11/11/10

Το χαρτί του ανασχηματισμού βγάζει ο πρωθυπουργός

Με ανασχηματισμό φαίνεται να απαντά ο πρωθυπουργός στην αποχή κορυφαίων υπουργών και στελεχών από την προεκλογική περίοδο, αλλά και στη δημόσια κριτική τους για τις χαμένες ψήφους.


Η αρχική ενόχληση του Γιώργου Παπανδρέου για την στάση που κράτησαν κορυφαία στελέχη προεκλογικά και για τις δηλώσεις τους πριν καν στηθούν οι κάλπες για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, δίνει τη θέση της στην αντίδραση, προκειμένου να μπει τέλος στα φαινόμενα αυτονόμησης.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό, ο κ. Παπανδρέου, την ερχόμενη Δευτέρα – ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα - να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, «κόβοντας» όσους υπουργούς άσκησαν δημόσια κριτική για τις αιτίες που έχασε το ΠΑΣΟΚ 1.000.000 ψήφους στην Αττική, αλλά και για την επικοινωνιακή του πολιτική γενικότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα κυβέρνηση δε θα έχουν θέση όσοι άσκησαν κριτική δημόσια, δημιουργώντας προβλήματα ενόψει του δεύτερου γύρου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κόβονται οι Θεόδωρος Πάγκαλος, Πάνος Μπεγλίτης (αν και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού), η Λούκα Κατσέλη και ενδεχομένως οι Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης.
ΣΚΑΙ

Υπουργικό θώκο πιθανότατα καταλαμβάνει ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

11 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Αναμοχλευση της Αυλης των ευνοουμένων και άλλα γνωστά κολπα από την εποχή των Ρωμαιων που καθόλου δεν έσωσαν τη Ρώμη -ουτε τον αυτοκρατορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ξεσκονίζει... κουραμπιέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΗΝΙΑΙΑ[ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ],ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΣΦΥΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...
    ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
    "ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΜΠΡΑΜΕΝΩΝ,
    ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΤΕ?"
    {ΕΝΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΟΝΤΑΙ,ΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ?}

    "ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ,"ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ".ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΓΑΙ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ "ΠΑΧΕΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ"ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ,Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΣΦΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ.ΣΤΕΡΕΨΕ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ,ΤΑ ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ Π Ε Ν Ε Τ Α Ι ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΩΣΤΟΣΟ,ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ,ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΕΥΩΧΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΙΠΑΛΩΝΤΕΣ ΑΝΑΙΔΩΣ,ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΧΛΙΔΗ,ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η Κ Ρ Ι Σ Η,ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ "ΕΥΑΓΗ" ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ "ΚΑΓΙΕΝ" ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΕΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ..?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ,ΜΕ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ,ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΣ.ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΩΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.....
    ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
    ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΡΑ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Δ Ι Κ Α Ι Ο Υ
    (Rechtsstaatsprinnzip) Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΥΤΟΙ "ΔΕΙΛΟΙ,ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ"ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΛΙΚΟ ΣΤΙΧΟ.ΘΑΥΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΣΑΛΕΥΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ
    Δ Ι Κ Ι Ο ΤΟΥΣ..."
    ΑΡ.Π.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ,ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ?
    ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ανασχηματισμό να κάνει τι θα γίνει; Ανακύκλωση λυμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά νομίζω ότι θα έχουμε και άλλες πολιτικές εξελίξεις μέχρι τέλους του έτους...
    Προβλέπω κίνημα εντός του ΠΑ.ΣΟΚ και της κυβέρνησης και να δημιουργηθεί ένα νέος αριστερός χώρος εντό του ΠΑ.ΣΟΚ που θα διαλύσει τα πάντα...

    Κάντε υπομονή αυτό θα γίνει Δεκέμβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. * Kakos

    Den ftanei agapite na fygoun monon 4 apo tin symmoria tou GAP. Prepei na fygoun oloi kai protos o GAP.

    Opoios kai ean elthei anti aftou den mporei na einai xeiroteros apo ton GAP.

    H Kyriaki einai i teleftaia mas efkairia. Na mi tin xasoume !!!!

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξενοκράτη, άκουσες τον Πιγκουίνο; Ανακύκλωση παιδιά μου, ανακύκλωση για να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ...Οικολογίας!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να ανασχηματίσεις; Βγάζουμε δηλαδή το κατοστάρικο από την δεξιά τσέπη και το βάζουμε στην αριστερή; και τούμπαλιν; Πού είναι τα εργοστάσια; Πού είναι η τεχνολογία; Πού είναι οι επενδύσεις; Ή τα φόρτωσες όλα στον Ερντογάν να μας λυπηθεί και να μας δώσει κανα λίτρο απο τα πετρέλαιά ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.