25/11/10

North Korea – The craziest country in the world

North Korea - The Craziest Country in the World
Via: OnlineSchools.org

6 σχόλια:

  1. Τους φταίει ο γάϊδαρος και χτυπούν το σαμάρι.
    Τα βόλια πάνε για την Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θυμάμαι καλά η Β Κορέα δεν ξεκίνησε κανένα πόλεμο. Ακόμα και χθες κατα τους ισχυρισμούς τους , δέχτηκαν πρώτοι πυρά κατα την ΝΚορεατο-Αμερικανικη άσκηση.

    η Ν Κορέα και οι ΗΠΑ είναι που έχουν περικυκλώσει την Β Κορέα. Ας λέμε τα πράματα με το όνομά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, ενώ οι Βορειοκορεάτες είναι τα καλύτερα παιδιά και κακώς οι Αμερικάνοι τα έχουν μαζί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντπικ
    Παιξε με κατι αλλο κι ασε αυτα για τους μεγαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Κορεατική Χερσόνησο παίζεται εδώ και δεκαετίες ένα κανονικό θέατρο.

    Πρωταγωνιστές είναι:
    -Οι Ν/Κορεάτες που δεν θέλουν την ενοποίηση με τους βόρειους για να μη τους πάει πίσω αφού θα μειωθεί δραματικά η ανάπτυξη της οικονομίας τους.

    -Οι Β/Κορεάτες δικτάτορες που έχουν ένα λόγο παραπάνω (την ιμπεριαλιστική δήθεν απειλή) για να κυβερνούν και να περνούν ...αμερικάνικα όταν ο λαός τους λοιμοκτονεί.
    Ο κληρονομικός δικτάτορας Κιμ Γιόνγκ-Ιλ, έχει χαρέμι, τρώει φασιανούς και αστακούς και πίνει σαμπάνιες. Πού να τρέχει τώρα στα καταφύγια;

    -Οι Αμερικάνοι έχουν βρει τα κορόϊδα που τους πληρώνουν για προστασία από ανύπαρκτη απειλή πολέμου. Το μόνο που γίνεται και θα γίνεται είναι μικρά η μεγάλα επεισόδια και ποτέ γενικευμένος πόλεμος.

    Στην Ν.Κορέα υπάρχουν χιλιάδες στρατιώτες των ΗΠΑ ("Ομπρέλα Προστασίας" το έχουν ονομάσει) των οποίων τον μισθό και τα υπόλοιπα έξοδα πληρώνουν οι Ν/Κορεάτες.

    Έτσι, οι Αμερικάνοι μπορούν να συντηρούν και να στέλνουν ανέξοδα στο Ιράκ/Αφγανιστάν και αλλού τον στρατό τους αφού ακόμα και εκεί, το κόστος εξακολουθούν να πληρώνουν οι Ν/Κορεάτες (και οι Ιάπωνες).
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιά την ταμπακιέρα δε μιλαει κανένας. Ειχα κάνει προηγούμενη αναρτηση αλλά δεν τη βάλατε. Εχουμε ένα αριστερο παρακρατος στο οποιο συμμετεχει το ΚΚΕ που θαυμαζει το ναζιστικου τύπου σύστημα της Βορείου Κορέας.

    Μαλιστα οι σταλινικοί αυτοπροσδιορίζονται σαν δημοκρατες. Κανείς δεν κατακρινει το ΚΚΕ, του οποίου η Γενική Γραμματέας ειχε επισκεφθεί την Βορειο Κορέα και ειχε εκφρασει το θαυμασμο της για το συστημα. Θαυμασε την λιμοκτονία και την τρομοκρατια που βιώνουν οι ελεεινοί πολίτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βορείου Κορέας!!!!!

    Μόνο την αρκοδεξιά κατακρινει το συστημα της δημοσιογραφιας και της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.