν ευθύνες στην διακυβέρνηση του τόπου:

    • Το κατάντημα της χώρας δεν είναι έργο των πολιτών αλλά των πολιτικών! Είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη η χρεωκοπία της χώρας. Επομένως κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Αυτοί που μας οδήγησαν ως εδώ!

    • Οσο δεν το ομολογούν, δεν ζητούν δημόσια συγνώμη από τον λαό και δεν καταργούν τους άθλιους νόμους που προστατεύουν-παραγράφοντας τα αδικήματα όσων εγκλημάτησαν σε βάρος του τόπου, τόσο ο λαός θα βρίσκεται απέναντι τους και μάλιστα σε θέση... μάχης.

    • Ναι, να σώσουμε την χώρα! Ούτε τον... Παρθενώνα αλλά ούτε και τα... νησιά μας θα “βγάλουμε στο σφυρί”. Πρέπει όμως να... ματώσουμε όλοι! Και το αίμα να τρέξει περισσότερο από τις... πληγές όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν. Δεν μπορεί κανείς να δεχθεί ότι ο συνταξιούχος και ο μισθωτός θα καταδικασθούν στην πείνα και οι βουλευτές θα εξακολουθήσουν να έχουν τα πολυτελή αυτοκίνητα που τους πληρώνει το κράτος, τους μισθούς, τους φρουρούς και τους σοφέρ!

    Αν το... πάρτι τέλειωσε για μας γι’ αυτούς αρχίζει η... κηδεία! Κι όταν λέμε πως αρχίζει η... κηδεία εννοούμε πως με αδιάβλητες διαδικασίες από ανεξάρτητους δικαστές επιβάλλεται να διερευνηθούν οι ευθύνες όλων όσοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από την μεταπολίτευση και μετά. Μόνο έτσι ο Ελληνας θα “βάλει πλάτη” για να σωθεί η χώρα! Κάθε άλλη μεθόδευση εδώ που έχουμε οδηγηθεί τώρα θα φέρει την αληθινή έκρηξη.

    Ως πότε θα πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε; Ως πότε ο απλός λαός θα σηκώνει τα βάρη άλλων;

    - Ο κόσμος έχει μετατραπεί σε... ηφαίστειο που εκρήγνυται... Η συσσωρευμένη αδικία ένα μόνο γεννά: τη βία! Και η βία είναι μπροστά μας... Ανοίξτε τα μάτια για να τη δείτε!


    http://www.patris.gr/articles/178949

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i think that no one will come to greece this year not even the ruskies.
    It is time for greece to enforce martial law in order to eliminate this state anarchists and terrorists.Unfortunatly the police agitates this violent groups and the only think you do is to help goverment to show that is incapable and not responsible for this mess.Greeks have to do a lot of progress in incoorporeding and regulating foreingers and other cultures.
    Greece today is failing to adapt in the new global market and stage.
    Greeks are toally failing in the new order that we really seek,but thanks to greek anarchism we can highlight the problems of this new era which will not be wars but internal crisis administration of populations in states.
    So i think greece will be a good testing ground for new technological solutions that will help as to govern our selves.
    I think it would be good to have a separation of states and churches something we have achieved in the secularized greece and more connection to other cultures.
    Thank you greece!

    Free mason

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.